T o r s d a g

Heej!
Längtar tills dom fixar blogg.se appen så man kan blogga från mobilen :) Hinner ju inte lika mycket annars vilket känns trist. Jag har iaf bestämt mig för att halvera mina matvanor och inte äta så himla mycket. För jag blir ju mätt. Har mått illa nu i 3dagar så jag känner att det inte är värt det plus att det inte blir att jag äter frukost och då går jag hungrig ändå. Därför jag slutade sist också :)
Idag har jag och älsklingen varit påIKEA och köpt en ny matta lite ljus och lite annat smått och gott kanske kommer upp bild sen :) Sen var vi och storhandlade! Känns gött att få hem lite mat! Så slipper man tänka på de ett tag.
Har varit på massa Fysik och Biologi stuga också så jag kommer ikapp ngn gång för nu går det verkligen skit rent ut sagt. Har ingen som helst motivation och känner bara att nej nu blir jag socionom så får jag ha djuren som en hobby. Men då får det att bli en hund snart också så jag har någon jag kan utöva min hobby på. Katterna är ju inte riktigt samma sak :) Men först blir det ett tag på Donken är sugen på att jobba och tjäna lite pengar nu faktiskt! Så att vi har råd och köpa oss en lite Eurasier :) Sådan ras som syrran och hennes familj har.
Okej bilden blev lite stor men det går ju inte att justera i google chrome! :S

Kluven...

Hej nu sitter en nyduschad therese med täcket i soffan! Mysigt! Mitt abbonemang har inte kommit igång ännu :( Men jag har redan laddat hem massa appar ! Den kommer nog bli proppad av program :)
Jag känner mig just nu väldigt kluven med hur jag ska göra med LCHF mitt motivation bara stendog. Så jag funderar på att om jag ska fortsätta med LCHF eller om jag ska halvera det jag äter bara ta mig en gång och sluta när jag är mätt, äta på mindre tallrik ja ni vet. SEn har jag ju tänkt att börja jogga igen nu när våren snart är här på riktigt.
Så jag frågar er, vad tycker ni att jag ska göra? Snälla ge mig tips!!

Onsdag

Hej!
Har inte varit hemma förens nu :) Har varit hemma hos kära Lina och firat henne på 22års dagen :) Tänk va gamla vi börjar bli. En annan rolig sak ! JAG HAR FÅTT MIN iPHONE :D Tror ni jag är i extas eller. Fast abonnemanget har inte kommit igång riktigt än men det kunde ta ett tag tydligen.
Ska snart gå iväg till dansen och skaka loss lite :) Sen blir det BB och Supernatural ! Per har redan somnat i soffan han :) Min sötnos!
Uppdaterar mer sen.

Recept på tacopaj.


Tror ni jag är taggad?


T i s d a g

Hej! Jag hade verkligen ingen lust till att uppdatera igår när jag kom hem, kände mig helt slut och hungrig :) Hade ju ingen frukost hemma mer än ett par gamla ägg åt tvåutav dom :P Och det var det enda jag åt ända fram till 20.00 så jag var grymt hungrig när jag kom hem.
Nu står det att min iPhone är levererad så den borde väl dyka upp imorgon eller på torsdag! Kul! :)

M å n d a g

God morgon!


Här är det en trött morgon. PÅbörjar dagen med att vara hungrig, inge bra. Bara för att jag börjar med LCHF idag så blir jag inte mätt på två ägg och en mugg te. Men det hade jag blivit om jag inte hade börjat..HAr nämligen inte köpt hem så mycket i LCHF väg ännu.


Idag står en lång dag på schemat, kommer nog inte hem förens typ halv sex för jag ska ner på stan en snabbis efter skolan tänkte jag.


Längtar tills min iPhone kommer. Hoppas jag får den på typ Onsdag eller något :) Vore perfekt.


Hörs ikväll!

LCHF

Jag har bestämt mig för att testa på LCHF igen :) Men denna gången blir det ingen frukt förutom hallon, ingen korv.
Får se hur det går denna gången :)

Äntligen!

