Skor.

Nu är jag hemma efter en dag på stan med Lina måste säga att det finns inga bra affärer i karlstad. Blir så grinig förjag hittar typ ingenting :( Jaja jag köpte mig ett par strumpor iaf. Funderar på ett par skor som såklart inte fanns i min storlek men jag vet inte vilken färg jag ska ta heller. Tänkte jag skulle beställa dom från skopunkten  ist.

Vilken färg tycker ni? funderar nästan på att beställa båda färgerna fast det känns lite överambitiöst och dyrt :P

Varmfodrad Stövel från Skopunkten.com
Varmfodrad Stövel från Skopunkten.com

Tänkte jag skulle se om de va något bra på tv idag men det var det såklart inte!! Tv4+ visade däremot bra program men jag har inte tv4+ av någon konstig anledning!

Nu blir det stan!

Japp de blir stan med min bästa Lina, blir nog att fika om jag inte kan övertala henne att vi ska käka mat ist för jag är hungrig :D Såklart att jag missade första bussen också, men men bussen kommer om typ tio min så den ska jag väl hinna med iaf. :D

Japp men då får man väl bege sig då!


310809

Ida är det sista sommardagen då kan man ju säga även fast det känns som den redan varit. Vet inte riktigt vad som ska hända får se men jag är lite sugen på att åka ner på stan och inhandla en bh på för det är väldigt behövligt. Vi får se känns gött att få göra något när man väl har ledig dag. :D

Godingen charlie med sin hamburgare :D


Söndag

Ja jag vet förlåt jag har varit riktigt pissdålig på att uppdatera. Iaf dagen började med att Åer väkte mig vid typ 11 första gången sen somnade jag om direkt så han väckte mig vid ett igen pigga pojkvän! Inte speciellt vanligt kan jag säga. Sen så gick vi till pizzerian och köpte pizza. Och sen såg vi på film. "YesMan" Sen tramsade vi mest runt tills det var dax att hoppa på bussen för att Per skulle åka tillbaka till berga igen :(

Jag åkte iaf till Lina och gav charlie en present eftersom han fyller 1år imorrn. Han fick en plasthamburgare som pep. Jag tyckte den representera mig lite :P

Nu blir det att försöka hoppa i sängen.

PUSS

Mys

Nu har jag duschat och hoppat i mysisläder. Ska käka varma mackor och se på film tänkte jag ! Tummen upp tilll de. Kommer förmodligen sitta och vänta på att Per ska komma hem sen Det blir väl säkert vid 3 inatt någon gång om jag orkar hålla mig vaken vill säga. För jag är väldigt trött.

Funderar bara på vad jag ska se på för någon film.

Får se vad det blir.

PUSS

Ledig

Nu är jag LEDIG i två dagar :D

Uppdaterar sen jag har massa fulla killar här så jag kan inte riktigt koncentrera mig.

PUSS

Hujedamej

Då var den sista stängningen för denna veckan klar :) Gick rättså fort att cykla hem idag som var väldigt härligt dock när jag har kommit in en bit på råtorps sträckan så finkar inte lamporna där och så håller dom på att bygga om vägen så det är fullt med sådana här grejimojer som står i vägen och till råga på allt så svischar det förbi massa bilar så att jag trodde att jag skulle bli överkörd! Hujedamej! Jaja jag kom hem välbehållen och nu sitter jag här framför datorn med en kurrande mage.

Per har somnat i soffan med benen på ryggstödet ja på något konstigt vis, han ligger här och snarkar iaf. Hatar när han snarkar.

Imorn ska jag jobba 14 - 20 Sen är jag ledig!!! Woho!

Nu ska jag se på Hannah Montan the movie :D

PUSS

Hej



Cuz I'm tha crazy bitch that's runnin' the game
 Cuz I'm the crazy bitch that's callin' your name
       Cuz I'm the crazy bitch, I ain't got no shame
, I wil fuck you up!


280809

Fredag! Kan ju inte direkt säga godmorgon eftersom klockan snart är halv 3 men jag gick faktiskt upp för inte så länge sen. Så himla trött var jag igår så ni vet inte. Vi hade värsta mördarpasset igår asså. Kom vid fem och det rullade på ända fram till 10 vi var så himla trötta så vi orkade inte göra seciellt mycket innan vi stängde. Och jag hade världens diskhög och hade inte förstängt någonting och det var kvar disk från dagspasset och ja de helt jävla crazy!! Sista stängningen idag iaf sen går jag bara 14 - 20 på lördag och sen är jag ledig i 2 dagar :) De dagarna är verkligen välbehövliga.

Sen ska mamma komma hit vi ska äta och umgås ska bli mysigt, sen kanske jag ska ner på stan och kolla lite med Lina får se om jag hinner bara. Börjar 20 idag. Sen kommer Älsklingen hem också YAY! Längtar efter honom. De ska bli kul på söndag för då ska vi greja med bilen och fixa den så att jag har något att åka med nu när jag snart får köra igen ! Caint wait!

Nu ska jag hoppa in i duschen!


Love you

270809

Jahapp ikväll blir det en till stängning till, gud jag är så himla trött jag kan knappt hålla ögonen öppna just nu och klockan är liksom 1. Någon som har något tips för hur jag ska orka två stängningar till? Ska ta mig en energidryck sen. Längtar tills på söndag när jag äntligen är ledig och då är jag ledig två dagar i streck , så himla gottit ska de bli. Behöver verkligen mina lediga dagar. Men jag hatar när jag får dom så långt isär en på tisdag och en på söndag, sen har jag en på måndag och en på lördag. GAH! Jobbigt!

Längtar tills jag får börja dansa, det kanske ja säger i varenda inlägg men så är det iaf. Bara höra höga musiken och känna att det är den som leder mig gud va härligt! Men det blir nog inte förens efter Jul eftersom det är försent att söka nu tror jag.

Nej nu ska jag stoppa i mig frukost :)

PUSS

Veckans låtval!






Michelle branch - Everywhere

Sjung med och njut!

260809

Hejsan på er

Idag äe det o1nsdag vilket betyder jobb lite drygt känner ja. Detta är en dag jag bara skulle  vilja ligga i sängen och slappa de vore riktigt gött de. Jag är väldigt glad över att jag bytte tid idag iaf. Fan va jobbigt att jobba 12 - 21 annars.

