Kladdkaka

Jag bakade kladdkaka förut och hade frysta hallon och florsocker på. Hoppade på bussen och åkte iväg till Lina. När jag väl var framme så plinga jag på dörren. inget svar. Hon var inte hemma, så min överasskningside gick inte så bra. :P Men som tur var så kom hon nästan direkt. Så de blev iaf en liten överraskning. Den blev lyckad iaf :) Så de va bra.

Så nu är hon 20 år :D 

Gud imorrn ska jag öppna. måste hoppa i sängen snart. 

Sov gott Biatches♥

300309

Hej Hej.

Idag är det måndag och jag är sur för vi har inte fått ngn post, jag vill ha svar på om vi får lumpenbidraget. Jag vill veta om jag kommer få tillbaka pengarna som jag blev av med när ngn fick tag på mitt kort :@

Nu ska jag gå till affären.

Puss♥

290309

Hej nu sitter jag här hemma i soffan med älsklingen.
Jag har jobbat idag, gud jag kände mig hur flumm som helst idag på jobbet. Vet inte vad det var med mig :P Arbetskamraterna tyckte nog att jag var dum i huvudet. men men jag tycker om att bjuda på mig själv.

Efter jobbet åkte jag in till stan för att träffa min goda bän Lina :D Alltid mysigt att träffa dig vet du. Vi åkte hem till Lina och myste framför tv:n med te och mackor. Härligt. På Fredag smäller de. Föressten om 6 min så är hon 20 :D

När jag kom hem tvingade Per mig att göra sallad den var tydligen poppis. Så nu har vi käkat sallad och myst.
Nej men nu ska jag ägna mig åt min sambo och se på Beck.





                                                                                                                                                                                 My Baby and I...

280309

Tjolahopp.

Idag har jag varit trött hela dagen, jobbat 12-17 och vi sålde monstersiffror idag. Förmodligen för att barnmässan är den här helgen.
Nu har jag precis sett klart på Robbinson och ja nu börjar det likna en tävling. Jag hejar nog på träsklaget just nu. Dom i de andra laget verkar helt puckade. Eller inte alla. Jag tycker att Christian verkar helt störd, jag tycker det är helt onödigt att börja packta redan. Lika bra att spela fairplay. Men men de kankse man  åker ut på vad vet jag. Beatrice blir jag bara arg på så de va nog bra att hon fick åka hem. Snackar om att hon ska käka apor och ödlor och allt va de finns.

Just de ja angående de jag sa i onsdags som jag skulle berätta om idag. Jag var på arbetsintervju igår :D
Det kändes som om det gick bra. Men dom kanske tyckte att jag va knäpp :P vad vet jag. Man kan ju tjäna riktiga pengar iaf. 50 000 före skatt i månaden. Fatta att få ut så mkt i månaden. då skulle jag känna mig ekonomiskt oberoende iaf.
Så nu är det bara att hoppas och ha is i magen.

Hihi nej nu ska jag se på en film tror jag.



                                                                                                                                                                                     No Regrets

270309

Hej på er.

Det blev inget blogginlägg igår, Hade en viss emil här och han  , ja vad ska man säga. Är Livlig!
Fy fan vilket jävla snöoväder, jag blev så ledsen när jag såg att vintern var tillbaka. Herregud det är ju snart påsk. Det ger sig inte med att snöa heller. Jag var nära på att drunkna när jag ut förut och skulle hämta posten.

Idag ska jag iväg och jobba, jag börjar klockan 17.00 och går stängning. hoppas det inte blir för mycket. jag fick inte ens ngn rast igår på nio timmar :O bara snabbt in och äta och sen ut igen. Jag förstår inte hur man kan schemalägga bara 4 st mellan 17 - 19 herregud och det var löning igår också. Blä på mitt jobb.

Nej nu ska jag kila och göra lite tonfisksallad till mig själv.

Hade bäst ♥


250309

Vilken härlig dag det är idag. noll grader ute och sol. Idag ska jag och Per på shoppingrunda, det ska bli riktigt roligt. Så himla längesen vi gjorde ngt sådant. Min baby. ♥ Sen tror jag ska få med mig Per till Score och se på hockeyn. Ikväll tror jag Färjestad avgör. Skellefteå har ingen chans. Vi får se hur de blir..

Tänkte informera om att maten jag gjorde igår inte blev ett dugg bra. Jag hade Spenat över hela köket när jag var klar. Jädra Spenat den poppade överallt, det gjorde grymt ont när det skvätte på mina händer. Som tur är, är jag rättså härdad man blir det om man jobar på BK...

Nu är hyran betald också det känns riktigt bra. Hoppas det inte kommer ngn jobbig oväntad räkning. Nu väntar jag bara på att elen och bredbandet ska komma.  Bredbandet blir en dyr räkning denna månaden. :(

Det hände en rolig grej idag, fast jag kläcker det inte förens på fredag eller lördag. Så ni får ha is i magen och vänta :p

Nej nu måste jag äta ngt.

