Tv-bänken.

Japp jag tog en bild och jag är ledsen men den blev inte så mycket bättre än såhär så ni får stå ut. den syns iaf fina Tv-Bänken :)


Ny kamera?

Som jag skrev tidigare så vill jag ju ha en ny kamera som inte är för dyr, en som jag kan ha med mig överallt och som tar någorlunda bra bilder :) Jag tror jag har hittat min önskan. Denna kamera kostar bara 499kr och kommer från halens, 10.2 megapixel 3x optiskt zoom så det är ju helt okej :) Så jag är faktiskt lite sugen.
Sen är det väldigt snygg också !



























Gymkort, check!

Hej mina kära vänner!

Nu har jag varit iväg och köpt mig ett 11-kort på friskis ! Yay! Här ska tränas, kul! Jag ska kila dit imorgon tänkte jag , det är ju så nära!

Måndagar i skolan är nog den segaste dagen som finns, ändå hade jag en inställd lektion men jag var lika trött ändå . Jag måste börja lägga mig lite tidigare. Ska hoppa in i ett bad sen tror jag eller om jag bara duschar vi får se.


M å n d a g

God Morgon!

Har nästan precis gått upp , Sitter och äter frukost nu. Idag blev det havregrynsgröt  med hallon och blåbär mycket gott !

Ska iväg till skolan snart och ha mina två lektioner.
Men vi hörs mer sen
Puss

Love & other drugs

Åh va gött jag satte mig och pluggade efter att Per åkt iväg så nu är jag färdig med labbrapporten i fysiken som ska vara inne på fredag :) Gött så slipper jag tänka på den. Har inställd lektion imorgon på morgon så jag börjar inte förens klockan 13 gött!

När Per kom hem tog vi ett ryck här hemma oh städade, är verkligen hur nöjd som helst med TV:bänken jag har inte kunnat agit några kort bara för det är för mörkt här inne. Måste verkligen köpa mig en ny kamera tänkte bara köpa en liten smidig digitalkamera som tar någorlunda bra bilder för sen vill jag ju spara ihop till en systemkamera.

Nu blir det snart Bio, vi ska se på Love & other Drugs. Hoppas den är bra!

Pusss


“Nobody can go back and start a new beginning, but anyone can start today and make a new ending.”

Jag är så arg och irriterad nu! Jag och Per skulle precis kila ner till stan och gå en runda. Då ringer hans dommarkollega och frågar vart han är. Han skulle tydligen dömma hockey idag som alla andra dagar han är ledig Kul! Not... Så han fick springa iväg fort. Tråkigt...

Men en sak som är kul iaf ! Per ska bjuda mig på bio ikväll, de hinner vi med iaf.

S ö n d a g

God morgon!

Shit det vart lite sent igår :) Tror vi somnade halv 5 eller något så jag är lite seg :) Idag ska jag få med mig till en stund till stan för nu är jag sugen på att köpa lite kläder :)

Japp dax att väcka Per och sen göra sig iordning!

Puss

L ö r d a g

Oj jag har visst inte uppdaterat ännu, skumt. Jag och Per har iaf haft fullt upp med att sätta upp vår tv-bänk och det tog flera timmar för oss! Riktigt drygt, men nu är den äntligen uppe och det blev så himla snyggt! Ska bli riktigt kul att köpa expedit hyllorna också till veckan det kommer bli så himla bra. Sen är vardagsrummet i princip klart ! Lite smått och gott bara!

Vi har haft Patrik här idag också han har hjälpt oss att handla och sen åkte vi hem och käkade jättegod mat och såg på Harry Potter Blu-Ray. Mycket bra dag !

Ja lägger nog upp en bild på Tv-bänken imorgon för det är så mörkt så det kommer inte bli någo bra.
Jaja nu ska jag nog gå och lägga mig tror jag.

Puss

“Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today.”

Hej Kära Bloggen!

Sitter och väntar på att min kära pojkvän ska komma hem! Ha är iväg och dömmer hockey. Så fort han kommer hem så ska vi sätta ihop tv-bänken :) Kul! Men jag längtar även tills vi får hem expedithyllorna, jag har tänkt att ha ett collage med foton i olika storlekar och sätta upp snyggt ovanför en av hyllorna ! Det kommer bli riktigt najs tror jag.

