Utmaning

Dessa jädra utmaningar! Jag har ju tappat bort min kamera så jag kan ju inte ta några bilder :( min mobilkamera går ju men det blir alltid så suddigt. Så jag får väl berätta vad jag har i min handväska :P

Massa skolböcker, plånbok, pennor och sudd typ :) Väldigt skolig!

Nu ska jag trycka i mig en apelsin :)

T i s d a g

Heej kära vänner!

Nu har jag vait duktig och dammsugat i hela lägenheten :) Ska snart kila ner till skolan och sen blir det at plugga matte resten av kvällen! Mycket viktigt att ja lär mig dessa naturliga logaritmerna någon gång.

Nu måste jag fixa iordning mig :)

M å n d a g

Skumt , jag skrev ett inlägg innan det som ligger uppe nu men det  verkar inte ha kommit fram!

Idag har jag satt upp alla julgardiner :) Det blev mycket fint, nu känns det genast mycket mysigare !

Men nu ska jag se på film och dricka glögg!

Puss

Mina syskon!

Jag har en storasyster som heter Madeleine! Som är världens bästa! Hon är 5 år äldre än mig. Vi har aldrig bott tillsammans men vi har ändå lyckats fått väldigt bra kontakt. Hon bor i ett hus i Arvika med sin man Janne och sina två underbara barn , Amanda och Alvin.  På allahjärtansdag förra året så gifte dom sig :) Jag oc Per var brudtärna och bestman ! Det var ett överraskningsbröllop så vi var dom enda som visste om det typ :) Det blev mycket lyckat!




Seg...

Gud jag har verkligen typ ingen lust att uppdatera, vet inte riktigt vad jag ska skriva! Har ju mina utmaningar men jag har ingen ork så jag tror jag väntar lite med det. Ska laga lite mat, vet det blev lite sent :) Fixat adventsljusstaken och grejer så den ser bra :)

Jag verkligen älskar jul det är så himla mysigt och jag känner att jag bara vill pynta i mängder :)

Vi får se om jag uppdaterar sen :)

s ö n d a g

God morgon!

Idag bär det av hem på kalas :) Ska bli mycket trevligt! Sen ikväll blir det att ha adventsmys med pepparkakor och glögg och även tända ett ljus såklart. Dock har vi inte fått hem någon fönsterlav ännu till ljusstaken så det måste ju fixas :)

Nu måste jag göra mig iordning :)


Jag har nu...

Jag har nu jobbat i ca 10 timmar och är dödsslut! Idag har jag verkligen stått på alla stationer och jag tycker det är härligt när man får rotera lite. :) Har inte hunnit med min utmaning idag heller så ni får två stycken imorgon :)

Imorgon blir det en sväng hem till pers lillasyster marina som fyller 17år ! Ska på kalas ni vet!

Japp men jag är så trött så jag stirrar i princip bara på skärmen.

God natt!

Lördag

Heej!

Gud va skönt det var att få sova ut :) Idag står det jobb på schemat ! Blir ni också så torra när det är så kallt ute. Känner bara hur mina fötter och händer är jättetorra.

Japp men nu måste jag klä på mig !

Puss

Vad tycker ni om dagens idol?

Vad tycker ni om dagens idol? Jag tycker att det var på tiden att Linnea åkte ut. Tyckte inte hon passade in i detta forumet friktigt, men hon kommer nog komma långt ändå. Jag gillar Minnah , tycker hon har en så himla bra röst! Hoppas hon vinner!

Donken ringde förut och frågade om jag ville jobba imorgon, självklart, sa jag :) Så nu ska jag jobba 15-01 imorgon, gött med många timmar. Så att man överlever i januari :) Får bli vatten och bröd ! Men det är inte alla som har vatten och bröd så man får vara nöjd med det man har! Eller vad säger ni?

På torsdag har jag matte C prov, jag är så himla nervös. Känner verkligen att jag måste sätta detta prov. Vill inte få IG. Det är på 2 kapitel så det är så mycket man ska kunna. Men jag fattar inte varför alla säger att derivata är så svårt. Det är ju skitlätt att derivera, det som är krångligt är ju logaritmerna!! Jaja nu ska vi inte ha massa matte snack för jag antar att det inte är alla som fattar :)

Nu ska jag smutta på min Coca cola zero och se på ett Grey's , Per har redan somnat i soffan :)

Sov Gott ♥

Min tro

Ja min tro var det då! Jag kan ju säga att jag inte direkt tror på några religioner tycker bara dom skapar krig ! Det jag tror på det är väl typ spöken och att det finns övernaturliga saker i världen. Jag kan inte tro på att det inte finns något annat konstigt! Jag menar bara att vi finns är ju faktiskt konstigt!

Ja det är väl det jag tror på  :P

Min tro

Ja min tro var det då! Jag kan ju säga att jag inte direkt tror på några religioner tycker bara dom skapar krig ! Det jag tror på det är väl typ spöken och att det finns övernaturliga saker i världen. Jag kan inte tro på att det inte finns något annat konstigt! Jag menar bara att vi finns är ju faktiskt konstigt!

Ja det är väl det jag tror på  :P

Årets jullåt?! :)

Har ni hört Sean Banans jullåt? Gott nytt jul! Den är ju lite svängig men den kommer nog aldrig bli en klassiker :P Eller vad tror ni?


F R I D A Y

God Morgon!

IDag var det riktigt segt att gå upp, ville bara ligga kvar och dra mig och tyckte klockan gick väldigt fort. Jag ska snart pallra mig ner till min mattelektion och sen ska jag till mattestugan. :)

Sen blir det som sagt en sväng till willys för att handla, funderar på om jag ska ta en sväng på stan också och köpa lite julklappar!

Japp men vi hörs sen, lite senare kommer Dag 9 upp - Min Tro.

