Mjau

Jag är så himla duktig att jag städar ;)
mina busisar...

300409

Hej mina vänner!

gött idag kom jag upp i nogorlunda tid haha, ja 11 är en bra tidig tid för mig :P Det kommer det bli ändring på om jag ska få ett annat jobb nu också då blir det nog klockan 06 varje dag :/ Fy bubblan va jobbigt. Men det är det värt. Jag är lite nervös, tänk ifall jag inte är bra på det här jobbet? då måste jag gå tillbaka till bk igen..

Gud nu börjar det kännas att Per inte är hemma och att han inte kommer hem på ett tag :(
Men man får försöka sysselsätta sig.

Idag är jag sjukanmäld med ögoninflammation, jag ska passa på att städa så mkt jag bara orkar idag. Fan jag ska gå runt och städa på valborg :( men men jag skulle ju egentligen städa på jobbet idag så då kan jag ju lika gärna städa här hemma ellerhur.

nej nu ska jag äta frukost..


290409

Hej!

Snacka om att allting ska hända på en och samma gång.
Först får jag reda på att pappa har varit med om en mc  olycka, sen märker jag att jag har fått ögoninflammation och Per är inte hemma :( Fy va jobbigt. Tur att jag hade världens bästa Lina här inatt som sov över.

Men en sak är positv mellan all drama så får jag ett samtal om att jag ska få provjobba på ett nytt jobb :D:D
Spännande, får se vad som händer. Jag vill verkligen a det jobbet. Då jobbar man 8 - 16 och har lediga helger :) LEDIGA HELGER!!!!!!! fatta va gött.
Och bra lön:P
 Nej men vi får se vad som händer med framtiden.

Idag har jag varit på sjukhuset och pratat med pappa han var risig men han kommer bli bra igen :)
Nu när jag ändå är sjukskriven och allt så tänkte jag passa på att städa lite. Lika bra när man har tid.



Vindarna kanske vänder?

270409

Hej hopp!

Jag har inte skrivit på fyra dagar nu :O AJAJ. Har haft endel för mig. Ifredags var jag och per iväg och storhandlade och köpte utemöbler :D som är jättefina. Stolsdynorna var svindyra så de köper jag inte några nya på ett bra tag. Sen började jag jobba vid 20.00 stängning på wåxnäs och sen jobba natt i city.

I lördags hade per sina killkompisar här, vi grillade och dom drack :P Sen blrv det iväg till jobbet samma procedur som föregående natt :P När jag kommer hem ser jag att ngn JÄVEL har kastat ägg på min balkong, så söndagsmorgon var det bara att ställa sig och skrubba :(

Sen på söndagen åkte jag och per iväg till en frisör, per skulle raka av sig håret pga lumpen, blev snyggt faktiskt. :) Sen åkte vi hem och åt räk/kräftmackor och myste framför tv:n.

Imorse klockan halv 07 åkte han iväg till sthlm berga, så nu drer det en vecka innan jag får se honom igen :( Gud va jobbigt. jag längtar redan efter honom...

Ja de är väl det som har hänt under den bloggfria perioden :P

Förut var jag  iväg och köpte kattmat och kattselen, dom var inte så populära. men vi får se hur det går. Vill ju inte att dom ska hoppa från balkongen..
Sen får vi se vad det blir, är ledig iaf. Kanske blir det att träffa Lina. :)

Hämr kommer lite bilder :)

Balkong möblerna..

Mums

Zingo glassar i fåtöljen

  Atlas äter upp min blomma :P

Min snygging...

Nu måste jag diska :(

230409

Blev ingen uppdatering igår :(

Idag ska jag åka iväg och jobba till 16.00 Sen ska jag träffa Lina, de ska bli kul.

Japp de va de :)

210409

Hejsan!

Blev väckt av att Zingo stod över huvudet på mig och skulle väcka mig :P Han är så söt.
Nu är det bara 3 dagar kvar sen är det äntligen löning :D Gud att jag alltid tjatar om att lönen ska komma. men det är för att jag är så smart och köper upp min pengar i början av månaden :P Men dena månad ska jag försöka vara duktigare, tror dock inte jag kommer lyckas.