Nej nu blir det frukost

Puss

Go kväll på er allihopa!

Nu ligger jag i soffan och myser :) Ser på Tila Tequila 2 haha ja jag vet jag är serienörd och just nu går jag och väntar på att one tree hill ska komma tillbaka även fast det kommer vara konstigt om inte Peyton och Lucas är kvar. Gud nu blev jag sugen på att se om serien igen för det är nog den bästa serien har jag kommit fram till eller ja, Smallville är ju också jävligt bra jag tycker om serierna så himla mycket för dom är så mysiga.

Jag lever mig in i dom så mkt att när dom är slut känner jag mig tom och vet typ inte vad jag ska göra det är precis som jag lever i den världen så när jag inte ser på någon serie så är det bara mitt liv som har pausat :S ja jag vet det låter väldigt konstigt men det är så jag känner. Det är nog en flykt från alla bekymmer Det är när jag sr på programmen som jag verkligen kan slappna av, jag tänker inte på jobb eller stress eller vad som måste göras och det är det som är så himla gött med det. jag har nog blivit lite beroende.

Några serier som jag ser på:

  • One Tree Hill
Handlar i stora drag om Lucas Scott och Nathan Scott och hur deras liv hela tiden sammanflätas, dom är bröder (samma pappa) Men dom vill inte veta av varandra eftersom dom båda typ aldrig pratat med varandra och i princip bara hatar varandra. Det dom har gemensamt är basketen och det är genom basketen som egentligen hela seriern börjar då börjar andra karaktärer i serien spela en stor roll i både nathans och lucas liv. Bl.a Peyton Sawer(Nathans flickvän) , Brooke Davis(Vilda cheerleadertjejen) , Hailey James (Lucas bästa vän) Karen Scott(Lucas mamma) , Keith Scott (Lucas och nathans farbror ) och självklart Dan scott( Lucas Biologiska pappa och Nathans Påsrtidande pappa) m.fl såklart! Skitbar serie iaf.
  • Smallville
Handlar i stora drag om Supermannens uppväxt, man får följa Clark Kents uppväxt. Hur han hanterar sina krafter hur han hanterar sin Stora kärlek Lana Lang och självklart hur han hanterar att hålla sin hemligthet säker. Dom flesta avsnitt av Smallville är oftast avslutande men självklart går det en röd tråd genom hela seriern. Stora roller i serien är Lana Lang(Clarks Stora kärlek) , Chloe Sullivan (Clarks Vän och en reporter) , Pete Ross (Clarks bästa vän) , Lex Luthor (Miljardären Bad or not bad? ) Och självklart Clarks föräldrar Martha och Jonathan Kent.
  • Heroes
Handlar i stora drag om massa olika människor i världen som besitter olika krafter t.ex Hiro Nakamura( Teleportera) , Claire bennet(Kan inte dö ), Nathan (kan allt som alla andra kan) och Peter Petrelli(Flyga), Matt Parkman( Läsa andras tankar) och självklart Sylar. Det serien handlar om är ju faktiskt att dessa superhjältar ska rädda världen fån allt ont men alla superhjältarna är faktiskt inte goda.


Detta är några iaf men jag sr på mer kunde inte komma på mer nu bara :P

Nu blir det lite mer Tila Tequila.




Zingo mysade ihop sig med Veronica :)

hej

tja!

Nu har veronica åkt, vi har hadt en mysig dag. Var i boda och hälsade på jeanette och så och sen lagade jag mat, det blev köttfärssås och spaghetti de va gott nu ska jag se på ghost whisperer eller Linas kvällsbok vet inte riktigt vilken :P

PUSS

Jag och mitt resetjatande

Gud va min blogg har blivit tråkig inga kommetarer och ingentid helt dött! Vad är det ni vill läsa? Let me know! Sitter och väntar på V hon är nog här snart. Medans jag väntade så passade jag på att dammsuga och skura köket, badrummet och hallen ! Damn I'm good! Tummen upp till mig! Tänkte jag skulle betala lite räkningar också så har jag varit ännu duktigare :)

Kollade på resor till cypern förut :) Ja jag vet jag skiftar hela tiden men det var ju så jävla dyrt att åka till Malaysia, så vi får se vad som händer. Jag har ju varit i cypern förut iofs gick jag i femman men ändå. Det var väldigt fint iaf och väldigt bra badvatten. I turkiet var inte vattnet så himla bra faktiskt men i cypern är det helt klart och blått så vi får se :)




 

250809

Goder morgon!

Jahapp då var det löningsdag det är alltid härligt även fast det inte gör sådan stor skillnad på mitt konto idag.

Idag ska jag umgås med veronika vi ska träna och sen ska jag laga mat till oss det ska bli roligt. Inte ofta man får träffa henne eftersom hon bor i högboda. Dyrt med bensin you know .Så ser min dag ut idag. Just de de va någon som ringde mig vid 9 imorse fy fan va grinig jag blev vet inte vem det var heller för det var något konstigt.

Nu ska jag äta frukost!

PUSS

Natta

Hej!

Nu är det natt och mörkt ute. Börjar längta till vintern och hösten rejält nu ska bli roligt med nytt jobb och allt, jag tycker dock inte o´m hur vädret är nu för det är antingen för varmt eller för kallt så jag vet aldrig vad jag ska ha på mig.

Idag efter jobbet åkte jag Mackan och Jeanette till Max eftersom Mackan skulle bjuda oss på en lyxshake så snäll som han är. Har ni inte prövat sådana shakar så tycker jag ni ska göra de för dom är enorma och goda.

Nu ska jag hoppa i säng.

PUSS

Nu har jag städat lite.

Härligt nu har jag städat lite så nu blir det mat och slappna av lite innan jobbet.Atlas är så jobbig han ska till varje pris ligge på datorn. Känner mig så taskig när jag buttar bort honom hela tiden. men han får inte ligga på datorn.

Jaja höres sen.

PUSS

Påsen från helvetet!

Gaaah, Hållde på och dö när jag gick hem från affären, först går påsen av när jag är påväg hem så alla matvaror åker ut på backen e inte de pinsam? Sen när jag har gått en bit så börja påsen spricka så jag fick skynda mig toge n genväg som visade sig inte var en så bra genväg, precis innan jag skulle gå upp från trappen så åker allt i backen igen!! Jobbigt de va!