Smink

Nu är jag hemkommen från jobbet! Fick stå på boppen idag :) ( där man gör allt friterat) Det var roligt! Imorgon blir det matte i massor har jag bestämt. Jag måste verkligen fixa detta provet. Ska åka och storhandla också så vi får det gjort.

Måste börja fila på julklapparna också :) Så man får det gjort. I vanliga fall älskar jag att handla julklappar men iår har vi så dålig ekonomi att inte ens jag och Per ska ge varandra något. :( Vilket brukar vara det roligaste att köpa.

Här är det jag köpte från Mary Kay ! Ska bli så kul när jag får det!



Mina framtidsvisioner!

Jag har ju stora framtidvisioner, saker jag vill göra och lyckas med. Jag vill jobba med djur, det är väl min grund tanke iaf. Allra helst vill jag komma in på djursjuksköterska men det är så himla många som söker så det är grymt svårt att komma in tyvärr. Dom borde öppna en utbildning till, för vad jag har förstått så är det brist på legitimerade djursjusköterskor och det är ju lag på att man måste vara det nu!

Nu håller jag ju på att plugga upp massa  naturämnen och även matte. Det jag måste läsa för att få behörighet är: Biologi A, Biologi B, Matematik C, Matematik D, Kemi A, Kemi B, Fysik A, Fysik B. De fetmarkerade håller jag på med nu, är snart klar med dom. När jag läst dessa ämnen så står i princip alla dörrar öppna för jag har behörigt till typ allt. Så länge man har tillräckliga betyg också. Man förstår verkligen va viktig gymnasiet var.

Ja så, Veterinär, Etologi och Djurskydd är väl det jag pluggar in till nu. Jag skulle i framtiden vilja starta min egna klinik. Och kanske även ett hunddagis vid sidan av om man kan :P Eller en egen djuraffär. Om inte det blir något med djur så tror jag det får bli socionom, jag blir alltid så engagerad när man ska prata om missbruk, barn som far illa ja allt sådant. Så då får jag ha djuren som hobby. En schäfer är vad jag vill ha mest! Som jag kan träna bruks, lydnad ja ni vet :) Roligt!!!

Annars vill jag ha ett stort hus på landet, bo med Per och våra barn och bara ha ett bra liv.

Ja det är väl så jag ser min framtid. Sen finns det massa andra saker jag vill göra också som resa, vara volontär på dog shelter.

Japp men skriver jag längre nu så tror jag ni inte orkar läsa längre.

Nu ska jag snart åka till jobbet!

PUSS

Rihanna - Cheers (Drink to that)

 


T o r s d a g

Heej!

Det var som jag trodde, väldigt segt att gå upp imorse. :) Måste sätta mig och plugga lite matte innan jag kilar ner på en till lektion.

Jag har ju inte visat bilder ännu från Mary Kay partyt! Tråkigt nog så blev bilderna lite suddiga men det syns någorlunda bra. Min mobilkamera är inte så bra när det är mörkt.




Jag fick ju 100kr per person som jag bjöd in :) Så nu har jag köpt mig en riktigt bra foundation, sen köpte jag även ansiktrengöring och fuktkräm. Men jag har ångrat mig så jag vill nog ha pudret istället :)

Nu måste jag laga mig något att äta.

Puss


Dagens...

Dagens planer: Gå i skolan, plugga matte i mattestugan. Städa lägenheten i skåre, träffa mamma och gå på promenad med cazzie och enya.

Dagens låt:
Katy perry - Fireworks

Dagens plus:
Varmt bad med min goding.

Dagens minus
Allt tänk om pengar!

Dagens väder: Blåsigt, kallt, snöigt men mysigt.

Dagens middag: Blandad pyttipanna med ägg.

Dagens goda gärning: Hm, tror inte jag varit så god idag , gills det om man masserat sin pojkvän på ryggen i 10 min?

Dagens humör: Hoppigt, men mestadels glad tror jag. Irriterad dock när vi städade.

Dagens film: Snarare serie, Grey's och PH

Dagens smink: Mascara, ögonbrynspenna och rouge

Dagens outfit: Blåa jeans, grön och vit randig tröja och en grå lång kofta.


O n s d a g

Inte blivit mycket uppdaterat idag inte. Har varit iväg och städat i lägenheten och sen var jag ute på promenad med Cazzie och Enya :) Vi gick ett varv runt lambergstjärn ! Det var verkligen uppfriskande men iskallt!

Gud jag känner mig inte alls taggad för att gå upp imorgon, känner för att sova eftersom jag sov så himla dåligt inatt. Vaknade en timme innan jag skulle gå upp och hostade fram till 10 min innan jag skulle gå upp. Då somnade jag och sov i tio min :P Det var jobbigt.

Sen kommer det upp en dagens lista!

Min dag!

Idag har varit en bra dag! Först så var jag ju på lektion, biologi. Sen vart det hem och städa och få iordning tills alla tjejer skulle komma. Klockan 18 kommer caroline, hudvårdskonsulenten som skulle hjälpa mig med hur man sminkar och då få testa Mary Kay's sminkprodukter.  Det gick bra förutom att jag var lite klantig och spillde svart ögonskugga på kinderna som jag sedan lyckades kleta ut så jag såg svart ut :P Men annars blev det mycket snyggt!

Sedan kom tjejerna, Christine, Lina, Stina och Carro. Så då fick ju dom pröva hudvårdsprodukter. Sen bjöd jag på kladdkaka som jag gjort tidigare under dagen. Jag tror den blev god. Smakade inte på den själv eftersom jag försöker undvika onödigt socker :) Duktig jag bivit!

Så det har varit en mycig dag :) Ungefär halv elva så var vi klara :) Så jag är så trött just nu så jag orkar inte lägga upp några bilder. Tar dom imorgon.

Imorgon blir det nästa utmaning nämligen. En dagens lista!