Yay! Nu är den beställd, fast inte den vita då för det går ju inte än! Längtar tills den kommer! :)

Färjestad!!

Nu är jag hemma efter en mycket fullrulle dag på jobbet.
Härligt med Färjestad i SM-final! Men jag trodde inget annat! :D SM-Guld iår får vi hoppas på :)
Funderar på om jag ska ta och beställa mig en iPhone idag! Lutar mot det!! ;)

S ö n d a g

Hej!
Idag är det söndag! Hoppas att alla har ställt om klockan nu, frammåt. Har äntligen lärt mig det där att man ska ställa fram den.
Idag ska jag jobba till klockan 12 till 17 riktigt soft tid. Sen ska jag hem och plugga för imorgon blir det äntligen biologiprovet så att jag blir av med det. På fredag är det fysik prov och nästa vecka är det matteprov..Sen ska jag ägna mig åt Kemin som jag har hamnat efter i tyvärr :(
Blev inget soffköp under helgen tyvärr :(
Hörs ikväll när jag kommer hem.

Chill

HAr haft en minst sagt fullspäckad dag och det har varit kul! Har varit hundvakt åt lilla Qnutte och sen kom syrran & Co. på Fika här hemma. Mycket trevligt!

Nu är det chill framför Tv:n..

Ha en bra kväll allihopa!

Atlas har fullt upp!


L ö r d a g

Hej! Idag skiner solen och jag och Per ska vara hundvakt! YAY! Lilla söta underbara qnutte kommer hit medans Syrran & Co. ska gå på Mamma Pappa Barn mässan! Passar perfekt nu när jag är ledig också.

Håller på att tvätta bara men det gör ju inget..Per kom hem igår, var egentligen tänkt att vi skulle gå ner på stan och ta en drink och kanske käka en bit. Men Per var så trött så det blev godis Coca-Cola och film istället :) Mycket mys-pys (fast Per somnade efter Halva filmen :P )


Städa

Sitter och dunkar lite musik här hemma! DEt måste man få göra ibland! :) Nu ska jag städa, städa och städa! SÅ himla himla roligt! :) Imorgon har jag tvättid också, igen! Så det blir en städhelg för mig! Aja jag har inte tid med detta nu!

Städa

Sitter och dunkar lite musik här hemma! DEt måste man få göra ibland! :) Nu ska jag städa, städa och städa! SÅ himla himla roligt! :) Imorgon har jag tvättid också, igen! Så det blir en städhelg för mig! Aja jag har inte tid med detta nu!

TGIF

Äntligen fredag, som jag har längtat. Denna jobbiga vecka är slut, dock tror jag nästa vecka blir lika jobbig med plugg.

Per kommer hem idag också ! Mys! Har varit tråkigt utan honom här hemma.

Nu ska jag äta frukost och gör mig iordning och åka till skolan..Slutar inte förens klockan 15 idag :(

Burrig

HAr varit hos Majda där även Cazzie och Alex bor för tillfället! SÅg på big brother och åt glass! Mycket gott! När jag gick hem sen och öppnade dörren så flög mina katter ut i gången och när jag var påväg upp med dom kom Enya ut genom dörren, som tur var med koppel :)
Katterna blev lite rädda, haha kolla Atlas!


Tvättar soffan!

Fyyyy!! Jag vet att jag klagar extremt mycket på skolan just nu men detta är svårt! Jag är inte van vi att det går dåligt för mig i skolan så det känns trist...

Håller på och tvättar soffan så att den är fin och ren när det kommer folk som kanske vill köpa den, vore kul om det blir ett byte av soffa här hemma.

Niu måste jag gå ner i tvättstugan!

Puss

T o r s d a g

Helt underbart vädewr ute, äntligen! Längtar tills alla löv och blommor slår ut också gud va härligt!
Provet i biologi blev inställt idag också så det blir på måndag istället, vilket betyder att jag är ledig idag men jag ska åka ner till fysikstugan och plugga fysik där så att jag kan få hjälp.  Sen när jag kommer hem blir det att tvätta...

