Fika

Har varit på stan och träffat mackan :) Först var vi på melkers och åt bakad potatis ;) Sen var vi förbi H&M en sväng för jag skulle köpa en roller till kläderna. Slutade med att jag köpte vita leggings och en kjol  ! Belv riktigt nöjd! Sen köpte vi en varsin glass ! Mycket trevlig dag. Nu ska jag och Per städa och sen blir det att gå på bio ! Måste dock cykla men skitsamma :)


Tråkigt väder, Ohja.

Fy vilket dåligt väder!! Bara för att jag är ledig idag eller va tror ni?:) Snart ska jag ner till stan och fika med Mackan ! Sen ikväll blir det ju BIO, jag är så excited. Dock bokade jag den senaste bion som går 21.25 och betyder att vi missar bussen som går hem :( men jag tänkte jag skulle ringa farmor och fråga om vi får låna hennes bil ikväll. Hoppas det, annars måste vi cykla och ja. DET REGNAR!

Nu blir det lite frukost.

Bjuder på denna idag


Tror ni jag längtar eller??

 

Premiär 19 november i 3D !!


Nyinköpt!

Äntligen har min huvudvärk släppt lite. Det var mycket på jobbet idag och min huvudvärk ville inte släppa . Imorgon är jag ledig och då är det dags för bio med älsklingen :) Ska bli riktigt kul!

Här kommer mina inköp från igår!

Den här köpte jag på Bik Bok för typ 69kr :)



H&M 149kr



Atlas ville vara med på ett hör också :)


Eclipse

Heej!

Jag vet jag har börjat uppdatera väldigt lite nu på senaste tiden. Vet inte varför men jag har jobat rättså mycket så det är väl därför antar jag. Igår efter jobbet träffade jag Lina det var mycket trevligt. Köpte mig tre linnen :) Tar kanske kort sen och visar, om jag orkar :P

Idag står jobb på schemat lite senare, börjar klockan 16 och slutar 20 så jag går ett kortpass idag :) Imorrn är jag ledig och då ska jag och Per gå på Eclipse!! Ska bli riktigt kul och jag är hur spänd som helst. Hoppas den är bra.


Dålig update

Har inte haft tid idag förens nu. Jobbade ju till fem sen begav jag mig hem till mamma en stund, och sen åkte jag hem till min älskling som är hemma nu. Brun & Fin :) Nu ska vi se på One Tree Hill!

Puss

Jag är trött!

Jag är trött! Tiden gick jättefort idag på jobbet. Nu sitter jag i soffan och bara tar det lugnt ! riktigt gött. Funderar på om jag ska ta och gå å köpa mig veckorevyn och mysa med :) Får se om jag orkar gå till affären!

Den här låten är faktiskt bra :) Dock tycker jag inte om fotbolls-VM.


Midsommar

Nu har jag satt mig ner för att varva ner efter att varit på jobbet i nio timmar. Per är på smögen så det är bara jag och katterna hemma. Ska dricka cola och äta Chips och Dip :) Tänkte jag skulle gjort kyckling också men när jag tittade i frysen så hittade jag inte kycklingen. Helt borta så det vart inte så. :)

Vi hörs imorrn

Firar midsommar med en Marängswiss :-)

p250610_17_45000 (MMS)

Firar midsommar med en Marängswiss :-)


Sitter på bussen till jobbet, jobbar ett l...

Sitter på bussen till jobbet, jobbar ett lång pass idag! Hoppas alla får en fin midsommar!


Tja!

Idag har vi haft mycket på jobbet ! Det har rullat på som attan men jag tycker ändå det gick rättså bra. Försöker vara så positiv som möjligt för det gynnar både mig, kunderna och mina arbetskamrater :) Imorgon jobbar jag en hel dag! På MIDSOMMAR, lite tråkigt men jag hade nog inte gjort så mycket ändå!

Imorse när jag gick upp fick jag se att katterna hade lekt iväg med mina tamponger så nu har jag tamponger i hela lägenheten :P Ibland kan zingo gå förbi en med en tampong i munnen :P Skumma katter!