Puss

Snö

Jag fattar inte varför folk klagar på snön jag tycker det är jättemysigt. När jag gick till Malin igår så bara öste det ner. Men jag tycker det är uppfriskande och det blir mycket tystare ute. Ja jag ville bara säga det! :)


T i s d a g

Alltså jag längtar till löning nu så man kan köpa alla julklappar! För i december får jag ut typ kankse 2000kr eftersom jag inte får något från csn vilket jag tycker är helt stört! Bara för att jag inte går i skolan i två veckor så betyder ju inte det att jag inte behöver pengar till hyra och räkningar! Visst jag har jobb men det betyder att jag måste jobba minst typ 80 timmar för att komma upp i en bra lön och då ska man ju plugga samtidigt ! Jag blir så trött! SKa ringa rill csn sen och kolla hur dom tänker!

Idag har jag en lektion och sen ska jag ha hudparty :) Det ska bli jättekul!

Nu blir det frukost!

Puss


Alla måsten...

Känner inte ni ibland att det är riktigt trist att bli vuxen. Man vill bara springa iväg coh gömma sig och strunta i alla måsten allt jobb och pengar ! Ja ni vet.. Jag kan känna mig helt förstörd ibland över allt man måste göra och hur man måste vara. Alltså det är inte lätt att hinna med allt! Man ska ha pojkvän, man ska ha vänner som man ska hinna med, man ska ha en karriär, man måste plugga men man måste jobba så man kan försörja sig, man ska skaffa barn innan man blir för gammal. Samtidigt ska man äta sunt, vara normalt smal, man får inte tycka annorlunda för då är det fel!, man ska ha pengar, man ska ha fina kläder, man ska alltid vara glad annars är man bitter. Man ska leva i nuet, man får inte att man är bra på något för då är man bättre än alla andra, Man får inte gråta för då ar man ssvag. Inte lätt att hinna med allt som sagt.

Därför som jag springer in i min Harry Potter värld just för att man bara för en stund får uppleva något magiskt och spännande. Och man behöver inte dela det någon man har sin egna lilla värld som man själv skapat med hjälp av en text då såklart. :)

Kände bara för att säga det. Så jag känner för att springa iväg nu.


Vad är kärlek?! ♥

Detta är faktiskt en svår fråga för jag kan tänka mig att den är olika från person till person. Men om tänker ett förhållande så tror jag inteman vet vad kärlek är förens man har varit tillsammans ett tag. Det är inte kärlek man känner i början på ett förhållande och då menar jag 1-2 år in. Man växer tillslut ihop på något vis, man fungerar inte riktigt korrekt om man inte är med den andra :)

Jag antar att det är kärlek. Sen finns det ju annan kärlek också, kärlek som man kanske känner till sina föräldrar eller barn och det är ju en annan sorts kärlek tror jag. Jag skulle int kunna tänka mig ett liv utan min mamma , för hon är bäst och jag skulle totalt sluta fungera om hon inte fanns.  Sen finns det ju också syskonkärlek.

Ja men det var väl det jag hade att säga om det. Imorgon kommer det en ny utmaning.

Puss

Hej!

Hej!

Ska kila hem till Malin snart :) Men först måste jag ringa till min studievägledare angående mitt schema ! Har ingen aning om vad det är men jag kommer säkert få massa dubbeltimmar eller nåt ! :P Va trist isf!

Imorgon skajag ha hudparty här hemma det ska bli mycket trevligt!

Jaja nu ska jag testa och ringa igen!

Hörs ikväll när jag kommer hem.


God Morgon!

Idag känner jag mig lite seg, har legat och hostat hela morgonen så det känns inte alls bra :( Jag längtar tills detta är över så jag kan vara mig själv igen :P

Har biologi nu snart. Idag börjar vi på något nytt!

Japp men nu måste jag göra iordning mig!

Pusss

PF

Nu är jag hemma från festen, är så trött och kände mig så förkyld så jag kände att det var dags att gå hem. Hade väldigt trevligt dock! Per blev årets medarbetare för nobelplan och fick då ett diplom 1000kr i presentkort och ska få åka iväg på en resa med alla andra som vann. Jag blev jätte stolt över min kille :)

Sen bjöds det på buffé som sagt och sen var det dans och mingel :)

Nu blir det inte många steg till, ska pallra mig isäng snart för jag är trött!

Puss

Vad jag åt idag!

Ja detta inlägg blir inte speciellt långt eftersom jag inte ätit mycket idag! Imorse när jag gick upp åt jag tre rostade mackor :) Och sen på kvällen har jag ju varit på personalfest och då bjöds det på buffé , det var typ Cole Slaw, vårullar kyckling, potatisklyftor, olika såser m.m.

Ja jag har inte tagit någon bild men jag antar att ni vet på ett ungefär hur alt ser ut :)

Detta var dagens utmaning :)

S ö n d a g

God Morgon!

Jag har fortfarande denna rethosta som stör mig något så otroligt! Jag hade skitsvårt att sova inatt för att jag bara hosta hela tiden. Först kunde jag inte somna. Sen vaknade jag typ vid fem av att jag började hosta och hade jättesvårt att somna igen. Längtar till den har slutat!

Ska åka iväg och jobba om en timme typ, går bara 3 timmar idag! Sen blir det hem att göra sig iordning snabbt som attan!

Min 4 dag kommer nog komma upp imorgon eller väldigt sent inatt för jag vet inte vad jag kommer att äta idag :)

Japp men nu blir det frukost!

Puss

Min dag..

Heej!

Idag när jag kom till jobbet så säger min chef att jag ska få ett special uppdrag idag :) Så kläcker han ur sig att jag ska ansiktsmåla. Jag blev rätt paff eftersom jag aldrig hade gjort det förut :) Men det gick faktiskt bra! Det var två tjejer som kom in och ville bli målade. Så jag har haft en väldigt soft dag på jobbet!