Nu måste jag ta en sväng i duschen.
Föressten vilket fint väder det är idag, jag trodde all snö var borta när jag vaknade för solen lyste så!

F r e d a g

Heej Allihopa!

Idag har vi äntligen varit iväg och handlat en ny tv-bänk, blir dock att vi plockar ihop den imorgon så ni får se resultatet då :)

Vart ingen shopping idag tyvärr men det får vi ta en annan dag :) Kanske kan få  med mig Per en sväng imorgon ! Vi får se.

Kvällen bjuder inte på mycket mer nu tror jag, har varit hemma hos världens bästa Lina och ätit tacos och sett på Solsidan som jag faktiskt måste erkänna var rätt bra :)

nu blir det nog film!

Puss

“Love is just a word until someone comes along and gives it meaning.”

Hej !

Längtar till imorgon ska bli så kul att åka ut på en shoppingtur, ska försöka fota allt som kommer med från IKEA också :) Är sugen på att köpa lite små inredningsprylar också och inte bara möbler. :) Lite blommor kanske vi lyckas få hem också, får vi se om katterna äter upp dom :D

Har sett dom två första avsnittena av serien Glee, har ni sett det någon gång? Faktiskt rätt underhållande med bra musik :) Nu ska jag se på ett avsnitt till sen ska jag lägga mig och läsa veckorevyn som jag sprang iväg och köpte förut!

Hörs imorgon!



What am i to do with my life, how am i supposed to know what's right...

Jag är så trött på Vinter och snö och kallt! Jag vill ha värme nu nu nu... Jag hoppas på att februari går fort och mars går fort! Sen är det april och april är ju en bra vår månad :) Iår ska jag köpa mig en snygg jeansjacka tänkte jag. Hade en när jag var yngre och jag använde den jämt och ständigt.

Denna från bubbleroom.se är fin :)


T o r s d a g

God morgon!

Idag trodde jag att jag skulle dö när jag gick upp. Sov riktigt dåligt inatt, Per slutar ju så sent och jag vaknar jämt när han kommer hem sen kunde jag inte somna om. Jag tror inte jag somnade förens typ vid 4 eller nåt! Och jag skulle upp vid halv 7. Men men när man väl har kommit upp så år det lite lättare. Tänkte faktiskt åka hem och lägga mig och sova direkt efter lektionen men jag känner att det är bättre att komma igång och inte sova bort hela dagen.

Imorgon ska jag och Per åka iväg till IKEA och köpa fina hyllan till TV:n som vi har kollat på. Och lite annat och sen blir det en sväng på stan med Lina :) KUL!

Idag måste jag plugga Kemi, jag har två labbar att göra och då också 2 labbrapporter plus lite uppgifter. Drygt! Måste städa lite också. Sen funderar jag på om jag skulle gå ner och köpa ett 10-kort på friskis vi får se hur mycket jag hinner med.
Slutar förmodligen med att bara jag sitter vid datorn...

One Tree Hill

Yes ! Nu ska jag sätta mig och kolla på det nyaste avsnittet av One Tree Hill :) Det är lätt den bästa serien som någonsin gjorts. Det kommer bli så trist när det inte finns kvar längre  men jag ska snart börja se om den tror jag ! Man mår så bra när man ser på serien :) Så nu ska jag sätta mi och må bra i 43 min.

Hörs imorgon !



You Again

Heej!
Visst verkar denna filmen bra? Kanske kan bli en alla ♥ dag film :) Det börjar ju närma sig och iår tänkte jag att jag och per skulle gå ut och göra något, bio och middag kanske :) Jag tycker Jamie lee curtis är väldigt bra så den är nog bra!


“The most important thing in life is to learn how to give out love, and to let it come in.”

Tror ni det blev någo solning eller?! Nepp när vi kom till badhuset så berättade dom att dom tagit bort dom för 1 år sen jahapp så efter var vi :) Så vi tog en sväng till McDonald's och Lina bjöd mig på mat :) Vi får gå och sola någon annan dag !

Vad ska jag hitta på nu då tro? Plugga lite kanske :)

O n s d a g

Hej!

Har precis kommit hem från min enda lektion idag, hade matte vi satt bara och gjorde uppifter så det var gött! Nu ska jag kila iväg till Lina för vi ska gå iväg och sola lite : ) Det var längesedan så det ska bli gött at få lite färg på dena vita kropp!