Nya serier

Japp nu har jag tänkt att starta en ny serie för det verkar ju som alla serier jag följer just nu har säsongsuppehåll ett litet tag. Så jag tänkte jag skulle börja mata igenom dessa:



Ajjfone

Tror nog att det blir att jag beställer en snart för jag orkar snart inte hålla mig mer. Kommer bli lite mer pengar som går till mobilen men alla säger att det är värt det. Har haft min mobil i 2år snart och då tycker jag att det är dags att byta :)

Först funderade jag på om jag skulle vänta tills den vita kom ut och se hur den ser ut men jag orkar inte vänta!! Ja vi får se när det blir men ni blir väl dom första att veta! :) Åh då ska jag ladda hem massa appar så jag får massa roliga spel som Per inte låter mig ha på hans Haha! Typ Bejeweled!! :) Kan spela det i evigheter..och bloglovin' appen, Blogg.se appen, Ikea och ahh jag måste ha en! :D


Hemma

Hemma efter skolan.. Vilket fint väder vi har!! Helt otroligt va fort det går när våren sätter fart. Tog ju skinnjackan och var lite orolig att det skulle bli för kallt. Men Icke!

Skitdåligt på matteprovet så jag tänker inte skriva mer omdet!

Kollade skatten nu också men jag fattade inte riktigt..Om jag fattade rätt så ska jag betala! Varför jämt alla andra tillbaka flera tusen på skatten när jag får betala? Fattar inte...

Nu ska jag laga mat!

O n s d a g

Åh va härligt jag känner mig riktigt utvilad, kunde inte somna om på snoozen :) Det var längesedan jag kände så. Nu ska jag äta frukost,sminka mig och cykla ner till skolan.

Idag har jag mitt matte D prov!! Hoppas det går bra.. Skinnjackan åker på idag tänkte jag!

Puss

Fin vår jacka!


T i s d a g

Så nu har jag gjort mitt 9½ h dag på jobbet. Tiden går ganska fort ändå och man kommer hem i bra tid. Jobbigt att gå upp klockan 6 bara :) Har varit en bra dag hitills :) Känner att sommaren kommer bli intensiv, rolig och spännande!


Nu blir det att plugga lite matte och sedan städa här hemma för det ser ut som ett bombnedslag.  Kläder överallt :)

Jag orkar inte mer.

Jag är så himla trött. Har försökt att plugga men jag får inte in mer om sinussatsen och enhetscirkelnoch exakta värden och all dret, det har helt enkelt tagit stopp i hjärnkontoret just nu.
Hoppas att det släpper när jag ska göra provet för jag bara måste klara det!
Nu ska jag försöka titta lite på tv men jag kommer nog somna, ska ju upp och jobba imorgon 6-15.30 Bra med pengar fast olägligt denna vecka när jag känner att jag skulle velat ägna min lediga dag till bara plugg.
Hoppas allt är bra med er iaf..
Puss

M å n d a g

Har varit på Mattelektion och ska snart bege mig till skolan för att gå på Fysik lektionen. Sen ska jag pplugga så länge jag ocrkar. Borde städa lite här hemma också men man hinner inte med allt. Måste lägga mig i tid eftersom jag börjar klockan 6 imorgon på jobbet också.
A men jag uppdaterar mer sen...

Titta fiskarna flyger.


S ö n d a g

Hej!
Har kommit hem från en lång dag på jobbet fast den kändes inte så lång. Trodde som vanligt att jag skulle ramla ihop och dö imorse när jag gick uppklockan 5. Hujjedamejjen va det är jobbigt att gå så tidigt. På tisdag blir det öppning igen men det är bra med extra pengar.
Fick precis reda på att biologiprovet är inställt på måndag vilket känns väldigt bra för jag känner att jag inte hunnit plugga så mycket under helgen som jag velat. Så nu kan jag plugga lite till.
Så nu har jag Matematik D prov på Onsdag, Biologi B prov på Torsdag och Fysik A prov på Fredag. Längtar till fredag kväll!

Fanns ej!

