Allt..

Hej.
Idag har jag haft riktiga julkänslor, köpte julgardiner och julförkläde idag så det känns riktigt bra :D. Imorrn ska jag fira lite adventsfirande med mams, de ska bli riktigt mysigt med glögg , pepparkakor och allt som hör till :D

Jag går och funderar på vad vi ska döpa våra katter till någon som har nåt förslag? isf är det varsegod att yttra sig :P
Jag tycker om senap men det tyckte inte per om , själv tyckte jag det var riktigt sött :D

Tänkte bara informera : Om ni vill fixa bloggen så ska ni gå in på " designaminblogg.blogg.se " Där får man all hjälp man behöver. :D tänkte bara säga det om någon undrar varför min blogg ser ut som den gör :P



Nu ska jag se på Kung Fu Panda med min älskling, Hade bäst ..

Torsdag

Gud va jag är hungrig , jag måste ta och äta lite frukost. ska snart till jobbet börjar klockan 12 går bara till 15 dom behövde lite hjälp över lunchen så man får väl ställa upp.

Igår va det en bra dag, jobbade till två, sen blev det att åka oc köpa lite småsaker typ tvätt korg med per. Sen träffa jag lina och charlie de va roligt, vi käkade lite och busade lite, sen blev det att åka till bergvik och kika lite. De va en mycket lyckad kväll.




När jag kom hem så gick jag in på blocket och hittade världens sötaste kattungar, Jag ringde och tingade två hanar. :D så nu kommer vi ha två små kissar som springer runt här :D gud de ska bli så kul.

http://www.blocket.se/vi/19267920.htm?ca=7_s

Den rödvita och den gråvita på den enskilda bilden äe vmin och pers :D:D:D

Aja hade bra..

1 månad kvar till JUL

Gud vilken pisigt tråkig dag det var på jobbet idag, Först hade jag motvind med cykeln :( fy de va jobbigt. Sen var det bara så drygt tiden gick jättesakta. Sen Kom älsklingen och hämta mig de va mysigt, slapp jag cykla hem. Eftersom det var snöstorm.

Gud va det snöa idag så himla mysigt, Idag är det 1 månad kvar till jul också, gud va härligt. Jag längtar så jag dör så himla roligt ska de bli. Nu har dom satt på jultomten på coca- cola flaskorna härligt, såg coca - cola reklamen också jätte julig.




Imorrn kommer pengarna, dom är efterlängtade.  Det har varit lite skärft den här månaden kan man ju säga. Jag har lagt ut min balklänning nu på blocket så om nån är i behov eller något av en balklänning tycker jag att ni ska gå in på denna länken. 

http://www.blocket.se/vi/19239500.htm?ca=7_s

Nej nu ska jag göra något annat, Hade bäst!

Min helg.

Äntligen har jag tid att skriva lite, jag har donat så med bloggen men jag inte riktigt nöjd än.

Fredagen började med jobb och när jag jobbade kom snön :D gud det var en sån härlig känsla. Sedan blev det hem och väcka upp darling så att i kunde åka hem till mamma och lämna goding plexus. Mcdonken blev de sen, dom har börjat sälja Big n tasty igen WOHO! den är så grymt god, lätt deras godaste burgare..Sen bärde det av hemmåt för att städa ihop och göra fint eftersom vi skulle ha lite party. Till en början var det lyckat men sen blev det lite bråk så det spårade ut lite granna. Tack till alla mina goa vänner som vet hur man uppför sig :P Tack till Therese som diskade som ini bomben :D Så jag slängde ut de flesta vid halv 12 sen blev det mysigt med ett litet gäng. Kvällen slutade helt okej :D fick krypa ner under tcket med älsklingen iaf. Alltid lika mysigt.


Lördagen var riktigt lugn och härlig, var hos mamma på kalas käkade tårta och träffade farmor och mormor. Fixade lite med mammas dator också. :D Sen åkte jag och Per till affären och handlade lite mat, vi handlade tacos. så när vi kom hem gjorde per maten och jag dammsugade. Vi såg på "Get rich or die tryin" Den var riktigt jävla bra måste jag säga. Jag satt och donade med bloggen i typ 5 timmar efter det. Snacka om att per tyckte jag var nörd :P Kom i säng typ 5 eller nåt..


