Old Dogs

Tjenna!

Har precis haft det riktigt gött med fotbad och filning och insmörjning !! Så nu har jag lena fina fötter. Eller ja fina är nog att ta i dom är inte så fina.

Nu ska jag och Per se på Old Dogs! Hoppas den är bra.

Hörs imorrn.

Puss


310310

Sitter på jobbet. Är trött efter min långa arbetsdag. Sen ska jag hem och ta ett riktigt fotbad och ta hand om mina fötter som har jobbat så hårt och så bra ! Är så stolt över dom :) Fy va jag har haft ont. Jag kan inte beskriva de. Hade ont när jag satt ner.

Men nu ska jag gå till bussen.

Pöss

Hemma från Strömstad

Heeeeeeeeej!

Nu är jag hemkommen från strömstad är helt slut i hela kroppen och känner att jag bara vill sova just nu. Känns tungt att man ska upp och jobba imorn vid elva. Nu längtar jag efter min lediga helg. Ska bli underbart.

Idag fyller världens bästa Lina 21 år också :) Grattis !!!


Jag gick in på bloglovin förut och skulle kolla hur många blogginläg jag hade att läsa på fyra dagar. 194??? OMG! Jag kommer sitta i timmar haha. Men då har jag något att göra och det är ju kul.

Nu ska min älskling få datorn uppdaterar imorrn.

Puss

Kommer få abstinens!!

Tja!

Det har blivit sena uppdateringar nu på senaste tiden. Det är för att Per är hemma nu så han har datorn hela tiden så jag får ingen syl i vädret :) Men nu har jag den haha !

Idag har jag varit på informationsträff om behandlingsassistent och jag känner att jag vill komma in det enda jag är rädd för det är om jag är för ung för den linjen. A jag vet inte nu har jag sökt iaf och om jag kommer in så är jag väl inte för ung ! Fyller ju ändå 21.

Skulle gissa på att detta blir min sista uppdatering ända fram till onsdag för jag och Per åker ju ner till strömstad på lördag. Ska dit och jobba på donken. Så imorrn ska vi åka hem till mamma och lämna katterna och då ska mamma låna datorn under tiden. Kommer bli tomt men det får gå.

Imorrn blir det även att storhandla behöver verkligen fylla upp kylen nu när Per är hemma och äter. Hittade mitt pass förut också ! Toppen! Först leta vi igenom alla låder nere i förrådet men hittade inget. Men sen kollade jag igenom hela lägenheten och precis när jag skulle ge upp så låg det längst in i ett skåp :) YAY! Nu är väl allt fixat inför resan antar jag :)

Ska ringa doktorn imorn också se ska jag väl äntligen få köra bil :) Ska bli så himla kul !!!

Jaja men nu ska jag se på Bella & Tyra Show!

Puss och Godnatt
Syns på onsdag!

Mina katter är vackra monster.

Nu sitter jag hemma i soffan, har precis ätit våfflor med grädde och hallonsylt. Mumma blev precis sådär lagomt mätt :) Nu blir det att se på film med min älskling. Om han inte somnar då vill säga :)

Imorrn blir det ner och rota runt efter mitt pass i förrådet som är smockat så vi får se hur det går.

Jaja hörs imorrn Pöss

Våfflor?

Sitter på jobbet. Slutar snart. Jag trodde det var våffeldagen idag jag men det var det ju tydligen imorn. Aja det blir får bli våfflor ändå när jag kommer hem kanske :) Är riktigt sugen på de! Får jag inviga vårat våffeljärn som vi aldrig har använt :)

Imorrn ska jag på informationsträff på Scandic om behandlingsassistent. Det ska bli mycket spännande :D

Jaja nu måste jag kila.

Puss på er!!

240310

Heej

Idag blev det en riktigt sen uppstigning. Per väkte mig genom att killa mig bredvid läppen vilket kittlas så himla mycket. Ja idag står jobb på schemat. Ska även packa ihop min bikini och skicka tillbaka den :( Ska skicka in ansökan till behandlingsassistent och borde också ringa till länsförsäkringar. Borde även ringa till min doktor och kolla om jag kan börja köra bil än. Jag vet att jag får men jag måste bara vara säker. Ingen låter mig köra förens jag har pratat med henne :P Men jag är så himla seg på att ringa... Tycker inte om att ringa till folk. haha säger jag och jobbar som telefinförsäljare :P

Nu ska jag äta mat för min man står och lagar pyttipanna :)


Don't dream it's over.

Heej!

Sent inlägg idag :) När jag kom hem blev det att vi kollade på film det blev Wallander "vålnaden". Blev lite besviken faktiskt. Dom pratade mycket danska och jag fatta inte alls mycket vilket förstörde mycket av filmen.

Per har gått in och lagt sig och jag sitter i soffan med ett täcke över mig så himla mysigt! Lyssnar på en så himla bra låt som jag hörde på radion och tänkte denna måste jag hitta på Spotify. Hade ingen aning om vad den hette, kom bara ihåg "hey now hey now" Hittade den iaf !!

Så himla mysig låt !



230310

God morgon mina vänner.

Fy va jag är trött. Börjar bli jävligt trött på att jobba känner jag 4 dagar ledigt denna månad. Det är inte speciellt mycket. Ska snart kila iväg till jobbet :) Och sen till jobbet och sen tänker jag sova.

Ja men jag hinner inte skriva ngt mer !