Heej!
Dom hade faktiskt inte ngn soffa som vi fastnade för där borta tyvärr men vi ska ringa på tisdag och se om dom har fått in den gråa då ist...

L ö r d a g

Heeej!

Jag hade en sådan hemska dröm inatt..Den var verkligen riktigt hemsk och jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Det var Atlas som började brinna..i munnen! Skitläskigt så jag fick trycka in en handuk i hans mun och då gav det sig men fatta va hemskt och va ont demåste göra. Och det värsta var att ingen hjälpte mig!


Tur att det bara var en dröm..Nu ska jag klä på mig för att åka iväg till fabrikslagret och kolla på soffor :)



är trött

Heej! Har varit hos majda en sväng :) Trevligt med lite sällskap. Cazzie, Alex och Emma var där också. Är så himla trött så jag tror jag ska ta täcket in i soffan och se på en film. Känner för att mysa ner mig själv.

Imorgon ska jag och Per åka iväg till sofflagret i åmotsfors och kika lite..

Katthår!!!

Just nu kämpar jag med en överkelig katt som prompt ska ligga på datorn eller stå på mina skolpapper och kleta massa hår i näsan ögonen och munnen på mig!!



F r e d a g

Fredagen är här och jag ska snart åka iväg till skolan för att plugga matematik och fysik. Töligast är att jag har 1timmes håltimme mellan lektionerna annars hade jag ju kunnat sluta tidigare. Men att sluta klockan 15 på en fredag är väl inte så sent !
Jaha vad hände med Karlstad under natten egentligen? Helt plötsligt är vägarna fulla med snö igen. Jag som var så nöjd över att det smällte lite mer för varje dag. Man skulle gå i ide ett atg kanske?
På med mössan och cykla till skolan blir det nu! Uppdaterar när jag kommer hem.

Plugg

Nu har jag suttit och pluggat i snart 3 timmar om inte mer tom. Känner mig helt mör i hjärnkontoret men det är lika bra att plugga så man får det gjort så blir det mindre att göra under helgen. Känns gött dock för jag känner att jag börjar komma tillbaka till plugget igen och får mer motivation. Det är bara att bestämma sig helt enkelt och sen ge sig fan på att fixa det!
Nu blire att hoppa ner under täcket och se på trassel :)




Älskar Glee!


Gottit!

Nu är jag proppmätt efter all fika :) Men gott var det! Gjorde en ny variant på äppelpajen idag och stekte på äpplena med massa socker och kanel ! Blev mycket gott :) Här kommer lite bilder.

T o r s d a g

Dagarna rullar på och snart är det helg igen, veckorna går så fort och jag tycker inte jag hänger med för fem öre :P Men man får ju tänka att det går åt rätt håll iaf vår/sommar!
Idag kommer svärisarna och pers syskon hit för fika. Har tänkt att jag ska göra lite Paj! Gott! Kommer nog upp bilder sen.
Japp svejs..

Nöjd

Jag är så nöjd för vi ska ha en så himla bra låt på dansuppvisningen! Yay! :) Plus att vi kanske får såld vår soffa som jag egentligen älskar men det är kul med lite förnyelse då då blir det till att köpa en ny isf :)
Kanske denna!



Jordin Sparks

Har fått lite Jordin Sparks mani! Tycker denna låt är så sjukt jävla bra! Vad tycker ni?

O n s d a g

Nu funkar det! Det har inte funkat att uppdatera på hela dagen! Va på fysiken förut och jag blev så nöjd för idag kände jag att jag hann med och fattade något :) I vanliga fall brukar jag snabbt tappa bort mig och det slutar med att jag sitter och tittar ut genom fönstret och tänker på ngt helt annat.. Men inte idag.
Har varit duktig och städat en del av lägenheten, tog den jobbiga disken som var full av spenat. Jag gjorde ju stuvad spenat med potatis och fisk igår och spenaten sprätter ju som en vulkan så det var bara att skrubba. :) Har dammsugat och skurat, tagit toaletten och handfatet!
Så nu är jag välförtjänt av en fika med min käära mor.. Och ikväll blir det dans :)
Tog en söt bild på Zingo förut, det hade fastnat papper på nosen på honom :D

Kudden nästa

Nej nu ska jag ta och hoppa under täcket och sova ! Dagen har gått fort som vanligt och jag känner mig fortfarande stressad över allt jag ska lära mig :)

Nu längtar jag verkligen efter att köpa en vårjacka och massa vårkläder! Vill ha vår mer vår ge mig!