Just de ja, Andreas Karlsson var ju på nobelplan idag också så jag fick faktiskt chansen att snacka lite med honom. Ha verkar väldigt ödmjuk och trevligt! Och ja, han ser ut exakt som han gör i TV i verkligenheten också ! Perfekt hy och kritvita tänder. :) Så det var ju trevligt!

Sen begav jag mig hem till mamma för att fira henne. Och sen blev det hem för att sedan träffa Cazzie och Alex som kom hit och spelade spel med mig och Per ! Det var mycket roligt. Många skratt blev det!

Imorrn kommer det vara full rulle. Först jobbar jag till fyra och sen ska jag hem och göra iordning mig för vi ska ju va på nöjesfabriken klockan 6, Det är ju personalfest imorgon :) Ska bli jättekul! Men då förstår ni att jag inte hinner med så många inlägg imorgon.

Japp det var väl de, nu ska jag ta mig en rostad macka och sen hoppa i säng för jag är trött!
Ha en fin kväll!

Mina Föräldrar!

Denna punkten är ju lite känslig för man vet inte hur personlig man ska vara.  Mamma Ingmari och Pappa Tony :) Dom har väl aldrig direkt varit ett starkt par under den tiden jag levt iaf :P Mamma är iaf den jag levt med i alla år. Jag kan inte säga att jag blivit bortskämd för vi har aldrig direkt haft gott ställt. Men jag tycker att jag blivit bortskämd av kärlek istället och det är en sak man inte kan få nog av, eller vad säger ni?

Mina föräldrar är väldigt snälla nästan för snälla för sitt eget bästa. :) Pappa bor i västerås just nu men vi pratar varje dag i telefon vilket jag uppskattar :) När man inte träffas så ofta så är det gott att bara få höra hans röst så allt är bra ja ni vet.

Men jag tror ändå det räcker så, för ja man vill ju inte berätta massa saker som man kanske inte får :P


Lördag

Dags att dra till jobbet! Känns just väldigt jobbigt för jag har ju fått retningshosta, det är det jobbigaste jag vet. Då har jag hellre feber i en vecka än att ha retningshosta! McDonald's är ju inte det bästa stället att jobba på när man hostar, jag har ju ingen lust att hosta på gästerna ! :P

JajaJag hoppas att vi har så mycket att göra att jag inte hinner hosta! :) Jag fick en chock imorse när jag gick upp och såg all snö. Jag gick ju ändå och la mig  inatt och då hade det inte börjat snöa ännu..

Japp men nu måste jag gå.. Lite senare kommer: Mina föräldrar upp.

Hörs sen när jag kommer hem, ska hem till mamma efter jobbet för hon fyller år imorgon.

Puss

Jay Smith

Alltså jag måste ju säga shit va bra Jay va idag! Eller hur? När han gjorde like a prayer och elgitarena kom på shit mycket bra. Härligt att dom äntligen är bra för jag har tyckt Idol iår inte har varit så bra. Jag hoppas att Linnea eller Olle åker ut !

Vem tror ni åker?!

Idol i karlstad

Precis tagit ett bad :) De va mycket mysigt! Nu blir det Idol måste ju verkligen kolla nu när dom är här i karlstad. Föressten imorgon ska Andreas Karlsson komma till McDonald's och promota sin nya bok :) Jag jobbar ju imorgon så jag funderar på om jag ska lämna en låt jag skrivit till honom, det vore ju kul att se vad han tycker :P

Jaja vi hörs kanske sen.


Nu är vi...

Nu är vi hemma från städningen :) Känns gött att varit där vi kom rättså långt med städningen. Bara badrummet och hallen kvar typ så det känns gött. Det går fort bara man får tummen ur att göra det. Trist bara att göra de på en fredag :P

Japp nu ska jag gå till affären och köpa ost så vi kan göra varma mackor. :)

Puss

Nu är vi...

Nu är vi hemma från städningen :) Känns gött att varit där vi kom rättså långt med städningen. Bara badrummet och hallen kvar typ så det känns gött. Det går fort bara man får tummen ur att göra det. Trist bara att göra de på en fredag :P

Japp nu ska jag gå till affären och köpa ost så vi kan göra varma mackor. :)

Puss

Min Första Kärlek ♥

Min första kärlek och även största kärlek är min sambo som jag varit ihop med i snart 7½ år. Vi började väl lärakänna varandra när vi var 14år , precis fyllda 14. Innan har vi väl känt till varandra, vi hade ju faktiskt gott i samma klass med varandra i två år och gått i samma skola sen starten när man fyllde 7.  När det klickade  var faktiskt på en strand som jag och några vänner och även Pers vänner hade vart på. Det blev att jag och tre till stanna kvar på strande väldigt länge. Per var ju självklart en av dom. Jag vet inte vad som hände egentligen men det sa bara klick och kände en känsla som jag tidigare inte känt.  Det var romantiskt på ett sätt även fast jag inte hade en aning om han tyckte om mig.

Det gick ett bra tag innan vi sågs igen för det blev sommarlov och vi bodde inte nära varandra, vi pratade väl lite med varandra på msn och jag kände att ajg började bli lite pirrig.  Helst plötsligt får jag ett sms från Per där det står "Jag är galen i dig" Självklart blev jag chockad eftersom jag inte varit säker på om han känt så för mig.  Efter det pratade vi mer och mer på telefon, en gång satt vi i 8 timmar så mamma blev vansinnig :D Dyra telefonräkningar ni vet... Tillslut så blev vi ihop efter ett telefonsamtal, ja vi blev iho på telefon men vad hade ni väntat er vi var liksom 14år. Ja och sen dess har vi hållt ihop.
Det som är så roligt är ju att vi upplevt det mesta första gången tillsammans, första hånglet, första ... (ja ni vet), första moppen, bilperioden och allt annat som händer i tonåren. 

Jag känner att vi har så mycket mer att uppleva tillsammans, äventyr som barn, hus , giftermål och jag kan inte tänka mig att uppleva det med någon annan än min älskade Per . Han känner verkligen mig och förstår hur jag funkar.