Nu fyller jag snart 20 år :) Jag kan inte fatta att man snart inte är tonåring längre. Fylla 20 det är stort det. Jag fyller inte nu till helgen men nästa helg :) På söndagen alltså den 3 maj, det kommer kännas härligt. Ska jag gå på bolaget med Lina, vi kommer känna oss så stora hihi

Idag blir det att åka till ikea, rusta, jysk, sommarlagret vi ska kolla om vi hittar några balkongmöbler, vi får se om vi hittar ngt hoppas det.

Nje nu ska jag väcka Per

Tjolahopp

Per är min baby

Härligt att vara hemma :) Nyduschad och i mysiskläder. Nu blir det nog en film med min godaste godaste goding.. ♥
Min pojkvän är bäst även fast han är lat och inte städar speciellt mkt. men jag älskar honom ändå :)
Ja de va de jag hade att säga idag :D

Hade bäst


200409

Idag ser det inte ut att vara lika varmt ute, det står att det ska vara 5 grader.kanske blir varamare senare. Nu har jag ringt till busshittegods eftersom jag har tappat bort mitt busskort :( Hon sa attt om jag hade kvar kvittot från den senaste påfyllningen så fick jag ett nytt kort med resterande av period kvar men jag har letat överallt och jag hittar det verkligen inte :( Synd. måste jag vänta ända tills på fredag innan jag kan köpa ett nytt, vilket betyder att jag måste betala för bussen varje gång jag ska åka. VA STÖRANDE..

Nu ska ja äta frukost hade bra

Jag känner mig glad :)

Jag känner mig som om tiderna håller på att förändras till något bättre. Även fast det inte hänt någon större förändring i tillvaron så känner jag mig lycklig inför framtiden. Känns gött. Just de ja, Trinset global har ringt mig dock så jobbade jag så jag kunde inte svara. Undrar vad dom ville? om dom bara ska säga att dom hittat ngn annan eller om det kanske handlar om ett framtida jobb? De va de företaget jag var på intervju hos för några veckor sen. Vi får se vad som händer...

Har precis sett på The hills, det är så himla roligt så himla mkt drama varje avsnitt är verkligen bra. Jag lagade carbonara förut. Och denna ången lyckades jag :D Fick till en matlåda så det blev perfekt och gott :) Imorrn ska jag jobba 12 - 20 hoppas det blir roligt..

Mr Mask ville vara med på bild

Ha en mysig söndagskväll...

190409

Hej allihopa!

Nu sitter jag ute på min balkong, riktigt härligt. fast det är lite tråkigt att jag inte har några möbler här ute än. men jag har en filt som jag sitter på för tillfället och de är rättså mysigt de också. :)

Idag så sov jag till 13.20 jag var så himla trött, somnade i soffan gjorde jag också. :P men de var faktiskt härligt. Sen hoppade jag in i duschen gjorde mig iordning och spran till bussen. Träffade mamma på stan :) Vi tog en glass på mcdonken. det va mysig!

Hade bra :D

180409

Hej hej!
Gud va sent jag skriver mitt första blogginlägg idag iofs är det ju faktiskt söndag idag. Men men jag skrive det från lördagen.
Idag har jag haft mamma på besök, vi var ute och gick sen gick vi hem och sjöng sing star, riktigt roligt :) Sen kom Lina hit. Vi lagade tacokyckling. det var jättegott. Jädra Atlas han snodde två kycklingfileer. Jag måste får bättre pli på honom. Nu har hon precis åkt hem :(

Nej nu måste jag ta och diska (boring) men orkar inte ha de kvar imorrn.

PUSS

Ledig helg!

