Hemma

Är trött! Kom hem väldigt sent tycker jag :) Har ju varit på kalas för goa Alvin ! Det var roligt och jag blev så chockad för han har ju börjat gå !! Jättekul!

Imorgon är det skola igen biologi , sen hoppas jag på att det blir lite inflytt i nya lägenheten :) Vi får se hur mycket vi hinner med .

Nu ska jag sova :)

Puss

Kalas idag!

Hade en jättemysig kväll igårkväll, filmen var bra ityckte jag :) nu ska vi snart åka och gratta Alvin i arvika :)

Föresten Vi glömde ställa bak klockan så vi sov en timme för lite :P Surt!

Hörs sen när jag kommer hem!


Halloween.

Glad Halloween!

Har varit iväg och handlat massa idag, varit och lämnat katterna hos mamma så att dom får vara där när vi flyttar. Sen har vi packat typ hela köket så nu är det bara badrummet kvar ungefär och alla kläder då :)

Nu blir det mys med världens goaste kille! Vi ska Dippa grönsaker och se på skräckfilm! Jag älskar ju halloween :) Köpte en pumpa också och har fixat den :D Blev skitsnygg. Lägger upp bild senare !

Vi ska iaf se Stay Alive. Hoppas den är bra!


LCHF

Jag har funderat fram och tillbaka med hur jag ska göra med LCHF, alltså jag har ju gått ner 5kg på två månader. Men sen på senaste tiden har jag gått och varit hungrig hela dagarna bara för att jag inte vet vad jag ska göra för mat. Jag menar jag jobbar och går i skolan jag har inte tid alltid att göra denna maten :)
När jag går hungrig flera dagar Ä( Alltså jag är ju mätt när jag äter så jag menar inte hela tiden i flera dagar ) så ställer sig ju kroppen i sig på svält och då lagrar den fettet istället för att bränna det!

Så jag funderar på att börja med vanlig igen lite smått sakta fast jag vill fortfarande äta nyttigt ingen godis eller dricka eller chips fram till Jul är det som fortfarande gäller iaf. Jag saknar att typ kunna äta hårt bröd med makrill på :) Jag har inte ätit bröd på två veckor känns konstigt , är sugen på att baka eget. Vi får se vad som händer.

Vad tycker ni att jag ska göra?


Lördag

Jag somnade i soffan igår efter IDOL och när jag vaknade gick jag direkt in och la mig , därför som jag inte uppdaterade något mer. Idag blir det en sväng till willys för att handla lite, måste fixa inslagningspapper också till presenten till Alvin som vi ska på kalas hos imorgon :)

Blir ingen inflyttning idag tyvärr men det är ju vår lägenhet så det är inte bråttom :) Men det blir att packa idag för imorgon hinner vi inte :)

Syns sen!

TGIF

Fredag, härligt! Har träffat Malin idag :) Mycket trevligt! Sen har jag varit och sprungit och jag är så grymt stolt över mig själv ! Jag sprang idag 4,5km utan att stanna och jag är så himla nöjd. Det är helt otroligt för jag har haft extremt dålig kondition och nu ger jag mig bara fan på att klara det och då gör jag det! Det styrker faktiskt självförtroendet en hel del när man känner att man klarar av saker som har varit svåra förut!

Ska bli så himla kul att flytta ! Vi ska ju få omtapetserat i sovrum och vardagsrum vet inte om jag sa det igår :) Ska bli jättekul att få inreda när det är nytt och fräscht! Ska köpa kakeldekor till köket för kaklet är brunt och det är väl inte den vackraste färgen kanske ;) Blir nog att vi målar köket vitt och sen blir det svart kakeldekor :)

Igår var jag på Mary kay hudparty hos cazzie :) Tyckte det var jättekul och man lärde sig saker :) Ska ha ett eget hudparty snart tror jag :) Roligt ! Ska köpa en foundation därifrån som jag blev väldigt nöjd med !

Nu ska jag hoppa in i duschen ! Sen blir det IDOL ! :)

T o r s d a g

Heej!

IDag har dagen gått i 1 och än är den inte slut! Först försov jag mig imorse så jag kom fem minuter sent, sen var vi iväg på besiktninge på lägenheten :) Vi kommer få vardagsrum och sovrum fixat och lite andra mindre saker. Ska bli så himla kul att välja tapeter och grejer.

Sen vart det att luncha med Lina vart en räksallad. Lektion igen och nu är jag hemma. Nu m¨åste jag gör mig iordning för jag ska snart hem till cazzie på hudparty :) Mycket trevligt!