Sussa sött!


Så här har jag det när jag ska plugga!


T i s d a g

God morgon!
Ska snart kila iväg till doktorn men jag tänkte att jag hinner uppdatera en gång innan det. Idag har inget planerat så jag ska använda denna dagen till att plugga biologi eftersom jag har prov på måndag.
Gött det är att snön smälter bort, det går segt men det händer iaf. Det är ju snart april nu liksom och då vill jag helst lämna vinterjackan inne och sätta på mig vårjackan.

Ett barn i minuten

Såg precis på ett barn i minuten som går på 4:an. Asså shit va läskigt det ser ut att föda barn. Jag kommer nog vägra haha Men man blir väldigt rörd av att titta på programmet. Började nästan gråta när bebisen ploppa ut. Tur att det är några år kvar för min del :)

Här kan ni se programmet.

Tacopaj

Har pluggat och lagat tacopaj och ätit tacopaj, Det har jag hunnit med ! :) Jag tycker tiden går så himla fort så jag får nästan lite panik. Men jag hoppas det blir vår snart , ljusterapi ni vet!


M å n d a g

Känner sakta men säkert att motivationen kommer tillbaka, jag försöker att tänka på djur.. Jag vill jobba med djur och då behöver jag detta ! Om jag nu inte skulle sätta högskoleprovet fjärde gången haha.

Ska laga tacopaj ikväll tänkte jag :) Gottit! Var längesedan nu..
Men först blir det att plugga lite biologi B.
Puss

M å n d a g

Känner sakta men säkert att motivationen kommer tillbaka, jag försöker att tänka på djur.. Jag vill jobba med djur och då behöver jag detta ! Om jag nu inte skulle sätta högskoleprovet fjärde gången haha.

Ska laga tacopaj ikväll tänkte jag :) Gottit! Var längesedan nu..
Men först blir det att plugga lite biologi B.
Puss

Varmt bad..

Har precis tagit ett varmt bad och nu ska jag lägga mig i sängen och se en film :) Unstoppable tänkte jag! Har inte sett den än så jag tänkte att det var dax. Imorgon är det en lång dag i skolan men jag ska försöka vara positiv för de ! Jag har varit lite motiveringshanddikappad dom senaste dagarna så nu gäller det att försöka komma igen för detta är ju faktiskt viktigt för min framtid.

S ö n d a g

Hej kära vänner!

Nu ärvi hemma, har haft två jättemysiga dagar med hund och barn och syster och janne :) Det var riktigt gött  att få komma hemifrån lite och bara slappna av och umgås ! Blir bara så himla sugen på att skaffa hund nu när dom har fått hem världens goaste. En riktigt kramis hund.

 


melodifestivalen

Heej!

Är hemma hos syster yster o co. Vi ska snart se på melodifestivalen och mysa! Vem vill ni ska vinna? Själv har jag ingen aning.

Puss

L ö r d a g

Veckorna bara rullar på, snart är det väl julafton igen :P Idag ska jag och Per åka hem till min kära syster och Janne och Amanda och Alvin och lilla Qnutte såklart! De ska bli mycket kul för jag känner att jag behöver komma bort en stund :) Längesedan jag träffade alla också !

Så nu ska jag bara lyckas få upp Per ur sängen så vi kan kila ner till tågstationen.. Får se om jag uppdaterar ngt mer ikväll annars uppdaterar jag imorgon kväll.


Monsters Inc.

Blev chips och dipp och grösaker till monsters Inc. :) Var på bergvik en snabbis förut och köpte mig faktiskt en ring :P Typ den första någonsin. :)


F r e d a g

Hej!

