Idag är det Tordag

Gud jag har inte skrivit något sen i måndags :S Jag har haft fullt upp, I tisdags jobbade jag stägningen ocn var inte hemma förens vi typ 20 över 2. sen i onsdags jobbade jag 16 - 21.

BK ringde för en liten stund sen frågade om jag kunde jobba stägning egentligen ville jag inte, ille vara ledig denna helgen. Men jag fick ställa upp för det var kris. Så stängning blir imorrn.

Nu har jag precis skrivtt klart ett studenttal hm vet inte om jag blev nöj eller inte :I men men de blir som det blir. Sista grejen vi gör i skolan iaf. Nästa vecka på måndag ska jag åka vattenskidor med friskvårds gänget hah det ska bli kul, var så himla länge sedan jag åkte bara så jag kommer ju ramla hela tiden :P Förhoppningsvis är jag inte ensam om de. LINA ramla med mig Oke? :D

På lördag ska jag och mamma gå på stan får se om jag hittar något , brukar ha tur när jag går med mamma! Sen på kvällen ska jag ut med tjejgänget och käka lite det ska bli mysigt. Våran egna lilla studentmiddag :P

Syns nån dag kanske?


Monday

Första dagen på veckan och vi kommer bara närmare och närmare studenten :P AHHHHHH jag längtar så. Idag fick vi reda på lite tider om studentdagen typ foto och lunch. Vi springer ut halv tre om nån vill kika :P
Sedan hade jag historia prov, jag och böbben var dom enda som gjorde prov HAHA kändes väldigt tomt i klassrummet.

Sen tvingade jag Cazzie att vara mitt stöd på shoppingrundan, vi kollade igenom hela stan och hela Bergvik, hittade tillslut ett par vita skor som jag ska ha på studenten, riktigt fina faktiskt.

Under helgen har jag jobbat så det finns inte så mkt att säga om det. Eurovison Song Contest SÖG tack våra fina grannländer för dom fina höga poängen INTE, Förrädare.

Nu tror jag att jag ska se på Förtrollad sist jag började se på den så somnade jag, haha skräll!

Fuck you and have a nice day!

Äntligen Fredag!

Idag har jag varit film stjärna :D Jag spelade receptionist i Linas film "Madame Fjäder" Det ska bli kul att se resultatet när det är färdigt :D

Efter några timmar i ramp ljuset :P Så gick jag och cazzie och betalade resten på vår resa :D gött nu är 5054 KR betalade Woho!!

Nu har jag sett på talang ocg smallville två avsnitt, ska hinna med ett till innan Per kommer.

Imorrn ska jag iväg och jobba 12 - 17 sen måste jag plugga, har historiaprov på måndag :S De kommer gå bajs. Det får bära eller brista förhoppningsvis bär det :P

Aja hare bra mina vänner! Nu ska jag kila in i min superman värld...

Have it your way

Jobbig dag idag ... vet inte varför men känner mig lite nere ibland bara.. Ibland känner man sig bara så himla ensam. Kul när man träffar Per blir alltid på bättre humör då! Han bjöd mig på en glass :D dom har en ny på mcDonalds som jag ville pröva, det är med ahlgrens bilar i ;D Lite roligt, den var go kan jag ju informera om.

Nu har jag bara två saker innan studenten att göra, Ha historia prov på måndag och skriva ett studenttal till nästa torsdag.. Hm svårt men det går nog. SKOLTRÖTT? hm JA

Ska jobba i helgen, ska bli kul faktiskt har en jobbbig söndag bara, jobbar 17 - 21 men de e pengar liksom :D Undrar om vi har fått någon ny burgare, hm tror inte det. Men pröva Wild Whopper som vi har nu, den tror jag är riktigt god. Innehåller: Majo,sallad,tomat,bacon,ost,BBQ dressing (svingod) och lök. Tror jag ska pröva den nu i helgen. Jaha nu sitter jag och pratar om allt onyttigt jag ska äta. Jag kan ju inte hjälpa att allt som är onyttigt är gott liksom :P de e min förbannelse.

Längtar till sommaren så jag dör!