Vi hörs senare!

Regnpromenad

Var ute och gick i 45 minuter med Charlie, det regnade extremt mycket så vi vart jätteblöta :) Så nu luktar jag blöt hund! underbar känsla eftersom jag älskar allt som har med hundar att göra :) Lina ringde förut och frgade om jag ville vara hundvakt och det är ju självklart att jag vill :)

Snart kommer Lina hit, vi ska packa ihop lite grejer och laga mat. Sen kommer det hit en kille som ska kolla på lägenheten.

Puss


Onsdag

Heeej!

Har varit iväg på mattelektionen. Vi håller på med naturliga logaritmer och talet e och massa konstiga saker som jag inte fattar men ändå så går det på något sätt. Men jag fattar inte hur jag ska klara Matte D ? Men det gäller att tänka positivt , för om man tror man inte klara det innan man börjat så kommer man nog inte klara det heller! MVG i Matte D Inga problem! :P HaHa

Ska snart väcka Per för att åka till Akelius och skriva på kontraktet ! Äntligen!  Ska bli så himla kul kul kul! Besiktning är imorgon så då ska jag tjata lite så vi får tapetsera eller måla om eller nåt :) Sen blir det hem och springa en sväng !

Efter 16 kommer Lina hit, vi ska packa tänkte vi :) Men det kommer nog bli en massa andra saker som inte har med packning att göra :) Slutar väl med att vi sitter i soffan och tjötar :)

Hörs sen, funderar på om jag ska tvinga Lina att färga mitt hår mörkt sen eller vad tycker ni?

T i s d a g

Heej!

Har inte kunnat uppdatera idag för jag har varit borta precis hela dagen. Hade sådan himla otur förut, glömde mina nycklar på jobbet. Men det märkte jag inte förens jag hade kommit hem till dörren och insett att jag var så himla tvungen att sätta mig på denna dretbussen igen! Så jag tror fan att jag har åkt buss i typ 3timmar eller nåt idag :)

Japp men jag orkar inte blogga mer !

Vi hörs..

Måndag

Provet gick inte alls bra idag! :( Kände mig inte säker på en enda fråga så det var tråkigt! Idag har jag äntligen köpt mig en mascara, min har ju torkat ut som attan!

Imorgon ska jag jobba 7 -14 och sen blir det skola 15.20 - 16.50 :) Och sen ska Lina komma hit och hjälpa mig packa lite grejer :)

Var iväg och sprang förut också :) När jag kom hem stod maten på bordet :) Härligt!

Matschema

Jag har tänkt att jag ska skriva ett matschema denna veckan. Se lite hur mina matvanor ser ut! Se om jag ska minska något. Kan ju mycket enklare se om jag äter kanske för mycket kolhydrater :)

Borde plugga men jag fattar ingenting tror jag har mos i hjärnan så det får gå som det går helt enkelt!


söndag

God Morgon!

Är trött och har ingen lust alls att sätta mig och pplugga men jag är så illa tvungen! Imorgon är det lön som gäller och det känns ju härligt :) Måste gå och köpa mig en mascara för min har ju torkat ut totalt. :) Jag och Per kommer nog få leva på sallad denna veckan eftersom  vi snart ska flytta är det ingen idé att fylla på i kylen. :)

Ska bli så underbart att flytta till herrhagen och komma närmare stan igen inte behöva anpassa sig till alla dryga bussar! Man kan ju cykla överallt liksom. Kan gå hem på raster och allt! Ja det blir bra detta :)




Hektisk dag!

Idag har det varit mycket att göra hela dagen och nu har jag faktiskt varit vaken i 23 timmar nästan! Jag gjorde ju högskoleprovet och det kändes inte alls bra! Men jag var inte speciellt taggad heller! Sen efter det ringde jag till Donken för dom hade ringt mig. Dom fråga om jag kunde börja tidigare så det gjorde jag! Skulle egentligen gå 01-04 men det var 19-04 gött med timmar.

Så jag har inte hunnit med något alls idag inte ens grattat min älskade systerson som fyller 1 år idag! (igår blir det väl nu!) Blir ju kalas till veckan, ska bli jättekul :)

Nu måste jag nog sova så jag orkar plugga imorgon för på måndag är det prov!


Högskoleprovet!