00.00

Heeeeeej

har fått hem bikinin nu och jag blev inte nöjd :( Så himla tråkigt. Den får åka tillbaka igen.. Den var för liten och jag orkar verkligen inte ta en större storlek och så får man tillbaka den så är den inte snygg istället. Så nej jag får leta vidare. :)
Jag fattar inte kan man börja få myggbett redan? För jag har fått ett skitstort på låret isf. Det kliar och gör jätteont. <
Cassandra trodde jag hade fått skabb haha. Hoppas jag verkligen inte. Någon mer som ha fått myggbett?

Imorrn blir det jobb hela dagen. Först 11.45 till 16.00 på McD sen 17 -21 på Dialon. Börjar längta efter min lediga helg nu så extremt mycket.

Idag fick vi biljetterna till Thailand !! Fönsterplats (tummen upp för de). Nu måste jag bara leta upp mitt pass, ringa till länsförsäkringar och fixa lite mer reseskydd och sen är vi redo :D



Top fem Tv serier



1. One Tree Hill

Den här serien har allt och då menar jag verkligen allt. Drama, spänning, tonårsbekymmer, kärlek ja you name it! Har du inte sett denna serien så rekommenderar jag dig att köpa första säsongen och bara njuta. Jag kan säga så här jag har sett alla avsnitt som kommit ut iaf två gånger och varje gång det är klart så känner man sig helt tom och ledsen och ja det känns allmänt jobbigt. Serien handlar iaf om ett gäng ungdomar som alla har sina egna problem och i serien får man se hur deras liv flätas samman till en helt grym serie.







2.Smallville

Man får följa Clark som då är Supermannen. Man får se hur det börjar och hur han tacklar tonåren med att sätta dit bovar. Serien är inne på sin 9:onde säsong. Så det är bara att börja bli beroende.

 

 






3. The O.C.

Jag är nog den drygaste personen att se denna serie, alla mina kompisar har tjatat om den hela tiden. Tillslut så bestämde jag mig för att titta på den och jag blev inte besviken.

Tyckte dock att det kunde vara fler säsonger än 4. Serien handlar om Ryan som kommer från en trasslig familj till Familjen Cohens som tar sig an honom. Han hamnar bland rika människor och man får se hur han tar itu med alla olikheter mellan det rika och det fattiga. (konstig förklaring kanske men men...).

 

 





4. Prison Brek

Jag antar att alla vet att denna serie finns. Annars vet jag inte vad jag ska säga. Micheal Scofield vilken man :) Den blicken. Ja jag säger inget mer, hoppas på att ni förstår vad jag menar :)

 

 







5. Sex and the City

Behöver ingen vidare förklaring. Är absolut värd en plats på listan. Har skolådan med hela serien och självklart filmen. Väntar nu på den andra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

(Har ingen aning varför texten blir så ful efter man har lagt in en bild :S)


Paket

Yay min bikini från bubbleroom har kommit idag :) great ! Hoppas den passar !

Är vi snygga i ansiktsmask. Det ska jag testa ngn mer gång för jag tyckte det funka jättebra :)


220310

God morgon!

Per är sjuk igen :( tråkigt att alla blir sjuka hela tiden själv blir jag aldrig sjuk :) Men det kommer väl när vi åker til Thailand.

Va fan jag har inget att säga känner jag. Ingen blogglust alls.


Ansiktsmask

Hej!
Nu är jag hemma. Har jobbat och sen träffade jag Malin. Vi smeta på ansiktsmask med chokladsmak och satt och tjöta :) Mycket trevligt :) Tog bilder också men jag orkar inte lägga upp dom just nu. Är så himla trött.

Uppdaterar mer imorrn.

Puss

220310

Jävla väder!! Snöar ! Jag som trodde att våren var påväg.
Idag ska jag iväg och jobba bara fyra timmar. Sen blir det iväg och träffa min Malin.

Ja jag har inte så mycket att säga just nu så jag uppdaterar mer ikväll.

Puss

Sen uppdatering!

Hej!

Det blev en sen uppdatering idag , jobbade till halv fem ungefär och vi får ju inte sälja något vatten pga vattenlekaget så ingen dricka. Det var lite jobbigt att behöva förklara det hela tiden. Vi får ju inte använda vattnet på en hel vecka det är ju det värsta att man måste koka upp en jädra massa vatten drygt!! Hoppas att dom fixar det fort.

Såg precis på Camilla läckbergs Stenhuggaren, den va bra :) Om ni inte har sett dom filmerna så rekomenderar jag dom. Riktigt bra faktiskt. Skulle se den med min goding som nu äntligen har kommit hem :) Men han somnade efter 10 min så det var inte mycket till sällskap :P

Imorrn blir det jobb 13-17 Sen ska jag träffa kära Malin :) Ska greja lite med hennes blogg och sitta och tjöta en del tror jag de blir hah :D

Blev ju ingen nedräkning för igår så idag är det ju...

Till Thailand !


200310

God morgon !

Nu ska jag ge mig iväg till jobbet. Idag jobbar jag 12-16 så det är bara ett kort pass . men vi får se hur det går eftersom karlstad är utan vatten för tillfället. Fast inte vi i skåre haha, suckers!

Idag kommer min älskling hem yay! Får  se vi kanske ska gå ut och fira idag men jag fattar inte hur för vi har inte speciellt mycket pengar :)

Jaja nu måste jag sminka mig.

Puss

Vad tycker ni om den nya designen???

Jag måste säga att min nya design blev riktigt snygg :) Är väldigt nöjd denna gången kul ! Blir bättre och bättre på de också :) Nu kan jag många koder utantill och kan läsa utav dom väldigt bra också så det är riktigt roligt.