 

                                                                                                                                                              The good things in life are for free


240309

Hej mina vänner.
Jag har precis kommit hem från jobbet, slutade 1 idag men jobbade över till 20 över :P
På bussen hem satt de en fullgubbe som hela tiden skulle prata med mig, riktigt obehagligt pratade en massa snusk och jag vet inte allt vad det var. Ringde upp mamma så att jag fick koncentrera mig på ngt annat.

Idag ska jag laga lite fisk med spenat och potatis :) riktigt nyttig ska jag vara. massa Omega 3 :P
Tänkte jag skulle få upp Per snart också ..eller vänta nu rörde han på sig. Får se om jag måste banka på honom eller om han vaknar själv. Han är helt omöjlig att väcka. En gång fick han en hel hylla över sig men vaknade änså inte.:S weird.

Imorrn är det löning och då ska jag och Per åka till Ikea, Bergvik och elgiganten. Ska bli riktigt mysigt. Så kanske vi skulle gå till Subway och pröva om det är gott. Har aldrig ätit där. Har hört att clubsandwich ska vara god. Vi har sett en sängstomme från ikea som vi funderar på att köpa. Kan visa en bild. Ett ögonblick bara.....
Den tycker jag är väldigt fin. "HOPEN ekmönstrad." Passar våran byrå som vi har i sovrummet. Den är också ekmönstrad. :) Får se om det blir denna månad. Mkt möjligt att de blir så. Man kan u säga att vi är lite impulsiva.

Just nu så är jag väldigt inne på Kyle XY Vill att avsnitt 11 ska komma ut ngn gång. Det är så jobbigt det här med latnock ena stunden är dom goda sen blir dom helt plötsligt onda. Iofs är ju Vetenskapsklasssen eller vad man ska kalla de. Nej usch vi får se hur det går med den grejen. Jag tycker lite synd om jessie också även fast hon är lite trotsig. Men om Kyle tar tillbaka Amanda nu så undrar jag hur hon kommer reagera.

Slutpratat om Kyle, ville bara diskutera lite :P


Glassen jag åt igår, Choklad,Apelsin och Vanilj smak. Lite bananer och chokladsås. Mums.

Redo för jobb, trött och de va kallt ute. Burr










Nu ska jag laga mat, Puss På er..♥

230309


Tjolahopp.

Gud jag är så sugen på att gå till affären och köpa glass. åhh glass med chokladsås de vore ngt.



Satt verkligen vid datorn i 8 timmar igår. I ett streck. Jag blir en sån himla nörd när jag sitter här. Jag tror jag kollar ams typ 3 ggr per dag. Jag är desperat ge mig ett nytt jobb. Jag behöver verkligen de. Det är så himla tråkigt på mitt jobb bara samma sak varje dag.
 

Men men jag ska inteklaga så himla mkt.
Gud jag vill resa till thailand, vore så himla kul de. lång sanstrand palmer och blått hav det vore livet nu de.

Nej nu ska jag gå iväg och köpa glass sen ska jag titta på tv.
Hade bäst
ciao

Nattinlägg

Hej Hej igen.

Nu har jag ändrat bloggen igen :P det tog ungefär 6,5 timme. Gud jag är en sån himla nörd :P Men nu är den klar iaf.
Hoppas att ni tycker den är snygg :)
Nej nu ska jag nog lägga mig och sova snart.

Sov gott

220309

Hej Hej
Idag är det söndag och jag känner mig hur slö som helst fast det gör man väl på söndagar antar jag.
Gud jag har suttit och kollat på bloggar hela kvällen, det är lite roligt att se vad alla gör. Känns dock som alla är modeller som handlar kläder hela tiden. Önska att man själv kunde tjäna massa pengar så att man kan gå  ut och shoppa riktigt rejält ngn gång. Läste i ngn blogg att hon shoppar kläder för 1-5000 kr i månaden :O helt unbeliveable. Tänk om man hade den resursen.

Satt och tänkte på min kamera förut, den har ju varit trasig nu ett tag och jag har hela tiden tänkt att jag ska fixa de men det blir aldrig av, det är därför det inte varit så många bilder på sistone. men iaf så tänkte jag skulle ringa till ellos där jag köpte den och fråga vad som var för fel. Den vill nämligen inte läsa batterierna även fast dom är helt nya :S Står liksom bara "byt batterier". Men jag satt och greja med den och helt plötsligt funka den igen :P så nu har jag kameran tillbaka :D:D Känns riktigt bra faktiskt.