Nu låter detta som värsta perfekta sagoberättelsen men det är klart man har haft sina ups and downs dock har jag alltid känt att det har gjort oss mycket starkare.. Ja så så ligger det till! Hoppas jag får leva resten av mitt liv med denna underbara människa. Jag älskar dig!




Fredag

God Morgon!

Har precis kilat upp känner mig lite trött idag, hade extremt ont i halsen när jag vaknade och torra läppar men inatt kunde jag sova iaf. Tog nässpray innan jag gick och la mig och det gjorde verkligen susen.

Idag ska vi åka iväg och städa lägenheten , fy va tråkigt att städa men det måste bli gjort någon gång både jag och Per är lediga så hoppas vi hinner med mycket!

Lite senare kommer min första kärlek upp :)

Myser med en riktig myspelle!

Sitter här med Atlas i knät och myser, jag tror han fryser lite. Så himla go. Man kan tro att han ska bli förbannad efter man duschat dom så men icke!

Ska snart äta det blir sen middag idag men så äre ibland. Blir massa saker att se på nu men vi får se om jag hunner se allt innan jag somnar. Ska se på Paradise Hotel, kenza Tyra show det senaste One Tree Hill avsnittet och om jag orkar blir det även ett avsnitt grey's.

Imorgon blir det att städa i gamla lägenheten! Ska bli gött att få det gjort.

Sov gott alla ! ♥

Blöt katt luktar illa !

Nu har ja varit på matten och varit i gamla lägenheten och lämnat lite grejer. Jag blev så glatt överasskad idag när jag fick mitt lönespec, fick 1000kr mer än vad jag trodde så det kändes riktigt bra :) Även fast det inte var mycket.

Jag tycker det ska bli så himla gött att jobba till helgen för jag har inte jobbat på så länge nu så jag behöver tjäna lite pengar. På söndag är det ju personalfest också, ska bli mycket trevligt.

Nu sitter jag här och har ont i magen :( Inte kul.

Vi duschade Atlas förut, han hade värsta kangelbäret i rumpan och gick runt och luktade bajs. Det funkar ju inte :P Så han såg ut som en liten spinkig råtta när han staplade sig ut från badrummet :) Tror jag lyckades få en bild!

Visst är han söt?! ♥


Presentation om mig själv.

Theres Maria Sköld är mitt fulla namn. 21 år och på i en tvåa på herrhagen i Karlstad tillsammans med min sambo. Ägare av två underbara katter som förgyller min vardag med bus, kel och bit i benen på möra. Jag Föddes på Karlstads BB  den 3maj 1989 vet inte vilken tid men det kanske inte är så intressant. Har alltid bott med min mamma som har gjort mig till den väluppfostrade flicka jag är. Mamma var väldigt tidig med att förklara rätt och fel!

Mestadelen av mitt liv har jag bott på långtäppan i karlstad. Gick på Färjestadsskolan i lågstadiet och senare Rudsskolan i högstadiet. Träffade underbara vänner under den tiden som jag fortfarande har kontakt med. Tyckte o att vara DJ mycket när jag gick på högstadiet  och var DJ på många mellanstadiefester :P Ett intresse som jag fortfarande har fast som är svårt att göra utan rätt utrustning.

Sökte sedan och kom in på Samhällsvetenskapliga programmet på Tingvallagymnasiet( "Snobbskolan" håller inte med om den saken dock!) Även här träffade jag vänner för livet. Har sedan dess haft tre jobb, Burger King, telefonförsäljare och McDonald's. Trivits bäst på McDonald's det är ju också mitt nuvarande jobb som jag har vid sidan av mitt pluggande på komvux.

Annars så är jag väl en glad och sprallig tjej. En riktig nörd när det gäller film, serier och Harry Potter! Gillar att äta mycket mat och god mat. Har i princip alltid cravings efter Chips och Coca- cola något som jag har hållt inne på ett bra tag(undantag att jag ätit chips vid två tillfällen, båda ställena speciella.) Ja vad finns det mer att berätta, har varit med om en hel del i mitt liv som gjort mig stark och ja det finns väl inte så mycket mer att säga.

Tycker nog att jag har fått med det mesta om mig själv !


Dagens utmaning.

Jag har sett att det är många bloggar som gör sådana här listor så jag tänkte att det skulle vara kul om jag också gjorde en. Då vet man ju något man ska skriva om varje dag. Här är iaf listan så det är en sak man ska skriva om varje dag. Senare idag kommer pen presentation om mig själv upp!

♥ Dag 1 – Presentera mig själv.
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – ”Dagens”-lista. Ex. ”Dagens planer, dagens outfit, dagens låt, dagens plus, dagens minus”.
♥ Dag 8 – Mina framtidsvisioner.
♥ Dag 9 – Min tro.En
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Därför bloggar jag.
♥ Dag 21 – Mina 3 största intressen.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick.


T o r s d a g

God morgon!

Filmen var jättebra igår, jag vart väldigt nöjd faktiskt dom hade fått med mycket från boken och det var bra specialeffekter och så! Nu måste jag bara vänta tills nästa film släpps. Drygt! Det som kommer bli jobbigt är ju när det inte kommer några fler för det kommer kännas så tomt. Det kom ju folk igår som var utkladda och grejer, det var kul tyckte jag :) Vissa hade ju verkligen lyckats bra med att likna någon i filmen.

Nu har jag äntligen gjort det sista provet i biologi på länge iaf. Jag kände ändå att det gick ganska bra ett G borde jag minst få iaf om jag inte skrivit helt galet. :) Sen är det matte som som gäller.

Vi ska åka och lämna lite städgrejer i gamla lägenheten också för vi ska städa den imorgon.

Puss ♥

Harry harry potter!