Idag har jag varit på gamla BK och hämtade ett arbetsintyg så nu kan jag söka in till behandlingsassistent i forshaga :) Vill verkligen komma in där om jag inte kommer in på djursjuksköterska.

Sen mötte jag upp mamma på stan och frågade om hon ville hänga med hemma och hänga en stund :) Ni kanske tycker det är konstigt att jag umgås med min mamma en fredag men ibland är mamma min bästis och sen är hon min mamma så vi har det kul ihop. Mötte även upp Majda och lämnade lite Oriflameprodukter :) Ja sen åkte jag och mamma hem då. Fikade lite brände ner lite filmer till henne så nu har jag räddat hennes kväll :)

Sen kom det en Elon försäljare som ville sälja nytt elavtal till mig så ja tänkte ja varför inte det kan ju inte bli dyrare än det vi har plus att det blir miljövänligt. Jag fatta inte så mycket av vad han sa men det blir nog bra :)

Nu sitter jag och hänger mest :)

Är jag skelögd? Har funderat på det ett tag!




Thailand

Nu är resan till Koh samui bokad yay jag är så himla glad. Det ska bli så himla kul och det bästa av allt är ju att vi kom undan så himla billigt ! Nu är det bara att ladda och leta upp passen och köpa solkräm och sen bege sig. Jag frågade om det ingick mat på flyget och då skrattade hon och sa ja du först när ni kommer in på flyget är det en välkomstdrink antingen med eller utan alkohol. Sen är det en trerätters middag med dryck även där med eller utan alkohol efter det är det kaffe och kaka så det blir mat på flyget iaf. Sen är det ett sånt där jättestort flyg med mycket mellanrum mellan sittplatserna så det blir nog bra :)

Nu kommer jag räkna ner varje dag så ni får stå ut med det :D


BK

Nu bär det iväg till min förra arbetsplats Burger King :) Saknar alla männsikor och alla konstiga saker vi hade för oss :) Tomat och baguettkrig. Och Dt:n haha jävlar va vi skojade med kunderna så himla roligt :) Ska dit och
hämta ett arbetsintyg :) Bra att ha!

Hejs sålänge!


190310

Så nu har jag fixat menyn det var bara ett mini ord som felade :) Men så ser det bra ut tycker jag :) Kanske gör några mer justeringar !

Idag regnar det och jag är så himla glad över det Äntligen!! Jag har verkligen längtat efter regn. Det är en sådan mysig känsla.

Detta år har verkligen varit pissjobbigt för mig känner jag, allt har bara varit dåligt eller ja nu pratar jag om 2009 jag kunde inte komma på ngt riktigt positivt som hänt det året så det känns riktigt tråkigt känns som man bara slängt bort ett helt år. Brukar jag tänka fy fan va lättare det var när man var yngre men det var det ju inte heller då var det värre. Allt var grått och man kände sig ständigt ensam men en viss del av det har jag kunnat lägga bakom mig men det finns en viss person som inte vet när han ska ge sig börjar bli jävligt tröttsamt!!

Ja nu blev det lite flumprat känner jag, ni kanske inte fattar så mycket men jag behövde få säga det :)

Idag muckar min älskling grattis till honom, fixa han galant men det visste jag att han skulle göra :D Blir fyllekalas för hans del idag.

Puss

Ny design

Ja jag tänkte jag skulle ha en vårig design nu när det närmar sig :) Ni får ursäkta att menyn ser helt crazy ut. Vet inte vad som hände och jag fattar inte hur jag ska ändra det så jag grejar med det imorrn orkar inte nu. Men vad tycker ni överlag då? Fin?

22.17 inlägget

Hemkommen från jobbet. Gick skit idag... Men imorrn är jag ledig och det ska bli så himla underbart :) Sen jobbar jag fram till fredag sen är jag ledig och helgen efter det är jag ledig hela helgen det ska bli gött :D

nu ser jag på Kitchen nightmares med Gordon ramsey så himla bra :) Vore kul om han kunde komma till mig och laga en god middag är så himla hungrig nu också. Så nu blir det kvällsmat :)

Puss

Glamourama

Nu har jag börjat titta på Glamourama också jag fastnar i all sån där skit ;) Men det är lite intressant också. Är ju typ som the hills fast på svenska. Fast The hills är mycket mycket bättre :) -jag hörde att dom fick typ 60000 per avsnitt i the hills så det är ju inte så konstigt att dom vart så himla rika. :)

Har ni föressten hört att Heidi och Spencer har gjort slut ;) Äntligen har hon fattat vilken skitstövel hon gift sig med. Fast det kan ju bara vara tv också det vet man ju inte säkert. Glamourama går förövrigt på Tv3 själv ser jag det på Tv3play istället :)


Header

Jag satt och grejade med en ny header igår men vet inte om jag blev nöjd eller inte tänkte den skulle vara lite vår inspererad vad tycker ni? va den finare än den jag har nu?


180310

Jag var så himla trött igår och ändå orkade jag inte gå och lägga mig shit jag inte och la mig förens kvart i 4 väldigt dumt gjort av mig. Idag är det Torsdag vilket innebär sista jobbdagen på Dialon  för denna veckan och imorrn så är jag ledig :) Det ska bli så härligt. Och på lördag kommer äntligen min älskling hem :) Yay!!

Nu blir det frukost !