Det var allt för tillfället.


T.O.R.S.D.A.G

Nu har jag och Per varit iväg och storhandlat. Har nog aldrigt tyckt det varit så jobbigt att handla mat. Ingen ork alls hade jag. Mådde hur illa som helst imorse men det vart lite bättre sen.

Vi köpte tio kilo Iams kattmat och 6kg everclean kattsand. för endast 199kr det är så sjukt billigt så det är inte klokt

:)

OTH

Såg precis sista avsnittet av One tree hill Säsong 7.. Nu måste man vänta och se när säsong 8 äntligen kommer ut. Hörde att det kanske kommer i september. Det sista avsnittet var ju värsta cliffhangern så nu kommer jag bara att gå och tänka på hur det kommer fortsätta !

Ska åka iväg till Farmor nu, men jag uppdaterar när jag kommer hem.


O.N.S.D.A.G

Nu är jag hemkommen från jobbet. Gud jag trodde jag skulle spy ibland. Mådde  så illa. Men sålänge jag inte spyr så borde det väl vara bra :) Jag har inte råd att vara sjuk.

Föressten vet ni vart mina Bh:s kom, Hem till min mamma? Väldigt skumt. Men det var ju bra att det inte hamna på ngt jättekonstigt ställe. :)

Sen ska jag åka hem till min kära farmor och hänga lite med henne. Har inte träffats på ett tag nu ! Ska visa lite bilder från Thailand och så.

Föressten, det är klart det var Brittan!


Gissa vem?

En popsångare men vem?



Hälften hälften

Heeeeeeeeej!

Satte mig och lockade håret men efter halva håret tröttnade jag så idag får det bli hälften hälften :P haha vilket är snyggast?


T.I.S.D.A.G

Idag sov jag inte riktigt lika länge. Pers telefon har ringt i ett hela morgonen och Per vaknar ju inte av den så jag har luggit och stört mig på de hela morgonen.

Fint väder ute idag, härligt! Kanske ska lägga mig nere på gräsmattan och sola lite? Vi får se. Känns som jag börjar tappa min färg vilket inte är bra!!

M.Å.N.D.A.G

Hej !

Nu har jag kommit hem från en dag på stan med Christine :) Var mycket trevligt! Jag tror vi var inne på varenda affär :) Vi va inne på Åhlens tre gånger. Tredje gången hittade jag ett par jeansleggings, ett par vanliga svarta leggings, en rouge och en rougeborste ! Jag hade ju Presentkort där så det var kul att köpa mig lite.

Christine kanske kommer hit en sväng sen också :) Ska kika lite på hennes blogg :) Blir bra de.

Jag beställde ju Bh:s förra veckan från ellos. Är så van vid att det går så fort att få dom så jag börjar undra  vart dom tagit vägen!! Imorgon måste dom komma.


Dammsugit

Nu har jag dammsugit hela lägenheten och nästan tagit all tvätt, känns underbart att sätta sig en stund vid datorn efteråt. Man känner sig verkligen värd det då!

Vilket roligt ord egentligen "Dammsugare" om man säger det några gånger så låter det verkligen skitskumt :) Nu ska jag se ett avsnitt av The hills.


S.Ö.N.D.A.G

Nu har jag piggnat till :) Atlas väckte mig till liv för några minuter sen ! Han kryper under täcket och gnagar lite på mig. Då är det bara att ge sig upp och ge dom mat. :)

Idag så händer inte mycket, jag tänkte jag skulle ta tvätten och städa lite, för jag tror inte att det är hälsosamt att jag sitter vid datorn hela dagen. Man har liksom inget liv.

Dags att gå och mata mig också...