Idag har det också varit en slappdag, har tvättat, ätit mat. Lina var här en sväng också, alltid lika kul. Nu har jag skickat iväg en cv till nordstat så nu är det bara att vänta och hoppas på att något händer. Behöver verkligen en omväxling(iaf mina händer för dom är förstörda)..

Nu vet i vad jag har gjort iaf.  Kommer förhoppningsvis ett inlägg imorrn.
 
Hade Bäst!

FAN

Jag blir så jävla förbannad, det känns som dom pissar på mig, backstabbar mig. Jag orkar snart inte med mer! känner mig så himla ouppskattad. Jag vet inte vad jag ska göra? Så jävla trött på tomma löften. Tro mig det har funnits en del i mitt liv, och jag är trött på att jämt bli sist. Vad e de som är fel egentligen ? är jag för snäll? eller är jag bara korkad?
Jag ska aldrig mer hoppas på något!
It doesn't even matter how hard i try...

Design..

Nu har jag donat lite med bloggen, inte klar än.
Orkar inte skriva mer.
 

Mjau..



Klockan 07.40 :O idag var jag på röntgen , de va inte såfarligt som jag trodde det skulle vara. Vi fick sitta i en timme och vänta efter jag hade röntgat mig på att dom skulle ta ut en nål. det var lite surt. Dom hade glömt bort mig så Per fick gå fram och säga till. Klockan var ungefär 9.30 när vi kom hem då gick jag och per och la oss i soffan och kollade på Pearl Harbor(som jag har sett tusen ggr men per ville så himla gärna se den.) Han somnade iaf efter en timme och de valika bra att låta honom sova annars blir han bara så grinig :P

Idag har jag lagat Fisk , Potatis och Hollandaise sås , de va gott :D Sen gick jag iväg och tränade lite, de va gött.
Sen träffade jag Lina en stund också följde med lina till konsum förr att hon skulle köpa lite godis. Mums!


Nu ska jag nog städa lite, sen ska jag hoppa i säng för imorrn ska jag jobba 11 - 14, tre timmar. De va ett slött pass.   

Uppdaterar imorrn.. See yaa

//Therese©

Snart är det jul.

Idag ska jag laga köttfärsås och spaghetti tror jag , eller kanske att jag hittar på något annat spännande hm får se vad det blir. Fisk vore ju väldigt gott också.

Berrättade jag att jag och Per ska skaffa katt, jag lyckades övertala honom. Tack Lina för tipset :D Det funkade. 
Nu är det snart Jul jag längtar så jag dör, jag älskar verkligen jul det är en sån härlig högtid. Iår får jag tom pynta min egen lägenhet så himla kul. Blir nog lite dyrt bara så man får ju inte ha för högaförväntningar. Kattungen blir som en julklapp.



//Therese ©



Dagens

Idag när jag vaknade hade jag igen klibbade ögon :( de va inge kul! har ögoninflammation så fick sjukanmäla mig från jobbet . tråkigt för jag behöver verkligen pengar. Denna dagen har varit väldigt lugn började daen med att käka frukost med cazzie
 eftersom hon sov över inatt :P



Dagens:

Humör: ¨Trött men annars bra.
Gjort: hm , sett på tv ;)
Planer: sova ,sen gå upp och tvätta klockan 10.
Ser på:
Lyssnar på: Enigma just nu. 
Läser: Millenium - Luftslottet som sprängdes
Dricker: Coca cola vad annars? :P 
Äter: tuggar tuggemi om de gills.
Bästa: Ska skaffa katt :D
Sämsta: Ögoninflammation.
Väder: Mulet och ruggigt kallt.
Haha lite rolig bild tyckte jag..

/T



Hej

Usch, vad gör man när man inte har någon motivation kvar?
allt blir så grymt tråkigt. Ska försöka rycka upp mig.
Har tänkt att jag ska bearbeta per så vi skaffar katt snart, vill ha nåt som springer runt här.

None

Idag har jag tränat , äntligen, känns som det var flera månader sen måste ta tag i det här nu..
Per e iväg och dömmer hockey han, drygt sen ska han jobba , så de blir ensamt ikväll. Men så är det ibland . Har iaf min lilla fluga kalle här någonstans. Mitt husdjur :P

Nu ska jag se lite på OTH gött de. :D



Nån som har något bra tips på en bra film?

Hade bäst!!

/ T


RSS 2.0