Nu har jag kommit hem från jobbet! Det var många som handlade snabbmat idag kan jag lova! Jag hade inte en lugn stund i DT:n så jag hade så himla ont i ryggen när jag gick därifrån! Har ingen aning om varför kanske beror på min feta Boobs! Vad vet jag :)

Klockan 8.20 imorgon ska jag befinna mig på universitet och göra högskoleprovet kan vi hoppas på tredje gången gillt? Haha vi får väl se, annars gör jag det nästa år igen :)

Sitter och väntar på att Per ska komma hem nu! Han är i väg och dömmer hockey och jag tycker det är trist att vara själv just nu!

Japp men vi hörs!

F R I D A Y

Idag är det jobb på schemat en kortis bara 16 - 20 Och sen måste jag plugga för jag har högskoleprovet imorgon och biologiprov på måndag!

Ser på Oprah nu och det är en riktigt intressant program om en sekt idag. En man som gjorde 13 unga flickor till sina fruar och hade sex med dom, slog dom. Den yngsta var 8år !! Helt sjukt! Tur att han fick ett fängelsestraff på 175år det är straff det.

Nu måste jag laga mat!

IKEA och Snö!!

Blev en lång stund på IKEA med Lina, mycket trevligt och mysket frestande att shoppa ! Men nu innan löning så är det torrt på kontot och i plånboken :)

När jag kom hem så skulle jag gå ut och springa så ser jag ut och det snöar!!! Blev väldigt shockad men jag tycker det var mysigt :) Sen vart det att springa ändå för jag hade bestämt mig för att springa idag. Nästa gång blir på söndag!

Snart är det dags för att sova!

T o r s d a g

Har varit i skolan och hos tandläkaren idag :) Hade inga hål så det blev inte speciellt dyrt kändes skönt. :) Efter det tog jag en sväng till jobbet och fixade mitt anställningsbevis så nu är jag säkrad varannan helg iaf :) Mycket bra!

Ska göra mig lite tonfisksallad idag tänkte jag :) Mycket gott, sen blir det att åka till Ikea med Lina och ikväll ska jag ut och springa. Ska försöka att springa iaf 3 ggr i veckan det ska jag väl fixa. Idag och sen på söndag hade jag tänkt!

Japp nu måste jag börja med salladen om jag ska hinna !

Pöss

Ny foundation

Jag är verkligen i behov av en ny foundation, tänkte jag skulle pröva denna nya från maybeline.

Är det någon som testat?


jag är trött!

Heej!

Idag har vi packat och stått i. Varit iväg och slängt massa saker. Jag är så himla trött, skulle egentligen gå ut och springa men jag orkade verkligen inte..

Måste städa lite här hemma och helst också plugga lite :P

Så detta har jag inte tid med för tillfället.

O n s d a g

Heeej!

Nu är jag hemma från matten! Gud idag tyckte jag det var jobbigt med matten för han gick igenom så mycket förra lektionen så man hann inte plugga och försöka själv och så blev det samma sak denna gången så det är så mycket derivata i mitt huvud nu så jag tror det exploderar. Sen har jag prov i biologi nästa vecka och högskoleprovet på lördag. Det är mycket nu. Ska hinna med att flytta också på 1½ vecka :) Vi får se hur det går !

Vi var på Ikea igår och köpte flyttlådor så nu ska jag sätta mig och packa en stund tänkte jag :) Sen måste jag nog sätta mig och plugga! :)


Äntligen..

Heej!

Känns härligt, jag har varit och jobbat idag :) Dom ringde in mig förut så jag åkte dit så fort jag kunde. Inga fel med lite timmar så det blir lite julklappsköp :) Hoppas på mer timmar!

Imorgon är det mattelektion som gäller och sen ska jag packa packa och packa! Ja vi har typ fått lägenheten nu!! Ska bli så himla gött att komma närmare stan!! YAY!

Nu måste jag hoppa in i duschen!

Puss


Årets Julkalender!

Jag var precis inne och läste om årets julkalender! Den kommer handla om en familj som flyttar ifrån storstaden till ett hus på landet. Som är ett hotell som dom ska sköta. Men det visar sig vara svårare än vad dom trodde när det sägs att det spökar i några rum och massa andra konstiga saker...

Julkalendern heter "Hotell gyllene knorren"

Ni kan läsa mer om den här.

Jag tycker den verkar bra, liknar mysteriet på greveholm lite och det är ju lätt den bästa julkalendern hittills!

 


T i s d a g

Jag är ledig från skolan idag och jag vet inte vad jag ska göra. Jag blir tokig på detta, behöver verkligen få jobba lite annars blir det inte många julklappar iår!