2mil

Nu är jag hemma från jobbet igen :) Gick jättebra att cykla dit men på hemvägen hade jag motvind! De va inge kul :) Men det gick rättså fort ändå att komma hem. Nu har jag ju faktiskt cyklat 2 mil idag och då tycker jag att det var dagens motion ;D Mina 3½ h gick väldigt fort att jobba. Nu får vi bara hoppas att jag kan sova också :) Per ska upp och åka till jobbet om 2½ h känns väldigt skumt :P

Dags att försöka sova!

Pöss

Dags för Donken

Nu ska jag snart åka iväg till jobbet. Känns konstigt att jag börjar jobba klockan tolv. Känns lite konstigt att jag ska cykla iväg till jobbet och sen jobba 3 och en halv timme och sen cykla hem. Men så är det. :)

Per sitter och kollar på bröllopssändningarna på ettan. Han har kollat i 2 och en halv timme nu !! Herregud säger jag bara. Men men det händer ju inte så ofta.


Koh Samui (rättså långt inlägg)

Jag har ju faktiskt inte pratat så mycket om Thailand sen jag kom hem. Inte här på bloggen iaf. Vi va ju på en ö, som är Thailands tredje största ö. Först flög vi ju då till Bangkok vilket tog 10h sen tog vi flyget från bangkok till Koh samui. Jag kan ju säga att jag tyckte den flygplatsen i bangkok var enklare att förstå än vad Arlanda är :P

Och då är Bangkoks mycket mycket mycket större.
Alltså den var extremt stor.

Det konstiga var att när vi började närma oss Thailand, började jag och Per bli lite skraja. Tänk ifall det inte är så varmt ändå. Hemma hade det ju bara varit 6 grader när vi åkte. Haha shi fick vi, för när vi fick komma ut till den här tunneln man går ut i så var det som en käftsmäll. Paff! Extremt varmt. Det första jag tänkte var, hoppas dom har aircondition inne på flygplatsen. :) Det hade dom såklart. Det var ju nästan kallt där inne. Sen fick vi ju vänta där i en timme ungefär då innan vi bytte flyg till Koh samui..

Det var jätteklart när vi åkte över havet så man såg ju precis allt, massa båtar, små öar. Vi flög ju över Koh Phan Nhan och Koh Tao. Trodde det va Samui först men det var det inte. När vi väl hade landat var det jätte söta små tågbusssaker? som kom och hämta oss.


Världens sötaste flygplats kan jag ju bara säga. Det var en upplevelse att få se en så exotisk flygplats. :) Så var det ju dax att få Bagaget. Vi hade ju två väskor, en som vi packat allt i och en som var tom. Först kom den tomma på rullbandet. Sen fick vi vänta ..vänta...vänta. Jag var hur nervös som helst. Per försökte lugna ner oss. "Den kommer snart" Yeah Right!! Snart var det bara vi som väntade på vår väska.

Den var kvarglömd i bangkok. Tur att man packade ner Bikinin i handbagaget. Men jag hade ju inte direkt bra kläder på mig för att gå ute i ett 40 gradigt land. Fy va varmt det blev att gå i trekvarts tröja och svarta leggings.
Efter 6 h kom äntligen Väskan till hotellet. Det kändes underbart, äntligen kunde semestern börja. Jag menar vi hade allt i den väskan, solcream, handduk. Per lyckades ju bränna sig första dagan bara för att väskan inte kom i tid :P Man kan ju inte sitta inne och vänta hur länge som helst.



Vårt Hotell (Baan Rom Mai) var jättemysigt. Inget lyxhotell. Vi hade inte ens Pool. Men vi trivdes jättebra där. Väldigt trevlig personal och fin natur. Nära till havet också.. När man kom ner till havet trodde man att det var en stor skärm som täckte den fula naturen som måste finnas där. Men icke allt var på riktigt och jag kan fortfarande inte fatta att det finns sådana vackra platser. Vit sand blått hav gröna palmer.