Känner mig mycket bättre idag, hade mest huvudvärtk imorse.. Men jag valde att stanna hemma från skolan för att vara på den säkra saken !

Ikväll ska Per ut på Arbetsledarefest och jag ska ta't lugnt, Mackan kommer hit så det blir nog att vi ser en film eler nåt.


Stora snöflingor

Va e detta liksom jag fattar inte! Funderar på om man ska ta och fixa en julgran och börja pynta igen för vi går ju åt fel håll och det känns riktigt trist. Det öser ner snö och det är inte direkt små snöflingor..

Mår lite bättre just nu men det kommer i vågor, funderar på om jag ska våga mig på att äta något men jag är rädd att det inte ska få stanna kvar...


T o r s d a g

Fy jag vaknade upp med världens halsont så jag bestämde mig fr att stanna hemma från skolan. Nästa gång jag vaknar japp då är det dags att spy :( Mår inte alls bra idag...

Lite bilder från idag!

Zingo trivs bra i skohögen!

 

Åt sallad idag!

 

Sett på Glee!

 

 


Köpen från IKEA








O n s d a g

Fick tillbaka matteprovet idag och det var en minst sagt tråkig läsning. Shit va dåligt det gick. Ge mig min motivation tillbaka. Har kommit i ngn sorts svacka just nu då jag tycker det mesta är jobbigt. Helst av allt vill jag bara låsa in mig i sovrummet med datorn och komma ut igen om några veckor. TRåkigt det är när man åker ner som i ett svart hål ett tag. Men jag får hoppas att det vänder snart.

Den här busen har dock en förmåga att liva upp mig en aning! :)


T i s d a g

Heej!

Idag blev det inte mycket tid hemma. Jag gick upp imorse och begav mig till gymmet för att gå på flex med Carro men det var faktiskt inte ett så speciellt roligt pass, kollade mest på klockan. Sen när jag kom hem hoppade jag in i duschen och sen gick jag ner till stan för att möta Lina och pka till IKEA !

Fick med mig plastblommor, en rullgardin, doftljus och dl-mått ! Orkar inte ta kort nu för jag lkom precis hem från jobbet typ. Blev inringd så jag har jobbat 17-23. Så himla gött med lite mer timmar och mer pengar för det behövs verkligen.

Imorgon ska jag försöka mig på att sätta upp rullgardinen. Blir så himla gött att ha en rullgardin om man ska jobba natt på sommaren så slipper man störa sig på solen när man går och lägger sig klockan 7 på morgonen.

Jaja men nu ska jag nog ta och sussa för det är en dag imorgon också !

M å n d a g

Hej!

Hade fysikprov idag och det gick riktigt bajsdåligt kan jag ju berätta! Vilken dret!

Var på stan en sväng med malin också så det var kul!

Uppdaterar mer sen orkar inte nu..

Snygga texter att använda i photoshop!


Inredning jag är sugen på!

Inredning


Inredning by Therese Sköld on Polyvore.com


Bilder från igår..


 

 

 


S ö n d a g

God eftermiddag!

God morgon för min del... Natten gick faktiskt väldigt bra ända fram tills klockan slog halv sex då jag var i full sjå att städda i lobbyn. Då börjar det rulla in lite folk!! Halv sex! Så jag blev inte klar med lobbyn förens kvart i sju. Men sen satte jag och Per oss och åt lite frukost och sen cyklade vi hem och la oss. Har sovit i iaf 7 timmar inatt.

Idag händer det inte mycket..Jag ska plugga Fysik är det tänkt sen blir det nog att laga mat och städa lite.
Kommer upp lite bilder sedan också :)

Mums

Sitter oss Majda och är väldigt mätt.. Vi har ätit jätte mycket saker. Visar bilder imorgon för jag ska snart åka iväg till jobbet och jobba till klockan 6.


Nya tröjor

Fick hem mina två tröjor igår. Vet inte varför bilden blev så brusig...


Bilder från Igår!

God Morgon/eftermiddag!