Puss

trött

Gud va trött jag är, helt otroligt trött hela jag känns på något sätt härligt för så här trött har jag nog inte varit på jättelänge. Pratade med Malin i 2h45min förut shit vi hade mycket att prata om det brukar alltid dra iväg :)

Suddig bild på mig och malin skyller på att det var party ;)


Bilder

Jag måste börja lägga in mer bilder på bloggen känner jag. Det är dåligt med det. Men jag tar typ 50 bilder på mig själv blir inte nöjd medngn och då lägger jag ner det. Men jag ska försöka visa mitt liv i lite mer bilder hädanefter även fast inte händer så speciellt mycket just nu men lite mer bilder ska jag väl lyckas få in :) Är det de ni vill ha? :)

Sitter på jobbet och sliter har lite ont i huvudet vilet är väldigt irriterande. (Tänk positivt, tänk positivt!) Japp men nu måste jag dra mig.

Puss

Hiss eller Diss?

Jag lyckades dammsuga idag utan några problem. Industridammsugaren gör susen. Slipper man ju stå hela dagen med ett rum :) Jag skrek inte jag blev inte arg ocg jag kunde lyssna på musik utan att dammsugaren överröstade ! Halleluja. Nu är jag positiv.

Va inne lite på Bubbleroom och kollade. Skulle se om jag hittade någon snygg jeansjacka och ja det gjorde jag :)
Riktigt najs måste jag säga :) Kostar bara 249 :- så vi får se om jag har råd att köpa den ngn gång :) Vad tycker ni?

HISS eller DISS?


Jag kan inte bestämma mig.




Jag kan inte bestämma mig för vilken jag vill ha vilken tycker ni?  Det som är så dumt med den blommiga är ju att man måste köpa båda delarna i samma storlek och jag har ju inte samma storlek på båda. hm.
Jaja vilken tycker ni är snyggast?

Fisk

Här i full gång med matlagning idag blir det stekt sprödbakad hajmal med potatis och hollandaisesås :) MUMS ! Älskar verkligen den fisken finns ingen godare.

En seg dag idag känner jag. Ont i huvudet har jag, jag vill bara att det ska bli fredag någon gång så man kan boka resa och vara ledig och ja bara ha det gott. Jag tror att April kommer vara en riktigt seg månad iår. MEn annars är ju april en väldigt härlig månad så det kanske inte gör ngt. Så åker man utomlands sen och när man kommer hem är det sommar Perfekt!

Puss

170310

Solen skiner i Koh samui och det är 33 plusgrader Yay :) Vill åka nuuu!

Idag blir det dammsugning och plocka in tvätt måste göras :) Vad tom jag känner mig idag ingenting att säga antar att det är så ibland men jag återkommer när jag har något att säga.


Shiiit

Heej !

Min kära pojkvän berättade precis om en sjuk sida. Gå in på denna sidan och tänk på en kändis och svara sen på frågorna så får ni se om han svarar rätt på frågorna. Han kom på alla mina som jag tänkte på. Helt galet!!
Testa nu och berätta sen om han kom på era också :)
Anden

160310

Heej!

Puh säger jag bara. Äntligen hemma. Det har verkligen varit en hektiskt dag idag. Jobba ett sju timmars pass på Mcd innan Dialon gör jag nog inte om för det är tungt. Men man ska aldrig säga aldrig. Nästa vecka jobbar jag ännu mer och helgen efter det jobbar jag men SEN ska jag vara ledig en helg halleluja :)

tre dagar kvar tills Per muckar min goding. Känns som allt kommer bli bra när Per kommer hem. Förhoppningsvis.

Puss


Dålig dag

Usch vilken dålig dag jag haft idag. Hatar dessa dagar när man känner sig så himla värdelös och inte kan göra något rätt. Irriterande. Imorgon är en annan dag och imorrn står bara jobb på schemat. Åker hemifrån klockan 8 och kommer hem 21.30 kommer vara död när jag kommer hem imorrn.

Zingo har fått fnatt, jag tror att han är en apa innerst inne för just nu är han överallt, hoppar på hyllor som sitter på väggen. Och förut försökte han gå på stången som duschdraperiet sitter på. Och det värsta är ju att han inte kommer ner sen så jag måste bära ner honom. Knäppa katt!

Sitter och kollar på Svenska hollywood fruar. Man kanske skulle dra till hollywood och jobba som au pair till ngn stenrik människa. Tillslut kanske man är stenrik och bor där själv vem vet.

Kvällsmat blir det nu..

Plugga , Jobba.

Nu har jag sökt in till massa olika universitet men helst vill jag ju komma in på Djursjuksköterska i Skara. Vi får se vad som händer. Hoppas att man kommer in på något iaf för det vore riktigt gött att få börja plugga till hösten.

Imorrn blir det att jobba på McDonald's 9-16 och sen på Dialon 17-21 jag kommer vara helt slut imorrn när jag kommer hem. Och ikväll när jag kommer hem måste jag gå och lägga mig i tid så att jag orkar upp imorrn :) Ja det blir pengar iaf :)


150310

Idag blir det att söka in till universitetet, blir spännande :) Det är måndag idag också hm får se hur denna måndagen går. Förhoppningsvis bra.

Nu ska jag slänga i mig lite frukost :)

vill du tjäna pengar på bloggen?

Hej
Om ni vill tjäna pengar på er blogg så kan ni bli medlemmar på double.net, så lägger ni in annonser på er blogg och om någon sen klickar på dina annonser eller kanske beställer något via annonserna så tjänar du pengar på de :) låter väl spännande ? Klicka länken nedan och bli medlemmar vet ja :) inga fel med en extra slant i fickan varje månad !