Vi bodde på Chaweng Beach som det heter. Där har dom allt. Shopping, vacker strand, restuaranger, party. m.m. Vi bodde iaf på Baan Rom Mai i 4 dagar sen tänkte vi testa ett nytt hotell i fem dagar. Det låg närmare centrum och hade pool. Det var väl Okej dock tyckte jag att det var mer negativt än positivt. Sängen var så hård så man kände fjädrarna. Fläkten lät så himla mycket. Plus att dom spelade så hög musik från centrum. Men det var väldigt nära till allt vilket var bra. :)

Vi testade ju lite olika restuaranger och sådana thailändska stånd som man måste pröva :) Vi åt nog väldigt dyrt där nere men i sverige är inte det dyrt kan jag ju säga. Man kan äta billigare om man vill. Men vi hade ju pengar så vi kunde unna oss. Vi levde på ungefär 1000 baht per dag vilket är 250kr ungefär hemma. Och det klarade vi oss bra på :)  En restaurang som vi gick till låg mitt på stranden. Det var liksom solstolar som dom hade ställt ihop och ställt ett litet bord på. Där åt vi väldigt många gånger. Kyckling i sötsursås :) Muma! Det gick dock mycket försäljare där men det var det värt.

En dag gick vi och köpte Cyklop det var ett utav dom bästa köpen, för gud va kul det vara snorkla. Nästa gång vi åker så ska vi åka ut och snorkla på riktigt. Man såg alla möjliga fiskar. Stora som små. Man kände igen vissa från Hitta Nemo :P Koraller i mängder, vissa som var självlysande. A det var riktigt fränt. Vi var även ute och paddlade kanot en dag. Då brände vi oss. Jobbigt var det också, att paddla alltså. Kanske var därför jag gick ner 5kg? :) Men vattnet blev ännu klarare ju längre ut man kom. Vi kunde inte ta med kameran vilket var synd.








Shoppade gjorde vi ju rättså mycket. Vi fyllde ju upp hela den tomma väskan med kläder och grejer. Jag köpte träningskläder, kläder, linnen , t-shirts, Ipod m.m. Sen köpte vi lite till hemmet också. Vi var ju på utflykt en dag också. Då red vi elefant, kollade på djurshower, kolla på vattenfall. Och det bästa av allt Mata tigerungar! De var helt otroligt. En dröm som gick i uppfyllelse för mig. Ni som känner mig vet hur mycket jag älskar Tigrar.


Det var riktigt jobbigt att behöva åka hem igen. Vi hade haft en sådan underbar resa. Mest bara slappat och tagit dagen som den kommer. Vi ska lätt åka tillbaka när vi får råd. Vi kom ju undan väldigt billigt när vi åkte :) 7500kr med resa och hotell var då för 2½ vecka ! Väldigt bra. Då tog vi bara en varsin flygstol och valde hotellet där nere. Kan rekomendera att man bara bokar flyg bara för då kan man välja vilket hotell som helst sen. :)



Mycket lyckad resa!

Det kungliga bröllopet!

Vad tycker ni om det kungliga bröllopet. Själv tycker jag att det är alldelles för uppmärksammat. Jag menar dom visar bilder ifrån bröllopet precis hela dagen på tv4. Nej jag tycker det är overkill. Sen är det ju även vi som betalar för bröllopet som känns väldigt konstigt.

Jaja men det finns väl säkert folk som är intresserade, jag är inte en utav dom :P Är du?


L.Ö.R.D.A.G

Japp idag är det äntligen lite jobb som gäller. Men bara 3½ h men det är iaf något. De bästa är att jag har hela dagen ledig för jag börjar inte förens vid 00.00 Tar cykeln vi elva tänkte jag.

Så är bara frågan vad man ska äta idag, börjar bli tomt i kylen. Pannkakor iofs det är gott.


Filmmys.

Nu ska jag och Per se på film :) Det blir två filmer. En som heter The Alphabet killer som är en thriller och en som heter Hachiko ! Här är trailern ! Vad tycker ni?


Header

Jag fryser så himla mycket! Fatt inte varför! Har suttit och grejat med photoshop hela dagen. Ja jag vet jag har inget liv! Jag har inte ätit frukost än!!! Kanske dags för att äta ngt nu eller vad tycker ni?