Nu ska jag göra mig iordning för att gå på Harry Potter premiären med älsklingen! Gud så jag har sett fram emot denna dagen. Har höga förväntningar och hoppas verkligen dom har fått med mycket från boken nu när dom delat upp filmerna.

Har i princip pluggat sen klockan 14 så jag hoppas något har gått in för imorgon är det prov och efter filmen tror jag inte jag hinner plugga. Vi får se, kankse läser biologiboken innan jag lägger mig :)

Jaja nu ska jag byta om och sminka mig och platta håret.

Puss

O n s d a g

God Morgon!

Jag åkte aldrig till skola imorse, kände verkligen att jag inte palla. Jag hade typ ingen röst imorse och jag har inte sovit alls bra. Jag tror jag somnade halv 4, då hade jag vridit och vänt mig i flera timmar. Sen vaknade jag ju igen efter tre timmar för då ringde ju klockan.

Det blir att satsa på att plugga idag istället eftersom jag har prov imorgon. Känns som jag bara har prov nu senaste tiden.

Jag är ju lite piggare idag iaf så jag ska faktiskt sätta på mig kläder :) Gick i nattlinne hela dagen igår.

Hörs sen
Puss

Nej jag orkar inte mer....

Nej jag orkar inte mer, jag är trött på att vara sjuk. Det finns så mycket att göra och man känner sig så ensam. Per har spelat tv-spel från 15 så jag är något trött på detta oväsen som ständigt går. Inte gjort ett skit idag bara varit inne på datorn, pluggat lite. En helt värdelös dag helt enkelt!

Nu ska vi ta hand om tvätten och sen blir det att lägga sig och se på grey's. Imorgon händer det något roligt iaf nämligen Harry Potter Premiären!!! Ska bli så grymt jävla kul, har ju sett fram emot denna så himla länge hoppas den är bra. Jag skiter i hur sjuk jag är för jag ska gå ändå!

Men först ska jag försöka pallra mig till skolan, vill inte missa någon mattelektion för då kommer det inte gå bra.

Godnatt på er mina kära ♥

Mörkhårig...

Jag har ju faktiskt färgat håret mörkbrunt, har försökt tagit en bild på det men jag fastnar verkligen inte på bild. Här får ni iaf en bild på mig. Dock ser det svart ut och jag är kritvit men men... Ögonfransarna är ditsatta om ni undrar :) Skojade lite med photoshop!


Fisk spa.

Jag testade på fisk spa i Thailand. Det kittlades ganska mycket i början. Sen vibrerade det mest. Efter det fick jag en fotmassage!


Ta mig tillbaka!

Jag vill så himla gärna åka tillbaka till thailand! Vilket ställe, det var så mäktigt när vi landade i koh samui, precis som om det bara var en stor display med vacker natur.





























En utav dom bästa sakerna jag gjort i mitt liv! Jag ska tillbaka någongång!

Tisdag

Åh gud! Febern är borta iaf men ont i halsen och väldigt tät i näsan är jag fortfarande. Är hemma från skolan idag så jag får försöka sitta och plugga istället här hemma. Jag har ju prov på torsdag som jag måste fixa.

Varför känner man sig så ensam när man är sjuk? Vill att Per ska vara hemma hela dagen men någon måste ju jobba. Jag har inte jobbat på jättelänge nu, känns inte bra för det blir dåligt med pengar till jul. Hoppas att jag får ut lån och bidrag i december.

Men jag ska få dom här härliga julkänslorna även fast jag inte har några pengar. Bara att ta fram julbocken och jultomten från förrådet! Jag längtar så himla mycket.


S j u k l i n g

Försökte skriva ett inlägg förut men datorn var jättekonstig, så det gick inte. Mår fortfarande inge bra, matt och ont i leder. Hittar inte min laddare heller så min mobil är ju stendöd!

Tog ett bad förut men jag tror jag blev ännu mer slö. Blir nog ingen skola imorgon

Nu ska jag kolla lite på designen.

Puss

M å n d a g

Fy jag mår inge bra idag alls! Jag tror jag är sjuk för jag är helt matt i kroppen ont i lederna och halsen :( Men jag måste gå till skolan för jag har redovisning idag ! Känns riktigt tungt men jag klarar inte av att missa ett till prov, man hamnar så himla mycket på efterstjälken.

Hörs sen!
Puss

Nybakat...

Bakade bröd förut :) Det blev jättebra tycker jag :) Ser det gott ut?


<

söndag

Shit va jag är trött idag, inte så konstigt med tanke på att jag vart lite full igår :) Men jag är inte så himla bakis iaf. Det var gött att det ändå var bara en laidback kväll, lite impulsivt så men det var ju inget krogen och det var gött för det är ofta inte så roligt på krogen ändå :)

Jag kände att jag skriver väldigt skumt just nu :P

Idag har jag tänkt städa och baka bröd och plugga och sen laga god mat till min älskling som kommer hem sen ikväll. Knäppt att man längtar efter honom även fast det bara är en, två dagar det handlar om. Men det ärnog för att vi två är en och när vi inte är tillsammans så fattas det något ;) Älskar min plutt!

Updaterar den för jag måste visa er en rolig sak so jag gjort! (undra vad Per säger)

Reunion

Hade en jättetrevlig kväll igår med massa gamla filmer och grejer. Det är ju runion alltså tjejerna jag var med jämt med när jag gick på högstadiet. Majda, Stina och cazzie. Synd bara att inte Linn kunde vara med också :( Reunionen fortsätter lite ikväll också :) Roligt!

Nu ska jag äta och städa!

Reunion

Hade en jättetrevlig kväll igår med massa gamla filmer och grejer. Det är ju runion alltså tjejerna jag var med jämt med när jag gick på högstadiet. Majda, Stina och cazzie. Synd bara att inte Linn kunde vara med också :( Reunionen fortsätter lite ikväll också :) Roligt!

Nu ska jag äta och städa!

