300410

God Morgon!

Idag ska jag städa som in i bomben, gu så fint det ska bli här hemma. Måste fixa det idag för imorrn hinner jag inte. För då blir det ju bio med kära Malin vi ska fira våra födelsedagar :) Hon fyller ju på söndag och jag på måndag!

Valborg idag, har alltid tyckt att valborg är en så rolig högtid om man kallar det de. MEn idg känner jag verkligen ingenting. Jag ska bara städa och jobba så det blir inget firande för min del. Vore ju hur underbart som helst att sätta sig på balkongen och grilla men nej de blir det inge me.

Dåligt väder är det ju ute också så det spelar ju ingen roll. Föressten vart är alla löv på trädena brukar inte dom slå ut vi den här tiden? Våren är lite sen iår tycker jag. Fortfarande väldigt kallt ute.


290410

Vaknade sent idag halv två. Men jag och Per låg och pratade till kvart i 5 igår natt. Så det är väl inte så konstigt. Idag ska jag inte göra så mycket, lägga oriflame beställning ska jag göra iaf. Sen ikväll blir det jobb 17-22 blir det idag.

Vet ni va?


Att klippa eller inte klippa?

Hemma från jobbet och sitter nu och gör min dagliga runda på datorn :) Läser alla bloggar, facebook, uppdaterar ;) Nu tycker jag dagarna bara svuschar iväg det är redan torsdag imorrn och jag som trodde denna veckan skulle gå skitsegt eftersom vi åker på torsdag :) Men Icke! Nu har jag bara tre dagar kvar att jobba sen är jag ledig fram tills vi åker :)

Jag har ett dilemma, jag hade tänkt att jag skulle klippa mig innan jag åkte och slinga håret och så. MEn jag är rädd att det kommer bli så himla slitet sen när vi kommer hem att det inte var värt det! Men sen vill jag hellre vara riktigt snygg på korten från thailand än när jag är hemma ;) Vi får se hur jag gör, jag kan ju fortfarande tänka på de!

Japp men nu ska jag nörda lite förhäxad !




Äntligen !

En bikini som passar :) Fick hem bikinin från bubbleroom idag och den passade :) Iaf överdelen och det var ju det jg behövde nu ska jag bara hitta en svart underdel men det ska väl inte bli så svårt.

Var på stan förut med Lina och käkade lunch på Kebabhouse. De va gott de ! Har även växlat in pengarna nu :) 41000 bath fick vi :) Inga fel alls.

Föressten det är bara 8 dagar kvar nu :D

280410

Hej!

Idag ska jag och Per ner på stan och växla pengar :) per ska klippa sig också så under tiden tänkte jag åk till Lina och ta en promenix :) Om det inte börjar regna iofs.

Ikvälll blir det jobb jag jobbar 18-22 idag så det är bara ett kort pass men fyra timmar är jobbigt ändå för man får ju ingen rast.

Ja nej men jag har inte mer att säga vi hörs sen.

270410

Hej!

Dagarna går och det känns som denna veckan kommer gå segt eftersom
jag väntar på ngt roligt :)
På lördag blir det bio med Lina och Malin på Söndag blir det kalas med min kära släkt och på valborg blir det kanske middag hos min kära lina :) Och ja nästa vet ni väl! THAILAND NÄSTA TORSDAG!!! Alla är ju så himla oroliga att vi ska åka nu när det är så oroligt nere i bangkok. Men jag tror inte vi kommer märka av det. För det första tror jag inte dom skulle skada turister avsiktligt men man ju vara på fel ställe vid fel tispunkt. Men vi ska ju inte gå utanför flyglatsen så det blir nog bra.

Det är lite roligt för Bangkoks flygplats är en utav världens mest utvecklade och tekniska flygplatser i världen och sen när vi åker därifrån till Koh samuis flygplats kommer vi komma till en jätteliten flygplats där dom skriver avgångarna på griffeltavlor :) Är inte det komiskt?


Loka

Har ni smakat den nya loka krusbär päron :) Skitgod faktiskt sitter och smuttar på den just nu. Smakar typ som päronsoda fast utan sockersmaken. :)

Nu blir det ett förhäxad avsnitt med min Loka !


Tacos

Hej!

Gud vaklockan drar iväg när man är ledig. Var till affären förut och köpte hem lite fika kattmat och mat så vi klarar oss tills vi åker. Fan det gick på 900kr helt otroligt dyrt!! Såg att Njoy har dragit två månadsavgifter också så det måste kollas upp!

Fy jag bärde hem dom där påsarna själv också fy va jobbigt de va. Bara kattmaten vägde ju 2kg. Så jag kommer ha träningsvärk i axlarna imorrn.

