280210

Sista dagen på denna månaden och det känns bra! Har verkligen längtat efter mars peer muckar ju denna månad :) Lina fyller 21 år och våren kommer snart :) Mycket jag ska göra denna månade känns det som. Men det är det kanske inte.

  • Jag ska fixa in ett arbetsintyg
  • Jag ska söka in till behandlingsassistent och djursjukvårdare
  • Jag ska på ett möte angående behandlingsassistent
  • Åka till strömstad i slutet på mars :)
Ja det var väl kanske inte så mycket iofs men jag har säkert glömt massa grejer.

Puss på er.

the end of days.

Har precis kollat på 2012 igen fortfarande lika bra. :) Vad tror ni? Finns det skepp som regeringen tystar ner? Haha ja den som lever får se. Nej men seröst så tror jag världen kommer gå under men kanske inte just då. Men det känns som just det datumet känns troligast på något vis och mest highpat. Om man tittar på hur jorden håller på nu t.ex först hade vi ju nyligen en jordbävning i haiti. Och igår hade vi en ännu värre i chile. Dock inte lika många drabbade. Men nu sitter dom och väntar på Tsunamis som väntas komma efter. Det är läskigt när man tänker på de. Va små vi är i denna världen.

Jaja man kanske skulle ta och gå och lägga sig klockan är ju ändå efter 1 och jag är faktiskt trött believe it or not. :) Kanske blir att soffa i soffan inatt med. Per slocknade för typ 3 timmar sen :)

Godnatt

270210

Hej!

Sitter i soffan och ser på "Luftslottet som sprängdes" Bara film. Cyklade iväg till pets förut och fyfan vilket väder. Jag såg ingeting för jag hade snöi ögat hela tiden och när snön landade på mig så blev det bara blött. Jag var klassblöt när jag kom hem. Men mina godingar måste ju få det bästa ! Så nu har jag gjort rent kattlådan ordentligt :D

Tar hand om min sjuka pojkvän också :) Och det utnyttjar han till max :D haha nejdå.
Ikväll blir det melodifestivalen riktigt dåligt har det varit iår.

Puss

Va härligt med lite regn !

JA det regnade ute förut gissa om jag blev glad :) Vet inte om det gör det fortfarande men man kan ju hoppas iaf.

Var iaf och kollade på lägenheten idag och den kommer vi säga nej till. Den var inte så fin som jag hade hoppats på och vi tyckte inte att det var värt att flytta till färjestad till en lägenhet som vi inte tyckte var helt okej. Den luktade rök också, förmodligen har dom rökt inne vilket jag inte tycker om!!

Per är hemma nu :) Känns mysigt. Dock är han jättesjuk :( Feber och förmodligen halsfluss. Får se om jag klarar mig ifrån att bli smittad. Tror jag faktiskt att jag gör för jag har ett väldigt starkt immunförsvar. haha.

Älska den!
Jason Deluro- Whatcha say


Fit for fight, Burn fat burn.

Nu sticker jag och tränar...


260210

Hej.

Somnade i soffan inatt så jag vaknade vid sju imorse och hade hur ont i ryggen som helst. Sprang in i sängen och sov några timmar til :)

Ska iväg och träna snart också och sen ikväll blir det att kolla på lägenhet och mysa med min älskling som äntligen kommer hem. Och snart kommer han hem för att stanna. Halleluja.

Föressten visste ni att det kommer att vara ett lag med i körslaget som kommer från Karlstad. Det är bröderna Rongedal som ska leda karlstagänget dom kommer ju från molkom. Så nu måste man ju titta på Körslaget och hejja på dom. Jag tror dom hade audition onsdag. Såg när jag åkte för bi värmlandsoperan att det stod Körslaget med stora bokstöver.


Skrattanfall

Shit va dålig uppdatering det har varit idag! Har inte haft ork idag. Känns så gött att det är helg min enda hel lediga helg på länge nu. Den uppskattas grymt mycket !

Åh dom hade en så rolig artikel i veckorevyn som jag läste idag måste bara skriva upp den här. Det är en busringning som dom gjort och sedan skrivit upp den. Och den är så himla rolig. LÄS!

-Interflora
Hej jag heter Elin.
Jag undrar om ni skulle kunna hjälpa mig med en sak.

-Ja ,det får vi hoppas, haha.
Det låter bra.
Jag vill sända ett väldigt starkt känslomässigt budskap
till en människa med stor betydelse för mig.
Vilken blomma tycker du vore lämpligast att använda sig av?

-Ja du...rosor är väl alltid en klassiker.
Men det beror ju på...
Vilket budskap är det du vill sända?
Fuck you ditt förbannade rövhål.
-Oj...ja då vet jag inte...
Om jag skickar rosor bör de väl i så fall vara svarta, va?
-Eh...ja...du...är du säker på att du ska skicka blommor över huvud taget?
Ja, Chokladkänns alldeles för mjäkigt,
mjältbrand får jag inte tag på och bomber ju olagligt.

-Ja du,vilken fråga...
Vad säger du om en kaktus då?
kan det vara något?
En riktigt stickig kaktus säger väl lite, tycker du inte de?
Kaktus låter jättebra.
Ta den med mest taggar.
Och så vill jag ha ett kort också, ett sånt dä med nallebjörnar.
Eller Tigrar. Ta ett med tigrar!

-Okej. Vågar jag fråga vad det ska stå på kortet?
"Fuck you ditt förbannade rövhål" Eller någonting i stil med det.
-Men gud , det kan jag ju inte skriva...
Det här är den märkligaste beställning jag fått.
Skojar du med mig nu?
Nej, jag är bara riktigt jävla förbannad
och vill använda blomsterspråket för att leverera ett kraftfullt budskap.

-Jag vet inte vad jag ska säga...
Kan vi inte skriva
"Du förstår nog varför" och ha några utropstecken?
Det är bra "Du förstår nog varför ditt förbannade rövhål" Det kär vi på.
-Herregud...Ja,jag skriver väl det då. Adress?
13 south avenue, Florida. Tack.
-Tack, tack.


Haha fan va jag skrattade när jag läste detta :) Så himla knäppt! Håller ni med mig? Eller är det jag som har konstig humor?

Puss

250210

Idag ska jag stanna hemma och städa altså från träning. Behöver verkligen städa här hemma :) Tog en extra sovmorgon också. Jag uppdaterar mer sen. Nu ska jag betala mina räkningar.