Jag har ett jobb på G nu tror jag :P Vet inte riktigt vad det handlar om än, men jag är helt såld. :D Vi får se vad det blir utav det. Jag berättar lite mer när jag själv vet mer. Vore så roligt med ngt nytt nu inför sommaren.
Ska snart söka semesterledighet också. Ska försöka få ledigt när Per är ledig så att vi kan hitta på ngt. Vore GREAT!

Den här helgen är jag ledig grymt härligt.

Nej men ni får ha det så bra.
Peace out!

170409

god morgon..

Fy igår var det ljust när jag gick och la mig. Bara för att per tvingade mig att se en film. Nu sitter jag i soffan och äter melon, honungsmelon. Mums.

Börjar jobba klockan 15 idag och jobbar till 20. egentligen skulle jag börjat vid tolv. men de hade jag inte pallat.

Har inte så mkt mer att säga för tillfället...

Puss puss

The Hills

Nu har jag suttit oc kollat på the hills. Om ni inte ser på det så tycker jag att ni ska göra de. Det handlar om i största del om en tjej som heter Lauren vad som händer runt om henne. Hon flyttar till LA  och där får man se hur hennes liv blir, i princip. Det är en reality show, så det är riktiga människor det handlar om. Riktigt bra. Man kan kolla  på de på MTV.se Kolla de tycker jag.

Nu ska jag snart kila iväg till bussen.

Hade bäst!♥

160409

Godmorgon!

Ja är jättetrött. Satt uppe till fyra igår och såg på film :O A jag vet jag borde inte göra de. Jag måste börja få rutin på min vardag. För det här funkar ju inte.

Idag blir det lugnt, börjar jobba vid fem och går stängning. Ska faktiskt bli gött att jobba stängning idag. Hellre de än bara sånna här 12-15, 17-20. Det är bara 6 h och på två dagar. Då tycker jag att jag borde få gå sex timmar på en dag och va ledig  den andra dagen ist?? Eller nåt.

Idag var det inte lika fint väder :( Töligt...

Aja nej jag tror jag ska se lite på the Hills innan jag gör iordning mig :D

Hade bäst

Grillkväll

Nu har jag kommit hem från grillkvällen okej jag har varit hemma en stund, men jag har diskat och kollat upp ett kanske framtida jobb, Berättar mer när det blir aktuellt. =)

Var väldigt mysigt faktsikt, vi åkte till orrholmen kände mig dock lite mobbad för alla hade med sig kött medans jag hade med mig korv :P Aja de va gott. Drack cola och hade det mysigt. Lyssnade på musik också. Sen kom Lina en sväng också med charlie och anton. På lördag blir det att ses igen :) Fick jag tjuts in till stan också riktigt härligt. Hann med halv tio bussen hem. När jag kom hem ställde jag mig faktiskt och diskade fy fan va jag är bra. Sen efter det har jag nog suttit vid datorn :P

Jag är i desperat behov av en ny mobiltelefon den bara krånglar hela tiden, folk kan ju inte höra vad jag säger :(
Aja snart fyller jag 20 och vem vet de kanske blir en sån här ?;P


Nu ska jag se på the hills...

Puss

150409

Idag jobbade jag bara en timme :P Lite ovärt kanske men jag kände att jag ville åka hem, satt dock kvar och pratade med mina kära arbetskamrater =D

Ikväll ska jag iväg och grilla lite med cazzie, mikaela, linn och ronja. Det ska bli härligt att komma ut och göra ngt för en gång skull sitter ju bara här hemma vid datorn nu för tiden.

Måste börja träna nu. Emil säger att jag ska ha självdicsiplin men va fan. De e inte lätt men jag ska försöka lite smått att börja gå ut och gå iaf. Så får vi se vad som händer. Kanske ska försöka att följa upp de här i bloggen så får jag lite mer att skriva om och kanske lite mer motivation att träna. =) vem vet??

Annars är det ngn som har ngt tips på hur man kan träna på ett effektivt sätt ??

Puss

Desperata Husfruar

Nu sitter jag och kollar på desperate Housewifes. Det är riktigt bra de. Fast jag tappade helt bort mig när dom helt plötsligt hoppade fram i tiden. Men det går snabbt att komma igen.