Men nu ska jag ta och laga mat. Tänkte egentligen göra tacos idag men jag glömde köpa tacokrydda och tacobröd så jag vet inte om jag orkar gå till affären igen :P Men det vore ju väldigt gott..

260410

God Morgon!

Idag är jag ledig gött!
Ska försöka städa idag.  Nu är det inte långt kvar. Jag funderar på att börja packa resväskorna snart, börjar pirra i magen nu :) Shit va ska till thailand! Det börjar gå in nu :)

Jag har ingen áning vad jag ska ha med mig dock för jag har så lite kläder. Men det viktigaste nu är att jag hittar en bikini att ha på mig :) Kan ju inte gå runt topless hela tiden :)



250410

Igår efter jobbet åkte jag hem till världens bästa Lina och sov över där och idag har vi och Malin vrit på I2 Marten :) De var faktiskt väldigt mysigt. Jag hittade en jättefin väska för bara 100kr ! Riktigt bra. Sen var jag och malin på Amigo och käkade lite mat, jag beställde in ramlösa deni!! Det är bra för att vara jag !

Sen har jag varit och jobbat, jag var riktigt seg idag kände jag. Men jag hann med bussen hem sen så det var bra och imorrn är jag ledig. Då blir det att städa!! Måste ju ha städat tills på söndag när det blir kalas:)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det att titta på förhäxad.

Puss

240410

Heej!

Jag vaknade för typ en kvart sen och jag är jättesur över de för nu hr jag bara en timme på mig sen så ska jag åka till jobbet. Varför skulle jag sova så länge för??

Nu måste jag göra iordning mig .

PUSS

230410

Heej!

Idag har det varit en mysig dag :) Per väckte mig typ halv 10 och ville att jag skulle vakna och jag var jättetrött. MEn så hade han gjort iordning frukost på sängen :) Åkt iväg och köpt ostfrallor! Jag blev jätte glad. Världens bästa pojkvän :)

Sen åkte vi ner på stan. Jag körde! Skulle hitta en bikini men det finns inte jag har för fläskiga boobs!
Fick ett par nya tygskor vita och tre stycken trosor :) Alltid kul att shoppa lite :) Men nu räcker det innan resan eller ja jag måste ju ha en bikini.  Alla räkningar är betalda också.

Så detta har varit en bra dag ! Hunnit jobba också.

Puss


TjolaTjolahopp!hopp!



Är ni nattugglor, det är iaf jag :) Kan sitta uppe hur länge somhelst. Både bra och dåligt !

Imorrn är det en rolig dag för det är nämligen löning och då ska jag och Per låna bilen och åka ner till stan och hitta en bikini åt mig:) Måste ha en ny, den gamla är för liten såklart. Har ju gått upp det senaste året. Så imorrn ska jag KÖRA BIL!! KUL!

Nu ska jag och Per se på Wallander "Arvet".


Laga mat kanske?

Nej man kanske ska laga lite mat. Tänkte jag skulle väcka min man först han ligger och sover i soffan. Somnade 6 imorse men nu tycker jag att det är dags att gå upp. Han har ju ändå sovit i 8 timmar :)

Frågan är vad man ska lagaaför mat idag, sådär innan löning finns det ju inte mycket i kylskåpet :D Man jag ska väl hitta ngt för jag vill inte ha McDonalds idag. Usch va trött jag är på den maten. Det enda jag vill ha är cola och det dricker jag ju inte för tillfället så..

Hörs

220410

God Morgon!

Trodde klockan var jätte mycket idag när jag vaknade. tänkte typ "Nej nu är väl klockan typ tre eller något" så jag blev så glad när klockan bara var 11. Härligt att vakna lite tidigre för en gångs skull.

Jag blev så grinig, jag tänkte jag skulle göra en såndär 24 timmars detox kur för jag tror jag mycket i magen som inte ska vara där egentligen. Men va fan då hade dom precis slutat sälja dom. Skumt min vanliga tur !!

Nu ska jag gå in på aftonbladet och se vad det står om det där jävla åskmolnet :)

Puss

210410

Nu rullar dagarna på som attans nu är det bara 15 dagar kvar tills vi åker ner till arlanda :) Om vi nu kommer iväg vill säga. Jag blir så himla ledsen om vi inte kommer iväg. Men det löser sig nog :)

Känner mig väldigt trött idag, somnade typ halv fem inatt. Jag kunde verkligen inte sova ! Det bara inte gick låg och vred och vände mig. Funka inte ens med Harry Potter och det brukar alltid stilla mitt sinne men inte igår. Så jag tror jag sov 4 timmar inatt sen upp och jobba 8 h men det gick bra iaf idag.