Puss

tjolahopp

Hej.

Jag orkade inte lägga in mina träningsgrejer nu för jag är så trött så det får bli en annan dag. Har faktiskt inget annat att säga just nu.

Pöss

Hungrig så jag skakar!!

Gud jag är så hungrig så jag skakar! Jag orkade inte laga ngn mat förut så jag gjorde två hårda mackor och en rostad macka med keso och tomat på. Men nu känner jag att jag skulle ätit ngt mer.  Dumt av mig att åka och träna och sen knappt äta ngt men jag var ju inte så hungrig så då blir det lätt så.

Gud va jag längtar tills på fredag ska bli så himla kul att titta på lägenheten. Än sålänge är det ingen som har tackat ja till lägenheten. Så om den är fin så är det nog stor chans att vi får den. Hoppas det iaf. Sen kommer ju världens Bästa Pojkvän hem också. Vilket känns underbart!!

Vi hörs sen när jag kommer hem. Då blir det ett inlägg om träningspåståenden! Sanna el. Falska?

Rosa Nagellack

Ska snart dra mig iväg till jobbet, har precis målat naglarna så nu är dom knallrosa :D Jag gillar detta.
Man får ju passa på dom stunderna man inte jobbar på McDonald's för då kan man inte ha nagellack :)

Har bokat upp lite tider nu på Mctime så  man får lite timmar. Behövs ju pengar. Speciellt i april när vi inte får Lumpenbidraget längre. Då måste jag betala Hela hyran eftersom Per inte hinner jobba ihop några pengar :(
Sen kanske det blir strömstad snart igen men isf får min goding följa med. Ska bli så himla kul att få jobba med honom.

Jaja nu måste jag springa till bussen. Hoppas den inte är sen idag.

Puss

240210

Hej

Har precis varit och tränat, jag börjar verkligen få in den här rytmen nu med att träna minst tre gånger i veckan. Har ju faktiskt gjort det nu i en månad och än sålänge har jag inte tröttnat :) Känns bra. Synd att man inte blir smalare av att styrketräna dock. Men alla konditionspass är på kvällarna såklart så det är svårt. Ska försöka att springa till våren. Men det är däremot ngt jag brukar tröttna på snabbt men nu jävlar har jag bestämt för att gå ner i vikt. Jag ha en Coca cola i kylen som har stått där i två veckor utan att jag druckit av den. För er som känner mig så vet ni att det är bra gjort. För jag är en Cola Dyrkare.

Ska snart ta mig något att äta och sen ska jag vika all min tvätt som ligger och väntar på mig.

Pöss

American Idol

Sitter och kolla på American Idol. Det finns så mycket konstigt folk. Man förstår inte hur vissa tänker. Tänk er va mycket konstiga människor det finns som söker till svenska Idol. Tänk då USA, herregud säger jag bara :) Men det är ju underhållning.


Hej!


Sitter på jobbet. Går segt idag. Ska bli så gött nu när Per muckar få hem någon som kan bära bördan som klänger på mig just nu :) Sen ska vi utomlands också ! Shit va kul de ska bli. Längtar jätte mycket. Komma bort från denna tråkiga hålan. Helst skulle jag vilja flytta ifrån sverige, det vore så gött. Slippa allt trist väder.

Nu har jag ett pass kvar sen ska jag dra hem och käka kvällsmat för jag är hungrig. Idag åt jag havregrynsgröt med blåbär. Det var gott :)

Hörs

230210

Hej!

Har varit och tränat nu och sitter nu i soffan och gör ingenting :) SKa faktiskt ta och tvätta en massa kläder tänkte jag men först ska jag äta lite mat. Fast jag vet inte va jag ska göra för något. får se vad det blir.

Fy va trött jag blir! kollar på bilder på bröllopet och känner att jag bara vill radera alla bilder på mig och aldrig mer titta på dom igen. Jag ser ju inte klok ut. Och det är så jag ser ut!! Roligt inte.. Nej nu måste kilona bort annars vet jag inte vad jag gör. Och säg inte att jag inte behöver gå ner i vikt för då blir jag bara arg. För jag vet vad jag behöver! :)

Japp det var de negativa för idag.

Puss

Shoppa!

Gud va jag är sugen på att shoppa sommar och vårkläder. Nya tygskor kläder i drivor. Bikini jag behöver verkligen en bikini. Jag använde min bikini en gång i somras tror jag. Det är faktiskt illa. Inte var jag brun för fem öre. Men det regnade ju hela min semester :( men iår ska ju jag och Per bege oss utomlands så då blir det färg över denna vita kropp. :)

Gud jag hoppas verkligen lägenheten är fin och att vi får den. Jag är så sugen på miljöbyte behöver verkligen det. Plus att vi hamnar på rätt sida av stan. Jag har ju bott på Rud typ hela min uppväxt så det känns konstigt att ta bussen åt fel håll. Nära till natur är det också som jag uppskattar :) Vi får se.

Dessa kläderna vore inte fel att införskaff sig inom en snar framtid. Billigt också med tanke på min snåla budget !


Lägenhetskoll!

yes nu har jag bestämt tid då vi ska åka och kolla på lägenheten. Vi ska kolla på den på fredag. Hoppas den är fin nu då :) Men det är den nog. Haha det är perfekt läge att ha hund på ju ;) Nära älven ! A vi får se. Kommer jag in på Behandlingsassistent i forsaga har jag ju väldigt nära till bussen in till forshaga också :) LÅngt till affären är det ju dock om man jämför med nu. Men det kan vara bra också så man inte går iväg och handlar hela tiden. Får se om vi fixar bilen också för då åker vi ju förmodligen till willys istället. Men nu går jag för långt fram som vanligt. Men jag blir alltid lika upphetsad när det händer sådana här saker. Som när jag har sökt ett jobb så går jag och tänker på "a om jag får det här jobbet så..." Även fast jag inte ens har kommit på intervju. haha men jag är lite knäpp.

Nu blir det snart att springa till bussen och åka till jobbet. Jag fick nya SOLO tidningen idag iaf så nu är denna dagen räddad. Yay!

Puss på er!

220210

God morgon!

Gud va underbart de va att sova länge idag och i sin egen säng med sitt eget täcke. Det uppskattar man mycket när man varit borta en natt och inte sovit så bekvämt.

Idag kör allt igång som vanligt :) jobb ikväll och nu kan jag börja räkna dagarna tillsmin älskling kommer hem på fredag också !