Nu ska jag försöka mig på att göra en header för tusende gången :P

HEJS SVEJS SÅ LÄNGE

210309

Gud jag är så himla sugen på att shoppa, jag vill fylla upp garderoben med nya vår kläder. Så härligt för nu börjar det verkligen märkas att det är slut på vintern. Fan om det kommer mer snö nu då blir de inge kul.
Nu är det ju snart sommartid också. Nästa söndag ska vi ställa fram klockorna Då kommer dagarna bli lite ljusare Härligt :D
Jag hittade dom här på hm.se tyckte do var riktigt snygga. kostade 398 kr tror jag och det var ju inte så farligt. :) Kanske kan bli dom.


Jag söker jobb som en galen, jag måste hitta ngt nytt nu. Det är min tur nu känner jag.

Nu är det snart bara 1 månad kvar tills Per rycker in i lumpen, jag gissar på att det kommer bli riktigt jobbigt. Men jag tror det är riktigt nyttigt också. Ser man hur mkt förhållandet klarar. Men har vi klarat att stå ut med varandra i 6 år så ska vi nog klara det här tror jag. :P

Nej nu ksa jag hitta på ngt annat.

HAJ HAJ

Tisdag

Hej Hej! Idag har jag varit ledig. Åkte ner till stan förut och träffade Lina, vi skulle hälsa på några lärare och få lite arbeten. Sen gick lina till jobbet. Jag åkte till mcdonken och träffade peran. Sen blev det att fika med cazzie, Stina och Sandra. Det var trevligt har inte träffat Stina på riktigt länge.





Världens sötaste katt har jag iaf :) Gud jag längtar så himla mkt till sommaren ska bli gött att få lite värme :D

Tingeling

080309

Först tänkte jag svara på ett meddelande: Alfie öppnar 17 mån - fre och 13 lör - sön. har inen anning om när dom stänger. Boka bord är nog det säkraste valet.


Igår jobbade jag stängning gick bra faktiskt även fast vi sålde 1500 dom två sista timmarna. Men man börjar ju bli snabb nu när man kan rutinerna ungefär lika bra som man kan sätta på sig kläder. :P Sen tog jag och malin en taxi in till stan eftersom vi skulle jobba natt i stan, jag jobbade där Jenny jobbade men tyvärr kommer väl fler dagar. Härlig tjej att jobba med om ni undrar.

Idag ska jag åka till mamma och lämna en film igår var hon här och lagade lasagne de va riktigt gott :) Min mamma är iaf bäst. När man behöver en mamma är hon en mamma och när man behöver en bästa vän är hon en bästa vän. Man ska uppskatta sina föräldrar säger jag bara. tänk på dom som inte har några.

Jädrar va grinig jag blev imorse, jag skulle göra frukost rostade mackor med Oboy. Ni tror inte att jag spillde ut hela glaset med Oboy, jag hade oboy överallt på osten på smörspacketslocket som tur var klara sig mackorna iaf :P

Jaja nu ska jag väl försöka sluta datanörda mig.

Hajdå hajdå

060309 23.59

Hejsan svejsan.

Just för tillfället gör jag inte så mkt, lite tråkigt. Per är på Volbeat så det är lite dött här hemma. Men men så är det ju ibland. Jag har så himla goa kissar just nu ligger dom och sover men jag gissar på att om ett tag så kommer dom va vilda som aa jag vet inte riktigt.

Har precis sett på baron von muncheaussen vet inte om det stavas så och tror att det är en direkt poppis film bland oss ungdomar men jag tycker den är bra. Men jag har ju lite skum smak när det gäller ja låt mig tänka........allt. Men så är det.

Om ni har möjlighet så tycker jag ni ska ladda hem Rainbow - since you been gone. Töligt bra låt och töligt rolig reklam som dom spelar den låten i. Haha jag skrattar varje gång den kommer på tv.

Nej men nu känner jag att ni inte lyssnar på mig längre, tycker att ni ska vara lite mer fokuserade på mig när ni läser min blogg. Fy va taskigt nu drar jag.
Hejdå :P

(nej jag är inte galen, bara lite knäpp)

040309

Tjoho på er.

Nu har jag inte skrivit på en vecka igen men har faktiskt en andledning, Jag har ju flyttat in i min nya lägenhet. :D så himla nöjd är jag. Ska bli riktigt kul till sommaren när man får inreda balkongen. Jag och per har tänkt att vi ska ha 2 hängstolar vet inte om ni fattar vad jag menar så jag visar en bild, något sånt här har jag tänkt.



Ja vi får se de blir nog bra. Nu ska jag snart kila till jobbet, har inte varit där på en vecka, känns lite skumt men gött, ska bli kul att träffa allt folk iaf. Jag gissar på att jag kommer vara helt vilse, brukar vara så när man inte varit där på ett tag.

Nej men nu ska jag åka .


RSS 2.0