Gött nu har jag duschat och smörjt in mig med coccos bodybutter från bodyshop. Börjar ta slut nu :P

Sen ska jag äta glass :)


140409

Tjenare.

Idag har jag jobbat 12 - 17 men nu är jag hemma. Jag vaknade 3 minuter innan bussen gick idag helt otroligt att jag hann. Var på Jobbet precis i tid. Riktigt duktig är jag :P

Tråkigt idag slutar inte per jobbet förens klockan 00 förmodligen så kommer jag vara vaken tills han kommer hem, brukar bli så. Kan ju inte sova ordentligt när inte han är hemma.

Vi har fått hem ett brev från pliktvärket nu som jag verkligen vill läsa tänk om det handlar om lumpenbidraget. Fast jag får fråga per först om jag får öppna det. Det  är ju skickat till honom. :D Blir så himla nyfiken bara.

Nej nu känner jag för att klaga lite på mitt tråkiga jobb. Jag måste få ett nytt jobb både för mig själv och kunderna, det är inte sjyst mot dom heller. Men jag kan inte hjälpa att jag verkligen hatar mitt jobb. Snart kommer jag inte orka vara trevlig längre :P Jo de är jag väl tvungen till antar jag. Men jag tappar liksom konceptet när jag inte tycker det är roligt längre. I sommras trivdes jag jättemkt. Då kände jag verkligen att dom kanske ville satsa på mig och det skulle dom ju också men sen sket dom bara i mig. För er som inte förstår vad jag menar. Så skulle jag bli befodrad till produktionsledare, jag är medarbetare nu. Jag lärde mig allting satt kvar efter jobbet och lärde mig mer. Och jag kände verkligen att jag var redo. Men sen så hände det inge mer och då tappade jag motivation. Aldrig fick jag ngt svar på varför jag inte fick ngn chans heller.  Nu går jag absolut bara till jobbet för att betala mina räkningar. Som tur är har jag fått många härliga vänner på jobbet. Den ända anledningen till att jag orkar gå dit tror jag.

Japp då har jag klagat lite då :P

Nu är jag nog tvungen att ge katterna lite uppmärksamhet. Dom har nämligen fått fnatt och ska käka upp kökshanduken :S Knäppa är dom, JA.




Här är en bild på mina nya tygskor. Ja jag vet inte speciellt bra bild men men.
199 kr på Stadium :D Blir säkert ett par till snart.



Hard worwork...




Jobb

Nu sticker jag till jobbet.

Hörs ikväll

PUSS♥

190409

Sorry för dålig uppdatering.

Idag blir det en lugn dag, börjar jobba vid fem och slutar åtta lite taskig tid eftersom det är dubbellön idag, tycker att dom kunde vara lite mer generösa. Så först ska jag åka till jobbet, det tar en halvtimme eller 25 min. Sen ska jag jobba i 3 timmar och sen en halv timme hem, om jag har tur eftersom bussrna går som söndag idag så kommer jag säkert missa bussen och behöva ta den som går klockan 21 från stan och det är jävligt drygt för då är jag inte hemma förens klockan 21.20 blä på de.

Sen ska jag gå till affären och köpa lite grejer till min sallad som per tjatar på mig att jag ska göra.

Min Tonfisksallad, så nu kan ni också göra den :P
  • Tonfisk
  • Isbergssallad
  • Majs
  • Fetaost
  • Tomat
  • Rödlök
  • Ägg
  • Gurka
Mumsig den.

Igår så va jag och per hemma hos hans föräldrar och åt påskmat, de va riktigt gott. SEn åt vi cheescake och sen blev det rulltårta. Herregud jag trodde jag skulle rulla ut. Det var härligt att komma ut till botorp. Det var så himla längesedan nu.