VET NI! Vi har fått ett erbjudande på en lägenhet på färjestad ! Riktigt roligt :) Jag vill bara komma ifrån skåre och den här dyra lägenheten. Gött för då kan man ju faktiskt gå hem om man missar bussen eller så utan något problem. För det är ju ganska nära till stan. Och härlig väg att gå brevid älven. Ska ringa sen så man kan få komma och kolla på den.

Nu ska jag hoppa in i duschen.

Puss

Hemma från Strömstad

Hej mina kära läsare.

Måste ju berätta att jag toppade mina besökare i fredags, kankse inte är så många. Men för mig och för en sådan liten blogg som jag har så är det mycket och roligt. Jag landade iaf på 110 unika besökare. hehe. Vet inte riktigt vad jag gjorde som lockade men vad jag än gjorde så lyckades jag ju locka hit er iaf.

Nu har jag gjort min första helg i Strömstad. Det var spännande. Folket man åkte ner med va jättehärliga. Skrattade och hadde oss. Dock var ju inte boendet det bästa men det kan man ju lätt ordna vilket jag hoppas dom gör om man ska dit igen. Får se om jag får med Per för då åker vi nog dit Mars/April eller nåt. Vi får se. Dock va det ju 95% norskar som handla av oss. Jag lovar att man blev chockad när man fick se svenska pengar. Känner mig lite säkrare nu på McDonlad's iaf kassan den kan jag väldigt bra nu. Tror jag :)


Funderar på om jag ska gå och lägga mig eller inte klockan är ju rättså mycket. Ska nu bli något avsnitt av någon serie men kan inte riktigt bestämma vilken än.

Pusssss

Donken.

Sitter framför tv:n och laddar inför jobb imorrn om vi ens kommer fram så mycket som det kommer snöa imorrn. Är faktiskt lite nervös över att åka dit. Har ju bara jobbat två månader på McD typ och nu ska jag åka iväg till en helt ny stad med massa folk jag inte ens känner. Ja vi får se hur det går, gissar dock på att allt kommer släppa när man sätter sig i bilen.

Dricker coca-cola nu förövrigt. Tänkte att ni behövde veta det. Världens bästa uppfinning. Tack gode gud att det fanns en sådan smart person som kunde lyckas med Coca-cola receptet!

Nu funderar jag på att se på Hellboy 2 eller Trubbel i paradiset. Vi får se vilken de blir.


Vad sysslar du med en fredag som denna ?


190210

Hej!

Har varit och tränat! Och nu har jag mamma på besök hon har lagat korvstroganoff :) Mums. har saknat mammas korvstroganoff :)

Imorrn blir det upp tidigt eftersom vi ska åka till strömstad och jobba vid 7 jag kommer behöva gå upp typ vid fem !! Jag kommer dö, funderar på att strunta gå och lägga mig istället :) Vi får se.

Men nu vill min kära mamma kolla facebook.

Detta kanske ni inte visste om mig?




Visste ni allt? :D

Kluven?

Jaja okej jag stavar kanske lite konstigt ibland men det är för att jag har bråttom och ibland blandar jag ihop saker. Dock uppskattar jag inte anonyma kommentarer. Tar inte illa upp eller så men man vill ju veta vilka det är som sitter och granskar mig :D

Hemkommen från jobb och sitter nu i soffan och ska snart nöta mina tv-serier som är mitt roligaste intresse och sysselsättning nu för tiden. haha jag är så patetisk. Nejdå ! :)

Känner mig så här kluven idag, står med ett val som jag inte vet hur jag ska hantera. Om jag kommer må dåligt eller bra? Om allt kommer bli bättre eller sämre? ja jag vet inte riktigt det återstår att se och jag måste ta beslutet iaf så mycket vet jag.


Jobb

Sitter på jobbet och jobbar, går bra idag ! Roligt att det går bra boostar upp självförtroendet lite.


Vad ni en tordagskväll som denna?


180210

Hej!

Jag har varit så duktigt och äntligen diskat disken som jag tjutit upp nu i några dagar. Ni ska lära er av mina misstag. Tjut inte upp något för det blir bara jobbigt i slutändan.

Nu sitter jag i soffan med världens goaste katt i knät :) Måste klippa klorna på min parvel för dom har blivit så långa. Imorrn är jag ledig, min enda lediga dag imorrn. Jag ska bara ta det lugnt gå hemma och mysa :) Lägga mig i tid så jag orkar gå upp på lördag. Ska ju åka till Strömstad och jobba på McDonald's där. Ska bli spännande ! Kommer hem på söndagskväll!
Tänkte ni skulle få lyssna på en bra låt :)


vill du tjäna pengar på bloggen?

Hej
Om ni vill tjäna pengar på er blogg så kan ni bli medlemmar på double.net, så lägger ni in annonser på er blogg och om någon sen klickar på dina annonser eller kanske beställer något via annonserna så tjänar du pengar på de :) låter väl spännande ? Klicka länken nedan och bli medlemmar vet ja :) inga fel med en extra slant i fickan varje månad !


Hej mina kära bloggläsare!

Nu sitter jag hemma efter min träningspass på gymmet. Körde 35 minuter intervall på rullbandet och 10 minuter cross trainer. Va helt slut efteråt men det är bra för då vet man att fettet bränns :)

Har varit och lämnat tillbaka frackarna nu också som Per och Janne hade på bröllopet. Gud dom var så fina och jag bara längtar tills det blir min tur, som jag hoppas inte blir för allt långt fram :)

Nu ska här lagas mat och sen blir det att hoppa iväg till jobbet :)

Hörs sen :)

160210

Sitter i telefonkö, tror mina pengar kommer ta slut snart får hoppas att dom inte gör det :) Dessa läkare är svåra att få tag på. Ska snart åka iväg och träna om jag får tag på nån.

Uppdaterar mer sen :)

Fettisdagen

Idag ska man ju faktiskt äta semlor, själv är jag faktiskt inte ett speciellt stort fan av semlor. Plus att jag faktiskt åt en semla för inte så länge sen och även semle tårta hemma hos syrran. Jag tycker bara om locket :D

Vad tycker ni om semlor? Hiss eller diss ? Har ni tryckt i er en massa med semlor idag?


Bloggar.