Japp hörs sen !






Tips: Hur man ändrar olika saker på inläggssidan!






Videoguider

Hej !

Idag har jag haft mamma här på besök :) Vi har lagat lasagne och det blev väldigt gott :) Sen har jag pluggat lite Kemi :) Lite senare kommer det upp en videoguide på hur du designar din blogg :) Ni får säga till om ni tycker det är roligt och om ni vill ha fler sådana inlägg !

Hörs sen!

T i s d a g

Heej!

Idag ska mamma komma! Yay! Det ska bli trevligt. Så nu måste jag gå och göra mig iordnin för jag ska möta upp henne på stan :) Idag är det en efterlängtad löning också :) På freda ska jag och Lina gå på shoppingtur för jag känner att jag måste shoppa lite kläder. Det är bara hål i alla mina !

Japp men dax att göra sig iordning!

Before and After

Äntligen kommer det lite före och efter bilder! Dock är allt inte färdigt ännu med inredning och så men här får ni se tapetresultaten iaf. Bilderna är lite korniga min mobilkamera är inte den bästa..

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Japp så så här ser det ut just nu då :)

 


Om jag orkar

Funderar på om jag ska baka kladdkakemuffins tills imorgon som jag kan bjuda mamma på :) Det är ju så grymt gott! Om jag orkar!


Om jag orkar

Funderar på om jag ska baka kladdkakemuffins tills imorgon som jag kan bjuda mamma på :) Det är ju så grymt gott! Om jag orkar!


M å n d a g

Shit va måndagar är dryga! I skolan iaf för när man kommer hem då springer tiden iväg och snart är det sängdax igen ! Men just nu är jag gla' för imorgon är jag ledig och då ska mamma komma hit! Vi ska laga mat och se på film det ska bli jättekul!

japp men jag uppdaterar mer sen måste fixa mig något att äta nu!

Puss

S ö n d a g

Fy jag är så himla trött och grinig känner jag! Ingen lust eller ork att göra något alls. Ibland känns allt så himla tungt ! Har iaf varit och jobbat 8-16 bra med pengar iaf! Nu jobar jag inte på några helger så det ska bli gött att vila upp sig lite kanske till och med kleta på lite nagellack :)

Imorgon är det en lång dag i skolan också ! Men det ska väl gå bra :)

Hörs lite senare.
Puss

L ö r d a g

God morgon !
IDag ska jag iväg och jobba en 12-16 så det är en kortis , som lyckas lltid vara jobbigast på något vis ! Men det ska nog bli bra :) Jag vet inte vad jag har börjat med men jag vaknarvarje morgon och är verkligen blöt eller det känns som det iaf ! Jag har börjat svettas skitmycket på nätterna och jag har inge aning om vad det kan bero på.

Skumt!

Nu måste jag göra mig iordning :)




Bra bok?

Är det någon som har tips på någon bra bok?! Jag är sugen på att snöa in mig på någon riktigt bra! Jag har väl en något blandad smak antar jag ! Som t.ex jag älskar Harry Potter, Twillight, Millenium trilogin( riktigt bra!!) oc självbiografier :)

Ni kan väl tipsa mig om något bra?!

ajfone ♥

 

Det är så orättvisst, Per fick hem sin iPhone igår! Fatta va avis jag är när han sitter och pillar på den! Jag har ju velat haft en sådan hur länge som helst! Dålig stil! :) (Den är inte vit♥)


F r e d a g

Hej!

Hemma efter skolan nu ! Jag och per tog en liten sväng på stan också käkade lunch i duvan huset mycket gott :)
Idag ska jag försöka få per att se på en skräckis med mig annars ser jag en själv.


vet ni?!

Vet ni?! Kakeldekoren passade inte till vårt kakel! Tror ni jag blev irriterad eller?det skillde typ 2mm, 413kr för sju paket men jag lämnar ju tillbaka dom så att jag får tillbaka penarna ! Antar att vi får stå ut med rödbruna kakel :(

Idag är det dubbeltimme av masterchef så jag är bänkad fast jag ska göra pannkakor också! Hur ska man hinna med allt? Antar att man får prioritera :)

Förvaringsburken?