Skor!

Åh så snygga skor. Jag måste ha dom här när jag får råd:) riktigt fina. Håller ni med? 399kr på Nelly.com


140310

Heej

Jag sitter fortfarande med morgonrocken. Sov till klocka 14.00 idag galet. Men jag antar att jag behövde det. Nu har Per åkt tillbaka igen fast denna gången känns det inte lika jobbigt för nästa gång han kommer hem är det föralltid hoppas jag :)

Imorrn så öppnas portarna till plugget, imorrn ska jag söka in till massa ställen hehe, jag har bestämt att söka socionom också i massa olika städer så får man se vart man hamnar om man kommer in då. Och på fredag mina vänner ja vad händer då? Förutom att Per muckar så ska jag ringa och BOKA RESA TILL THAILAND !!! Ahhhh! Fan va kul! Hoppas att platserna finns kvar bara :) isf åker vi den 6 maj och kommer hem den 24 maj Yay! Det är vi värda. Jag lovar er att jag kommer ha nedräkning i bloggen så ni får stå ut med att jag tjatar :)

Detta hotell tänkte vi boka en natt i, det är en bungalow som är på bilden :)


Fy på mig !!

Dålig uppdatering idag, men jag har jobbat och sen har vi haft Lina & Anton här på besök. Vi såg på melodifestivalen och iår skickade vi faktiskt iväg rätt låt :) Så himla härligt. Nu jävlar ! Iår tar vi detta! Så är det bara. Roligt när det blev Anna också som är såpass ny i branchen så att säga.

Nej det får bli dålig uppdatering idag för nu ska jag underhålla min älskade pojkvän ;)

Sov gott

Hej

Blir en sen uppdatering eftersom Pe inte har släppt datorna förens nu och sen somna han i soffan på typ fem minuter om ens det. Utsliten :)

Ska också ta och gå och lägga mig snart känner mig lite mör i kroppen efter mitt 8 timmars pass på donken. Jag kan ju säga att jobba på ett vanligt jobb 8h och jämföra det med donken så är väl donken mer som 12 timmar. Man är helt död efteråt. :)

Imorrn blir det melodifestivalen med Lina och Anton :) blir kul de :) men först blir det jobb såklart och på söndag ska jag bara slappa för det är jag värd när jag bara har fyra lediga dagar på 4 veckor.

Japp men vi hörs imorrn då.

120310

God morgon!

Ännu en dag fylld med jobb :) Men idag så ska jag till donken :D Ikväll kommer ju Per hem också det blir bra de ! Fy säger jag bara Katterna var hur vilda som helst igår jag somnade inte förens vid 3 ungefär och då gick jag och la mig kvart i 1 som är rättså tidigt för mig :) När jag inte kunde somna så titta jag på G force. Filmen so handlar om marsvin som vill bli hemliga agenter. haha den var okej !

Idag kör vi iaf på myskläder finns inget bättre än att sätta på sig mjukiskläder efter e dag på jobbet :) Speciellt efter McDonald's kläderna eftersom dom är så stela.

Vad ska ni göra idag?

Ego :)

Hittade bilder på mig när jag var i princip nyklippt :) Saknar det!


Slitet hår

Sitter i soffan som en potatis. Känner mig glad och har även en konstig känsla efter ett jobbigt krav från jobbet men man får kämpa vidare och hålla glöden uppe, annars blir man väl knäckt?

Imorrn blir det iaf ett 8 timmars pass på Donken :) Ska bli kul börjar känna mig lite bättre nu så det är ju kul! Hoppas jag får stå lite i Dtn också det är nog den roligaste stationen vad jag vet än sålänge iaf. Har ju inte testat köket än :)

Mitt hår ha blivit så himla slitet måste ta att klippa det snart om jag får råd. Lever på existensminimum just nu. Gick in på H&M idag med mamma och det kändes verkligen som jag inte varit där på hur länge som helst. Det var nog typ 2 månader sen iaf. Längtar tills man får börja unna sig lite snart. Det får mna ju förhoppningsvis snart nämligen THAILAND ett steg närmare varje dag  men det kommer inte kännas helt bra förens vi bokar.

Puss

Flätor

Idag kör vi på flätor, får se hur länge dom sitter i. Brukar alltid dra ut efter ett tag haha.


110310

Åh jag känner mig helt mosig idag Huvudet känns ihoptryckt och skrynkligt och ja nej som sagt mosig.

Ska göra mig iordning och sen diska och sen bege mig till stan och möta ypp min kära mamma.

Puss

Film

Nu ska jag snart kolla på Percy Jacksson kampen om åskviggen. Hoppas den är bra :) Imorrn ska jag träffa min kära mamma på stan vi ska ta en fika ! Blir bra de.


Bara lite kvällsnack

Sitter i soffan nu och göttar mig, Nu är det bara en jobbdag kvar på Dialon och sen blir det Mcdonalds jobb. Har fått mycket timmar nu på McDonal's vilket känns bra. Kommer få en mycket mycket bättre lön i april än vad jag fick denna månaden :) Tur att man har världens bästa mamma som hjälper till när det behövs :)

nu är det snart vår, dom har ju börjat sälja päskfjädrar och grejer nu :) Känns härligt. När jag var yngre så brukade jag alltid sätta på mig tsåna rdär trekvartsbyxor/pirstbyxor eller vad dom nu heter vid påsk. Då var det vår ! Allt känns så himla mycket lättare när det blir vår man blir liksom lite mer positiv !

Jaja nu ska jag ägna mig åt något annat ...