Hej mina kära bloggläsare :)

Her nu kommit hem och gjort min blogrunda, tycker det är så kul att läsa bloggaroch få lite inspiration eller bara en mysig stund. För när jag vaknar på morgonen så ser jag fram emot det och när jag kommer hem från jobbet ser jag fram emot det. Ja jag vet att jag är nörd men när jag har en sak som jag verkligen tycker om så går jag stort på de.

Imorrn ska jag upp i tid och ringa till massa folk bl.a till min läkare och fråga om jag har grönt ljus om att köra bil har ju gått sex veckor nu, så nu ska jag väl äntligen kunna sätta framför ratten igen. För er som inte vet om det så fick jag diagnosen epilepsi förra året och då måste man vara symptom fri i ett år innan man får köra igen. Sen måste jag även ringa och göra en intresseanmälan på lägenheten jag hittade inne i stan. Jag ska ha den så är det bara.

Sen ska jag självklart iväg och träna, tänkte jag enbart skulle köra kondition imorrn. Köra lite crosstrainer och rullbandet. Behöver varva lite så jag inte ser ut som en muskelknutte om några månader. Per tyckte också att jag skulle lugna ner mig för han vill inte ha en bodybuilder till flickvän. Som om det någonsin skulle hända :) I don't think so.

Förövrigt tänkte jag visa mina favoritbloggar:

Lilly bloggen
Laila
Min kära malin.
Bunny

.

Idag fick ja en känsla av att våren sakta men säkert är påväg, kändes som snön började bli så här blöt som när den blir när den är påväg att smälta. Fast jag vet ju att det är för kallt för att den ska kunna smälta än. Men man kan ju önsketänka iaf.

Har precis varit till affären och handlat hem lite mat, hade typ helt tomt i kylskåpet. Händer inte ofta i vanlia fall. Har sett en lägenhet nu som jag verkligen vill ha, ligger mitt i stan och är jättebillig. Ska ringa och göra en intresseanmälan imorrn när dom har telefontid. Hoppas hoppas!

Nu ska jag äta lite mat, idag blir det fiskgratäng:) Mums.

Alla Hjärtans Dag

Föressten det har jag glömt att fråga. Hur hade ni de på Alla♥dag ? Själv var jag ju på Bröllop/Dop så det fanns ju inte så mycket tid till att bara ägna till Per men vi hade det så himla bra ändå och kärleken var i luften. Jag gick och tänkte på va roligt det kommer bli att gifta sig. Speciellt när man ser att Syrran och Janne är så lyckliga :)

Men jag iaf en liten överraskning som värmde i hjärtat. Godingen min :)


160210

Gud jag blev helt galen på Blogg.se igår, det gick verkligen inte att komma in. Jag försökte långt in på natten men det gick inte. Så därför kunde jag ju inte uppdatera igår. Gjorde inte så mycket igår när jag kom hem. Kollade på The O.C.

Gick upp lite sent idag kände jag, men det här är en såndär vecka då jag inte har ork eller lust att göra någonting. Ska gå ut och gå sen en sväng tänkte jag. I nästa Oriflame katalog så säljer dom vristvikter som jag ska köpa. Kan ju vara bra att ha om man vill gå ner i vikt :)

Nu blir det frukost.

Puss

Måste bara visa va snygg jag var i håret igår :)
Var jätterufsigt. Inte så bra bild dock.


Sommartankar.

Sitter på jobbet :) Jag är så himla trött ! Förstår inte varför, jag som faktiskt sov 11 timmar inatt :) Jag kanske sover förlänge. För man blir väl trött om man sover för mycket. Har hört de iaf.

Jag vill verkligen ha sommar nu :) Med varma sommarvindar och solen som steker när man går ut ! A det blir gött när den bestämmer sig för att komma ! Ser verkligen fram emot den här sommaren :)


Nu väntar jobb.

Nu sticker jag iväg till jobbet. Syns ikväll!

150210

Hej!

Helgen har varit jättekul och hektiskt :) I söndags var det ju Dop/Bröllop. Alla trodde ju att det bara skulle bli dop men det blev bröllop. Självklart visste jag och Per om det fetrsom vi var brudtärna och bestman :) De va riktigt roligt. I går när vi kom hem så startade inte datorn. Jag fick självklart panik. Så vi kunde inte lägga in alla bilder vi tagit. :( Men så åkte jag in med datorn till elgiganten för att få den inlämnad och fixad. Det var inga störe fel på datorn det var bara att det hade blivit överspänning i batteriet. Så han tog ut batteriet, startade datorn stängde av datorn och satte i batteriet igen och sen funkade den :) Tänk va lätt det var.

Ni får vänta på bilderna dock eftersom vi hann lämna tillbaka kameran till Pers pappa. Nu måste jag göra mat för sen bär det av till jobbet. Back to reality.

Puss

Oriflame och annat.

Föressten så visade jag ju inte bilderna på när atlas hjälpte mig att städa igår eller ja hjälpte mig gjorde han kanske inte men han springer runt och är söt. Jag gjorde rent i badrummet, satt och skrubbade golven eftersom det lätt blir lera i mina hörn om dom skvätter ut kattsand och det kommer vatten på. Så när jag ställer mig upp så hittar jag Atlas i min sminkkorg. Han hade alltså hoppat in i hyllan och krypit ner i korgen :) E inte han en buse :) Sen skulle han hjälpa mig att skura. Han är helt tokig i moppen :) Ska springa efter den hela tiden när man drar den på golvet. Dammsugaren är det absolut inte samma sak med :)

Sen har jag även fått hem Oriflame beställningen idag, och dom nya katalogerna. Katalogerna blir bara bättre och bättre måste jag säga. Jag har så svårt att inte handla upp hela katalogen. Men om ni känner er lockade att handla så kan ni ju bara säga till. Om ni vill ha 20% på de ni handlar så kan ni ju bli säljkonsulenter också. Kan berätta mer om de en annan dag. Känner att jag inte orkar dra de nu.






Nu tänkte jag att det skulle bli lite O.C sen blir det nog att hoppa i sängen. Ska hem till svärföräldarna en sväng imorrn innan Arvika :) Hämta bilen och systemkameran.

Puss och sov gott.

Rundade hörn.

Suttit och krånglat med hur man gör rundade hörn på bilder ett bra tag. Krångligt att hitta guider till photoshop eftersom det finns så många olika :) Men tillslut så lyckades jag :) Och här har ni resultatet:


Dop

Nu är jag hemma från middagen hos mamma :) Hon bjöd på Fläskfilé med klyftpotatis och bearnaísesås :) Och sallad såklart. Så nu är jag mätt och belåten. Nu skulle jag egentligen se på film med Per men han somnade här bredvid mig :) Han somnar alltid i soffan. Men då kan jag ju se på O.C och uppdatera bloggen istället och det är väl bra?