Fredag

Heej!

Nu har jag äntligen gjort omprovet! Hoppas verkligen det blev bra nu för nästa vecka har jag två nya prov som ska göras :) Men det kändes någorlunda bra iaf.

Ikväll ska jag träffa Cazzie, Stina och Majda! Det ska bli jättekul! Vis ka titta på gamla filmer från när vi var små och grejer. Det blir att vi alla sover över där så det blir inte mycket uppdateringar idag tyvärr.

Nu måste jag ta mig något att äta :)


Cool , wildflower by kenza

Så jävla snygga är hennes nya skor som kommit ut! Finns i mellan brun också. Dom är dock lite för dyra för mig just  nu känner jag annars hade jag köpt dom direkt! Dom kostar 1039kr. Tror att det är 13cm klackar på dom vet inte om jag skulle klara av att gå i dom men man lär sig, plus att det är kilklack då blir det ju lättare. Åh jag vill ha!

Plugg

Sitter och pluggar om organismriken eftersom jag har prov imorgon men det känns inte som det går in något! Det känns som jag bara blandar ihop allt! Hoppas på att något vettit går in så man klarar av provet imorgon iaf.

Hörs sen

Dret.

ÅHHHH! Jag blir så himla grinig!!
Jag har totalt försovit mig! Jag måste stängt av ringklockan i sömnen. Jag som verkligen hade sett fram emot just denna lektionen när vi skulle dissekera fisk! Varför blir det så??

Hatar att börja dagen på detta sättet, nu måste jag skynda mig att göra iordning mig så att jag kan gå på matten iaf. hörs sen!


Sprungit i snön!

Har varit ute och sprungit, kändes gött att äntligen komma ut även fast jag inte fick riktigt samma känsla som i skåre när jag sprang. Men det kommer väl!

Nu tänkte jag äta någon mat och se på Paradise Hotel sen ska jag tända massa ljus och lägga mig i ett bad ! Fy va härligt :)

Vad ska man äta då tro?


cravings

Åh jag fick pilla lite på Linas nya iPhone! Jag vill också ha en mer mer mer för varje minut :)


O n s d a g

Mysigt väder det är ute :) Men jag har ju inga skor för detta ! Tog uggsen idag och dom läcker bara igenom plus att dom är så hala så jag lyckades ramla två gånger idag när jag gick ner till stan. Det gick bra på matten idag jag förstod faktiskt vad vi gjorde :) Tänkte jag skulle sätta mig med det snart igen. Sen har jag ju biologi också.

Kom ju aldrig ut och sprang igår så idag måste jag komma iväg :) I snön! Hoppas jag inte ramlar.

I wanna dance!

Idag har det verkligen varit en slappisdag. Jag har pluggat och sett på tv. Sen kom Cazzie och alex hit en sväng så jag bjöd på lite korvstroganoff och ris :) uppskattat!

Var iväg till affären, alltså det är helt sjukt va när vi bor det tar inte ens 5 min att gå dit. Jag ser ju affären från fönstret så det är väl inte så konstigt kanske :) La på brevet till dansstudion också hoppas dom inte har fullt nästa termin bara :) Jag är så himla taggad på att börja dansa !!

Va snö det har kommit idag, jättemysigt :) Jag gillar snö iaf så här i början  sen när det börjar bli mars så kan snön försvinna tycker jag :) Funderar på om jag ska lägga mig i ett bad eller om jag ska ta det imorgon kanske vi får se..

Puss

T i s d a g

Katterna verkar trivas bra här hemma :) Dom springer runt och leker och det är ju ett bra tecken.

Kom in på en dansblogg förut och jag bara kände hur sugen jag blev på att börja dansa igen! Det var så grymt längesedan och jag älskar det! Den enda anledningen till att jag slutade var för att det inte gick att kombinera med BK men nu när jag går i skolan så ska det väl gå bra hoppas jag! Så nu ska jag skicka in en ansökan till våren till dansstudion, jag skiter i om jag blir äldst :P

Sen blir det att gå iväg och springa! Ha inte sprungit på en vecka nu.. Men först ska jag klä på mig sätta ihop bioljudet och plugga biologi!

Jag tänkte inte sätta upp några bilder på lägenheten förens det är tapetserat och så, så att ni vet.

Puss

Det känns gött!

Gud va härligt det känns nu när allt är färdigt i proncip! Alla lådor är tagna, gardiner är uppsatta, katterna är hämtade. Ska ju måla om lite i köket hade jag tänkt men vi väntar lite med det :)

Idag hade jag prov i skolan i artkunskap! Och jag  fick ALLA RÄTT! Skitkul! :) Nu gäller det att plugga på till nästa prov som är på fredag! :)

Nu vill Per ha datorn så jag måste kila... Hörs imorgon!

M å n d a g

Uppdaterar bara lite snabbt nu ! Vi har kommit in i lägenheten och har nu en massa plock framför oss därför som jag inte hinner uppdatera så mycket :) Man vill ju få iordning så fort som möjligt :) Ikväll ska vi hämta hem katterna också! Som jag har längtat efter dom!!

Kommer inte kännas som hemma förens vi har fått hem dom!

Blir en sväng till Ikea sen också! Kul!

Hörs kanske ikväll!

S ö n d a g

Det gick bra att jobba natt, tiden gick riktigt fort. Det går fort när man har kul!

Idag står flytt på schemat, per är iväg och hämtar kärran. Jag ska plocka ihop lite mer här hemma. Måste ju plocka ur tv och allt också :)

Ikväll ska jag se på EMA på MTV gud så jag har längtat efter den kanalen ska bli kul! Eva Longoria ska ju host! Så jag är taggad!

Hörs senare om jag har tid!


lördag

Mitt internet har krånglat så himla mycket idag så jag har inte kunnat uppdatera så mycket tyvärr. Vaknade halv 4 idag!! Va fan blir det liksom! Har pluggat massa arter så nu kan jag många fåglar och fiskar och växter :P

Ska åka iväg och jobba sen börjar ju klockan 1 idag! Skumt att börja så sent !

