hej

Jag är så duktig, nu har jag agit all tvätt diskat disken gått ner med soporna. Nu sitter jag bara och väntar på att farmor ska komma, hon har med sig körsbärssaft till mig. Det tycker jag om. Tycker inte om körsbär i allmänhet men i saft går det väldigt an.

åhh de va så himla jobbigt inatt, först var mina katter så himla vilda så jag kunde inte somna så jag fick slänga ut dom tillslut. Och sen har jag en nagel på ena tån som gör grymt ont så fort jag stöter i den så gör det grymt ont. Så det är inge gött när man vrider sig i sängen :(

Jag blir så irriterad när jag väl har bestämt något då ska allt hända på en och samma gång. Först tänkte jag åka till syrra denna helgen etersom jag är ledig, sen fick vi reda på att per har högvakt så vi kanske skulle åka dit på söndag, sen har jag blivit bjuden av tre olika personer för olika saker på lördag? hur ofta händer detta. Tyvärr så blev det inge högvakt eftersom jag för det första inte har råd att åka till sthlm nu plus att han skulle tydligen inte vara med så himla mycket. Men men vi får se hur allt urartar sig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0