Imorrn blir det iväg till arvika, syrran fyller ju år imorrn :) och sen är det dop. Jag tror inte jag kommer hinna uppdatera så himla mycket dom här dagarna för jag kommer ha så fullt upp.

Den här lilla godingen ska döpas :)


120210

Hej!

Har faktiskt inte tid att skriva för jag ska med en buss om 10 min men jag tänkte att jag var tvungen att skriva ngt så ni vet att jag lever. Har varit på stan och gjort lite ärenden :) Nu blir det hem till mamma och äta mat.

Upppdaterar förhoppningsvis mer sen.

Pusssssssssss

Hej mina vänner!

Jag sitter på jobbet och väntar på att få sluta så att jag kan springa iväg och krama på min goding som jag längtat så efter. Känner mig nästan lite pirrig i magen. :D

Vi ska göra varma mackor ikväll och mysa framför tv:n det blir mysigt de. Imorn blir det träna för min del och sen gå på stan och fixa lite ärenden inför dopet ;) Ska ta massa bilder på mina söta systerbarn när jag är där så ni får se. Ska nog låna Pers pappas Systemkamera så vi får riktigt fina bilder.

Nu ska jag ägna mig till jobbet.

Puss på er.

Kom så ska jag visa dig!

Nu har jag städat klart så nu ska jag bara hitta på något att äta och sen duscha och sen ge mig iväg till jobbet. Jag har varit riktigt duktig idag, jag har bara sett ett enda avsnitt av O.C idag :) Tummen upp för mig!!

Jag tänkte att snön skulle smälta bort nu, om alla i hela sverige går ut och sjunger idas sommarvisa så kanske det händer något mirakel :)

Kan inte tänka på  annat,
än bara dig, tjolahopp tjolahejj!


110210

Idag kommer Per hem :) Jaaaaaa! Tänkte jag skulle strunta i att träana idag så jag kan städa ordentligt istället. Duktigt va? Försökte mig på lite yoga här hemma men det är nog inte min grej. Katterna hållde på att få spel på mg för dom fattade inte vad jag gjorde. Haha jag måste berätta en rolig sak. Igår när jag satt vid datorn så hade jag lite halvblött hår. Så hade jag Zingo i knät och när han mäskte att mitt hår inte var torrt så blev han vild. JAg lovar han satt på mitt huvud. Det var lite svårt att balansera faktiskt.

Ska städa utan dammsugare idag så vi får se hur det går, jag kan ju plocka iordning iaf. Idag stängde jag av telefonen när jag sov så jag inte skulle vakna av att folk ringer för det finns inget värre och så är det typ alltid en kvart innan man ska upp vilket gör de ännu jobbigare :)

Ja men man kanske skulle sätta igång då. Först börjar vi med en frukost såklart.

Rubrik

Nu är jag hemma från jobbet. Det är så drygt att stå och vänta på bussen i 20 min. Det är ju så himla kallt också. Alla mina vantar är bottappade :( Saknar förra lägenheten eller iaf läget bo mitt i stan är ju faktiskt inte så fel. Nära till allt och alla bussar leder hem :)

Men nu får man vara glad över vad man har ! Känner på mig att det blir en sen natt eftersom jag har typ oändligt med O.C. att titta på men jag måste ju spara några avsnitt så att jag har att se på ett tag.

Im just a kid,
and life is a nightmare
Im just a kid,
i know that its not fair
Nobody cares
cause I'm alone
and the world is
having more fun than me.

Heartbeats

Sitter på jobbet och jobbar och det går dåligt! Men så är det ibland går nog bättre snart :) Just nu ser jag bara torsdag tågstationen och Per :D

Ni får lyssna på en mysig låt tills jag kommer hem :) Det tycker ni väl om?


Sol

Gud va mysigt det är när solen skiner. Hörde vår fåglarna kvittra nu också :) Kan inte bara februari försvinna :) Vore så himla härligt att sätta på sig skinnjackan och känna hur solen värmer. Men det dröjer nog ett litet tag till.

Snart blir det jobb.

Pusss

100210

Hej!

Hemma efter ett träningspass, Nu ska jag ta och laga mig lite mat. Får se vad det blir för jag har inte en blekaste. Jag är så sugen på hemmagjorda hamburgare. Det var så länge sen.

Imorn kommer Per hem och det ska bli så härligt att möta upp honom på tågstationen. I helgen blir det att åka upp till kära eftersom det är Dop och födelsedag. Sen på söndag är det ju alla hjärtans dag också. ♥

Här är mina monster :) Skenet bedrar eller hur?


Cliffhanger

Gud Jag döööööööör! Vilka Cliffhangers det ha varit i O.C. Nu. Jag måste verkligen ha säsong tre nu! Säsong 2 var ju verkligen ett lyft från förra säsongen. Shit asså. :) Jag måste försöka lugna ner mig med alla serier annars kommer jag nog leva mig in i dom för mycket. Fast det gör jag nog redan :)

Katterna har varit så himla mysiga, antar att dom känner av att när inte Per är hemma så blir jag lite mer ensam kanske? Dock har dom varit väldigt jobbiga också. River ner mina grejer HELA tiden hårar precis överallt. Lägger man en macka på köksbordsduken så kan man lika gärna slänga den får dåär mackan full med hår. Uh! Men nu har jag bytt duken så att jag kan håra av den andra :P

Imorrn blir det iväg och träna ordentligt känner mig verkligen taggad! Ska köra mitt nya träningsprogram. Dock är jag lite ledsen över att inte Njoy har mer konditionspass på dagarna för jag missar ju alla närjag jobbar kväll. Och På fredagar när jag är ledig så har dom typ inga pass. Jag som vill gå på Afro för det bränner man verkligen fett på, shit va jobbigt de är. :) Måste ju fixa bodyn till beach 2010 :) Speciellt om vi ska utomlands som vi ska :)

Nej detta var nog sista för dagen. Hörs imorrn.

Sov gott ♥

Pluggtankar.

Hej !