Just det jag har glömt att berätta att min förvaringsburk eller vad man ska kalla det har kommit ! Den är köpt på o-råsa och kostade 79kr ett fint kap, dock hade dom rättså dyr frakt men det var den värd :)


T o r s d a g

Hej!

Idag började jag tidigt, 8.10 usch jag hatar verkligen att gå upp tidigt speciellt när jag inte kan somna på nätterna. Per jobbade till 1 och då har jag svårt att gå och lägga mig innan han kommer hem men jag omnade tillslut och sen vaknade jag när han kom hem! Typiskt!

Idag ska jag plugga och bara vara hemma, det ska bli gött. Ska städa och dona lite här hemma för nu är det stökigt igen :)

Föressten vi har kära Plexus här på besök ! Roligt för honom att ha någon att leka med fast nu i början springer han mest och gömmer sig men det går över snart !


O n s d a g

Dåligt update idag av olika anledningar. Men jag har iaf varit med Lina , vi har haft en riktigt go slappis dag med tacopaj :) Imorgon börjar jag tidigt men jag slutar även tidigt så det blir gött! Jag måste fixa min kemidiagnos imorgon

Vi får se hur mycket jag uppdaterar imorgon, jag har en sorts bloggtorka just nu känner jag!

God Natt

Inredning

Heej !

Hemma från ikea nu :) Vi hittade en jättefin tv-bänk som jag tror vi ska köpa men den fick inte plats i bilen så vi fick vänta :) Men jag tror den kommer bli riktigt snygg här hemma :) Vi köpte även kakeldekor och ett nyckelskåp från lagerhouse.




T i s d a g

Heej!

Idag tror jag att jag och Per ska åka iväg till ikea och handla lite mer inredning, alltid kul men kontot får ta stryk haha :)

Ikväll så lovar jag att det kommer upp lite bilder på lägenheten för idag är jag ledig, dock har jag läxa! Efter första dagen i fysik också! jaja vi får se hur det går !

Hörs sen!

Puss

Första dagen...

Första dagen i skolan och jag måste säga att det var tungt! Sista lektionen var fysik och det var inte lätt plus att jag lyckades få huvudvärk då också. :(

Handlade studentlitteratur för 1600 förut fick lite ångest faktiskt det är så mycket pengar..
Jag oc älsklingen ska se på prince of persia nu :)

Puss

M å n d a g

God Morgon! Idag börjar skolan och det känns väldigt gött! Tiden går så fort när man pluggar och det betyder att det går fort till vår och sommar :) Jag längtar så himla mycket efter att kunna plocka in vinterjackan i garderoben.

Idag har jag matte,biologi och fysik så det är mycket information som ska in idag!

Japp men nu måste jag kila.

Puss

Gardiner

Yay nu är gardinerna öppe och byrån funkar som den ska :) Jag är att händig ibland! Blir nog att fixa något att äta nu innan jobbet ska åka om en timme.

Hörs ikväll !

S ö n d a g

God morgon !

Jobb på schemat idag, men även spika byrå, stryka gardiner (fan va tråkigt..).

Alltså jag känner att jag har lite bloggtorka nu, ikväll blir det nog lite före och efter bilder på lägenheten iaf :)

shit...

Shit va trött jag blev nu efter jobbet,  blir väl så när man inte har jobbat på ett tag. Tror jag ska se ett avsnitt av teen mom innan jag går och lägger mig.

Vi hös mer imorgon!

Puss

Gröna mattan !

Att nåla upp gardiner är nog det tråkigaste som finns. Jag tror jag satt i en timme och krånglade med dom :P Nej träslöjd var mer min grej :) Tänkte jag skulle spika ihop byrån men jag orkade inte leta efter spik så jag väntar lite med det. Den typ föll isär igår när jag och Per flyttade på den.

Jobbet ringde förut också, jag ska in och jobba lite tidigare gött med lite extra timmar plus att jag får rast när jag jobbar 5 timmar så himla gött pass :)

Nu dyker snart Lina, Cazzie och Alex upp. Nyfikna på hur lägenheten ser ut nu :) Jag la ut nya mattan igår också och jag kan inte säga annat än att jag älskar den och det gjorde Atlas med ! :D


L ö r d a g

God Morgon!