Är det bara jag som tycker det här vädret är mysigt? Fast jag tycker det borde regna lite mer så blir det ännu mysigare. :) JAg har verkligen tagit in den här hösten för den har varit så vacker iår tycker jag :)

Dags för lite frukost


Jag är grinig

Shiit va grinig jag blir! Varför kan inte folk bara höra av sig när dom säger att dom ska det?! Med andra ord inga ljud från akelius! Snacka om att vi kommer få flytta i sista sekund OM vi nu får den vill säga..

Är grinig idag så jag orkar inte skriva, måste laga mat.

Hej

Måndag

Heej!

Snart dags att åka iväg till skolan, slutar klockan 15 idag :) Idag är jag på helspänn, vill verkligen veta om vi får lägenheten eller inte. Tycker dom har segat med det tillräckligt länge nu. Om vi får den så ska jag hem och börja packa i lådor sen ! Vi har ju bara två veckor på oss isf.

Nu måste jag äta frukost!


Mörkare

Jag är sugen på att färga håret mörkare typ som Lois Lane i smallville (Erica Durance)  Hon har riktigt fin hårfärg. Men jag funderar på om jag ska göra det själv eller hos frisör. Grejen är ju att det är ju inte lika svårt att färga håret mörkt själv som det är att färga det blont. Är sugen iaf. Vad tycker ni skulle jag passa i det?


Mörkare

Jag är sugen på att färga håret mörkare typ som Lois Lane i smallville (Erica Durance)  Hon har riktigt fin hårfärg. Men jag funderar på om jag ska göra det själv eller hos frisör. Grejen är ju att det är ju inte lika svårt att färga håret mörkt själv som det är att färga det blont. Är sugen iaf. Vad tycker ni skulle jag passa i det?


Rubrik

Heeej!

Nu har vi varit iväg och kollat på marina när hon red! Nu ska jag titta på Harry Potter :D Sen blir det att laga mat och ta en springtur!


söndag

Heeej!

Idag ska jag och Per iväg och kolla på dressyr. Det är pers lillasyster marina som rider så det ska bli kul att titta på.  Men först måste vi äta något för jag är jättehungrig.

Hörs lite senare...

En header!

Jag har suttit och grejat med en header men jag vet inte riktigt om den blev bra eller inte.
Vad tycker ni?

(Dock blir den lite konstig när jag lägger upp den på webben! Jätteskumt...)



Lördag

Hej !

Shit va seg jag är idag, bara slapp i soffan idag känner jag. Sitter och lyssnar på lugna favoriter och fryser, för att den här lägenheten är så grymt kall.

Per är iväg och åker i den nya båten, jag vill inte följa med för att det är så kallt ute :P Tänkte att jag kan vänta till sommaren. Då man kan njuta lite mer.

Ska sätta mig och greja med photoshop en stund tänkte jag :)


Myskväll

Heej!

Nyss hemkommen från en mysig fredagskväll hemma hos cazzie och alex och enya! jag har ingen bra kamera så jag kunde inte ta några bilder tyvärr :( Vi så på Idol och käkade morötter och dipp !  Mumma! unnade mig lite dipp. Man får ju i sig så lite kolhydrater ändå.

Nu blir det nog att sova för Per ska ta över datorn annars hade jag tänkt att dona lite med photoshop.
Imorgon är ingenting planerat får se om jobbet ringer så kanske jag får jobba lite, vore bra isf.

Sov gott!

Vägning vecka sex!



Från början: 64 kg
Senast: 60 kg
Nu: 59 kg (-1kg)

Total viktminskning: 5kg

Här kommer mina delmål! När jag har nått 55kg då ska jag unna mig något roligt!


Fredag

Stör mig sååå! Vårt internet krånglar hela tiden! Det är det värsta jag vet! Kaknse inte det värsta iofs....

Håller på och bränner över alla bilder vi har på datorn till skiva så ska vi göra en systemåterställning på datorn så att allt försvinner på den . Så man börjar om!

Måste laga något att äta för jag har inte ätit något ännu! Inte bra alls!


Man blir trött.

Man blir så trött efter man har varit ute och sprungit, det blev en tre kilometare ikväll också :) Känns så bra att man äntligen har börjat få lite motivation till att springa. Känns underbart! imorgon är det matte som gäller och sen på kvällen är vi bjudna hem till Cazzie, Alex och Enya på idolmys! Ska bli mycket kul!

Nu ska jag och min älskling hoppa ner i sängen och sova för mig blir det nog att lyssna på harry potter ljudbok och läsa lite i veckorevyn som jag köpte idag.

Sov Gott

Pizza

Heej!