Sitter och drömmer mig bort i pluggvärlden. Har nog aldrig velat plugga så mycket i hela mitt liv. Jag ska söka in till Djursjuksköterska programmet främst vilket är det jag helst vill gå. Sen ska jag även söka en KY - utbildning till behandlingsassistent kan ju vara kul :) Men vi får se vad som händer. Vill verkligen komma in. Vore kul att få flytta också om man kom in i skara !
Tänkte jag skulle sätta 2.0 på högskoleprovet iår också :) Jag kan om jag vill. Det ska jag tänka när jag går in i skrivsalen. Det är bara att ge sig fan på att klara det så ska det nog funka också eller tror inte ni de?

Nu blir det sen kvällsmat och lite O.C. :)

Puss på er!

090210

Hej!

Precis vaknat nu, tänkte jag skulle ta och göra lite yoga idag. Ska inte åka till gymmet idag eftersom jag var där igår och jag brukar inte gå dit på måndagar.

Inatt drömde jag jätte mycket, jag drömde att jag hade fest här hemma som urartade totalt plus att dom hade fest bredvid också så det dunkade i hela huset.

La precis min oriflame beställning också, fick inte ihop speciellt mycket denna gången, hoppas på bättre nästa gång. Den katalogen verkar iaf jättebra har kollat lite i den :)

Nu blir det frukost.

Top Fem boys.

1. Adam Brody.

Han toppar listan nu förmodligen för att jag tittar på honom varje dag,

han blir bara snyggare och snyggare.

 

2. Joel Kinnaman.

Inte en kille jag vanligtvis skulle tycka är snygg.

Backslick är inte jag ett speciellt stort fan av.

Men jag tror det är mycket hans karaktär i johan falk filmerna,

där han är både en tuffing men innerst inne är han bara en söt kille :)

 

 

3. Chad micheal Murray.

Trots att han inte är med i One Tree Hill längre så är han ju fortfarande otroligt snygg.

Ska lätt ha en plats i min lista.

4. Matt Dallas.

Ännu en seriekaraktär.

Han tog mig med storm i serien Kyle XY :)

Har ni inte sett den serien så ska ni se den om inte annat för matt dallas skull :)

 

5. Johnny Depp

Trots sin ålder så är han ju väldigt snygg, oftast iaf.

Förtilfället tyckte jag att han förjänade en plats på listan.

Det är något med den där bad boy stilen som gör han snygg tror jag :)

 


Jag är tråkig.

Jag känner att min blogg har blivit så himla tråkig eller vad tycker ni? Vet inte riktigt vad jag ska skriva om ibland så då blir det att jag bara skriver massa strunt. Vad vill ni läsa om? Jag har ett alternativ som jag inte riktigt är redo för än men tillslut så.

Precis kommit hem från jobbet, eller ja typ en timme sen iofs har sett ett O.C. avsnitt också :) Idag gick det rättså bra på jobbet. Ibland så går det bra :)


The perfect match!


Regn vore nice

Jag längtar så efter regn. Efter en riktigt regning dag med åska. Det längtar jag verkligen efter. Fatta va mysigt de vore. Så himla trött på denna jävla snön så det är otroligt. Man behöver bara ta sig igenom februari och mars så känns det nog lite bättre sen förhoppningsvis.



080210

Hej mina kära vänner. Jag har redan varit och tränat coh ska nu sätta mig och äta lite. Blir broccolisoppa med macka och mjölk idag :) Mumma ! Uppdaterar mer sen maten blir kall. Pöss

Rocksteady love

I don't care what they say
I love you anyway
No need to go insane
Cause we got a rocksteady love.



The O.C

Nu ska jag sätta mig och nöta lite O.C har verkligen kommit in i det nu. Tycker att säsong två verkar mycket bättre en ettan :) Adam Brody är snygg också :)


070210


Nu är jag hemma, har jobbat i fyra timmar på mcd. Tiden gick jättefort för att det va mycket att göra idag. De va ju Disney on Ice så det var ju inte så konstigt. Sen var jag och hälsade på hos min kära mamma :) Alltid lika kul. Nu är det bara fyra dagar kvar tills Per kommer hem. Känns bra.

Imorrn ska jag iväg till gymmet, ska få ett nytt styrketränings schema så jag ska vara där 10.45 :) Kul att pröva lite nya maskiner. Ville ha en instruktör med så  jag får rätt inställningar och så :)

Uppdaterar mer sen :)


Ny design

Så nu har jag krånglat lite till, jag tror faktiskt jag blev rättså nöjd. Det enda jag stör mig på att texten i menyn blir så nära kanten. Men om jag centrerar texten blir bilden också centrerad och de såg heller inte bra ut. Jaja så kan det va.

Vad tycker ni om den då? Hiss eller diss? Bättre än den förra?

Let me know.

Under konstruktion,

Gud de va inte så bra låtar med ikväll tycker jag. Jag måste säga att Olas låt var riktigt dålig. Och det var inget bra framträdande heller det var ingen struktur eller koreografi, nej de va inte bra. Dock tycker jag frispråkarn- singel var bra. En sån där låt som man kommer ihåg. Men vi får se hur sverige röstar det brukar ju vara tvärt emot va jag tycker ungefär. :)

Som ni ser så är min design väldigt rörig just nu, men jag ska försöka fixa det snart.

Jag orkar inte skriva ngn rubrik.

Shit va seg jag är. Såg precis på ett avsnitt av The o.c ska slänga mig in i duscen nu tänkte jag. Tog en liten snabb städrunda också. Idag längtar jag efter Per så fruktansvärt mycket. Man kanske ska passa på och se en riktig skräckis nu när man kan (per ser inte på skräckfilm). Är väldigt taggad inför melodifestivalen, kommer väl och skriver om artisterna sen. SOm sagt dusch vart de nu. Jag stinker.

Puss

060210

Jag är så trött, jag kom inte isäng förens vid 5 inatt kunde inte somna för jag svettades så jag skulle dö. Jag öppnade tom ett fönster men det gick inte. Har sovit grymt dåligt inatt. Väldigt ryckigt och varit på spänn hela tiden känns det som.

Förövrigt så blir det ingen middag ikväll vilket känns riktigt trisst. Stackars Alex mådde jättedåligt så dom orkade inte komma. Vilket är full förståeligt och det är ju roligast om vi är allihopa om vi ska ha middag tycker jag. Så idag blir det jag och mina vackra katter och melodifestivalen. Kanske är bra om jag ser det själv så slår jag ingen :P

Det var jättekul igår jag behövde verkligen en utekväll. Sen satt jag hemma och kollade igenom mina gamla blogginlägg förut. Så himla kul att läsa. Speciellt allt som hände inan studenten. Saknar den tiden.