Puss♥

Tjenixen!

Har nu bäddat ner mig i soffan :) Funderar på om jag ska se en romantisk film eller en skräckis. Oftast tycker jag ju att skräckisarna är bäst. Men ja vi får se vad det blir. Tänkte jag skulle laga iordning lite té och ställa klockan ifall jag skulle somna i soffan ;) Per slutar ju inte förens 1 idag så jag får somna ensam ikväll men det ska väl inte vara några svårigheter :)

Imorrn är det ännu en dag fullspäckd med jobb 11-20 jobbar jag imorrn så det är verkligen en hel dag ! Men jag tycker dagarna bara svischar iväg nu. Det är ju onsdg imorr med andra ord är vi halvägs till helgen !!

Jaja men vi får se om jag hinner uppdatera till morgonen annars får det bli när jag kommer hem !

Puss

Musik från min Mp3


Heej!

Idag är jag ledig och det känns underbart :) Har en disk jag måste ta hand om annars inga måsten så det känns gött. Tänkte jag skulle lägga in lite musik på min mobil behöver en Uppdatering faktiskt. Ni kan få ett smakprov sen :)

Tänk att jag snart fyller 21 år tiden går så sjukt fort. Snart har man väl barn och hus och allt vad det kan vara. Man har mycket roligt framför sig i livet :) Men en klok vän sa till mig att jag ska sluta tänka på hur bra det kommer bli i framtiden och i stället leva i nuet.  Det måste jag träna på.

Men just nu är jag faktiskt rättså nöjd med mitt liv ändå :) Har äntligen ett jobb som jag tycker är rättså roligt :) Till skillnad från dom andra som jag i princip bara vantrivits på.

Musik vare ja...

Hörs


Dagens horoskop! 200410




Väduren


21/3-19/4
Det ser ut att bli en spännande dag.
Du får ett positivt besked som kommer att innebära ett ekonomiskt uppsving för dig på sikt.
Den arbetsinsats som blir följden av det här tar du gärna.
För nu får du äntligen någonting rejält att ta tag i.



Oxen


20/4-20/5
Se upp så du inte faller offer för alltför dystra tankegångar.
Du är nämligen överdrivet kritisk både mot dig själv och andra.
Situationer där du måste välja bland olika alternativ ger dig spader.
Du kan dock lätta upp den här attityden om du vill!




Tvillingarna


21/5-21/6
Har du allvarliga avsikter med att avsluta ett visst kapitel i ditt liv,
så är det dags att du underrättar omgivningen.
Det kan inte undvikas att vissa personer blir sårade.
Ditt liv kan dock inte gå ut på att du ska värna om att andra ska må bra men inte du.




Kräftan

22/6-22/7
Din inbyggda medkänsla för de svaga kommer till uttryck.
Du gör en insats som kommer att låta sig omtalas länge.
Själv anser du att du bara gjort vad alla andra också skulle ha gjort i samma situation.
Men om du tror det är du blygsam.




Lejonet

23/7-22/8
Se upp med humöret du har alldeles för lätt att koppla ihop fel saker.
Det är bättre att du sväljer en extra gång och lyssnar på vad som sägs ordentligt.




Jungfrun

23/8-22/9
Idag är du otroligt produktiv. Du är uthållig som få.
Speciellt då det gäller projekt som kräver detaljsinne.
Och för att känna dig riktigt i toppform vore det en fördel om du kunde få rå dig själv i så stor utsträckning som möjligt.



Vågen

23/9-22/10
Du kan visserligen ha turen på din sida men i allmänhet är detta inte rätt att hantera situationen på.
Även om du har kommit på ett lite slugt och lömskt sätt att gå tillväga,
är dina chanser att lyckas fullständigt inte särskilt stora.




Skorpionen

23/10-21/11
Du far räkna med kritik i ett visst avseende.
Men låt dig nu inte nedslås av det.
Ta det som en möjlighet istället!
Nu har du chans att upptäcka i vilken omfattning du låter andras omdömen styra dig.
Det här blir en lärorik erfarenhet om du tar det på rätt sätt.




Skytten


22/11-21/12
Är du snäll mot dig själv ska du undvika all form av monotont arbete.
Det skulle bara trötta ut dig och göra dig sur och otrevlig.
Se till så att du i så stor utsträckning som möjligt får ägna dig åt sådant som du är road av och som du upplever stimulerande.



Stenbocken

22/12-19/1
Det händer mycket runt omkring dig och du är intensiv och snabb i tankarna.
Du vill gärna ändra på dig och varför inte passa på nu.




