Nattbloggning

Tja!

Nu är jag hemma :D och nu har jag bar 1 pass kvar och det är en 17 - 20 Jag är glad nu :)

Men det var jag inte förut när jag skulle åka till jobbet för när jag sitter på toa så sätter sig zingo på min NYA badrummsmatta och kissar, jävla kattskrälle! Är det någon som har något tips om vad man ska göra om man har en kissande katt?? Hjälp behöves!

Nu ska jag se på privileged !

Hade bäst!

PUSS

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej, jag har jävligt tråkigt. Vi ska ju flytta idag men Anton och Annika sa att vi skulle börja klockan nio men tror du inte jag vaknade 07.30 då? Jo så nu har jag varit ute med Charlie i en timme (Han är Helt utmattad nu) Men iallafall så klickade jag in på din blogg och tänker här med nu svara ordentligt på din frågesällning om din katts pisseri. Steg ett är att göra rent kattlådan, och då menar jag ordentligt. Ser du att dom gör någonting där inne, töm den på direkten. Du får typ gå och lura på dom så att du hela tiden har kollen när dom gör något. Precis som en valp fast du väntar tills dom är klara istället för att lyfta ut dom. Ah du hänger med. Kanske prova att rengöra lådan helt genom att ta ut all gammal sant och sen skölja bara med vatten annars kanske dom "dissar" lådan för att det luktar för starkt rengöring. (Du har inte gjort rent den någon gång med något medel? Kanske kan vara därför han inte vill gå dit) Katter är väldigt känsliga så bara vatten ska du rengöra med. Fast det visste du kanske redan? Aja iallafall jag försöker bara spåna på vad det kan vara att lillkillen inte vill göra sina behov på rätt ställe. Sen tycker jag att du ska ta bort alla möjligheter för honom att kissa. Tex, ha ingen badrumsmatta, kläder och dylikt på golvet för då kanske han blir frestad. Fugerar inte detta tycker jag att du ska testa att ha två kattlådor! Det hade vi till våra två och det fungerade bra. Zingo kanske känner att Atlas kissar och bajsar ner hela lådan så att Zingo inte vill gå dit sen. Vem vet? Det är så dumt ibland att dom inte kan prata :) Om ingenting av detta fungerar så tycker jag du ska ringa till veterinären, det kan ju finnas en anatomisk orsak till att hans beteende rubbingar. Alltså att han kanske har fel på kissblåsan eller något. Typ, nja jag vet inte men det är alltid värt att kolla upp. Det är mina tips!

2009-07-03 @ 08:52:39
Postat av: Malin

Hej och tack för din kommentar :) Ja det är världens bästa jobb men väldigt psykiskt krävande..

Såg att du ville ha tips på innekissande katter, vissa katter tål inte om man rengör lådan med diskmedel etc, oftast är det bäst med bara vatten annars blir det för stark doft. Har du fler katter skulle jag ha lika många lådor som katter. Det finns massor av orsaker till detta beteende men oftast är det av mental anledning. Hoppas det går bra. Kram

2009-07-03 @ 09:07:10
URL: http://www.blog.mtv.se/malinasklund

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0