Idag står jobb på schemat fast jag börjar inte förens klockan 19. Cazzie och Alex ska komma hit en sväng sen och se på tapeterna :)

Nu blir det frukost..Ägg är jag sugen på!


cravings

Jag fick sådan himla craving efter Coca-Cola, så jag letade upp alla pantburkar som fanns hemma och fick min cola tillslut! När jag vill ha det då ska jag ha det också! :)

Annars går jag runt och donar och försöker få ordning här i lägenheten, jag är verkligen hur nöjd som helst med resultatena i lägenheten. Det känns som en helt ny lägenhet bara hallen som inte passar in. Men den fixar vi nog själva om någon månad. Det blir en mörk färg jag skulle vilja ha mörklila. Det är så vitt nu i lägenheten så nu vill jag ha något mörkt :)

Nu ska jag greja lite till och dricka min Cola! :)


Damn I'm Good!



Har snickrat ihop sängen nu :D Riktigt nöjd över att jag klarade mig helt själv. Visst är den fin?

F r e d a g

God morgon!

Ida ska jag hämta hem katterna ! Yay! Jaghar verkligen längtat jättemycket efter dom, det blir så grymt tråkigt när dom inte är hemma, dom förgyller dagen liksom.

Men först ska jag klä på mig och städa ur sovrummet som nu är färdigt :) ROLIGT, att det äntligen är färdigt. Vi får se när vi tar hallen för den ska vi fösöka oss på själva och det ska tydligen vara det svåraste rummet att tapetsera så vi får se hur det går !

Puss




Dags att dregla på kudden...

Nej nu går jag och lägger mig så att det blir fredag någon gång.. Jag längtar efter katterna och imorgon är alla rum färdig tapetserade så då ska jag skruva ihop stommen :)

Sov Gott♥

Kladdkakemuffins





Blev mycket lyckat!

Baktajm

Jag bakar kladdkakemufins :D Hoppas det blir bra!

Baktajm

Jag bakar kladdkakemufins :D Hoppas det blir bra!

T o r s d a g

God Morgon!

Hm jag funderar på vad jag ska hitta på idag ! Jag vill bara att sovrummet ska bli klart så att jag kan börja och fixa och dona ! Men jag får vänta tills imorgon :)

Nu tänkte jag slänga i mig lite frukost...
Hörs sen

Smygtitt!



Här får ni ett smakprov på hur vår fondtapet ser ut i vardagsrummet :)

Till köksredskapen..

Jag har länge letat efter en snygg burk som jag kan ha typ stekspade och lite sådana redskap i, som kan stå framme så det blir lätt att få tag på ! Nu har jag hittat den perfekta. Den kommer bli jättfin i vårt svart-vita kök.


Fika

Heej!

Har precis kommit hem från stan! Jag övertrasserade kontot och tog en fika med Mackan :D Nu är det fattigt sörrni, och då går jag  och fikar! ILLA! :)

Jag måste säga att jag blev väldigt nöjd med tapeterna i vardagsrummet. Ikväll när Per kommer hem blir det att flytta ut från sovrummet så att dom kan greja här inne istället. På fredag eller lördag kommer det nog upp bilder.


12 januari

Hej bloggen!

Idag ska jag ner på stan och träffa Mackan, det blir trevligt för det var ett tag sedan nu. Ikväll är vardagsrummet färdigt också så då måste vi flytta ut från sovrummet så han kan hinna med det också !

nu ska jag se på ett avsnitt av teen mom och sen blir det frukost.




Härligt...

Härligt dom är helt klara med köket nu, det ska bara torka :) Tapeterna är hämtade så imorgon åker dom upp på väggen i vardagsrummet :) Sen är det bara sovrummet kvar ! Härligt att det går så fort när dom väl är igång.

Nu väntar jag på Per för han ska ta med sig mat från jobbet till mig, jag är så himla hungrig!

Hörs sen
Puss

Träning

När jag får lönen då ska jag köpa ett tiokort på friskis ! Jag är så himla sugen på att börja träna. Jag har verkligen abstinens :)



11 januari

God morgon!

nu är tapeteseran/målaren här :) Härligt att vi snart kommer få det så fint om det är färdigt tills på fredag så ska jag sätta ihop sängstommen och lägga ut nya mattan sätta upp klockan. Det kommer bli bra de!

Idag händer det inte så mycket dock, jag har inget planerat och tycker det är rättså härligt, tänkte mest sitta här i sovrummet och se på film, sitta vid datorn. Sen när Per slutar vid halv fyra tar han med sig mat också så jag kan tjocka mig lite ! Det blir ju lite svårt att laga mat idag tror jag när det ska målas i köket.