Nu ska jag iaf ta hand om tvätten försöka hinna dammsuga och plocka bort, a just de måste ringa dialon också ska ju dit och skriva på anställningsbevis, Yay!

Tjolahopp

240809

Godmorgon!

Idag är det måndag som nog dom flesta vet, nu ska jag äta frukost de blir te med rostad macka med marmelad på :) Det blir mumma de. Sen måste jag gå till affären och handla kattmat. Måste klippa klor också men jag hittar inte klo klipparen. Måste bli av med klorna för så fort dom lägger tassarna på mig så gör det ont! Atlas skulle prompt väcka mig förut och bitaa på mig och ta tag i mina fötter. KATTER!

Idag jobbar jag stängning och imorrn är jag ledig.

Så här ser det ut:

                    Vecka 35

  • Måndag 17.00 - 00.45
  • Tisdag Ledig
  • Onsdag 12 - 21
  • Torsdag 17.00 - 00.45
  • Fredag 20.00 - 03.00
  • Lördag 17.00 - 20.00
  • Söndag Ledig

Så nu blir det frukost ses senare.

Pusselipuss

Rubrik

Hej!

Kom hem för kanske 40 min sen eller något. Känner mig inte så trött så jag sitter här. Gud jag va inne på denna bloggen Amandavardet. Hallå säger jag bara egentligen varför vill folk kolla på henne och göra henne ännu mer korkad. Herregud vilken jobbig människa. Ja men men det är väl så att dom som folk kan skratta åt hata eller som har pengar och är snygga är dom som alla vill följa. Så är det väl i bloggvärlden.  Eller vad säger ni?

Funderar på om jag ska sätta mig och titta på Tila tequila en stund innan jag ska försöka somna, Snäll gör så jag somnar. Pallar inte med detta liv de ska bli så himla gött med rutiner så ni vet inte, jag tror inte det är mpnga som förstått hur verkligen dåligt jag har mått tack vare dessa oregelbundna tider och alt.

Jag kan inte bärga mig tills jag ska börja dansa igen de ska bli så himla himla kul så ja jag vet inte ens vad jag ska säga om de. Känns väldigt bra iaf. Sen ska jag göra nagelförlängning också, sätta på mig armanden från turkiet och va fin i håret.

Nu måste jag nog umgås med mina pratande katter.

Smell ya later!

På jobbet.

Tjolahoppis!

Nu sitter jag på datorn och skriver lite, de kan bli konstig text för den här datorn är väl inte direkt den bästa man kan hitta :P Idag har det varit en bra söndag fram tills nu då för det är alltid slitit att jobba :P
 
Ja men som sagt en bra dag. Jag har varit hos mina svärföräldrar pch ätit middag hjälpte dom med lite sysslor som behövde göras på gården och bytte däck på bilen :D Så himla gött att bara få vara lite utanför stan och inte behöva tänka på så mycket. Så himla glad är jag också över att jag har lärt mig att byta däck. Haha tänkte att det kunde vara bra att veta om man skulle vara tvungen att göra de någon gång. Känns ju onödigt att lämna in bilen för en sådan sak. 

Ja och förövrigt har jag lyckats med att Per och jag ska ÄNTLIGEN fixa vår pärla S40:n :D Så då har jag äntligen en bil att köra. Ska försöka få reda på när det är jag får börja köra igen också för det kan ju vara bra att veta så man inte kör olagligt :P !

Klippte ju mig och slingade håret och färgade håret hos mikaela min frisör som jag kan rekomendera, ja iaf det blev en caramell färg med ljusa slingor i. Och sen klippte jag upp det , tunna ur det och klippte luggen lite så nu har jag nästan lugg :P Men jag blev riktigt nöjd. Har fått fina kommentarer om de iaf.

Nu ska kära Mackan ha datorn.

Pussis

230809

Shit va dåligt uppdaterande under helgen. Har liksom inte haft tid eftersom jag gjort så mkt annat klippt mig och slingat och ja allt möjligt så jag har inte varit hemma och därför inte kunnat uppdaterat. Men så är det ibland :P

Nu ska jag iväg igen för vi ska äta middag hos pers föräldrar och sen ska jag jobba blir stängning idag. Känns lite tungt men jag har ju carro och mackan :)

Nu ska jag kila.

PUSS

gratis, gratis,gratis.

Gratisbio är den sida jag samlar poäng till så att jag sen kan köpa , kläder teknikprylar, you name it dom har presentkort till jättemånga affärer dom har något för alla. Du kan samla poäng på många olika sätt t.ex så kan du tjäna på att värva dina kompisar man får 5p per värvning och ytterligare 200p när personen du värvat tjänat sina första 100 poäng vilket siger snabbt om du värvar så många som möjligt. Det finns också tävlingar om vem som kan värva 333 st på en månad  och då kan du vinna en dator. Inga fel! Men det finns andra sätt att tjäna in poäng på.

Man kan
b.la bara klicka på olika sidor och få poäng och det kan ju ingen säga är direkt jobbigt.

Du kan också vara med i undersökningar och lätt tjäna in dina poäng.

Du får poäng om du bloggar om gratisbio.

Du kan också handla genom gratisbio och på det sättet tjäna poäng jag menar ska du ändå köpa något så kan du ju lika gärna göra det genom gratisbio för att sen kunna handla ännu mer. En riktigt bra deal tycker jag. Vad tycker ni?

Sen när du har samlat ihop mycket poäng så kan du lätt växla in dom mot ett antal bra presentkort. B.la Ving, Gina tricot, Nelly.com, Siba ja du vet alla de där bra affärerna.

Tycker du det låter enkelt och bra?
Då tycker jag att du ska registrera dig genom denna längen Registrera dig.
 Då får du 50p av gratisbio + 25p av mig.

Skynda ! Skynda!

Myspys

God kväll mina vännor!

Per kom och hämta mig vid jobbet idag är inte det mysigt. Det tycker jag. Ser fram emot att klippa mig imorgon. Det ska bli gött slinga håret ska jag göra också :) Härligt härligt.

Nu ska de bli chips och dip med godingen. Ska se på män som hatar kvinnor. Uppdaterar förmodligen senare för jag och Per funderar på att dygna , han kommer dock aldrig orka de om jag känner honom rätt. :D

Japp de va de.