Vattumannen


20/1-18/2
Saker i stil med "det här ska jag göra då jag får tid"
har länge varit ett återkommande tema i din tankevärld.
Oftast har dock annat kommit emellan.
Men nu får du chans att förverkliga vissa av dina ambitioner som rör fritidsintressen.
Sätt igång!




Fiskarna


19/2-20/3
Alltför ofta låter vi vår rädsla eller våra fantasier få inkräkta på våra dagliga rutiner och samtal.
Även om du drömmer om att saker vore annorlunda för du inte bortse från verkligheten,
utan du måste handskas med hur saker är snarare än hur du vill att de ska vara.


Källa: Zodiaken

filmmys

Hej alla!

Såg ni min nya kategori "Dagens horoskop" Ska försöka hinna med det varje dag det blir väl bra? :) Har jobbat idag 16-21 och nu kom min goding hem så nu tänkte vi se på film. The blind side heter den ska vara väldigt bra har jag hört. Så nu är det upp till bevis !

Hörs imorrn för då är jag ledig!!


Dagens horoskop! 200410




Väduren


21/3-19/4
Det ser ut att bli en spännande dag.
Du får ett positivt besked som kommer att innebära ett ekonomiskt uppsving för dig på sikt.
Den arbetsinsats som blir följden av det här tar du gärna.
För nu får du äntligen någonting rejält att ta tag i.



Oxen


20/4-20/5
Se upp så du inte faller offer för alltför dystra tankegångar.
Du är nämligen överdrivet kritisk både mot dig själv och andra.
Situationer där du måste välja bland olika alternativ ger dig spader.
Du kan dock lätta upp den här attityden om du vill!




Tvillingarna


21/5-21/6
Har du allvarliga avsikter med att avsluta ett visst kapitel i ditt liv,
så är det dags att du underrättar omgivningen.
Det kan inte undvikas att vissa personer blir sårade.
Ditt liv kan dock inte gå ut på att du ska värna om att andra ska må bra men inte du.




Kräftan

22/6-22/7
Din inbyggda medkänsla för de svaga kommer till uttryck.
Du gör en insats som kommer att låta sig omtalas länge.
Själv anser du att du bara gjort vad alla andra också skulle ha gjort i samma situation.
Men om du tror det är du blygsam.




Lejonet

23/7-22/8
Se upp med humöret du har alldeles för lätt att koppla ihop fel saker.
Det är bättre att du sväljer en extra gång och lyssnar på vad som sägs ordentligt.




Jungfrun

23/8-22/9
Idag är du otroligt produktiv. Du är uthållig som få.
Speciellt då det gäller projekt som kräver detaljsinne.
Och för att känna dig riktigt i toppform vore det en fördel om du kunde få rå dig själv i så stor utsträckning som möjligt.



Vågen

23/9-22/10
Du kan visserligen ha turen på din sida men i allmänhet är detta inte rätt att hantera situationen på.
Även om du har kommit på ett lite slugt och lömskt sätt att gå tillväga,
är dina chanser att lyckas fullständigt inte särskilt stora.




Skorpionen

23/10-21/11
Du far räkna med kritik i ett visst avseende.
Men låt dig nu inte nedslås av det.
Ta det som en möjlighet istället!
Nu har du chans att upptäcka i vilken omfattning du låter andras omdömen styra dig.
Det här blir en lärorik erfarenhet om du tar det på rätt sätt.




Skytten


22/11-21/12
Är du snäll mot dig själv ska du undvika all form av monotont arbete.
Det skulle bara trötta ut dig och göra dig sur och otrevlig.
Se till så att du i så stor utsträckning som möjligt får ägna dig åt sådant som du är road av och som du upplever stimulerande.



Stenbocken

22/12-19/1
Det händer mycket runt omkring dig och du är intensiv och snabb i tankarna.
Du vill gärna ändra på dig och varför inte passa på nu.




Vattumannen


20/1-18/2
Saker i stil med "det här ska jag göra då jag får tid"
har länge varit ett återkommande tema i din tankevärld.
Oftast har dock annat kommit emellan.
Men nu får du chans att förverkliga vissa av dina ambitioner som rör fritidsintressen.
Sätt igång!




Fiskarna


19/2-20/3
Alltför ofta låter vi vår rädsla eller våra fantasier få inkräkta på våra dagliga rutiner och samtal.
Även om du drömmer om att saker vore annorlunda för du inte bortse från verkligheten,
utan du måste handskas med hur saker är snarare än hur du vill att de ska vara.


Källa: Zodiaken

190410

Hej!

Idag snoozade jag 13 gånger typ :D Jag ville inte gå upp. Men ändå så ville jag de för ju längre jag sover desto kortare fritid får jag eftersom jag börjar jobba 16 måste åka härifrån 15 och det är ju bara 2½ h.