Jag gjorde pizza förut på Oopsiebröd. Det blev väldigt gott och mättande. Härligt att man kan äta Pizza igen, fast nu har jag riktiga cravings efter en gott och blandat påse. Det är verkligen upp och ner det här med sötsuget. Jag är ju så himla stolt över mig själv eftersom jag inte ätit en enda liten godis eller chips eller något sånt på 1 ½ månad. Jag som är en riktig godisgris!

Sen när Per kommer hem från hockeyn så ska vi gå ut och springa om det inte blir allt för sent och för mörkt! :)

Här är pizzan precis innan den åkte in i ugnen.


Torsdag

Sitter i skolan och skriver en labbrapport. Snart klar så då ska jag gå hem och laga något att äta! Gott! Sen kommer det någon som ska kolla på lägenheten. :) Jag längtar tills på måndag så att vi får reda på om vi får lägengheten eller inte så att man kan börja packa lite!

Tänk va fort veckorna går nu ! Det är inte långt kvar tills det är JUL!! Och jag längtar så himla mycket. Det ska bli så himla mysigt att ha Per hemma på jul iår. Han gjorde ju högvakt förra året på julafton! Inte kul alls! Men iår ska jag försöka få så mycket julkänsla som det bara går. Massa julpynt!

Måste återgå till plugget nu men jag uppdaterar mer sen!


Det är så kallt!

Hemma efter en eftermiddag/kväll med min kära Lina! vi gjorde tacopaj och tjattrade som vanligt mycket roligt! Jag tror Charlie rensade mig på snor också han slickade mig så långt in i näsan :P

Jag har varit så frösen idag det har blivit så himla kallt! Jag var och köpte mig ett par jättesköna tumvantar förut. Tappade ju bort alla förra vintern.

Nej nu måste jag snart hoppa i säng.

Puss

Oopsie bröd!

Äntligen har jag lagat ett bröd som jag kan äta :D Så himla härligt! Det var gott också inte som vanligt bröd men det funkar utmärkt. Åt en med skinka och en med makrill och det var så gott att kunna äta pålägg igen för det är ju det som är godast :)


onsdag

Heej!

Har varit och pratat med akelius och det är ju så att hon som vi har pratat med är på semester så vi måste vänta tills hon kommer tillbaka innan vi får svar. Så på måndag skulle hon höra av sig så att vi vet. Drygt att vänta men men då kommer svaret iaf. Så då har vi 2 veckor på oss att flytta isf. Men det ska vi nog ordna.

Sen ska jag åka hem till Lina vi ska ut och springa lite och sen ska vi laga tacopaj! Gott! Men jag måste nog göra något att äta innan dess för jag är hungrig nu!! Och jag är inte sugen på ägg o bacon.

Japp men vi hörs senare.

Photoshop nörd

Heej!

Suttit och kollat på massa photoshop guider på moderskeppet och känner att det finns ju massa roliga lätta grejer man kan göra. Så jag har tänkt att lära mig mer och mer och mer för det är roligt att kunna.

Ska snart hoppa i säng för jag börjar känna mig trött. Dagen har gått så fort förmodligen för att jag har varit ledig hela dagen. Imorgon blir det mattelektion och sen ska vi åka bort till akelius och snacka lite med dom och se vad dom säger. Så förhoppningsvis får vi ett svar imorgon!

Hoppas alla har haft en mysig fredag!


I can do it!

YAY! Idag har jag fixat att springa 3 km helt själv utan att stanna ! Alltså jag är så stolt över mig själv och fattar inte att jag fixade det. Jag har liksom världens uslaste kondition och har aldrig orkat springa så långt utan att stanna.

Det var så komiskt för Per skulle ju springa med mig egentligen men han lyckades låsa in bilnycklarna i bilen när vi hade kommit fram. Så han sprang istället ner till lägneheten och hämtade reservnyckeln till bilen medans jag sprang i skogen. Jag tycker inte om att springa vid vägen där folk kan se mig av någon anledning! :P Väldigt skumt. Men sådan är jag! Att jag springer hjälper ju mitt viktmål också !

Nu tänkte jag laga mig kycklingwok och se på smallville. Sen kanske jag ska laga ostkaka LCHF style också vi får se :)

Tips!

Tänkte tipsa om ett gott té som vi har köpt hem :) Det är liptons jordgubbste :) Mycket gott te och det luktar väldigt mycket jordgubb också :)


Tuesday

Sen idag känner jag, gick upp vid 10 men har typ suttit vid tv:n och glott i några timmar. Tänkte jag skulle göra mig iordning och sen sätta mig och plugga lite. Idag händer det annars inte så mycket vad jag vet. Väntar på att Akelius ska höra av sig.