Suttit och grejat med en header men jag vet inte om jag blev nöjd.
Vad tycker ni?


F.R.E.D.A.G

Shit va illa, vaknade HALV TRE idag!! inte bra. nu kommer jag förmodligen vara vaken hela natten om jag känner mig själv bra.

Nej nu ska jag hoppa in i duschen så ses vi sen ;)

Träffat en go vovve :)

Nu är jag hemma. Har hunnit med både Lina och Cazzie :) Mycket trevligt. Fick träffa lilla Enya också :) Cazzies och Alex Vovve:) Hur go som helst.

Nu ska jag äta varma mackor och se på film :)

Lina kommer bli brunare än mig :)




T.O.R.S.D.A.G

Hej.
Idag är det fint väder igen :) Härligt! men imorgon har jag hört att det ska bli dåligt igen. Verkar som veckodagarna är fina och helgerna är dåliga. Tycker dock inte att det är någon sommarvärme än men den kommer väl förhoppningsvis.

Idag ska jag träffa Lina och kanske Cazzie också vi får se hur långt jag hinner. Lina åker till Kreta imorgon. Är faktiskt lite avundsjuk även fast vi haft vår resa :) Jag vill åka igen.


har haft finbesök.

Förut ringde syrran och frågade om ja kunde vara barnvakt åt lilla Amanda, och det är klart! Stackars Alvin är sjuk så dom var tvugna att åka till akuten som tur var, va det bara en magsjuka.

Amanda har hållt mig och Per igång iaf! Vi har dansat, lekt med katterna, sett på Emil i lönneberga, ritat, varit till affären och ätit mat. Mycket trevligt!

Fick Tv-licensen idag!! Bajs på den, jag förstår verkligen inte syftet med den?! Varför ska jag behöva betala för något jag aldrig ser på. Ser ju bara på 1:an en gång per år och det är på melodifestivalen. Annars klarar jag mig. Vad gr dom alla pengar? Nej vafan gör så att det blir reklam istället så vi slipper betala. Dom hade ju miljoner med pengar i överflöd förra året då tycker jag att man kan få tillbaka ngt. Betalar fan 2000kr om året för pengar som jag inte har ngn aning om vart dom tar vägen. Nej usch och fy!!

Ja nu har jag fått det sagt! Vad tycker ni om den här jävla tv-licensen?! :)

(inte tagna idag dock!)


Min Mp3

 

 


Älskar att gå i skogen.

Nu är jag hemma igen :) Kom i på en skogsväg och virra bort mig men det var jättemysigt! Älskar att gå i skogen ! Tänk om man hade en liten hund som man kunde gå ut med varje dag ! Då skulle man ju vara tungen :) Ska hoppa i i duschen för sen kommer mamma och mormor hit och hälsar på :)

Här får ni en mysig sommarlåt att digga:


O.N.S.D.A.G

Idag kom jag upp i tid :D mycket nöjd med mig själv. Tänkte jag skulle kila ut och gå nu i det fina vädret.

vet inte om jag jobbar idag heller! Det kommer bli dåligt med Pengar om jag inte får jobba snart. Men vad ska jag göra? Det är bara att vänta på att dom ska ringa vilket betyder att man inte direkt kan planera något. Blir lite jobbigt. Fast jag har inte så mycket planerat just nu. Känner att det vore kul att åka och bada ngn dag om det blir fint väder :)

Japp men nu ska jag kila.

BH

Hej Alla ni!

Dagarna bara springer iväg nu tycker jag. Beställde hem två BH:s från ellos förut dom har faktiskt min storlek och dom är inte så dyra heller. Har egentligen inte råda att köpa ngt men ibland måste man ta sig råd. Har ju bara en fungerande Bh ! Illa! Jäddra fettbollar!

Tänkte jag skulle se på ett förhäxad avsnitt nu jag. Nörd i bott!