Idag ska min doktor ringa yay! Nu får jag veta om jag kan börja köra bil. Då måste vi låna bil så jag får köra lite :)
Fint väder ute idag också härligt!

Fått mina lönespec nu också och blev mycket nöjd haha så bra lön har jag inte haft sen jag slutade på BK så det känns gött. Shoppingtarmarna börjar komma igång nu. Men jag måste hålla igen. Endast bikini inför thailand blir :)


Mums :)

Nu har vi precis Ätit mat , blev fläskfilé med pommes och beasås :) Mums! Har Berit (pers mamma ) Här på besök :) Hon hjälper oss med Deklarationen.

Ska snart åka till jobbet, jobbar 18-22 idag så det är bara ett kortpass.

180410

Heej!

Idag äre det söndag och det står jobb på schemat känns verkligen som jag har jobbat hela veckan. Men det blir ju så när man inte har två lediga dagar efter varandra men det kommer vara värt det i slutändan när man får åka till Thailand. Som förövrigt det bara är 18 dagar kvar till.

Men jag börjar bli riktigt nervös, tänk om vi inte får åka tack vare detta jädra askmoln. Det vore verkligen hemskt. Typiskt mig och Per också ! Men det ska väl inte hända?

Nu ska jag putsa fönster !

Puss

Giordani Gold

Fick hem mina Oriflame produkter i Torsdags och då fick jga min efterlängtade foundation som jag så gärna villa ha. :) Den är så himla bra för man få en sån fin fär i ansiktet och den räcker bra :) Men det bästa av allt är ju att det inte känns att man har smink på sig alls. Ofta när man har foundation så känns ju huden så instängd men inte med denna och det älskar jag :)

Här har ni en bild på den ! inte så bra bild men men så ser den iaf ut :)


170410

God kväll !

Dålig uppdatering idag ;) Vaknade vid ett och sen såg jag på Bella Tyra show och sen städade jag och Per. Sen var det dags för jobb så då förstår ni kanske varför jag inte har uppdaterat ;)

Igår gick jag igenom alla Absolute music och Hits for Kids så jag kunde hitta en speciell låt :) Hittade inte låten men jag hittade gruppen så jag kunde hitta låten på youtube ! här är den :) Kommer ni ihåg?


 

Hittade även denna :) En gammal goding!


Löfte

Föresten jag har gjort ett löfte med mig själv att jag inte ska äta godis, chips, popcorn dricka cola, fanta osv. Ända fram till thailand. 20 dagar kvar :) Tror ni jag fixar det?

Jag har ett så himla Coca cola beroende så det är sjukt. Jag bara känner att det läskas i munnen när jag tänker på de. Jag menar när jag mår dåligt då vill jag ha cola när jag mår bra vill jag ha Cola och när det är fredag och lördag är det extra svårt. Sen så jobbar jag ju med det dagligen också. Har kommit på mig själv med att vara så nära att bara dricka en cola om den står där och väntar.

Men änsålänge har jag klarat mig :) och det har väl gått en vecka nu iaf!!


160410

Hej hej hej!
Gick upp halv sex imorse och for til jobbet vid 6 ! Började sju. Slutade vid ett och då drog jag in till stan och träffade majda för att överlämna en oriflameprodukt som luktade väldigt gott :) Nu sitter jag här hemma vid datorn känns gött att man har jobbat färdigt för idag plus att jag vet att jag jobbar kväll imorrn så jag behöver inte lägga mig tidigt idag :)

Ikväll ska jag träffa Malin ska bli roligt att umgås lite nu när det inte blev av förra veckan :)

Har en Atlas som ä med och skriver så jag måste sluta nu för det är alldeles fö ansträngande :)



Oriflame

Nu är jag hemma efter mötet :) Alltid lika kul! Fått lite ny inspiration och det är en riktigt bra katalog också denna gången så om ni är sugna på lite oriflame produkter så skriv en kommentar vettja :)

Jag ska upp och jobba imorrn och jag känne mig inte taggad för jag måste gå upp halv 6 idag slutade jag sex och imorrn börjar jag 7 väldigt konstigt schema just nu känner jag. På tisdag är jag ledig det blir gött de !

Nu ser jag på kitchen nightmares :)

Möte :)

Nu sticker jag iväg på möte :) Och idag känner jag mig rosa och snygg :)


150410

Heej!