IDag vart det den vanligaste frukosten Bacon och äggröra!


Tips!

Åh tänkte tipsa om något roligt ikväll. klockan 23.00 på 6:an börjar Paradise Hotel!! Jag ska iaf placera mig mjukt i soffan och glo på det dramafyllda paradiset. Hoppas det är roliga människor med iår. Förra året hejjade jag ju på jackie och hon vann ju också så det var ju kul!



Spring i bena!

Tja!

Inget har hörts från akelius ännu, sega myndigheter :P Imorgon tror jag att jag ska ringa istället.

Japp jag och Per var iväg och sprang förut, är så stolt över mig själv för idag så sprang jag hela vägen eller jag gick typ 4 steg och resten sprang jag även uppför plus att jag hade håll och skosnörena hade gått upp! Så nu är jag nöjd med mig själv! :D Det känns så underbart gött när man är färdig och bara står och stretchar en stund. Tur att jag har min goa pojkvän som pushar mig hela tiden annars skulle det inte gå...

Funderar på om vi ska göra en systemåterställning på datorn för vi ha fått så mycket dret på den och den har blivit väldigt seg. Vi får se om jag orkar!




Hoppas hoppas..

Hej Måndag!

Idag väntas det på beslut om lägenheten så man kan börja packa ngn gång hoppas inte det blir något krångel för det skulle verkligen vara min och Pers tur. Då får ni stå ut med en bitter Therese ett tag isf :)

Idag blir det skola klockan 13 - 15 och sen ska vi jobba på en labbrapport som ska vara inne på Torsdag. Men den tror jag vi blir färdiga med idag.

Ingen skillnad på vågen ännu står fortfarande kvar på 60 och börjar bli riktigt trött på de, vill bara ge upp och äta goa chips :P Men ikväll ska jag och Per iväg och springa igen. Ska försöka att åka iväg och springa minst två ggr i veckan så kanske det händer något snart.

Dags för att äta frukost..

S ö n d a g

Nu är jag trött efter min jobbhelg! Imorgon får jag sovmorgon iaf så himla gött! Känns så himla härligt för jag tycker verkligen inte det är jobbigt att plugga. Jag typ längtar efter varagarna ibland :P  Vi får se om jag tycker det är lika roligt nästa år när jag ska plugga Fysik A , Biologi B, Kemi A och Matte D. Rättså tunga ämnen är det ju.

Jag har träningsvärk! Och det är ju bra att jag har det så känns det att man har gjort något! Funderar på om jag ska spela lite The Sims.

Uppdaterar mer sen!

Dansa

Heej!

Mätt och belåten är jag nu :) Såg precis på Stomp the yard 2 och kände att jag blev så himla sugen på att börja dansa igen så nu tänker jag nog anmäla mig till en kurs till nästa termin. Det vore så himla kul att komma igång igen. Och nästa termin tror jag att jag har tid också! :)

Känner mig jättetrött redan så det blir nog sängen snart tror jag. Imorgon börjar jag klockan nio och slutar fyra så jag har ett rättså gött pass imorgon.

Japp men sov gott alla :)

Jag vill inte motionera!

Nu är jag stolt över mig själv har varit och sprungit 2,9 km Stannade endast 2 gånger så det känns mycket bättre än förra gången vi va ute. Ni kanske tycker att det är löjligt lite men jag har världens dåligaste kondis och trodde jag skulle spy efter halva vägen :P Sån är jag.

Nu ska jag springa iväg till affären för att köpa lite saker till gratängen :) Mums!

Låten som gick i mitt huvud när det var som värst haha !



Lördag

Hemma från jobbet nu. Det ska snart komma hit några som ska titta på lägenheten och sen ska jag och Per gå ut och springa (läs: Gå fort).

Jag är riktigt trött idag känner jag vet inte vad det är med mig men jag piggnar nog till efter joggingturen :) Ikväll händer det inte så mycket tror jag för jag orkar inte göra något ! Ska laga mat sen tror det blir morotsgratäng idag med och fläskfilé mumma!

Hörs sen!

Nu har jag bestämt mig!

Nu har jag bestämt mig för att äta frukt även fast man inte får i LCHF, känner att jag saknar frukt plus att det är bra som mellanmål. Sen har jag tänkt att varje gång jag känner för att äta frukt så måste jag göra något typ gå ut och gå. För då blir det ju plus minus noll med frukten.