Min Lindsay Lohan bild

Nu har jag suttit och pillrat ihop en Lindsay Lohan bild som jag blev mycket nöjd med! Vad tycker ni?


Busfrön

Sitter ute på balkongen och filosoferar, har katterna här ute också :) Dom är lösa och det går bra faktiskt. Det gäller att ha koll på dom bara så dom inte hoppar över till grannen. Zingo gjorde det förra året och då hade grannen dörren öppen så zingo gick raka vägen in och började nosa sig ru
nt. Snacka om att det var pinsamt. :)

Har precis grejat lite i köket, möblerat om lite :P Får se om vi behåller det så eller inte. Kul med lite förändring. Per är ute och fiskar idag igen så det blir en hemma
kväll med mig själv idag igen :) Kanske ska dra en skräckis? Vi får se.



T.I.S.D.A.G

Idag vet jag inte vad som händer riktigt, jobbet har inte ringt än så det blir inget jobb vad jag vet än så länge iaf.
Jag har lila leggings på mig idag :) Tycker dom är lite häftiga , hade glömt att jag hade dom !

Per är iväg och jobbar han stackarn hoppas det går bra med hans variga brännmärke. :(


Leker med PS

Jag sitter och leker på photoshop nu. Tänkte jag skulle plocka ihop en design för skojs skull :) Vet inte om jag ska byta med andra ord utan det är som sagt bara för att det är så kul och jagvill bli bättre!


Glass

Nu ska jag och per gå till affären och köpa glass :) Gott! Komma ut i det fina vädret! Blir fint det :)


Dagens onödiga vetande!

Delfiner vilar bara ena hjärnhalvan i taget
för annars glömmer dom bort att andas och drunknar.

M.Å.N.D.A.G

Jag har ont i hårbotten! Jag tycker inte om det. Idag är det jobb på schemat, borde vara lite träning också. Vet inte vad som hänt ända sen jag kom hem från thailand så har träningen bara hamnat i skymundan :( Så jag måste ta tag i den!


Jag kan inte sova!!

Gud va jag har svårt att få tummen ur och gå och lägga mig ! Jag fattar inte varför jag sitter uppe så här sent på nätterna! Helt onödigt egentligen. Men det bara blir så, jag liksom fastnar på något vis. Nu på sista tiden har det blivit värst jag kan liksom vara vaken till typ klockan 4 innan jag går och lägger mig. Kommer ju bli utsliten...

Men det får bli en sväng med förhäxad nu så kanske jag slumrar in till slut.


Bloggdesignat

Idag har jag haft Malin här på besök :) Har grejat med hennes blogg och ätit kladdkaka, rabarberpaj ;) Mycket trevligt! Blev faktiskt nöjd med det jag han fixa  till hennes bloggdesign. Är fortfarande saker kvar att göra men det fixas rättså fort tror jag :)

Imorrn ska jag jobba 19-23, Per har tappat massa hud på brännmärkena så det är väl inte så bra att jobba då så jag tog hans tid istället :) Skulle egentligen iväg och spela brännboll med jobbet men jag behöver timmar så då får man passa på när det finns tid.


S.Ö.N.D.A.G

Idag kommer Malin hit :) Ska kika lite på hennes bloggdesign och sen ska vi se på alla bilderna från Thailand och så.
Jag undrar när det fina vädret ska titta fram.. Bara för att man är ledig som solen sticker bakom molnen.

Japp nu ska jag göra mig iordning för dagen !

Hemma.

Nu har vi kommit hem från fisketuren :) Per fick tre små gäddor som vi slängde i igen och jag fick ingen :( Tråkigt tyckte jag. Sen började det regna så extremt så bestämde oss för att åka hem. Haha jag tyckte nog det var roligaste att köra bil heeh :)

Nu ska jag och per åka och fiska lite :-) ...

Nu ska jag och per åka och fiska lite :-) hoppas vi får napp!