Jobbade natt inatt :) Var hemma vid 7 då gick jag och la mig och sen väckte Per mig vid typ halv 2 och då kunde jag inte somna om :( Känner mig helt dassig idag som om jag inte riktigt är vaken men det är väl inte så konstigt. När folk började stiga upp och det började röra sig ute då gick jag hem från jobbet ;)

Ikväll blir det Oriflame möte ska bli kul! Det är så mysigt att gå dit och få känna på lite produkter och fika och träffa Malin såklart!





Jobba natt!

Jahapp detta ska bli en spännade upplevelse jag ska jobba natt inatt :D Börja klockan 22 och slutar 6 imorrn :) Som tur är så börjar ju bussarna gå vid sex :) Så man kan åka buss hem ! Hehe tjäna jag 40 kronor extra i timmen också !  då blir det alltså 140 kr timmen och det är ju bra :) Även fast jag tycker det borde vara 100% Som dom har i handel!!

 

Puss på er :)



Så jävla bra låt så det är sjukt!

 

Håller ni med mig?


Photoshop

Leker lite med Photoshop hehe :)
haha jag ser ju jättekonstig ut men mina ögon blev fina :)


140410

God morgon!

Idag kom jag upp i någorlunda tid och det känns bra :) halv elva ä ju ättså tidigt ! Idag ä jag ledig, vet inte riktigt vad jag ska hitta på me än att jag ska städa lite tänkte jag får se hur det blir med den saken...

Ikväll blir det att träna iaf :) Gött de ! Var så trött igår och hade en fet disk att ta hand om så jag orkade vekligen inte igår men idag ska det bli gjort.

Vet ni jag fyller snart 21 år , tiden går så himla fort det va ju inte längesedan jag fyllde 20 :) Jag tror att detta året kommer vara ett mycket bättre år.

Känner redan att jag mår bättre, sen jag slutade på Dialon så känns allt så himla mycket bättre. Det stället tryckte verkligen ner mig och jag tänker aldrig aldrig aldrig i hela mitt liv utsätta mig för en sådan jobbsituation.

Vi hörs sen

Puss

vill inte...

Vill verkligen inte men jag vet att detkommer kännas bättre. Pratar förstås om min feta disk som står på diskbänken och väntar..

Men nu ska de bli gjort!

130410

Hej mina kära läsare om ni är kvar.

Har tappat bloggsuget nu på senaste men det kommer nog tillbaka snart :) Igår var jag jättetrött. Var iväg och körde afrikansk dans med Thissa :) Det var skoj. Och när jag kom hem så vart jag så trött så jag kröp under Pers täcke och somnade där medans han såg på film :) Helt underbart! Det är vid dom stunderna man verkligen märker hur mycket man uppskattar sin älskade pojkvän ! För han är bäst !

Idag har jag jobbat 8-15. Gick rättså bra att gå upp idag även fast jag inte är en morgon människa. Att gå upp 20 över 6 är ju självplågeri.. Men då gäller det att bara stänga av känslorna och gå upp :)

Min vackra pojk !


120410

Hemma från jobbet. Gick ett riktigt gött pass idag 8-13 Gött att sluta tidigt så hinner man med lite mer om dagarna. Gick till stan från donken för det är ju så himla härligt väder ute. 12 grader ute :) Härligt. Svårt att klä sig nu bara. Tycker alltid det är det vid alla övergångar.

Känner att detta kommer bli en go vecka går inga jobbiga pass och dagarna bara går snart ligger man på stranden :)




Rubrik

Jag har verkligen luggit i soffan hela dagen. Dagen har bara poff gone. Jobbigt. Imorrn blir det att jobba 8-13 så jag måste gå upp i tid  imorrn. Efter jobbet blir det Afrikansk dans roligt de:)

Nu ser vi på Wallander eller ja nu är det Nyheter.

Rubrik

Jag har verkligen luggit i soffan hela dagen. Dagen har bara poff gone. Jobbigt. Imorrn blir det att jobba 8-13 så jag måste gå upp i tid  imorrn. Efter jobbet blir det Afrikansk dans roligt de:)

Nu ser vi på Wallander eller ja nu är det Nyheter.

Rubrik

Jag har verkligen luggit i soffan hela dagen. Dagen har bara poff gone. Jobbigt. Imorrn blir det att jobba 8-13 så jag måste gå upp i tid  imorrn. Efter jobbet blir det Afrikansk dans roligt de:)

Nu ser vi på Wallander eller ja nu är det Nyheter.

25 dagar!!!!

Fan va tiden går fort, jag ser snart bara sand sol och palmer i mina tankar. Dom börjar säkta men säkert dra sig in i mitt huvud. And i like it.Vi började ju faktiskt på 48 dagar och det har nästan gått hälften redan. Måste hitta mig en bikini innan ví åker iväg ;)

När den 6 maj kommer då stänger jag av mobilen och släpper allt och tänker bara bry mig om mig och världens bästa.