Så nu ska jag göra en fruktsallad till fredagsmys ikväll och lite natuerell youghurt till det. Men först är det IDOL!


The Sims



FREDAG idag, alltså dagarna bara springer iväg nu ! Allt går så himla fort så det gäller att ta vara på varje underbar stund.
Idag kommer mamma hit får se vad vi hittar på :)
Tänkte ju att vi skulle börja packa lite men det är ju som sagt inte säkert att vi får lägenheten än.
Men jag tror att vi får den, förstår inte vad som är problemet annars.

Igår installerade jag The Sims 3 på datorn och jag märkte direkt att jag kommer bli nörd. Per bara suckade åt mig när jag sa att jag hållde på att göra en sim av min sambo :) HAHA , det är ju kul ju. Det var så länge sedan jag spelade och då var det ju första sims så det är stor skillnad!



Nu måste jag dammsuga för sen kommer det en som ska kolla på lägenheten :)


Högskoleprovet!

Åh, jag fick låna denna boken av Mackan
så nu kan jag verkligen plugga till högskoleprovet :)


Yea!

Tacopaj igen !

Ikväll blir det tacopaj igen! :) Det är så himla gott så man kan inte få nog av det . Idag har jag träffat mackan det var mycket trevligt :)

Jag börjar bli lite nervös över lägenheten tänk om vi inte får den. Då blir jag jätteledsen ! Jag är sugen på att se harry Potter ikväll. Längtar så himla mycket efter att dödsrelikerna ska ha premiär 19 nov. Det kommer bli så bra!!


Torsdag

Hej alla kära!

Är hemma nu på min håltimme, börjar klockan 13 igen och slutar klockan 3 efter det ska jag hem till Mackan en sväng ! Blir trevligt!

Känns gött att slippa gå runt i stan och bara vänta på att tiden ska gå! Imorgon så ska mamma komma hit ! Ska bli kul att bara hänga. Min mamma är bäst!

Nej nu ska jag gå in och pussa på min kära pöjk!

Hemma

Nu är jag hemma från jobbet! Tänkte jag skulle hoppa in i duschen och ta mig något att äta! Det ska bli så himla gött för i den nya lägenheten är det badkar. Gud så jag har längtat efter att kunna hoppa i ett varmt bad efter jobbet. Med massa skum! :)

Imorgon är det 3 timmars håltimme i skolan! DRYGT! Men jag får ta och gå på stan eller något. För nu har jag ingen matte jag kan plugga och på biologin ska vi labba. Ingen Idé att åka hem för bussen tar ju 20 min..( Nej men vänta nu, per är ju ledig imorgon. Jag kan ta BILEN! Woho!) Kan jag ju åka hem och laga mat!

Idag har det varit två stycken som har kollat på lägenheten, hoppas verkligen att någon vill ha den för den är ju väldigt fin! Annars blir det ju lite kris!

Nej nu blir det dusch som sagt, får se om jag uppdaterar något mer!

Städat!

Idag ska jag jobba! Ska bli gött faktiskt! Jag har inte jobbat på ett tag nu, det är bara en kortis dock 17-21 men det är något iaf. Nästa vecka måste jag få lite mer tider för då har jag bara 4 timmar inte bra!

Nu är det rent och städat här hemma så att det bara är att komma och besöka och kolla på lägenheten, måste bli av med den så att man kan börja packa för 1 månad går ju väldigt fort!

Hörs sen!


Vill ha just nu!

Detta vore fint att köpa till nya lägenheten ! :)


O n s d a g

JAG FICK G PÅ MATTE C PROVET!! Är så himla nöjd :) Jag var helt säker på att det blev IG men icke, jag fixade det och jag är så stoltöver mig själv.  Nu ska jag bara sätta resten av proven så har jag förhoppningsvis ett G i kursen.

Idag ska vi ha två stycken som kommer och kollar på lägenheten, tror inte det blir några problem att få bort denna. Men vem vet vi måste bli godkända av akelius också så att vi får den lägenheten. Men det tror jag att vi blir. Ska bli så kul att komma närmare till stan , nu kan jag ju cykla till skolan istället för att ta bussen och sitta på den i 20 min riktigt drygt!

Nejnu måste jag dra ett varv med dammsugaren så att det är fint här när vi får gäster!

Pöss

Yes!

Nu har jag varit och träffat cazzie och kollat in hennes nya lägenhet, den var riktigt fin!