Pussis

210809

Tjenahejsan!

Jag är så trött jag tänkte jag skulle gå upp kvart i 9 idag men det slutade med att jag halv 10 ajaj på mig. Jag måste börja sluta att snooza annars kommer jag ju aldrig orka gå upp när jag ska börja nya jobbet.

Idag är det fredag förövrigt och fredag betyder att per kommer hem :D Längtar tills han kommer hem igen på heltid det ska bli gött att få allt normalt igen så behöver det inte vara så tyst hela tiden.

Nu skajag äta frukost.

Pusselipuss

hjfg



hej

HEJ!

Jag är så trött så jag håller på att dö! Dessa halv tolv - åtta pasen är grymma och så himla dryga så jag vet inte. SEn ska man sitta på en dryg buss hem. Allt är så drygt! Jag längtar efter lördag!

Ja men det är det jag har att säga nu!

PUSS

200809

God morgon!

Haha jag znoosade en halvtimme idag med vet ju att jag kan liksom. Jag måste komma ihåg att jag snart har nytt jobb så att jag ställer om lite annars kommer jag vara död när jag ska börja gå upp vid 7.

Tror faktiskt det blir en bra dag idag, även fast jag jobbar 11.30 - 20.00 som är ett dödtrist pass eftersom det inte händer ett skit på dagen så tiden går grymt sakta. Men men det ska nog gå bra.

Jag måste åka och träna någon dag detta går ju inte :S

Nej nu blir det frukost.

Hejsvejs

Malaysia.

Sitter och kollar på hotell och resor till malaysia igen. :D vill verkligen verkligen åka dit. Ska juu till resia på lördag och fråga lite och se vad dom säger. Ska bli väldigt intressant!

Tänk vad gött de vore att få koma bort från tråkiga sverige och se en helt ny värld. Få upp ögonen för lite annat och samtidigt få lite färg också :D Perfekt de.

Nej nu måste jag hoppa i sänga.

Puss

Turkiet 2008

Hemma från jobbet!

Hejsan!

Nu är jag hemma efter jobbet härligt!  Ni kanske undrade varför jag var så glad igår jo de ska jag berätta sörrni. Det är så att jag har fått ett nytt jobb. Yay! Vet inte när jag börjar det beror helt på när bk släpper mig. Så nu ska jag börja jobba på dialon som är telemarketing företag (med lättare ord telefonförsäljning) Och det ska bli så himla gött! För mina arbetstider kommer att var mån - fre 9 - 17 det är verkligen perfekt. Så nu kan jag börja dansa igen! Ska bli så himla gött för det är verkligen något jag längtat efter. Vad kan jag säga burger king har inte varit mitt jobb i två år det har varit mitt liv. Kanske svårt att förstå det men så har det iaf varit. När man började som heltidare då gick det inte att ha någon bestämd fritid eftersom man hela tiden jobbade så oregelbundet. Så nu kommer jag ha Lediga helger!!! Så himla gött. nu behöver jag liksom inte hela tiden be mina kompisar att vänta lite innan jag bestämer något för jag inte vet hur jag jobbar, för nu kommer jag veta hur jag jobbar! Det är nog det som är det bästa. Ledig alla storhelger och ja ni vet. Jag är Glad! Det var på tiden.

Ja nu har jag pratat av mig lite om jobbet så nu kan jag släppa de. Föressten så vann jag 25 spänn på en trisslott igår. Tycker jag är roligt för någon som aldrig vinner något, så jag tänkte jag skulle ta en ny och vinna 100000 i månaden i 10 år. De vore riktigt soft.

Hem i brevlådan idag fick jag hem  lite bilder som jag beställt de va roligt, ska köpa mig ett fint fotoalbum som jag kan sätta in det i också.

Gud jag sitter och väntar på att maten ska bli klar jag r jättehungrig, satte in en färdig fiskgratäng i ugnen orkade verkligen inte ställa mig och laga mat så de blir nog bra.  Nu ska jag nog se på "A shot at love with Tila Tequila 2"


Pussipuss

190809

God morgon!

Idag är det onsdag. Gud jag försov mig en halvtimme. Antar att jag behövde lite sömn. Tur att ja h än jag behövde, jag hade förmodligen snoozat fram till halv ändå. Hade ställt klockan en halvtimame tidigdag jobbar jag 11.30 - 20.00 Så jobbar jag fram till lördag då är jag ledig. Söndag jobbar jag stängning med Carro det är kul!

Gud jag fryser så himla mycket. Nu blir det frukost..Mumma de.


PUSS

Nu blev de kvällen!

Idag ska jag försöka komma isäng i nogorlunda tid. Gick och la mig vid 3 inatt hemma hos Lina. Kände mig så dum när jag ringde och väckte henne. Hon var så trött. Men tillslut somnade jag. FY jag var så himla trött imorse när jag gick upp vid 9 inte vanligt när man jobbar stängning att man går upp vid den tiden.

Imorrn jobbar jag halv 12 till 20 hoppas det inte blir drygt bara. Men de ska nog gå bra. Får fortsätta tänka på utomlandsresa får se vart de blir vi beger oss till för Malaysia var ju svindyrt! Ska gå till resia på lördag och fråga lite och så.

Nu till helgen är det höstmarknad här ui karlstad, de ska bli mysigt jag älskar marknader ska försöka få med mig Per dit nu är jag är ledig på lördag. I vanliga fall brukar jag Alltid lyckas jobba på alla marknader och tillställningar. Men inte denna gången så det var riktigt roligt plus att jag ska klippa mig. Det kan bli en riktigt bra lördag detta! YAY!

Nu ska jag kika om det är något att se på tv sen blir det sängen med solotidningen.

Sov gott mina vänner!


Man måste ju unna sig lite ibland.

Eftersom jag är så glad idag så tänkte jag unna mig lite idag man skulle ju säga att jag gör det väldigt ofta eftersom jag äter på bk rättså ofta men eftersom det inte är speciellt gott längre eftersom jag ätit för mycket av de, så räknas de inte. :P

Men som Verónika säger : man måste ju unna sig lite ibland! Så himla kul vi var och träna förra veckan tror jag de va och efter det så åkte vi och köpte pizza då tyckte den repliken passade in väldigt bra. HAHA!

n

SOLO tidningen! Marabou och familjeguf och självklart Coca Cola!