POK

100310

Tjaa!

Har varit och tränat idag, äntligen kom jag upp i någorlunda bra tid. Härlligt. Jag har tom hunnit göra sallad och grejer :D Blev tonfisk sallad idag :) Katterna blir helt crazy när jag gör tonfisk sallad !

Nu går veckorna fort måste jag säga det är ju faktiskt redan onsdag :) På fredag kommer Per och nästa gång han kommer hem kommer han hem för gott :D YAY!

på lördag är det melodifestival också :) Jag måste säga att Timoteijs låt är faktiskt bra, den blir bättre och bättre! Tror att den kan passa i eurovision också om den blir bra när vi översätter den vill säga.

Vad tycker ni?


Lonely Island

Jag har så himla ont i huvudet, det bara sa pang! Fy! Man kanske skulle ta och gå och lägga sig i tid idag :)
Sitter och kollar på American Idol. Det finns så himla många bra sångare, men det är ju USA också.

Lonley Island är ett gäng som gör narr av hip hop. Så jävla bra låtar :)


Ny bikini behövs

Nu är det ju snart Bikini säsong :) Yay plus att man måste ju ha ny bikini om man ska utomlands :) Jag har kollat runt lite och hittat två som jag nog vill ha. Dom finns iaf på Bubbleroom.se

Fast jag vill nog ha den svarta i rosa istället :) Men visst är dom snygga ? Det tycker iaf jag och det är ju det viktigaste.


Thailand

Jag har kollat runt på massa hotell i thailand, det finns så mycket att välja mellan. Vi har nog tänkt att bara boka en flygstol var sen bor vi för typ 200 kr natten eller något. Det som är så bra det är ju att man bara betalar för hotellrummet och är det ett rum för två så betalar man fortfarande  bara för rummet, är inte de bra??

Ja vi får se men det börjar närma sig nu vilket känns hur bra som helst. vem vet den 19 april kanske vi sticker iväg till thailand i två veckor YAY!

Puss

090312

Idag är det bara 10 dagar kvar tills Per muckar :) YAY! Ska bli så gött att få hem honom på heltid fast får han utlandstjänst så sticker han ju igen :( Men då får vi hoppas att jag har börjat plugga så jag har något att sysselsätta mig med :) Längtar efter att få börja plugga. Och att få åka utomlands snart. Det börjar närma sig !

Idag kom alla oriflame produkter så nu ska jag sätta mig och göra kvitton.

Uppdaterar mer sen.

Puss

Dolat med blogg!

Heej

Jag har haft Lina på besök här idag vi har suttit och dolat med hennes blogg i några timmar :) Det var trevligt :) Känner mig rättså trött faktiskt. Jag ska nog ta och gå och lägga mig kanske till en mysig harry potter film eller något ! Imorrn ska jag släpa mig iväg till gymmet. Längtar efter att gå dit nu känner jag. Man blir mycket gladare och piggare om man åker dit.

Japp men nu ska jag se vad som har hänt i min virtuella värld!

Min bästa vän, de e du!


Internationella kvinnodagen

Idag är det internationella kvinnodagen. Undrar om man får lite mer uppskattning nu då? Tvivlar på det faktiskt. Snart ska jag åka till jobbet och jobba. Drygt måste jag säga. sen ska jag träffa Lina :)

Ja jag har inte så mycket mer att säga just nu.

Puss

080310

God morgon!

Fint väder ute, man blir så glad när man ser den blåa himlen men sen när man kollar ner på marken så blir jag bara sur. Jag tycker det kan börja regna och åska ist så vi kan se marken snart :) Tänkte jag skulle försöka mig på att börja springa nu till våren, det ska ju vara det effektivaste om man vill gå ner i vikt så jag måste lära mig det helt enkelt. Ge mig vår nu!!


Tråkigt

Jag är så trött på mitt liv. Det är så grymt tråkigt! Vad ska man göra när man tappat gnistan? Jag vill flytta til Los Angeles och göra ngt, ngt som ingen annan gör. Jag vil inte sluta med ett 9 till 5 jobb och sitta där med en massa barn nej fy! Och när man säger att man vill göra ngt sådant då tycker folk att man lever i en dröm värld och ska sänka sig till den nivån man klarar av! Men vadå så jag kan inte få det jag drömmer om ? Och sen ska man komma på vad man är bra på så man kan utveckla det och bli ännu bättre, men hur fan vet man vad man är bra på då? Jag har ingen aning! Jag är medel på allt. Och jag vill inte ha ett medel liv sådeså!

Tips!

Vill du gå ner i vikt? Här kommer fem små tips!

1. Gå ner i vikt för din egen skull, inte för omgivningens krav eller för utseendets. xmcvncjnvkjcvjdsfhdfhn 2. Ät frukost. Vad som helst är bättre än inget alls. kdjxvlkdjfkhgvkjhnbmnygjkhgjhgjdkjhkjhkjhkjkgsdjgkjd 3.Ät regelbundet. Sätt mobillarmet för att komma ihåg när det är dags. jkesfksjdhfkjsdfhjkksjkdjfhkdsjfh 4. Lär dig skilja mellan hunger och sug. Sug går över. Om du där­emot är hungrig ska du äta. dskjflsjlfkjsdlkf 5.Handla inte hungrig. Skriv en inköpslista i förväg och följ den.

070310

Hej mina kära vänner!

Idag ska jag träffa Malin det var längesedan. Vi ska fika tänkte vi.