110410

Heeej!

Ligger i soffan och kommer inte röra mig här ifrån på några timmar. :) Är lite bakis idag faktiskt men det var de ju värt. Högskoleprovet igår gick rättså bra. Jag satt och intala mig själv det iaf. Hoppas verkligen på Djursjuksköterska nu då :)

Efter provet vart det 20 års kalas hos cazzie kommer med bilder sen för nu ligger jag nerbäddad :) Det blev riktigt lyckat måste jag säga. Var riktigt slut på slutet bara när vi kom hem igår så hoppade vi ner i soffan och somnade på direkten. Riktigt gött. behövde verkligen sova.

Föressten jag var Elisabeth swann igår :)

Puss

090410

Tjop

inga uppdateringar idag typ har verkligen inte hunnit. Har inte haft en lungn stund förens nu. Donken ringde vid 8 imorse och ville att jag skulle jobba 12-19 och det tackade jag ja till. Sen skulle jag egentligen vara med Malin men jag kände att jag aldrig skulle hinna med så vi får ta det till veckan istället. Kom hem efter jobbet och sprang till affären. Kom hem och hoppade in i duschen. Sen fixa alla kläder och allt jag behöver ha med mig imorrn till högskoleprovet och partyt :) Sen göra sallad som jag ska med mig imorrn.

Är så taggad inför provet ska verkligen sätta det denna gången. Ska gå up halv sex imorrn så nu ska jag hoppa i säng. Räkna inte med uppdatering imorrn :)

Puss

080410

Hej mina läsare!

Blev inringd till McDonald's imorse så jag har jobbat 9-16 idag. Kul med lite pengar. Ikväll blir det Afrikansk dans igen :) Det ska bli gött att skaka rumpan lite :)

Ja det är ju bara det som hät idag så jag har inget mer att säga just nu.

Puss sålänge.

Take what you can and give nothing back!

Idag har det varit en soft dag. :) Varit på stan, träffade lina :) Och köpte födelsedagspresent till Cazzie och varit på bolaget. Nu har vi ätit varma baguetter med räkor och brié ost :) Mums.

Men nu måste jag gå till sängs för Per ska börja jobbaklockan sex så jag måste natta honom nu :D

Puss

070410

Nu ska jag och Per dra oss in till stan. Ska till bolaget och förbereda oss för party på lördag :) Sen tänkte jag förkorta min klocka som jag fick i studentpresent som jag fortfarande inte fixat väldigt väldigt illa! Men nu ska den fixas :)

Så nu måste vi dra!!

PUSS

Har varit på Donken.

Har varit på jobbet därav den dåliga uppdateringen. Dom ringde in mig förut så det tackar man ju inte nej till såklart :) Behöver ju pengar så man överlever.

Föressten jag ska ju på Hollywood fest på lördag ngn som har tips på vad jag kan vara? Har verkligen inga idéer kvar.

Pöss

060410

Hej på er!

Idag är det inte röd dag och jag tycker det är lite gött faktiskt. Posten börjar komma och allt är inte lika dött :) Idag händer det väl inte så mycket. Jag antar att jag ska iväg och träna idag igen. Blir nog Dans Aerobics idag tror jag vi får se.

Hör ni det börjar dra ihop sig!!


Skakat rumpan

Nu har jag varit och skakat rumpan :) Riktigt svettig blev jag ! Perfekt de, då rinner fettet av. Nu sitter jag och ser på Top Model :) Det känns så härligt att man kan följa lite mer tv-program nu när man inte jobbar på Dialon längre.

Nu ska jag snart kila iväg till affären och köpa mjölk.
Hörs sen

Sex and the city

Har precis duschat mina katter dom var helgalna så nu sitter jag i bh och trosor framför datorn för mina kläder vart ju klassblöta :P Kollar på Sex and the city :) Så grymt bra. kanske skulle ta och se om boxen igen. Eller nej först ska jag se på Greys anatomi säsong 1 som jag lånat av min kära Lina.

Nu är det ju  inte långt kvar till sex and the city the movie 2 kommer ut. 28 maj om jag inte minns fel.

Här har ni iaf trailern


Jag vill åka nu!

Fy va duktig jag är. Jag har precis diskat håller på att tvätta :) Har städat badrummet också. Tänkte jag skulle bada mina katter också så att dom blir vackra. Klippa lite kangelbär och klor. Dom har fått en ny klösbräda nu. Hittade en igår uppe på boa hos Pers föräldrar. Perfekt !