Imorgon blir det iaf flytt ska bli så himla härligt att äntligen få komma in i lägenheten..

Puss

Bra Låt!

Nelly furtado - night is young


F R I D A Y

Hej Alla!

Ska åka iväg till jobbet nu ! Ska hoppa in och jobba en 16-00 gött med lite timmar. Annars blir det nog bara slapp framför tvn.

Har suttit och pluggat biologi shit jag har så himla mycket saker jag ska kunna typ 140 olika arter !! Det kommer bli svårt men jag hoppas det blir bra, har prov på dom på måndag så det blir att plugga imorgon som attan!!

Japp men nu måste jag hoppa på bussen!

T o r s d a g

Blev ingen flytt idag tyvärr :( så nu hoppas vi på att det blir på söndag :D Ska äta fiskgratäng och se på paradise hotel nu! :)

HP7

Nu har jag köpt två biljetter till Harry Potter och dödsrelikerna del 1! Premiären är den 17 november dom ändrar datumet hela tiden tycker jag :) Men nu är jag säkrad två platser !! SKA BLI SÅ HIMLA KUL!


Snygga skor

Var inte dom här riktigt snygga? Frågan är om dom klarar av vintern :)


H e m m a e f t e r e t t....

Hemma Efter ett jobbpass ! :D Känns härligt att få lite timmar. Fick stå i köket i princip hela dagen så det var jättekul! Det enda som jag inte förstår är att jag har börjat få så himla ont i ryggen?! Vet inte varför har aldrig haft problem med det förut på jobbet! Måste väl träna ryggmusklerna mer kanske :)

Sitter och slötittar lite på NCIS myscket bra program, tycker verkligen om de olika karaktärerna i serien.

Imorgon flyttar vi!! Så himla kul kul kul!

O n s d a g

Idag är det jobb på schemat! Börjar klockan 15 och slutar klockan 21.45 . Så idag blir det ingen packning fast jag tror vi packat det mesta.

Jag har laddat ner ett spel från playstation store. Ett riktigt gammalt spel :) Hör egentligen till playstation. Rayman 2 :D Så himla kul ! Så himla dålig grafik men skitkul att spela.


S i t t e r o c h t i t t a r...

Sitter och tittar på bartenderskolan som går på 3:an. Alltså denna Vanita är ju bakom flötet iaf herregud! Jag blir bara förbannad när människor är så omogna :P

Nu längtar jag verkligen tills vi ska flytta, ska bli så himla gött att slippa åka buss hela tiden. Vi har ju fixat nytt bredband och även lite fler Tv- kanaler till nästa lägenhet så det ska bli kul att koppla in och testa allt sådant! Kommer ju närmare alla mina kära vänner också :) 

Nu ska jag kolla på inredning :)

Zingo & Atlas

Nu när vi håller på och flyttar så har vi katterna hemma hos mamma och jag saknar dom jättemycket. Blir så trist här hemma när man inte har dom som springer runt som tokar här hemma :) Någon som väcker en på morgonen och står i dörren när man kommer hem.


Det dör 1 Tiger varje dag.

 

Det dör en tiger varje dag! Om tolv år kanske det inte finns några tigrar kvar! Ska vi låta det hända? Alltså jag börjar nästan gråta när jag tänker på att detta vackra djur kanske inte kommer finnas kvar? Jag är Tigerfadder och har fått ett litet tigergosedjur som tack! Bli tiger fadder du också!!

 

 

 


Ashlee Simpson - boyfriend

 


Tisdag

God morgon!

Idag står det fika med mackan på schemat och sen ska jag hem och packa har jag tänkt :) Och Plugga måste jag verkligen idag måste prioritera plugget så jag fixar detta :) Imorgon ska jag ju jobba så då hinner jag ju inte plugga och på torsdag är det flytt. Det är något precis hela tiden känns det som !

Nu längtar jag efter att få flytta in och kunna packa upp allt igen för just nu så lever man nästan i kartonger :P

Nu blir det frukost!

Rubrik

Hemma efter en dag med flytt :) Nu har vi fått in lite lådor i lägenheten. Så på torsdag ska vi slänga in massa möbler också :) Så till helgen är vi herrhagsbor ! Roligt roligt!

Nu sitter jag och godingen i soffan och slötittar på tv ! blir nog att vi packar lite också :)

japp de va de!


Jag längtar...

Jag längtar så jag dööör! Men nu är det inte så långt tid kvar 18 dagar så har den premiär eller om det blir 17 dagar. Jag ska så fort dom släpper biljetterna köpa två stycken och Per är tvungen att gå med mig :) Då ska jag äta chips :) Det är mitt enda undantag! Den dagen ska vara maxad med skoj och då ingår chips :) Hehe


M å n d a g

Då var det måndag igen, dagarna bara springer iväg. Jag verkligen måste plugga denna veckan för jag har omprov nästa vecka i biologi :( Känns trist men det är tur att man får en chans till ! Detta ska jag klara denna gången.

Ikväll ska jag ut och springa har jag tänkt, jag hoppas inte det hinner bli mörkt bara för jag tycker inte om att springa i skogen själv när det är mörkt. Då ser jag bara massa syner :) Sett för mycket på skräckfilm kanske? hm nej!

Förut när jag gick upp och skulle gå på toa så ser jag att någon står och målar på min balkong! Här kommer jag med boobsen i vädret haha tur att han inte såg mig för det hade nog blivit lite pinsamt :)

Drömde mardröm inatt också om Per och sen när jag vaknar är han ju inte hemma för han började klockan 6 imorse, inte alls kul! Som tur var så var det bara en dröm.

Nu ska jag äta frukost sen blir det att plugga innan det bär av till skolan .


RSS 2.0