Jag har ju precis fått reda på att vi kommer flytta in i nya lägenheten den 1 november woho! Så nu ska jag börja packa jag menar 1 månad går ju väldigt fort. Måste bara få bort vår lägenhet så vi inte behöver betala dubbelhyror bara. Så om någon är intresserad av en 2:a i skåre 63kvm väldigt fin med stor balkong så är ni välkommna att göra intresseanmälan i kommentarsfältet :P

Kommer nog ha lite inredningsinlägg i bloggen nu för jkag är så sugen på att inreda!!

Blogginlägg.

Jag har varit duktig idag tagit disken och vikit massa tvätt ! Känns alltid gött när man får något sådant gjort !

Alltså jag tror jag har lyckats glömma min mobilladdare hos syster, Inte bra! Jag har inga batterier kvar på min mobil så jag måste gå och köpa en ny antar jag. Hoppas inte dom är dyra! Mitt batteri som jag har i bankdosan är också slut så det måste jag också köpa så jag kommer åt mina bankärenden!

Ska snart åka in till stan för att träffa Cazzie, ska bli roligt att se nya lägenheten! Och träffa söta Enya ( deras fina amstaff).


T i s d a g

God morgon!

Idag är det tisdag och på schemat står Cazzie, jag ska åka dit och se deras nya lägenhet ska bli trevligt!

Imorgon är det äntligen matte , vi ska få tillbaka matteprovet imorgon och jag hoppas så himla mycket på ett G ORKA göra omprov liksom.

Ska snart gå upp och göra lite frukost, blir smoothie idag tror jag eller om jag ska ta gratängen som blev över igår. Anledning till varför jag inte skrivit någon vägning vecka 4 är för att det inte har hänt något. Jag ligger stilla på 60 kg vilket är väldigt frustrerande. Det var detta jag var rädd för att jag skulle stanna där. För jag tröttnar då så nu på senaste tiden har jag känt att det är onödigt och inte värt det. Men jag ska pröva ett tag till så får vi se bara jag se en 5 på vågen tror jag det går bättre :)


Bilder!

Här kommer bilder från helgen på mosters godingar!
Bilderna är tagna med min mobil, därav inte världens bästa kvalité! ;)




Tycker du jag är gullig skulle du se min moster





M å n d a g

Har varit i skolan i två timmar fick tillbaka provet idag och jag fick lite VG haha ja de va vad han sa och det är jag mycket nöjd med!

Idag var första natten i nya sängen med nya sängkläder så himla gött! Sov riktigt bra :)

Jag kanske ska berätta nu om det roliga men det är väl fortafarande lite osäkert. Men vi har fått nys på en ny lägenhet på herrhagen en 2:a, Det lutar mot att vi får den iaf. Och då blir det flytt rättså tidigt ska bli så himla kul!!! Jag ska inreda som en tok ;) Men jag ska inte gå händelserna i förväg för det gör jag alltid och blir alltid lite besviken så nu ska jag ta detta med ro !

Dags för att laga lite mat !

Har haft en trevlig helg!

Heeej!

Har varken hunnit eller orkat uppdatera under helgen, jag har iaf haft en jättebra helg ! Var ju på Arvikamarten i lördags och jag blev bara sugen på allt gott som man kan äta :D Köpte en t-shirt till Amanda och en till Alvin, en leksak till katterna typ ! Vart inte så mycket mer.

Sen var jag och syrran och plockade svamp, fick ihop ett halvt kilo så det var ju kul! Blir att steka :)

Idag åkte vi ju hem. Plockade upp Lina som också var i Arvika. När vi kom hem fixade vi ihop vår nya härliga säng, fast vi fick åka förbi och köpa nya lakan för våra räckte inte till en 1.80 säng ;) Men nu är det bäddat och klart !

Har tagit massa bilder under helgen men orkar inte lägga upp dom nu.

Nu ska jag se på The guardian med min kära livskamrat!

Puss

Är i skogen och plockar kantareller med sy...

p021010_16_21000 (MMS)

Är i skogen och plockar kantareller med syrran! Riktigt mysigt!


Fredag

Idag har de varit fullt ös hela dagen. Gick först upp och plockade isär sängen, sen vart det ner på stan med Lina jag hittade mig en snygg cardigan från H&M för 199kr och köpte mig äntligen ett frisörshampoo , balsam och inpackning så nu hoppas jag att mitt hår blir fint :)

Sen blev det att åka hem till syster plocka ihop sängen igen och nu sitter jag här. Imorgon blir det Arvikamarten jag skja kolla efter äggkoppar tänkte jag :P

Får se om jag hinner uppdatera imorgon!

RSS 2.0