Sen så åkte vi hem till cazzie och gav henne Presenten ( två jättefina drinkglas med blåa spiraler på ) Eftersom hon fyllde 19 år igår GRATTIS. Hon blev glad och det är det viktigaste. Käkade glass maränger och chokladsås. Att jag orkade var helt otrolig. Jag har nog en extra liten mage för godsaker :P Sen tog jag och Per bussen hem.

Jag var himla duktig när vi kom hem DIskade och städade badrummet himla bra tycker jag :D

Nej nu måste jag butta bort zingo, han dricker upp min O'boy.

Ciao


110409

Tjolahopp!

Blev ingen utgång idag som tänkt, känns lite tråkigtm men men cazzie mår inge bra och då är det inte så kul. Per har haft lite förfest här hemma. Så jag har suttit här med killarna:P

Imorse tog jag bussen in till stan och sen gick jag till jobbet där ifrån. Så himla härligt väder så de va bara gött. Funderar på vad jag ska göra har lite halvt tråkigt för tillfället. Men ser på robbinson och det är ju roligt iaf.

Gud jag känner att jag inte har så mkt att säga :S

Ses snart
PUSS

Långfredag

Gud är det inte meningen att långfredagen ska gå sakta? jag tycker dagen har gått alldeles för fort. Men det blir väl så när man går upp så sent. Just nu sitter jag i soffan och slappar. Jag ska gå iväg till affären snart coh köpa lite kattsand bl.a. Per ligger här bredvid och kollar på blood diamond. Per är min älskling.♥

Käkade kassler och potatisgratäng hos mamma förut, de va smaskens. Fick två påskägg av mamma ett till mig och ett till Per. mumsigt.

Imorrn ska jag öppna på jobbet, gött att vi inte öppnar förens klockan 11.00 :D Sen får vi se vad som händer under kvällen. Gud vilket härligt väder det har varit ute idag förövrigt. Jag längtar så tills lönen kommer för då ska jag fixa iordning balkongen. köpa lite möbler och kanske ngn blomma. Himla härligt. :)

Nej men nu ska jag kila i säng.

Hade härligt..♥

100409

Jahappdå var det långfredag då. Jag känner mig rättså tom i huvudet för tillfället. Vet inte vad som har hänt och jag måste veta snart innan jag får ett nervsammanbrott.Tänk om det är allvarligt?


Idag ska jag och Per åka och käka middag hemma hos mamma. Det ska bli kul. Jag ska åka om typ 10 min. 
Nej jag skriver mer sen...

Puss

Nattinlägg.

Nu ligger jag äntligen i sängen, idag har det varit en jobbig dag på jobbet. Det har kommit folk och handlat ständigt man har inte hunnit pustat ut ordenligt. Tur att jag fick rast iaf annars hade jag nog varit ett nerv vrak :P Jag cyklade hem idag och idag gick det riktigt fort. Jag tror jag cyklade på en 15 - 20 min och de tror jag är bra.

Imorrn blir det en rättså lugn dag. Är ledig och jag och per ska hem till mamma och äta middag, det blir mysigt de. Det var ett tag sen jag träffade mamma nu.

 Det finns nog ingen människa på denna jord som jag uppskattar så mycket som med mamma. Vi har en väldigt bra kontakt och det är roligt. Hon är en mamma när jag behöver en mamma och hon är en kompis när jag behöver en kompis. Visst hon är lite tjatig ibland. men det är alla mammor annars är det ju inte mammor ?.

Nej nu blir det nog att se på en nattfilm. "Stomp the yard" Den är bra. Den blir de.

Puss o kram♥

090409

HEJ

SMGULD :D :D Äntligen de va på tiden nu tycker jag, följde med Emil ,Per , Johan och fabbe ner till stan igår och tuta lite tuta. De va en del folk på stan kan jag ju intyga :D Herregud de va folk som hoppa på bussar och allt möjligt. Dom var galna.