Nu måste jag verkligen åka och träna någon dag!


PUSS

Glad!

Gud jag känner mig så himla glad av en andledning jag inte kan säga än tror jag. En riktigt rolig grej iaf.

Nu ska jag springa till affären och köpa smör för det är slut :P


PUSS

Veckans låtval!





180809

Hej!

Ja jag vet usel uppdatering, jag sov hos Lina inatt fetersom min cykel har punka så det är därför jag inte har uppdaterat sen var jag ju inte där förens halv 3 inatt ändå så jag vet inte om det var någon ide att uppdatera då.

Idag är jag Ledig ! Härligt så idag ska jag städa lite här hemma men först ska jag ner på ett ärende i stat så jag måste gör amig iordning nu. GAAH jag är så trött.

Nu blir det frukost och dusch !

Hörs sen -!

PUSS

Klipptid bokad!

Tjolahopp!

Nu har jag äntligen bokat klipptid. de va på tiden jag har haft presentkortet nu sn jag fyllde år :P De ska bli roligt. Jag ska klippa mig och slinga håret.

Nu kom Atlas och hälsa på han ligger här på tangent bordet så jag ser knappt vad jag skriver.

Nu ska jag hoppa in i duschen . sen blir det jobb.

PUSS

170809

Hejsan!

Dålig uppdatering nu på senaste jag vet. Har liksom inte haft tid direkt. Blev så grinig igår när jag och Per kom ner till cykelförrådet vi skulle ta cykeln till Pets och köpa kattsand men så var det PUNKA! Jag som precis pumpat däcken Gahh!

Så då var det första jag tänkte att nu får jag gå hem från jobbet igen, FAN. Men så fick jag sova hos Lina istället och hon bor lite närmare jobbet än va jag gör! Gud jag vill ha bil. Även fast jag inte får köra för tillfället. För då kunde jag tvinga mamma att köra mig överallt :D haha.

Igår hade jag och Lina myskväll vi såg på film och käka chips de va mumma de.

Nu måste jag städa :(

PUSS

Bra dag även fast det regna.

Tja.

Nu är jag hemma efter en dag i boda med familjen eriksson :D De va riktigt roligt. Åkte fyrhjulning så jag var dyngsur sen. Men yay en sådan ska jag köpa nångång iaf För det var riktigt kuligt! Till vintern blir det snöskooter  så det blir riktigt roligt de.
Kiro( veronikas vovve) var så himla go, han följde med mig överallt :)

Men men jag får lägga upp bilder sen om det blev några bra :P

Nu ska jag se på film med min goding vi ska käka varma mackor :) MUMS!

Puss allihopa!

150809

Godmorgon!

Ingen huvudvärk när jag vaknade , yay! Per väkte mig vid 10 inte vanligt att han vaknar före mig. Fast han somnade ju i soffan igår. :D Min bebis! Han var så himla mysig igår. När jag kom hem efter jobbet hoppade jag in i en dusch och när jag kom ut hade han ställt ljus på vardagsrums bordet, hällt upp cola också stod det chips och godis på bordet. Hihi jag visste väl att han hade en romantisk sida i sig.

Nu ska jag göra iordning mig och springa till affären eftersom vi ska grilla hemma hos veronika i boda sen. Ska bli kul!



Pussipuss

Huvudvärk!

Gud jag fick sådan huvudvärk så jag ska nog dimpa ner i sängen snart.

Föressten så kanske jag och Per nya planeringar också. Vi har nog tänkt om vi kanske ska ta och åka till Malaysia :D




Sov sött!

Saknar dig med Lina men på söndag ses vi ;)

jobbet

Nu sitter jag på jobbet och jobbar. Eller ja, jag har rast :P börjar om 5 min. Har varit en rättså bra dag på jobbet inte hänt så mkt men sålt bra ändå. Tiden har gått fort ;D

Snart är Per hemma han sitter på tåget nu hem .Yay ! :D

Pusselipuss
Hörs när jag kommer hem.


Gratis bio.

Hej!

Skulle du vara sugen på att kunna få gratis presentkort genom att bara samla poäng? På gratis bio är det inte så svårt att samla poäng coh du kan redan efter 200 poäng byta ut det mot presentkort.. Är du sugen på att hjälpa mig samtidigt? Då tycker jag att du ska klicka på länken här Gratisbio och sedan bli medlem och samla poäng. Det är helt gratis. Jag tycker iaf du ska pröva för du har inget att förlora på de.




Ha en fin dag !

PUSS

140809

God morgon!

Shit jag är så trött jag sov 5 timmar inatt . Det är bad ! Jag ska jobba dag idag 12 - 20 känns lite jobbigt att bara ställa om så när jag har gått vid tolv varje dag denna vecka men det är inte så mycket att göra åt :(

Nu ska jag äta frukost!

Efter jobbet.

Nu är jag hemma efter stängningen, det gick fort idag. Vi var klara 20 i 1 Härligt. Sen körde min boss hem mig slapp jag cykla mina 8 km hem i kylan. Det har börjat bli kyligare nu tycker jag. Men jag tycker att det är lite mysigt :D Haha jag vet t.o.m vilken vinterjacka jag ska köpa, har haft ögonen på den i tre år nu tror jag men jag har inte haft råd att köpa den. Men iår då struntar jag i hur fattig jag är för jag ska ha den. Så är det bara. Det är iaf en lång mysig north bend jacka en röd hade jag tänkt. Roligt för jag har alltid varit den som gått i svart.

Borde gå och lägga mig nu eftersom jag börjar jobba imorrn klockan tolv men de är helt omöjligt att somna runt 3 där brukar det gå lite bättre iaf men det är jävligt drygt att ligga och vänta i sängen i timmar innan man somnar och när man vet att man verkligen borde somna därför man har ett tungt arbetspass imorrn. Får se hur många får jag måste räkna innan jag somnar :P

Föressten cyklade ju in med linnet jag köpte på bik bok som hade tappat paljetterna efter en kväll och dom var jättesnälla så jag fick pengar eller tillgodokvitto och då kände jag att tar jag pengar så kommer dom gå till något strunt som mcdonalds och tar jag tillgodokvitto så vet jag att jag får något klädesplagg. känns lite synd dock att jag inte kunde få ett nytt linne för det var slut och jag tyckte de var väldigt fint...
När jag sedan gick ut til cykeln och skulle precis åka iväg till jobbet. Kommer en man fram till mig om frågar om han kan få en 20:a så att han kunde komma hem. Hade tyvärr inte en 20:a men lyckades skrapa ihop 16 kr iaf. Har jag gjort min goda gärning för idag. :D Visst är jag en duktig människa?