Nu är det inte långt tid kvar tills vi åker. En månad ungefär. Det ska bli så himla kul att komma bort från Sverige. Bara få vara i några dagar. Nu går jag bara runt och funderar på vad jag ska ha med mig hela tiden. Det mesta jag har planerat är vilka skor jag ska ha med mig och att jag ska vaxa benen istället för raka :P


050410

Väldigt dålig uppdatering igår men jag hade bara ingen lust att skriva. Plus att Per hade datorn i princip hela dagen. Vi måste köpa en till dator för detta går inte :) Blir en helt annan sak nu när han kommer hem ock vi måste dela på allt igen :) Det är som om vi flyttar ihop på nytt !

Idag är det väl bara träning inplanerat, blir afrikansk dans sen med Theres. Ska bli härligt :) Ma kan ju gå på kvällspass nu när jag inte jobbar kväll varje dag :)


040410

Idag blir det hem till svärisarna och äta påskmiddag :) Ska bli roligt. Me jag uppdaterar lite senare för jag har en hingst som står och flåsar mig i nacken. Så jag måste lämna över datorn nu :)

Puss

Här ska rubriken stå.

Hej!

Nu är vi hemkommna från Emil och Sofia :) Det var trevligt. Dom bjöd på ost och skinkpaj och en jättegod sallad till :) Och påskmust såklart. Här kommer lite bilder från middagen hos mamma och från ikväll :)






Påskafton!

Glad Påsk på er alla.

Idag ska jag och Per tvätta :) Sen ska vi iväg på middag hos Emil och Sofia. Blir trevligt de.

Har inget mer att säga just nu.

Pöss

Shutter island

Heej!

Har precis kommit hem, jag och per har varit på bio. Äntligen har vi sett på Shutter Island och den var bra tycker jag.  Kunde varit bättre men den var bra.

Imorrn är det påskafton vad ska ni göra då? Per och jag ska bli bjudna på middag hos emil :) Ska bli trevligt.

Off to mom!

Nu ska vi åka iväg till mamma och käka middag :) Vi trotsar påskmiddagen och kör på tacos idag istället :) Ska bli gott :) Har precis gjort mig iordning, kör på lockigt hår idag.

Ses sen.


020410

Hej!

Vaknade precis gick inte och la mig förens vid sex. Dumma jag lyckades hålla Lina vaken hela natten. Eller ja hon somnade väl en liten stund sen vaknade hon igen :) Såg på skräckfilm. Det blev case 39 den var faktiskt helt okej spännade var den och inte lika förutsägbar så det var bra.

Föressten vet ni vad jag gjorde igår? Det var ju 1:a april och jag kände att jag bara var tvungen att lura ngn och då är ju mamma det bästa offret :) Jag sa att hon skulle bli mormor! Och hon blev så himla glad så jag kände mig så himla taskig när jag sa April, April. Man jag lyckades med ett bra skämt för en gångs skull. :) Själv så vart jag inte lurad av ngn.

Igår gick jag sista dagen på Dialon och det känns så himla bra. Och jag sålde som fan igår närjag jobbade så det kändes så gött att sluta på top :) Helt underbart! Nu ska jag satsa på Donken och sen blir det att plugga till hösten om jag kommer in :)


35 dagar kvar till thailand !!

Nu blir det snart att åka till jobbet. Bore! Men idag går jag min sista dag på Dialon och det känns underbart!! :D kan ju säga att jag mådde dåligt när jag jobbade på BK men jag har mått ännu sämre på Dialon. Inte min grej för fem öre. Men så äre och det vet man inte förens man har provat.




Mambo

Nu är det färdig städat för nu har per tagit över. vi har en deal att jag diskar så dammsugar han :) Perfekt. Nu ska vi snart bege oss ut och leta påskris :)

Min lilla fotomodell :) Visst är han vacker lilla Atlas.


just de...

0fef4129a31dccb39c18db14559c125e.png

Kolla varifrån!

just de va tycker ni om min nya diskborste. Sten grym! :-)


diskar lika...

0-1fc73f37b689356088fe9a77874c5bb0.png

Kolla varifrån!

diskar lika bra att få de gjort :-) tummen upp för mig :-) puss


010410

Tjolahopp!

Idag är det april. Härligt nu är det vår :) Alltid vår när april oavsett väder. För det är ju inte speciellt fint väder denna skärtorsdagen. Grått och regningt. Men jag känner mig gla' ändå. Kom upp lite tidigare idag. Känns härligt att man inte sover bort hela morgonen. Måste gå och fixa lite grenar också som jag kan hänga upp lite påskfjädrar så att det blir lite påskigt här hemma.

Föressten jag har designat min egen bikini på nelly.com Gå in och kolla på den och rösta på min för den är snyggast :)

Nice va?


Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


RSS 2.0