Det är faktiskt väldigt gött att ha en vecka så här innan skolan börjar att bara ta't lugnt! För sen är det bara massa prov och inlämningar !

Uppdaterar mer senare..

Buried

Nu blir det film! Vi ska se på buried, har ni sett den?!



Härlig bild.

Heej!

Idag har dagen verkligen gått fort ! Vi har varit och lämnat katterna hos mamma nu och jag tycker det känns så himla tomt när dom inte är här.. Sen var jag ju hemma hos Malin också ! Vi lagade mat ända tills ugnen small och alla lampor gick!! Creepy dags för en ny ugn! :) Annars hade vi det mysigt. Satt och pratade mycket om allt möjligt mestadels tv-spel idag dock :P

Åh imorgon kommer dom och börjar tapetsera i vardagsrum och målar i kök så jag och Per har packat in oss i sovrummet. Jag kan ju säga att man vänjer sig väldigt fort med TV i sovrummet så vi får se om det blir något "spontanköp" på El-giganten om nån månad haha! Skulle inte förvåna mig.


10 januari

God morgon!

Idag ska jag träffa Malin! Det ska bli roligt. Det blir nog en film och lite mys :) Målaren ringde förut också så dm kommer hit imorgon och ska börja tapetsera ! Yay ! Det blir bra det, så är nog färdigt i slutet av veckan. Så vi måste plocka iordning lite här och åka iväg med katterna för jag tror inte det är så bra att ha dom här.

Japp nu måste jag göra mig iordning.

Puss

testar apelsinsaften

Jag har precis klickat hem lite studentlitteratur som måste införskaffas !  900kr liksom det är inte klockt va dyrt det är men man måste ju som sagt. Det ska bli gött att börja plugga igen det börjar bli drygt nu, tycker att jag kunde ha börjat imorgon istället :)

Idag har jag och Lina lagat tacos, ätit godis , tvättat, hjälpt per att sätta upp hatthyllan och tittat på när Per satte upp spegeln ! Det har varit en bra dag! Patrik och Emil var här en sväng också :)

Jag längtar verkligen tills dom kommer hit och tapetserar nu så att vi kan sätta upp nya sängstommen och lägga ut nya mattan och allt ! Det blir najs!

Jaja nu blir det nog en film. Såg på skyline förut och den var inte bra för fem öre!

9 januari

Hej allihopa!

Nu är jag med Lina ! Vi ska se på film äta tacos och sen blir det godis :D HAHA Vi är alltid så tjocka när vi umgås men det är kul de!

Nu blir det att laga mat!

Puss

9 januari

Hej allihopa!

Nu är jag med Lina ! Vi ska se på film äta tacos och sen blir det godis :D HAHA Vi är alltid så tjocka när vi umgås men det är kul de!

Nu blir det att laga mat!

Puss

Färdigfixad !

Sådär nu är jag färdigfixad och ska snart bege mig ut för att möta upp stina och cazzie :) Dagens klädsel blev då ett par lackleggins , en top som får mina boobs att se ut som meloner HAHA :) Allt från Gina!


8 januari

Nu har jag precis satt ihop hatthyllan det gick bra och det blev fint  ;) Per får borra och sätta upp den när han kommer hem från sin dömning.

Idag ska jag hem till majda på lite mys och en strawberry daquiri det blir mysigt de :) Som tur är mår jag inte illa idag men jag känner att jag måste äta något nu för senast jag åt var igår vid typ 14 så nu är det dags att fylla på magen !

Jag har jättemycket träningsvärk efter ridturen igår, hoppas det går över snart!

Ridtur









Lite bilder från när vi var ute och red igår :) Haha jag ser ut som värsta muppen !

Hopen IKEA


7 januari

Hej!

Jag har verkligen inte hunnit uppdatera bloggen något för det har varit full rulle nu i några dagar. I onsdags var ju jag oc Per och shoppade på IKEA, storhandlade och gick på bergvik en stund. Vi var även iväg och valde tapeter till sovrum och vardagsrum. Det blir brunt och beige i sovrummet och vitt i vardagsrummet ni ska få se för och efterbilder när det är färdigt.