Imorrn kommer älsklingen hem och jag går av för att få ledig helg. Det ska bli riktigt mysigt. På lördag blir det grillning med familjen Eriksson och på söndag blir det mysiskväll med Lina :D

Nu måste jag hoppa i säng. Önska mig lycka till för nu måste jag verkligen lyckas somna. Får väl köpa sömnpiller eller något annars :P



Godnatt mina söta vänner!

Tila Tequila.

Nu ska jag snart sätta mig på cykeln och åka till stan och sen jobbet.

Sitter och kollar på a shot of love with Tila Tequila :) De är bra de :D


Katter och datorer 'r inte en bra kombination.

Nu är jag färdig med mig själv haha alltså jag har gjort iordning mig :P va konstigt det lät ! :D just nu har jag Atlas liggandes pa datorn. Han har lyckats tryckt pa en knapp sa jag kan inte skriva dom sista bokstaverna i alfabetet kan ju som sagt inte skriva ut dom konstigt! Hoppas de f;rsvinner om jag stt'nger av och s'tter p[ datorn igen.

T'nkte jag skulle laga mig lite mat nu. K;r p[ nudlar och pastas[s idag blir mumma de. Sen ska jag [ka iv'g till stan f;r att l'mna in ett linne som jag k;pte f;r typ tv[ veckor sen som jag bara har andv'nt en g[ng och det 'r redan f;rst;rt typ. Paljetterna ramlade av s[ det blev j'ttefult. Den ser typ spr'ckt ut. De gillar vi inte.

Gud va fin min text blir eller hur. Kan inte skriva fr[getecken heller !





130809

God Morgon!

Tänk att det är lunch för många vi denna tiden. Skumt ! Förhoppningsvis för mig med om några veckor. Får se vad som händer i framtiden.

Måste ta och boka klipptid också nångång tänkte klippa och slinga håret ljusare. Vill bli rättså mycket ljusare men vi får se. Skulle egentligen gjort det på semestern men det blev inte av och nu har det gått två veckor sen dess. Får se om jag har tid nästa vecka, jobbar dock typ halv tolv till åtta hela veckan BLÄ på de. Alltså man klagar på varje tid man får så jag tror inte det finns någon bra tid att få på jobbet får man kort tid känns det onödigt att gå dit eftersom man ändå inte får några timmar och får man en lång dag så försvinner precis hela dagen och man har ingen fritid. Får man stängning är det också jobbigt för man kommer hem så sent :P Så ja tiderna är inte så roliga på BK.

Hittade en låt som jag tyckte jättemycket om när jag var mindre, det är sjukt vad musiken och filmerna var bättre på 80 - 90 talet. Nu är det bara massa mjukporr i alla musikvideorna tjejer som krälar runt på golv i bara bikini. Detta är bra musik.

Får bli veckans låt:



Nu ska jag klä på mig och fixa mig lite ;)

PUSS

Nu blev det natta!

Är det någon mer än jag vaken nu? Det är det säkert känns dock inte så när man sitter här ensam. Haha va bitter jag låter :P Längtar efter min goding som jag inte har pratat med sen i söndags. Det går inte att få tag i honom vet inte varför. Men till helgen är jag ledig. Då blir det att grilla på lördag med Veronika  ska bli mysigt!

Gud va ja känner att jag börjar längta till hösten nu. Mysigt med sjalar och burra in sig i goa tröjor. I spetember är det oxhälja också det ska bli kul. Jag har faktiskt tagit ledigt för så iår ska jag dit! Det är så mysigt med varma munkar och marknadsgodis hitta massa struntsaker som man köper för att det är roligt :) Ja men det är kul!

Tänk snart är det julafton och jag vet redan vad jag ska önska mig i julklapp :D Ja jag vet jag ligger alltid lite före men så är det. Nu ska jag hoppa i säng tidigare än vanligt. Imorrn blir det stängning Igen!

Pusselipuss



Tänk om man kunde bli så brun på ett kick, de vore något de!

Ny design!

Tjolahopp!

nu har jag suttit och donat med bloggen i några timmar så nu är det dags att slita sig härifrån. Nu vill jag veta vad ni tycker. Den är dock inte riktigt klar än och jag vet inte om jag är nöjd med headern. Så vi får se.

Nu ska jag iaf ta en rostad macka med marmelad på och se paris hiltons new bff 2 Spännande spännande.



When I say jump, you say : How high

Hund hund hund?

Tja !

Nu har jag tagit hand om tvätten härligt  att få det gjort!

Jag har tänkt så himla mycket på det här med hund kommer jag ha tid? kommer jag orka med det? kommer det funka liksom? Klarar katterna av en ny medelm i familjen? Tankar som går runt i mitt huvud. Per har ju gett mig ett svar nu och det är att jag får skaffa hund men han vill inte ha något ansvar eller lägga några pengar så det blir ju verkligen min hund, egentligen är det exakt så jag vill ha det. Men det vore gött att ha med honom på noterna och ändå veta att han ställer upp. Dock tror jag att han kommer smälta om jag skulle ta in en liten lurvig valp eller vad tror ni?

Jag har tänkt mycket och jag har tänkt att även om det inte blir så att jag skaffar mig en valpis till våren så vill jag läsa på så mycket som möjligt och verkligen veta vad jag ger mig in på. Det är ju nästan som att skaffa barn. Och eftersom det känns lite tidigt att skaffa barn nu så skulle det kanske passa med en valp istället. Ja iaf så har jag titta på massa börcker som jag har tänkt köpa hem bra att ha i hyllan för någon gång kommer jag ju skaffa vovve vare sig om det är till våren eller om några år.

Här är några böcker som jag har tänkt på:

                                                                                                 Cesar och hans hundar.                       
    
Stora boken om att skaffa                                            - Naturliga lösningar på            
          och leva med hund.                                                      vanliga hundproblem.       Aktivering: Smart lek med din hund





Om någon har läst böckerna så vill jag gärna veta om ni tyckte dom var bra :)

Puss

120809

God morgon!