L.Ö.R.D.A.G

Idag är det en lugn dag! Jag blev så jävla irriterad inatt. Låg i sängen och skulle sova då hoppar zingo upp i sängen och kissar på mig, kattjävel så det var bara att springa upp och slänga lakan och täcke och bäddmadrass i tvätten. Så vi fick sova i soffan! Somnade inte förens vi fem. Jag måste få en rutin på detta så jag lägger mig tidigare.

Stackars Per han brände sig igår på jobbet. På hela underarmen så nu har han bandage :(

Nu ska jag se på mama's boys.

Photoshop

Heej!

Har kommit in i en photoshop period nu igen :) Me like! Har suttit oh grejat lite nu under kvällen/natten. Har lärt mig hur man blendar ihop bilder med varandra :)

Dessa bilder har jag satt ihop:



Inte hel felfritt men jag blev rättså nöjd ändå för att vara första gången :) Det hade blivit mycket snyggare om alla hade haft samma bakgrundsfärg dock!

 

 

Förövrigt spöregnade det när jag slutade jobbet och jag missade såklart båda bussarna in till stan så jag fick gå, Va dyngsur när jag kom fram till torget.  Så var jag tvungen att vänta på bussen i en kvart sen också! De ville sig inte idag :) Men jag kom hem iaf.  Nu jobbar jag inte förens på lördag va jag vet, är inte schemalagd förens då. Men vi får hoppas att det dyker upp lite timmar !

Nu blir det nog en film innan sängen kallar..


Dagens onödiga vetande!

Ordet "Kuk" betyder "Liten utväxt".


Källa

F.R.E.D.A.G

Tråkigt väder det är ute idag! :( Inte alls kul. Jag är jätte trött idag. Christian och några av hans vänner hade efterfest här igår så jag hade jätte svårt att somna. Stackars Per som började jobba klockan elva. Jag har iaf turen med att jag börjar klockan sex. Går ettkort pass idag till tio.

Idag är det skolavslutning så jag gissar på att det blir mycket att göra, men det gör inget för då går tiden fort... Jag är lite sugen på en ny design för övrigt :D

Hehe vad tycker ni? Har ni tröttnat på den?

Studentfirande!

Nu är jag hemma efter allt studentfirande! Det har varit jättekul ! Man börjar dock känna sig lite gammal haha :) De va jättemycket folk ute på hammarö som tur var va vi där i tid så vi fick en bra plats. Han var så glad när han kom ut :)

Tog lite bilder såklart!

Här har ni:



















Studentpresenten från mig Per och Therese O





Avslutar med goa Jolly som får mig ännu mer sugen på att skaffa hund och framförallt SCHÄFER!

Student!

Önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden lite bara just två år så man får uppleva den dagen igen. Vilken känsla det var att ta studenten så himla mäktigt.

Nu ska jag göra mig iordning för att åka till hammrö och kolla på Christian! :)

Hörs

12 juni 2008


Student!

Önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden lite bara just två år så man får uppleva den dagen igen. Vilken känsla det var att ta studenten så himla mäktigt.

Nu ska jag göra mig iordning för att åka till hammrö och kolla på Christian! :)

Hörs

12 juni 2008


Rubrik

Heej!

Imorrn är det student som gäller, det ska bli kul att se lilla christian ta studenten :) Han var ju bara 12 år när jag träffade honom första gången :)

Ja men nu måste jag nog gå och lägga mig, gissar på att det blir ett förhäxad avsnitt innan jag somnar.

Puss

Månadens medarbetare ! - That's me

Heej!

Igår när jag jobbade så fick jag reda på att jag blev månadens medarbetare i Mars!! Hur kul som helst :) Fick en brosch där det står månadens medarbetare som jag ska ha på mig och ett diplom och 400kr på Åhlens ! Så nu ska jag köpa mig något fint. Känns så himla kul att man äntligen känner sig uppskattad och behövd på ett jobb!

Per blev också månadens medarbetare för April :) Roligt!

Tog en extra tid idag så jag börjar kvart i fem och går till kvart i nio. En kortis idag!