Sen tog vi första bästa tåg till ottebol hem till syster yster för att sedan på torsdag åka iväg och kolla på hund som dom får hem om en vecka ungefär. Jag blir så himla sugen själv för dom var så grymt fina.

Idag har jag varit iväg och ridit och köpt sängstomme. :)

Sen när vi kom hem så mådde jag jätteilla :( Har spytt och grejer så nu tycker jag synd om mig själv. Grannen spelar musik så jag blir tokig på dom ! Dom visar ingen som helst hänsyn! IDIOTER!

4 januari

Gud va dålig jag blivit på att uppdatera men jag har ju bara jobbat så jag har inte haft något intressant att säga. Imorgon ska jag och Per åka iväg till IKEA och shoppa lite!! Ska bli kul! Vi ska gå till akelius och välja tapetar och så ska vi storhandla på willys så hela dagen är planerad imorgon !

Idag när jag kom hem från jobbet blev det mys framför tv:n och pizza :) Mycket gott!


NU?!

Prick 10 över 10 så satte grannen igång och spelade här nere, det värsta är att det är någon opera ?! va blire! Och precis efter det att man ska sänka sina högtalare då sätter dom igång :P Åh nu spelar dom "Av längtan till dig" HAHA Jag kan sitta och sjunga med utan några som helst problem.

3 januari

Heej!

Ja känner mig jättetrött idag faktiskt vet inte riktigt vad det är.. Har plockat ihop lite här hemma och startat en diskmaskin. Nu ska jag snart gå ner till tvättstugan och tvätta! Det är verkligen behövligt eftersom jag fick ställa mig och handtvätta lite trosor att ha på mig :P Jag måste köpa fler.

Jag längtar så himla mycket efter våren nu! Tycker det kan bli lite varmare oc att snön ska försvinna. Känner mig taggad för våren 2011 nu!


stuck it in the wrong hole


slö

Hej!

Nu är jag hemma från jobb! Det var en lång dag idag men det var kul ! Imorgon jobbar jag till klockan 15 sen måste jag hem och städa och sen är det tvättstugan som gäller.

Sitter och slötittar på Arn ska ta mig lite kvällsmat sen blir det nog en tidig kväll i säng.

slö

Hej!

Nu är jag hemma från jobb! Det var en lång dag idag men det var kul ! Imorgon jobbar jag till klockan 15 sen måste jag hem och städa och sen är det tvättstugan som gäller.

Sitter och slötittar på Arn ska ta mig lite kvällsmat sen blir det nog en tidig kväll i säng.



Jag älskar dig !♥

2 januari

Fy va jag är trött! Jag fattar inte, jag somnade vid fem inatt jag kunde verkligen inte somna. Så nu är jag hur trött som helst. Idag ska jag jobba 11.30-20 vi får se hur det går :P

Japp men nu måste jag äta frukost!

Puss

Shopping


Dom här och ett par lack som är vita på ena sidan och svarta på andra köpte jag på gina tricot på rean för 148kr ;) Jag hade ju presentkort också så dom var väldigt billiga.

Nu blir det fångarna på fortet.

Nu ska jag titta på fångarana på fortet och äta chips! Mitt bakfylle snacks :D Jag kände att jag behövde det idag!

Vet ni vad? Jag känner mig så himla positiv och lycklig en känsla jag inte känt på så länge. Ville bara säga det..

Mitt Nyår. (i bilder)














Haha den sista bilden diggar jag verkligen.

fylla på magen!

Nej om jag skulle ta och pallra mig ur sofan och gå till affären för att köpa något att äta. Jag orkar verkligen inte laga mat idag. Jag ska unna mig en coca-cola också för det har jag inte köpt någon på flera månader känns det som!

Puss

1 januari

Tänk att det är 2011 nu :) 2010 gick så himla fort. Det har varit ett bra år tycker jag men jag tror detta året kommer bli mycket bättre.

Jag hade ett jättebra nyår! Vi åt god mat, spelade spel, sköt raketer, kysstes på tolvslaget, drack shots. Jag trodde jag skulle bli tokig varje gång det plingade för då var det dags för en shot. Så idag mår jag som ja förtjänar ! som tur är så är jag ledig idag och har bara planer på att sitta hemma framför Tv:n! :)

Jag har tyvärr inga bilder !

Puss

RSS 2.0