Nu har jag varit inne stan och lämnat cykeln på lagning ska hämta ut den sen innan jobbet. Gött dåbehöver jag inte gå hem ikväll, de känns riktigt bra de. Sen har jag varit och hämtat min medicin och köpt mjölk och kattmat :D idag är jag lite mer hurtig än var jag brukar va :P

Jag sitter och kastar boll till zingo nu. Han är så himla söt kommer upp meed bollen i munnen och väntar på att jag ska slänga iväg den. Så håller han på några gånger. ska försöka ta ett kort på honom.....Äsch de gick inte så bra.Jag brukar vakna med den där bollen under mig på morgonen, jag förstår inte hur dom lyckas få de under mig när jag sover. :S Skumma katter har jag. Ska kastrera dom nästa gång jag får pengar nu.

Nej nu ska jag hitta på ngt annat.

Hade Bäst

Bloglovin

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/638254/vlkommen-till-mitt-fantasiland?claim=khav3v6g9nk">Följ min blogg med bloglovin</a>

Färjestad

Nu är jag hemma från stan. Jag hittade en present som jag tror hon blir glad över. Det hade jag blivit iaf. :D

Gud va jag känner att jag vill ha pengar, vill köpa så himla mycket. Grejer till hemmet m.m. Men men förhoppningsvis så kanske man får ett bättre jobb snart. De vore riktigt gött de.

Gud jag vill se på One tree hill nu, men jag har inte fått hem avsnittet. Man vet ju inte om man vågar ladda hem längre pga denna jävla ipred. Vi får se vad som händer. Jag tror det är väldigt många som laddar hem ändå. Men men, jag väntar lite iaf. Ser ni på OTH? Jag tycker det är riktigt bra och jag vill inte att det ska ta slut. Men Chad micheal Murray och hon som spelar Peyton kanske ska sluta till säsong 7 och då kommer u inte serien bli nå bra. Det är ju dom som har huvudrollen i serien liksom. Dan är ju också snart borta också och det har ju varit han som gjort saker och ting lite dramatiskt i serien.  Jag funderar starkt på att se om hela serien igen.

Nej jag funderar på om jag ska laga Mat funderar på vad? kanske Makaroner och köttfärssås det vore gott. Har inte ätit de på jättelänge. De får de bli :D

Ja jag får väl sätta igång med maten nu då. Ikväll vinner vi sm - Guld




Färjestad











080409

Godmorgon.

Gud ja jag vet jag är seg på att gå upp. Var så himla trött imorse bara. Snozade hur länge som helst.


Idag är jag ledig så jag ska passa på att åka ner till stan och kolla efter en present till cazzie tror jag vet vad det blir men vi får se. Lina ska följa med och hjälpa mig. Gud vilket omslag på väder det blev idag. Lite tråkigt fast jag tycker ändå att det är rättså mysigt.


Ikväll ska jag se på hockey, jag tror dom vinner idag. hoppas på de iaf. O gud jag såg på matchen igår och när HV förlorade så va det seriöst folk som började grina. Herregud så överdrivet. Visst man vill ju att dom ska vinna alltså sitt eget lag. Men börja grina. :S Det där är en sån där grj som jag skulle kunna haka upp mig på.


Nej nu måste jag sminka mig och göra mig klar.

Tebax om några timmar.


Hej Hej♥


070409

Hej Hej

Gud idag känner jag mig helt slut. jag har precis sett klart på en beck film "enslingen" heter den. Den var väl helt okej. Jag gick direkt från sängen och la mig i soffan. Kom i säng klockan 4 igår. Jag gick hem från jobbet igår, från våxnäs till skåre. FYFAN det vill jag inte göra om. Det tog 1 h och 45 min. Nej fy fan jag måste få ett jobb där jag slipper gå hem själv mitt i natten.

Idag blir det lugnt, börjar jobba klockan 17 och jobbar till 20. Sen ska jag hem och kolla på hockey. Vinner dom idag så kommer dom avgöra imorrn, det tror jag.