Gud jag var trött idag när jag gick upp. Katterna var så himla mysiga med mig nu på morgonen. Dom tycker inte om när jag snoozar så då hoppar dom upp och ska väcka mig. Föressten så har Zingo slutat att kissa inne vilket känns riktigt roligt yay jag kan ha mina kläder i fred utan att behöva lukta kattpiss. Härligt!

Idag börjar jag jobba 17 och går till 22 rättså gött att slippa stänga. Men imorrn är det stängning som gäller igen. Drygt att jag måste cykla, jag får ju iaf träning eftersom jag typ cyklar nästan 2 mil varje dag till jobbet och det är ju positivt :)

Så nu måste jag ta hand om tvätten, vi hörs!

PUSSS

Nattbloggning

Hejsan på er.

Nu är jag hemma från stängningen. Hade motvind hela vägen dit så jag var hur sur som helst när jag kom fram :P emn det gick över sen när jag fick rast och fick i mig lite mat. ;)

Är det någon som vet hur mycket man ska behöva uppdatera för att komma upp på mest aktiva listan? Jag har funderat på det ett tag nu.

Nej men nu måste jag faktiskt sova !

Godnatt :)

rubriken

Härligt nu har jag precis ätit. Det blev Fisk med potatis och holandaisesås så nu har jag en matlåda till imorrn också :) Härligt att slippa äta burgerking maten för det blir rättså tråkigt efter ett tag.

Ska snart åka till jobbet också.

Gud jag har verkligen inget mer att säga nu.

Men ni får ha en bra dag!

110809

Goddagens mina vänner!

Idag är det tisdag men det vet ni väl kanske. Somnade på soffan inatt men det var bra för då somnade jag iaf, härligt jag måste sakta men säkert vänja mig av vid att gå och lägga mig i tid. men som idag t.ex. så går jag ju stängning plus att jag ska cykla hem så då kommer jag inte vara hemme på jättelång tid ! Hoppas det inte regnar bara. :P

Idag måste jag diska och gå till affären. Köpa hem kattmat :)

Gud va härligt de vore med lite förändringar i mitt liv så att jag kan få rutiner och verkligen ha ett liv för det har jag inte så känns det som, det finns bara en grej man gör.

Men nu måste jag kila iväg och äta frukost.

PUSS

Home

Hejsan.

Nu är jag hemma efter en dag på jobbet. Gud idag var det en riktigt dryg dag ville bara hem hela tiden. Det blrv inte att jag byggde om så mycket ska försöka att greja lite mer om jag orkar ikväll :P

Jag är trött

PUSS

100809

Hej!

Gud jag kunde inte somna igår, jättejobbigt halv sex somnade jag så fick jagett sms av jobbet imorse där dom frågade om jag ville börja två istället :) De va gött för jag kände att jag verkligen behövde mer tid.

Så idag blir det jobb fram till 21.

Nu måste jag göra mig iordning ...

PUSS

tja

Bygger om lite ;)

........

Godagens !

Blev ett sent inlägg idag! nu har älsklingen åkt hem länns tråkigt men han kommer ju hem om en vecka igen och då är jag också ledig så det är ju härligt :)

The hills säsong 5 har kommit på webben på mtv.com :D Me like så nu kan jag hålla mig sysselsatt med allt bra drama som följer med i den serien :)

Gjorde egen potatisgratäng förut men den blrv inte lyckad denna gången ;( men det blir nog bättre nästa gång jag gör den för jag hade väldigt bråttom denna gången :)

Nu ska jag nog se på the hills..

Hade bäst!


86 ostskivor...

Hmm vet inte om man ska kalla detta för ett nattinlägg eller ett tidigt morgoninlägg klockan är iaf 5 så ni får avgöra. Kom precis hem från jobbet, blev att vi stannade kvar och käkade lite mat innan vi åkte hem för vi hade inte ätit något på 11 h så det var dags kände vi. :P Sätter mig på cykeln för en halvtimmes cykeltur hem och ni tror inte det bötjar regna eller? För detgjorde det. Jag fick ta av mig allt när jag kom hem för jag var precis så blöt som jag varit om jag hade badat med kläderna på :P Holy crap säger jag bara.
Igår sålde vi föressten en cheeseburgare med 86 ostskivor på. 200kr kostade den snacka om merförsäljning och snacka om vad den fulla killen ska ha ånggrat sig dagen efter, det skulle iaf jag ha gjort :P

Imorrn är jag ledig eller idag eller va de nu blir :P Ska umgås med min goding hela dagen för han åker inte hem förens klockan 19.00 :D Kanonkul!
Nu borde jag gå och lägga mig men jag funderar starkt på att titta på en film för jag känner mig inte speciellt trött.

Jädra myggbett från helvetet!

PUSS


080809

Hej !

Dålig uppdatering idag , sov länge sen så laga jag pannkakor och sen åkte jag och per till älven för ett dopp. Nu ska jag snatr åka till jobbet :(


PUSS

Ny festis!

Nu sitter jag och ska snart åka iväg till jobbet, bävar lite för att cykla för det gick så grymt segt men men de går. Snart kommer per också tänkte jag skulle hinna träffa honom innan jag åkte men vi får se om han klampar in snart. Han har tydligen haft en rättså soft vecka där bort iaf :P

Prövade en ny festis förut också , vet inte om den är ny men jag har aldrig smakat den iaf och den var jättegod!

Lyssnar på just nu: Usher feat. young jeezy - love in this club



Tyra

Gud va jag gillar Tyra banks show hon har alltid bra ämnen som är roliga och som man typ alltid lär sig något av hon är som en yngre operah. Idag handlar det om att att ha sex när man är gravid vilket jag tycker var intressant :P

Nu ska jag dra till bussen

Hade bäst!

Nyduschad, och sminkad




Vad ska jag äta till middag idag då?

070809

God morning sunshine!

Gud idag är jag trött somnade 4 och gick upp nu vid halv elva, idag är det en spännande dag för min del eftersom jag ska på ett informationsmöte på dialon hoppas de går bra. Per kommer hem också min goding. Ska bli gött att få hem honom tråkigt att jag jag jobbar natt fredag och lördag bara men det är inte så mycket att göra åt.


Kladdkaka.