Uppdaterar mer sen.

vad glor du på??

Precis hemma från en utekväll, det var roligt att få träffa kära carro linda igen. det va så länge sen. Känner mig inte så jätte nykter just nu. Men strunt samma. Hamnade på BK och denna gången fick jag min 25 % rabbatt. Det är rätt de. Saknar Bk konstigt nog, även fast jag inte direkt rätt behandlad så saknar jag alla roliga männsikor, mina vänner. Alla galna stängningar. Men det är lätt att vara efterklok. Men så blir det lätt när folk börjar favorisera och jag är den enda som berättar hur det egentligen ligger till. Orkar inte mer!!

Livet är surt, jag är bitter och vill leva i en fantasi värld. Fuck it! Nu ska jag skriva brev till min kära pappa!

Musik

Sitter och lyssnar på grym musik, gamla låtar. Det är helt sjukt va musiken var bättre för i tiden. 90 talet var ju rena musikparadiset.

Typ denna :


Eller den här:

 

 

 

Eller denna:

 

 

 

hihi eller den här:

 

 

haha jag är i himlen. Så himla kul att lyssna på väcker massa känslor i en.

 


Bra låt

Så jävla bra låt. nu sticker jag till affären.


050210

Gud va härligt de känns att man är ledig idag, behövde verkligen det efter mina sex dagar och bara en ledig dag. Kanske inte är så farligt egentligen men för mig är det de. Så den här dagen uppskattar jag verkligen. Idag ska jag Umgås med Lina och kanske gå ut. Ska väl gå dit och säga hej iaf. Carro som har födelsedagsfest. :) Kanske ska sno lite dricka av Per fast jag vet inte, vi får se. :) Måste gå till affären och köpa toapapper också som jag har kommit på är väldigt dyrt men det är ju ett måste så det är ju inte konstigt att dom kan ha det dyrt. Här sitter jag och snackar om toapapper :P

Katterna tyckte nog de va jobbbigt att jagtog sovmorgon idag för dom har busat så med mig nu på morgon. Sticker in klorna under täcket. Det är så hemskt!! och gör ont.

Tänkte jag skulle göra lite yoga sen också för jag orkar inte åka till gymmet idag känner jag. Tar det på söndag. Har faktiskt varot där tre gånger denna vecka.

Nu är det bara 6 dagar kvar tills Per kommer hem :)

Design.

Sitter och krånglar med min nya design men den blir inte riktigt som jag vill ha den vi får se hur den blir. Behövde en paus nu iaf. Suttit här sen jag kom hem vid 22.00  med andra ord 2 ½ timme. Jag skulle lätt kunna sitta i 2½ timme till utan att röra mig från stolen. Men jag blev lite trött på att det inte blev så bra som jag ville. Tänkte jag skulle titta lite på The orange county snart :) Såg sista avsnittet av säsong 1 förut så nu måste jag ju se fortsättningen :)

Imorrn tar jag sovmorgon vilket ska bli jädrigt skönt eftersom det känns som det va ett tag sen, har ställt klockanv varje dtag nu i typ 2veckor även fast jag inte behöver så imorrn ska jag sova tills jag vaknar :) Gissar på att katterna snart blir vilda för dom har varit lugna nu väldigt länge.


Heeeeeeeeeeeeej

Nu är jag hemma efter en jobb dag, gött med helg. Yes jag är ledig på fredagar lyckos mig :) Som jag skrev för några dagar sen är det ju melodifestivalen vilket ska bli mycket spännande eftersom jag inte har en aning om vilka som är med iår förutom Darin då :) Fast det är väl dom gamla vanliga. Linda bengtsing och jänget. Jag bli så arg varje gång jag tittar på det för  den som jag vill ska vinna vinner aldrig och jag vet att skulle vi skicka iväg en låt som jag tycker om så skulle vi vinna :) Sverige har dålig smak !!!

Vad tycker ni om Jacki Ferm ? Jag tycker hon är skithärlig verkar vara iaf har ju aldrig träffat henne. Spontan och vild men ändå har hon något bakom pannbenet. Stark tjej ! Va fan om jag skulle bli tillfrågad om jag ville bli fotat till slitz så tror jag inte jag skulle tacka nej. Jag menar hur många gånger i livet får man göra något sånt? Men självklart bara om Per skulle gå med på det :) HAHA

Nu ska jag greja med en design..


040210

Shit va pinsamt de va idag ! Jag gick på det här kombi passet och tänkte yes nu ska jag bränna massa fett men icke! Det var ju för fan ett senior pass :P Trodde jag skulle dö. Det var så lätta steg och inte jobbigt alls, musiken var jättelåg och det var ingen direkt bra musik heller :) Aldrig mer de !

Känns dock gött att man kom upp i tid för då har man ju hela dagen kvar, förutom kvällen då. för då blir det jobb. Måste plugga idag också och helst ta hand om tvätten också :) Förmodligen gör jag det inatt. Det är på natten jag är som piggast :) vissa är morgonmänniskor och vissa är nattugglor. Och jag sitter och ugglar på nätterna. härom natten satt jag och spelade Spyro i några timmar in jag gick och la mig. Me like!

Va roligt det är när man tänker tillbaka på hur man var när man var liten. Jag var hur tuff som helst tyckte jag var coolast i hela världen och var inte rätt för något eller någon. Skulle inte dra mig för att slåss heller. När jag gick på lågstadiet kallade dom mig för boxmyran för att jag alltid skulle boxas på rasterna. Kan ni tänka er 1.30 lång eller hur det var och stod och boxades med killarna. Men innerst inne var jag ju självklart väldigt osäker och väldigt ensam. :( Sen träffade jag och Per och huxflux så landade jag på jorden :)

Här ska ni få höra på en riktigt bra låt som jag hörde på radion förut :)






Leave my door open just a crack
cause i feel like such insomniac
why do i tire of counting sheeps
when i'm far to tired too fall asleep

Ibland skriver man bara.

Nu är jag äntligen hemma tyckte det var riktigt tungt på jobbet idag men sådana dagar har man. Sen när jag skulle gå därifrån så står det en blå volvo s40 utanför som väntade på någon. Och då tänkte jag på Per eftersom vi ha en blå s40. Så bara för en kort så tänkte jag åhh han kommer och hämtar mig. sen vände jag mig om och började gå upp för backen.

