Tomt rum...

Nu sitter jag i ett tomt rum, jag och per tog ner hyllan förut så nu känns det jätte tomt , har i princip en säng och massa lådor i rummet.  en tom byrå har jag också iofs. Aja kan inte längta mer nu , får panik snart , dagarna går så drygt så jag vet inte vad. Ska snart iväg och jobba nu också, halv sex - cl, hoppas vi blir klara i tid idag.

Syns någon dag!

Therese


Kolla den snygga soffan :D

Nu är jag inne på sista veckan i den lägenhet jag bott i 12 år, känns lite konstigt men men livet går vidare oh tur är väl de. Blir lite jobbigt till helgen eftersom jag måste flytta alla mina grejer till mammas lägenhet och sen kan jag flytta dom till min och älsklingens nya lägenhet. Då blir det IKEA och köpa SOFFAAAAAAAAAAAAA wohoooo!!

Visst är den snygg?

På torsdag kommer lönen också, Den är ju inte efterlängtad :S eller jo. Känner mig luspank, inte så konstigt eftersom jag är de. Eller ja, kom på att jag har en 20:a i jackfickan iofs. Fick mer än vad jag hade trott iaf, så de e ju gött.

Om nån undrar vad jag gör om dagarna så kan jag informera att när jag inte jobbar, så ser jag mest på One Tree Hill, orkar i princip inget annat. I söndags var jag på Dansaerobics iaf, de va kul. ska försöka träna lite oftare nu när jag kommer lite närmare gymet. Behöver ju inte direkt tänka bussar.

Nej men nu ska jag nog nörda framför One Tree Hill..
XX Therese XX


.....

Idag är jag slut, Jobbigt att jobba.

Serienörd numero 1

Jag har börjat sett på one tree hill nu, det verkar som om det är en bra serie. Chad micheal Murray är u inte lite lite snygg heller :D

Prison break har ju börjat komma ut nu igen också. Skulle gissa på att avsnitt 3 släpps inatt, gött de. Så jädra bra serie så det är inte riktigt klokt. Jag är en riktigt serienörd , jag ser på nästa allt, men jag tycker att det är mysigt, jag kan liksom slappna av när jag ser på dom, jag behöver inte tänka på något annat . Det är så gött att försvinna bort från sin egen värld ibland.Idag ska jag jobba. Är egentligen ledig, men dom ringde och behövde få in någon så man får väl ställa upp. 17.30 - cl. rolig tid, har sex st stängningar denna vecka. Roligt de.

Nej men nu ska jag göra annat , 

hejdå!
//Therese.

 

Söndag

Nu ska jag snart åka ner och träna, tänkte pröva på dansaerobics , hoppas det är roligt.

Längtar så jädra mkt till flytten nu, känns som jag sover i en kartong eftersom jag har packat ner de mesta, har sparat en harry potter film så att jag kan somna om kvällarna , hahah jag är så tönt så de e sjukt. Nästa köp blir iaf en soffa ett köksbord, soffbord och lite sådant, de kommer bli lite dyrt de  men de blir nog bra, har sett ut en soffa på ikea, den är svart. Härligare soffa har jag nog inte suttit i. sen behöver vi en tv också, men det ärju inte det viktigaste, vi har en liten iaf :D men vi har kollat ut en 42 tums lcd tv på elgiganten som vi troligtvis kommer köpa. Jag hatar verkligen att vänta det är så grymt drygt.

Nej men nu ska jag göra iordning mig för träningen,.

höres kanske senare....


Trött idag!

Nu har jag varit ner på stan och köpt en bok till pers mamma eftersom hon fyller år imorrn . hoppas de blir bra :D
Gud jag är så himla trött, jag förstår verkligen inte inte varför? bara för att jag är ledig från jobbet idag .. Sen har jag en lång stängningsvecka framför mig, men de blir mkt ob och de e ju prima de.

Älskar verkligen den nya datorn jag är i extas varje gång jag sätter på den , hm de lät lite kinky. :S haha.

Gjorde om min blogg lite förut också, hoppas att ni tycker att den blev fin :p Jag är ju nybörjare liksom . nu slutar snart cazzie♥ också hon ska komma hit en stund det blir trevligt tycker jag.

Gud va det regnar ute , det är riktigt deprimerande , även fast jag tycker att det är riktigt mysigt.

The sky isnt always blue , the sun does'nt always shine...


Nu är jag tillbaka!

Nu var det ett riktigt tag sen jag skrev, inte på hela sommaren tror jag . men nu sörrni har jag och min älskade skaffat oss en ny dator :D En LG labtop, den funkar prima prima. Så nu slipper jag att sitta vid min tröga dator för nu äger jag en snabbare :D Älskar den.

Nu har hösten kommit , jag jobbar på bk vaje dag nästan men de e ju pengar och de e ju aldrig fel. Har kommit upp till heltid nu tror jag . 

Riktigt gött med pengar nu när man ska flytta hemifrån och allt. 1 oktober flyttar jag och per ihop till en stor etta ovanför stadium i stan.
ååååååååh jag längtar så jag håller på att dö, de ska bi så grymt kul! Frra veckan var jag och per på Ike och handlade in lite porslin och Lampor och andra nödvändiga saker.

Nej nu har jag annat för mig, får inte gå och lägga mig för sent heller eftersom jag ska upp och jobba imorrn vid 8.

Hörs snart igen!!

TUDELU

RSS 2.0