Nu har jag bakat kladdkaka , den blev helt perfekt. Imorrn ska jag på informationsmöte på dialon ;D I feel happy! Det blir nog bra de.


chatzone

gå in på chatzone.se och bli medlem vet ja. Det är en ny communitysida som är på väg att växa :)

chatzone

gå in på chatzone.se och bli medlem vet ja. Det är en ny communitysida som är på väg att växa :)

....

Tja!
Nu har jag ringt till dialon AB ett telefonförsäljarjobb, men man får jobba 9 - 5 och det är så jag vill jobba! Voe riktigt härligt att veta att man jobbar 9 - 5 och har lediga helger Vore great! men vi får se dom skulle höra av sig så det är bara att hoppas. Jag är så grymt duktig på att gå så långt fram hela tiden. Så blir jag så himla besviken när inget händer :(

Funderar lite på vad jag ska ta och laga för mat idag någon som har något tips??


060809

God morgon!

Vacker augustidag idag ;) Igår var jag på gymmet med veronica det var kul blev dock senare än tänkt men what the hell de gick bra ändå. Sen körde hon ut mig och lina till hammarö :) För vi skulle ha kräftskiva med linas familj , de va riktigt trevligt vi badade och myste så de va kul!

Idag är det jobb framför mig tänk pengar tänk pengar haha, jobbar stängning så jag böjar inte förens klockan fem och idag blir det att cykla in men de ska bli rättså gött faktiskt. Minatidsuppfattningar kommer bli helt rubbade dock, det är så himla jobbigt

Nu ska jag käka lite frukost ;)

PUSS

Från mitt och pers kräftkalas :)

050809

Godmorgon!

Gud idag har jag vaknat upp med lock i örat :( Skitjobbigt. Du vet när det känns som man har ett vakum i huvudet. Hoppas det går över snart annars vet jag inte vad jag ska göra . Hoppas det inte är öroninflammation bara, för de pallar jag inte nu.
Tror att jag ska ha någon sådan här tratt man sk öljer med så de ska jag pröva för så här kan jag inte gå runt.

Idag ska jag iväg och träna med veronica :) och sen ska jag äta kräftor med lina lite senare :D ska bli roligt bara jag få bort locket...

Aja nu ska jag äta frukost!

PUSS

Hemma

Tjosan tjosan på dig!

Nu är jag hemma! Wihooo! Vad jag är trött på mitt jobb! Galet asså. Men jag måste tänka THAILAND THAILAND. Så kanske det går :)





040809

Tjolahopp!

Så himla gött, jag kom i säng och somnade vid tolv igår så nu är jag utvilad , grymt härligt måste jag säga. Så idag är min andra dag på jobbet hoppas jag får stå i köket idag också för de är roligast faktiskt.

Zingo är så himla söt på morgonen när han vill att jag ska gå upp, då brukar han lägga sig på mitt huvudet för att jag ska vakna tror jag. Så fort klockan ringer och jag inte går upp då är han där. Riktigt bra med en personlig ringklocka som ser till att man kommer upp på möra.

Nu ska jag kila iväg och äta lite frukost.

PUSS

Hemma från jobbet!

hej hej hej!

Är riktigt sugen på att börja plugga igen.. Vill gå ett natur basår men man måste ju ha matte c för att kunna komma in så jag kommer ju inte ens in där så jag tänkte jag skulle försöka ta en distanskurs på matte c men så har redan sista ansökningsdag varit så det sket sig ju. Varför kom jag på detta nu för? kan någon svara p de? tänk om jag hade sökt innan ja då man skulle söka då kanske jag skulle pluggat nu istället för att slita ut mig på ett jobb som gör mig galen och så slut!

Jaja nu har jag sökt ytterligare ett jobb man vet aldrig nån gång måste det hända något så mycket jobb som jag söker. Kollar ju herregud ams typ tre ggr om dagen :P jag är desperat!

Första dagen på jobbet idag var rättså tung eftersom den gick så himla drygt, fick sluta en halv timme tidigare. Tänkte att det inte gör så mkt om ja förlorar en halvtimme för jag får ju iaf 8 timmar på en dag och det är ju de man ska ha så de räcker också då tycker jag.

Nu ska jag hoppa in i duschen för jag är helt fettig i hyn sen tror jag att jag ska se på ice age eller något :P Kan inte gå och lägga mig än för jag somnar ändå inte. Gick och la mig typ halv tolv tolv igår men jag somnade inte förens vid typ halv två! Det är riktigt jobbigt att ligga och vrida sig så länge :(

Katterna är vilda måste dra!

PUSS

030809

God Morgon!

Idag är jag uppe i tid ,härligt! Ska åka iväg och jobba sen men först ska jag ringa runt lite. Fan det är så drygt dom visar bara sån här typ tv shop och dåliga spelprogram :( Dret enligt mig.

Nej nu ska jag äta frukost och göra iordning  mig ..

PUSS

Rubrik

Tja!

Nu har per åkt hem :( Tråkigt men sant. Jag har bestämt mig att jag ska försöka jobba mycket nu så att jag kan tjäna lite pengar till Thailand som blir ågon gång till våren när Per kommer hem. Skulle gissa på att det blir i typ april, blir perfekt de!

Längtar längtar längtar!



020809

God morgon!

Idag åker jag hem och idag är det min sista semesterdag :( Tråkigt men sant. Skulle jag samanfatta min smmanfatta min semester med två ord skulle de bli regning och mysig. Hade ju velat haft lite mer sol eftersom jag typ är kritvit men men sånt är livet.

Igår var vi på euqality line horse show och hjälpte till, vi sålde burgare de va rättså kul, mycket folk och massa djur. Fint väder hade vi också så det var ju gött!






010809

Shit! jag ppdaterade inte igår fan va dålig jag har blivit på detta..

Igår var det partaj här hemma, de var kul ;) Kunde varit roligare dock men men, nere på stan var det inte alls kul vi kom ner gick till score och kissade sen gick vi till bk och käkade och sen åkte jag och per hem, så vi blev tidiga hem.

Idag ska vi ut till euqality line och jobba på hammarö hoppas det blir kul, jag mår illa så just nu känns det inte som det komme bli så himla kul.

Ja ja jag ska försöka att få tummen ur och uppdatera sen.

PUSS

RSS 2.0