Känner mig lite halft deppig idag, har ingen ork och ingen vilja. Skulle helst bara vilja gömma mig under ett täcke i hörnet av min soffa. Man tänker så mycket på tider som varit och hur det är nu och man undrar om allt kommer bli någon gång? Kommer jag bli lycklig ? Den enda stunden jag känner mig riktigt lycklig är när jag får ligga och krama på Per annars är jag rättså deppig hela tiden. Även om det inte märks. Ja jag vet att jag är väldigt negativ och jag försöker se positivt på allt. men så får man ytterligare ett nedslag och så är man där igen med den negativa energin som jag inte vill sprida till folk. Jag är ju en rätt sprallig och glad person egentligen :) Tur att man har så fina vänner som lyfter upp en när man är nere. :D

Ja nu blev det lite depp snack men läser ni min blogg så läser ni ju om mitt liv och då är de här den bittra sanningen ellerhur?

Imorrn har jag en inlämningsuppgift som ska lämnas in hoppas att jag löser de på något vis, men det blir nog bra. Nu ska jag göra té och göra en macka med räkost på. Imorrn blir det upp i tid för jag ska vara på gymmet 10.15 redo för ett kombi pass :)


Hard work work

Sitter på jobbet och är så himla trött så mina ögon snart går igen. Vet ni att till helgen börjar melodifestivalen :) Jag kommer sitta bänkad som vanligt och hejja :) Oftast är jag väldigt kritisk eftersom jag vet att jag har rätt när det gäller musik :) Per vägrar att se på de med mig !

Back to work

Snöoväder

jädra snö! Jag blir så trött på snön. Vill bara ha vår nu. Tycker vi kan hoppa över februari och mars också för den delen. När april kommer tror jag det mesta kommer kännas bättre. Hoppas på de iaf. Men dagarna går ju rättså fort nu så det dröjer nog inte länge till :)

Dom visar sex and the city på tv jag kanske skulle ta och titta på boxen igen :) Blir typ tredje eller fjärde gången isf fast det är så himla bra så man kan inte få nog. Längtar tills nästa film kommer ut.
Skulle också vilja ha andra säsongen av Förhäxad men vi får se när jag har råd att köpa den :)

Ni får lyssna på babblet i börja så kommer trailern till slut :)


030210

Nu har jag gjort min dagsrutin, tränat , duschat och nu ska här lagas mat. Tänkte göra fisk med potatis och stuvad spenat :P Om jag lyckas. Jag brukar alltid ha spenat i hela köket efteråt :) *

Måste kila iväg till affären först köpa lite mjölk och ägg :) Sen blir det jobb.

Ja men jag ska nog uppdatera mer sen :)

Pöss

Lite snack bara

Lätt att rätt personer vann tycker dom var värda vinsten och det såg man ju lätt när alla ställde sig bakom dom också :) Förutom en person då som är väldigt konstig :P

Gud va gött de ska bli när Per muckar. Och om vi åker utomlands eller ja det ska vi göra oavsett vart vi hamnar men helst vill jag ju till thailand. HIHI! Sen känner jag att jag bara längtar efter att få gifta mig och skaffa barn med min goding. Det är så himla härligt att känna att man aldrig i hela sitt liv vill leva med någon annan. Det är en så underbar känsla. Jag älskar min man. :)

Japp men vi får se om jag uppdaterar mer idag.



020210

Nu har jag ätit sallad tränat och duschat. Känns härligt att komma igång på dagarna , Ska snart åka iväg till stan för att fika med cazzie. Kul att få catch up utanför jobbet. :)1

Ikväl1ll är det paradise hotel Final blir spännande, h0oppas på att jackie viner. Föressten så är jackie ett väldigt f
in,nmn :) Kanske blir namnet på en baby om några år. Men först ska man ,väl bli med valp. om, jag kan övertala min älskade man. Atlas är med och skriver om ni undrar.

Nu ska jag dra .,

Hej


Nu har jag sett klart på paradise hotel imorrn är det final :) Blir kul de. Tyckte ni rätt par åkte ut ikväll? Jag tycker lätt att jackie ska vinna vore bäst tycker jag. Tycker alla är så taskiga mot henne . Och jag förstår verkligen inte varför folk tycker synd om kristoffer, makten att skicka hem någon är ju bara bra.

Fy jag mår lite illa vet inte varför, hoppas de går över. Per kanske ska ringa inatt vid 3 får se om jag orkar hålla mig vaken. Han skulle stå post då så jag antar att han vill ha lite sällskap haha. Imorrn blir det upp och gå till gymmet vilket ska bli härligt. Har verkligen kommit igång med träningen känner jag och man mår så mycket bättre av de.

Jaja nu ska jag ägna mig åt något annat.

PÖSS

Paradise Hotel

Nu blir det Paradise Hotel :) Yay! Skriver mer sen kanske :P Om ni vill?

Memory

Fan va de är kallt! Längtar verkligen till våren nu, det ska bli så himla härligt! Ska springa ner och hämta posten innan jag sticker till jobbet. Jag är alltid lika positiv till Post. Man vet aldrig vad man kan få lite pengar kanske ? Vore ju inga fel.

Plugga lite förut men det gick inte in något, jag måste få hjälp på något sätt. Är det ingen som kan matte C som kan hjälpa mig????

That look on your face
You’re breathing at night
I’m counting the days
and the tears that I cry

You said that you love me
Every word is a lie
I wanted you near me
And now it’s goodbye

I’m feeling so deep
I’m feeling so wrong
You better believe me
The lost made me strong

The way you deceived me
I’ve gotta move on
Now that you’re gone

Ännu doftar kärlek

Nu blir det att plugga matte c måste komma igång ordentligt om jag ska lyckas med inlämningsuppgiften som ska va inne på torsdag :P

Ni får njuta av en helt underbara låt så länge.


1 februari

God morgon!

Vi börjar februari med ännu mer snö, gu va trist. Ligger fortfarande i sängen och latar mig häligt. Ska se klart på smallville som jag somnade ifrån igår. Ikväll är det Paradise Hotel , vilket ska bli mycket roligt. Idag eller imorrn är det ju final. hoppas de är imorrn så man får se mer :)

Ikväll blir det jobb som vanligt :P Men somsagt nu ska jag se på Smallville.

Vi hörs sen

RSS 2.0