På söndag fyller cazzie år också, så på lördag blir det utgång, det ska bli kul. Herregud det är Påsk nu till helgen, tiden går väldigt fort nu känner jag. Jag fyller 20 snart, det ska bli spännnde. Vilket också betyder att per snart åker. :( jag tror han är borta i 2 veckor innan han får komma hem första gången. Fy fan va jobbigt de kommer bli. Tur att man har vänner som finns här.

Nej nu måste komma upp ur soffan, måste hinna gå till apoteket innan jag börjar.


050409

Hej hej

Gudidag är jag trött känner jag, Jag har ingen lust att jobba iaf. Hoppaspå att vi blir färdiga tidigt eftersom jag skacykla tror jag :( Igår somnade jag framför tv:n när jag såg på jurassic Park. Roliga filmer tycker jag.

Gött att få träffa kissarna och sova i min säng inatt. :D Även fast dom skulle bita mig på morgonen.

Nej nu ska jag hitta på ngt annat.

Pussss♥

040409

Tja.

Igår blev en riktigt lyckad kväll måste jag säga. Bacardi Breezer Limps och bra vänner det gör susen de. Lina har fyllt 20 nu och jag hade höga förväntningar över helgfirandet och jag blev inte besviken. Så det är kul.

Gud jag sitter och funderar på vilken film jag ska se på, Jag vill se på ngn riktigt bra känner jag. Vill att Per ska komma hem också. Vill mysa med honom nu...



                                                                                                                                                                                                    Flying high...


020409

Tjolahopp

Idag har det varit en hel dag på stan med Lina det har varit riktigt mysigt. Dagen började iaf med att jag gick upp klockan 12.00 och slängde mig i duschen. Sen damsugade jag och gjorde mig iordning. det hela tog en stund och jag tror inte jag satt på bussen förens typ tio i tre :O snacka om att jag är seg. 
 
Gud vilket härligt väder det är ute förövrigt. Såg folk som gick i t-shirt ute. det tycker jag är lite överdrivet än sålänge häromdagen gick vi ju fortfarande med vinterjackorna liksom.

På stan köpte jag ett jättefint linne från gina och även en vit kofta från gina. Jag hade spanat in ett par jeansleggins också men jag kände att det blev lite för mycket. Jag köpte en sjal på HM också den är riktigt fin.

Nu sitter jag hemma hos Lina vi ska laga tacos och käka ben & jerrys glass. spännande, jag har aldrig smakat de nämligen. Jag är så himla taggad för imorrn, Det ska bli riktigt kul.

                             
                                  Tell it to my heart...

010409

Förlåt för den dåliga uppdateringen, jag hann verkligen inte igår. Först så jobbade jag öppning slutade jag 1 då åkte jag hem snabbt och gjorde mig iordning, sen åkte jag hem till emelie och snackade och hade det mysigt. Och sedan blev det att åke på personalmöte. Fy fan va det var tråkigt. Jag lyssnade nog inte ens hälften om vad de sa. Kände de bara som att detta gäler inte mig. Jag har varit engagerad för på mötena men igår så pallade jag inte. När man väl skulle säga vad man tyckte då blev an bara sågad. FY FAN för BURGER KING.

Sen blev det iaf Bowling och det var väl rättså kul. Dock kom jag nog sist utav alla men men jag hade nog inte förväntat mig ngt annat. :P

Idag ska jag åka ner till stan eller ja... jag ska cykla ner till stan, tur att de är så fint väderute iaf. Jag ska leta present till min goding Lina som fyllde 20 i måndags. Vet på ett ungefär tror jag men vi får se. Sen ska jag jobba stängning. Tur att det är med Carro idag för annars tror jag inte att jag hade orkat. Fan om du är sjuk människa :P

Jag har inte blivit lurad än iaf och det känns gött för ni vet väl att det är 1 april idag så var beredda...Härligt för nu känns det verkligen som våren är här.



Kvällen hemma hos emelie började med 1 cider ;D Carro och cazzie på bilden.


 

Emelie var glad.




Monster banan som bara gick att hamna i rännan har vi här...



emelie var taggad.


                                                                                                                                                                                   Ipred är BLÄ.

RSS 2.0