Ska skriva en liten lista på vad jag ska göra:

1. TA STUDENTEN
2.Jobba på BK
3. Fira Ida och Evelinas födelsedag
4. Åka till Liseberg, sova i bilen och sedan åka till Ullared med Per.
5. Åka till Turkiet med Cazzie, Linnea och Sofie (WOHO!!)
6. Servera på ett bröllop :D
7. Flytta ihop med Per

Det kommer nog bli massa tillagda grejer :P Nej men nu ska jag åka ner till SATS (nej jag är ingen sociotets tjej) Och träna rumpan av mig, behöver det nu när jag ska trycka i mig en Wild Whopper i helgen. HAHA

Have a nice day, vetja

Hola!

Vaknade 12 idag, Gött att jag är ledig varje tisdag och onsdag fram till Studenten :) Hmm jag borde egentligen plugga nu men va fan de e ju så jävla tråkigt! jag borde diska också. Jag är helt säker på att mamma har lämnat disken för att hon vill att jag ska diska:P så jag får väl ta itu med det så hon blir glad.

Idag ska jag och mamma kolla på en lägenhet en 2:a , Hoppas den är fin. Sen ska jag ner och möta Natali för vi ska ha vår dans idag, faktiskt vår avslutning för terminen. Hoppas att alla kommer idag! Är så tråkig när dom inte gör de. Är nog hemma sen vid sju nångång!

Nu har jag sett klart på smallville S06 så nu ska jag börja på S07 hihi. De e så grymt spännande.
Nej men nu borde jag verkligen gå härifrån. Måste vattna min blomma ser jag också, hmm.

Fick min balklänning igår föressten ;D den var fin tycker jag. nu ska jag bara vänta på att jag ska få använda den. DRYGT!

Nej nu ska jag väl Diska eller nåt!

CIAO

SöndagsTråk

Idag har det varit en iinte så händelserik dag. Men vad ska man göra på en söndag liksom..
Gick upp typ halv ett och hoppade in i duschen. Sen åt jag mat "Mammas lasagne " hoho de finns inget godare.
Efter det åkte jag och mamma hem till farmor för hon fyller år idag! Grattis på Henne!
Sen har jag pluggat lite också, jag ahr en muntlig redovisning framför kllassen imorrn så de e bäst att man vet vad man ska säga! Annars blir det lite krångligt. Vill ju ha ett MVG i psykologi kursen så man får ge allt.

Nu sitter jag här då och skriver lite, Gött att skriva faktiskt. Längtar till studenten nu. Jag vill hoppa över dom här två veckorna som kommer nu, bara massa inlämningar i skolan. Jag längtar det ska bli så grymt kul, champaigne frukost och balen och Party! Det kommer nog bli det roligaste man någonsin är med om i hela sitt liv så ja, jag längtar helt enkelt nu vet ni de!

Men men nu ska jag nog se på ett smallville avsnitt eller två. Det är så grymt bra så de e sjukt. Men jag är ju nörd också iofs...

Tudelu!

image1

Blogginlägg!

Hmm.. Okej ska skriva ett seriöst blogginlägg nu då.
Ja min dag då.
Började med att jag gick upp alldeles för tidigt enligt mig själv, för att peran skulle ha skjuts till norrstrandskolan förhan skulle på något stort dommarpartaj. Fick åka ner med honom först då, absolut inte vaken än.

Sedan skulle jag och mamma åka ner och hämta min balklänning som skulle varit klar tills idag. MEN såklart min vanliga otur så var inte affären öppen så jag fick inte se min uppsydda balklänning. :(

Efter det kom mormor och gratta mig i efterskott, alltid lika kul att träffa mormor.

Sen kom Lina och hämta mig jag skulle följa med och kolla på ett hus som dom kanske ska köpa. Får se om dom köper det. Spännande.

Ja nu sitter jag här med cazzie, vi har frossat naturgodis och sett på film "georgia rules" Den va bra! Nu väntar vi typ på att Per ska ringa så vi får åka och hämta fyllot!

Jaha då var mitt första seriösa Blogginlägg klart då..Hmm. Trevligt att råkas.

Peaceeeeeeee

And I'm in the game.

Nu har jag också skaffat en blogg :D Min goda vän Cassandra hjälpte mig. Nu är det bara att hoppas att någon läser den också så att det inte är helt waste. Jaha vad ska man skriva då. Nej jag skriver senare detta var bara ett testinlägg!
Trevligt...... See ya

RSS 2.0