Inatt vaknade jag av att katterna var hur vilda som helst så jag trodde jag skulle strypa dom. Jag fick helt enkelt slänga ut dom från sovrummet och stänga dörren. Jag menar klockan var faktiskt . 06.00

Ja men nu måsta jag göra mig iordning.

Vi hörs sen

Puss

Raseriutbrott!!!

Jag fattar inte, jag fattar verkligen inte! Hur kunde inte Neo gå vidare? Han förlorade mot några gamla gubbar! Alltså ska man tänka taktiskt så borde man tänka såhär: Eftersom Neo inte är känd här i sverige utan har slagit igenom utomlands mest i europa och vi vet att Eurovision Song Contest är en tävling mellan europas länder. Så vem skulle då platsa bäst i Eurovision Neo eller Orsas Spelmän? Va? Vilka tror ni? Neo såklart. Jag fattar inte Sverige är ju helt handikappade. Jag skäms om jag ska vara ärlig. Nästa år är det jag som skickar in ett bidrag :) Jag har ju en på lager som luggit och väntat. Kanske dax att damma av min kära låt. Någon som vill hjälpa mig med musiken? :D

Ja nu har jag fått skriva av mig lite, mår lite bättre nu iaf. :) Jag får nöjja mig med att partaja till "Human Frontier".

Puss

Shutter Island

Någon mer än jag som verkligen vill se denna filmen?


060310

Jag har jobbat hela dagen idag såd et är därför det har varit dålig uppdatering. Hände inte så mycket på jobbet idag. Det var rättså lugnt.

Jag tänkte jag skulle hinna diska och plocka undan lite här hemma innan det blir melodifestivalen ikväll. Fan om inte NEO går vidare idag då kommer jag nog slå sönder tv:n :)


Kallt

Haha fick två kommentarer om mitt förra inlägg om att kunna sjunga. Ett stod det "jag tycker du kan sjunga" Och det andra "sjung för gud skull INTE" Det tyckte jag var lite roligt :) Jag kanske ska göra ett videoinlägg där jag sjunger så kanske jag stiger på Blogg.se topplista. "Titta ni måste gå in på denna bloggen och höra henne sjunga haha".
Nej det kommer inte hända. :)

Hemma efter ett pass på McDonald's :) Det gick bra, trodde jag skulle frysa ihjäl när vi kom ut därifrån och skulle åka hem. Det är -16 ute så det var inte så konstigt att vi frös. :D

Nu blir det mys med min goding som ska åka imorrn :( Vi ska äta godis som jag köpte förut. Så nu har jag inte tid med er längre ;)

Puss

050310

Heej

Idag står McDonald's på schemat. Ska bli riktigt kul att jobba idag för jag ska få jobba med Per idag :) Första gången så det ska bli riktigt spännande. Han kommer förmodligen köra över mig totalt haha. Han är ju så duktig!
Men jag känner att jag börjar komma igång nu så det ska nog gå bra.

Jag önskar så himla mycket att jag kunde sjunga, det är så härligt att bara kunna sjunga även om man inte blir känd eller så, så tycker jag att det är en så bra egenskap. Det är nog många som skulle vilja kunna sjunga, har jag fel?

Nej nu måste jag sätta igång med mina sysslor innan jag åker iväg till mitt kära jobb.

Pussss

Gratis presentkort , intresserad?

 

Hej mina kära vänner!

Vore det inte roligt om det fanns ett enkelt sätt att få gratis presenkort till jättemånga olika affärer eller en biobiljett? Då ska jag komma med en nyhet! Det finns ett sätt och det stavas Gratisbio! Gratisbio är en sida där du samlar poäng som du sedan kan växla in till presentkort. Det är bara du själv som sätter gränserna för hur många presenkort eller biobiljetter du vill ha. Finns inget tak. Det finns många olika affärer att få presenkort från bl.a. Nelly.com, Bik Bok, Gina tricot, H&M, Siba, Ving och många många fler. Dessutom är ju gratisbio aven en community där du kan hitta nya vänner och chatta runt med nya roliga människor. Hitta spännande bloggar att läsa!  Låter strålande ellerhur?

Hur samlar man då poäng?

Det finns många olika sett att samla poäng. Här har ni några exempel!

  • Klicka dig in på olika sidor.
Bara genom att klicka dig in på olika sidor kan du få lätt förtjänta poäng. Går snabbt och är självklart gratis.

  • Delta i olika tävlingar
Du kan delta i olika tävlingar där du kan vinna massa olika saker genom att bara svara på olika frågor. Även gratis. Och där finns det jätte mycket poäng att hämta. Eftersom vissa tävlingar ger så mycket som 10 poäng.

  • Om du ska handla på internet.
Om du har planer på att handla på internet, gå in och kolla om sidan finns länkad på gratisbio först. Handlar du så får du från vissa hemsidor en viss procent av det du handlar i poäng och andra får du fasta höga poäng oavsett hur mycket du handlar. Ett väldigt effektivt sätt att få höga poäng.

  • Du kan blogga
Har du en blogg? Då kan du faktiskt blogga om Gratisbio precis som jag gör nu. Sedan får du poäng på hur utförligt du har gjort det, hur din blogg ser ut och hur mycket trafik du har på bloggen.

  • Värva vänner
Du kan även värva vänner. Om du värvar en vän så får du 5 poäng och om den vännen sedan kommer upp i 100 poäng som går fort så får du 200 poäng.

Det finns fler sätt att samla poäng på och du kan redan vid 200 poäng växla in och få ett presentkort. Som jag sa tidigare så går det fort att samla ihop poäng. Jag har långt över 200 poäng och jag har inte varit medlem alls länge.