Hörs sen nu ska jag diska!

Pöss

Kvällssnack.

Idag har vi städat hela lägenheten och varit nere på stan och kollat på alla studenter som gått på bal. Har varit en mysig dag faktiskt, även fast den har gått så himla fort! Jag och Per har precis sett klart på "The independence" filmen :) Den var bra!

Imorrn börjar jag jobba klockan fyra och slutar vi elva så det blir kväll imorrn med. Men jag tänkte jag skulle komma upp i någorlunda tid imorrn ändå. Kanske ta ett varv runt ilandatjärn. Tänkte ju att jag skulle få in den rutinen att gå det varvet varje dag. Så man får ordentligt med motion. Och förhoppningsvis tappar några kilon ;) Tur att jag har ett jobb där man aldrig sitter ner!

Är det ngn mer än jag som spänt väntar på svar från universiteten ?? Kollar varje dag nu vet inte ens om man får något svar i juni men man kan ju alltid hoppas på de!

Tacos är gott!

Har varit en soft dag idag :) Lagom bakfylle söndag ! Gjorde rabarber kräm förut också den blev okej. För att vara första gången jag gjort kräm så vart jag väldigt nöjd.

Nu i veckan är det student också. Lilla Christian tar studenten på torsdag så då blir kalas :) Ska bli kul, tänk att det är två år sen redan. Tiden rullar på så himla fort.

A men vi syns!

The day after tomorrow

Jag mår int ehelt hundra idag men man får ju skylla sig själv dagen efter! Tyckte det blev en lyckad kväll, den vart lagom liksom.

Idag blir det lugnt, ska städa lite. Försöka få med mig jakob ut och gå runt ilandatjärn. Men mer knop än så blir det nog inte. Jo föressten jag ska göra rabarber kräm tänkte jag ;)

Men nu har jag inte tid mer.

040610

Hej mina vänner!

Lika fint väder idag :) va härligt! Idag börjar jag klockan 19 och går till 03. Sen går jag hem till mamma och sover eftersom bussarna inte går.

Nu tänkte jag att jag skulle gå upp och diska och äta frukost sen ska jag sätta mig på balkongen och läsa ! Härligt!

Puss

030610

Fan va jag är trött, Kom hem vid 7 imorse och skulle gå och lägga mig men jag kunde inte. Det var jättevarmt, katterna var vilda och det var alldeles för ljust. Men tillslut så somnade jag. Börjar jobba klockan 17 igen . Känns drygt men så äre.

Idag fyller världens bästa pojkvän 21 år!


020610

Tja!

Idag skulle jag jobba 19 - 23 men det vart 22 - 06 istället :P Natt idag, hoppas det går bra :)
Nu sitter jag på balkongen med båda katterna och min kära pojkvän. :) Vi har precis ätit mat !

A jag har fan inget mer att säga just nu.

Puss

Lite Linatajm

Nu är jag hemma ! Träffade lina och vi hittade gardiner :) Sen bjöd hon mig på en glass också :) Mycket gott!

Fick besked från forshaga idag om behandlingsassistent linjen också, jag kom inte in :( Hade inte tillräckligt med arbetslivserfarenhet. Dålig stil! Men vi får hoppas på någon av dom andra linjerna jag har sökt. Kommer jag inte i på ngt så flyttar jag till thailand och sover på stranden. Eller så bygger jag mitt egna hotell av palmer :D

Här har ni före och efter bild :) inte så jättebra bilder men jag är brunare på den ena :)


 



Fint väder

Gud vilket härligt väder det är ute, har precis ätit frukost nu efter min promenad. :) Sen ska jag ner till stan och kolla på gardiner med Lina.

:)

010610

Igår var jag riktigt törr orkade verkligen inte blogga. Det ville sig verkligen inte.

Nu ska jag ta mig en promenad runt ilandatjärn, det är så fint väder så man får passa på :) Idag är jag ledig också :) Trevligt.

A vi hörs väl sen då :)

RSS 2.0