Konstiga dagar.

Konstiga dagar, I torsdags så var jag och älsklingen och kollade på kissemissar, alla är så söta. Sen kom vi hem lagade mat och sen gick jag på toa, per stod i duschen. Jag svimmar rakt ner på golvet och blir helt väck, när jag vaknar så säger per till mig att komma in i badakaret, direkt jag kommer in så svimmar jag i hans armar igen, skumt. vi åkte iaf in till akuten coh där fick vi vänta i 6 timmar tills dom sa att jag skulle sova över. igår typ vid två fick jag åke hem. nu ska jag bara ta det lugnt. Tråkigt att jag dock fått körförbud tills vi vet vad det är, får inte bada själv heller. :(

Igår efter akuten åkte iaf jag per och mamma till willys för att storhandla lite, sen blev det elgiganten och köpa en extern hårddisk och en dyr micro :P Sen åkte vi till Maxi, där satt Bert Karlsson och prata i telefon :D lite fränt tycker jag. 
Kööpte sing star och sex and the city the movie :D:D

AJa nu ska jag va social med C
See yaa


...

when you try your best but you don't succed, when you get what you want but not what you need, stuck and reverse.


 

Nytt liv,ny lägenhet.

Nu har vi då flyttat in i den nya lägenheten, det känns gött äntligen ha fått iordning lite, vi har köpt en soff, en hylla, ett databord och ett köksbord och en jävla massa småplock. Riktigt spännande. målade o också i vardagsrummet så de blev mysigt.

Nu ska jag koppla i lite sladdar till tv:n så att jag kan se filmerna jag har på datorn på tv:n , gött de.
Måste sätta upp gardiner också, fylla upp cd - stället, diska och plocka ordning lite, känns lite tungt nu efter jobbet, men det är saker som måste göras helt enkelt. Per slutar inte förens klockan 21 så han är väl trött när han kommer hem.

Nej men nu ska jag väl sätta igång då, så jag hinner se på Desperate Housewifes klockan 21.

Hade gött!
//Tez


RSS 2.0