Testa på att bli medlem iaf.
Om du vill bli medlem så kan du trycka här eller tryck på bannern längst upp.
Du får 50 poäng som start bonus och så får du 25 poäng av mig.

 

 

 

 


Kitchen nightmares

Heej

Hemma från jobbet nu :) Har katten i knät så jag har lite svårt för att skriva ! Men jag gör ett försök. Nu ska jag titta på Gordon Ramsey's kitchen nightmares. Så himla bra ! Fast man blir ju inte sugen på att äta på resturang (nej jag vet inte hur det stavas jag glömmer jämt) !

Pusss

Thailand

Ge mig Thailand nu!! Vill verkligen :) Föressten berättade jag att vi har gjort en intresseanmälan på en lägenhet på kvarnberget hoppas vi får kolla på den ;D Vore kul!

Nu ska jag jobba.


040310

Heej

Idag känner jag mig lite seg, fint väder är det ju ute iaf . Ritkigt roligt även fast jag blir grinig när jag tittar ner på marken och ser att det är snö. Tänkte jag skulle strunta i att träna idag eftersom jag inte är på topp så att jag inte åker på någon förskylning.

Vi hörs sen

Bilder:)

Jag har ju glömt att lägga ut bilder från bröllopet. Här kommer några iaf.

Visst är hon vacker!



Hela familjen Remnér.



 

Amanda blev trött :)

 

Världens bästa pojkvän.

Bjuder på den då!

Är vi lika?

Blev ett mycket lyckat bröllop/Dop!


Lindsay Lohan

I wait for the postman to bring me a letter
I wait for the good Lord to make me feel better
And I carry the weight of the world on my shoulders
A family in crisis that only grows older

Why’d you have to go
Why’d you have to go
Why’d you have to go

Daughter to father, daughter to father
I am broken but I am hoping
Daughter to father, daughter to father
I am crying, a part of me is dying and
These are, these are
The confessions of a broken heart


Mjau

Sitter på jobbet det går inge bra idag så jag känner att jag bara vill hem nu :( Jobbigt!


030310

Heej!

Nu har jag varit och tränat :) Tänkte jag skulle ta och dammsuga för vi har fått låna en indusridammsugare omg den är så himla fet så jag kommer väl inte orka dra fram den :) Men nu ska det bli rent iaf ;D

Jag längtar så tills jag får börja söka in till Universitet !! Kommer jag in på behandlingsassistent så är blir jag jätte glad för det är rättså lätt att få jobb som det. Det är ju brist på behandlingsassistent.  Fast komme rjga in på Djursjuksköterska så blir jag ännu gladare.

Dammsuga var det..

Dagens

Dagens Humör: Glad faktiskt :)

Dagens borde: Ringa till min förra chef och be om ett arbetsintyg!

Dagens frisyr: Upsatt i en boll på huvudet ;)

Dagens: smink: Mascara och rouge

Dagens Klädsel: Jeans, ett vitt linne och ett grått linne över :) Och en boler.

Dagens planer:  Jag ska träffa Lina nu efter jobbet :)

Dagens matriella vill ha: Vårkläder i mängder!!

Dagens fundering: Funderar alldeles för mycket för att komma ihåg något specifikt!

Dagens beroende: Per ;)

Dagens tråkigaste: Att diska den feta disk vi hade hemma :D

Dagens längtan: Utomlands !!!

Dagens låt: Jason Deloru- Watchasay !!

Jobb

Gud va dålig jag har blivit på att uppdatera, detta måste vi ändra på eller hur? :)  Jag har några veckor framför mig känner jag men jag behöver pengar. Mitt mål är att jag ska försöka komma upp i iaf 40 timmar på McD :) Dom tre veckorna som jag har frmför mig är jag bara ledig tre dagar sammanlagt. Men som sagt jag behöver pengar så man kan shoppa lite vårkläder :D

Jaja nu måste jag börja jobba igen, jag uppdaterar på nästa rast :)

Puss på er!

020310

Godmorgon!

Ligger i soffan och är trög på att komma igång. Känns som det har varit så nu några dagar men det är nog för att Per är hemma. :)

Idag ska jag städa här hemma så gott de går utan dammsugare :) Diska och plocka undan och så :)

Föressten så är det sista dagen att lägga beställning på oriflame idag så vill ni ha något så let me know! Ni kan titta i katalogen här! Klockan tre lägger jag beställningen.

Puss

010310

Yay! Vi är äntligen inne i mars känns strålande. Idag blir det jobb efter en riktig slapparhelg. Känns som man har stängt ute världen och nu kom man tillbaka till verkligheten igen :P

Nej nu måste jag komma på vad det blir för mat idag :)

Puss

Ögoninflammation?

Nu har jag precis kommit hem från Lina. Det var trevligt att ha vårt traditionsmys börjar verkligen bli tradition nu ;) Käkade Ben and jerry's också. Det var mumma det vart Phish food :) Massa chokladfiskar !

Känner att jag har varit dålig på att uppdatera denna helgen, men jag har ju passat upp på min sjuke man och verkligen inte gjort något alls. Vi har i princip bara legat i soffan hela helgen och bara latat oss :) Men så ska det var ibland.

Känns som jag håller på att få ögoninflammation också eller så är det bara jag som är nojjig. Men mitt öga var lite rinnigt förut och lite rött såg jag nu när jag kom hem men det är nog lugnt.

Jaja men nu ska jag göra något annat .
Puss

RSS 2.0