Jag och Tjejerna hade en jättelyckad kväll igår. Det blev förfest här hemma hos mig och sen begav vi oss till Tempel som var knökat med folk :) Vi dansade ! HAde inte med mig kameran ner till krogen så det är bara bilder från förfesten. Märk att Atlas är med på nästan varje bild. Det beror på att han älskar sugrör så han spanar efter dom :) Köpte mig en ny klänning igår och nya strumpbyxor som ni ser på någon utav bilderna :) Idag mår jag nog som jag förtjänar men lite senare ska jag och PEr gå över till Majda som har dukat upp för en riktigt mysig kväll. Inattblir det jobb till klockan 06.00.

 




















100% Party

Har haft en jättebra kväll med Lina, Cazzie och Sandra ! :) Riktigt roligt! DEt blev en kväll på tempel efter att vi varit hemma hos mig och förfestat lite :)

Kommer uppbilde imorgon för jag tänkte nog gå och lägga mig nu!

Goidnatt

F r e d a g

Tänk att det redan är fredag och att det redan är 4:e mars som jag sagt förut så springer tiden iväg. Nu ska jag snart gå ner till gymmet för att köra ett medel gympa pass. Har aldrig varit på de så vi får se om det är roligt.

Förövrigt så blir det party här hemma ikväll så jag måste ta en runda med dammsugaren..

Puss

Hur sjukt är inte detta?


Blandade bilder från idag !



Lyckades fånga Atlas från hans bästa sida !




Nya bänken..



Här ser man tapeten väldigt bra, visst är den fin?!

Yay!

DEt var min nya kamera som kom med posten, fatta vilken snabb leverans. :D Jag är så glad :) Blir fina bilder också. Så nu sitter jag i photoshop och redigerat. Jag har bland annat gjort min första egna pensel! :) För att kunna märka mina bilder. Dock så blev den sådär.


Vet ni vad?

.. Jag har fått PAKET! Hoppas det kan vara min käraste kamera, hoppas hoppas. Det kommer göra min dag :) SKa springa ner och hämta paketet snart!




T o r s d a g

Heej!

Denna veckan har gått i ultrarapid. Men ju snabbare det går desto snabbare blir det vår. Dock desto närmare kommer jag inför provet på måndag! Jag känner mig verkligen helt värdelös på detta med fysik jag vet inte hur ja ska tänka. Men jag har tappat motivation just nu och jag antar att det är därför det inte vill sig, hoppas det vänder.

Idag hoppas jag att min kamera kommer dyka upp om dom är snabba på leverans så kan jag ju kanske få den :) Tror mitt HM paket kommer dyka upp iaf, hoppas det passar lite bättre denna gången. Sist var det jättestort.

Japp men dax för frukost !

Nöjd ;)

Jag är så himla nöjd med datorn! Nu kan jag lyssna på musik i hörlurar igen, slipper jag lyssna på pers irriterande tv-spel. Mår som bäst när jag kan gömma mig bakom musik och bara digga, då kan jag slappna av med alla mina tankar.

Just nu lyssnar jag på denna(så himla go låt att groova till) :


O n s d a g

Hej!

Idag har jag planer på att försöka plugga, måste verkligen sätta igång! Det är så illa av mig att jag inte får tummen ur. Men det är ingen ide att få dåligt samvete för då blir det bara värre.

Föressten så vann jag auktionen på kameran :D Fast det blev en röd. Men jag är skitnöjd och längtar tills den kommer. 14mpx och fin!


O n s d a g

Hej!

Idag har jag planer på att försöka plugga, måste verkligen sätta igång! Det är så illa av mig att jag inte får tummen ur. Men det är ingen ide att få dåligt samvete för då blir det bara värre.

Föressten så vann jag auktionen på kameran :D Fast det blev en röd. Men jag är skitnöjd och längtar tills den kommer. 14mpx och fin!


Nya datorn



Så här ser vår nya dator ut, det är en samsung med 4gb ram 640gb hårdisk. Bluray spelare, HD, 1.3 mpx cam, blåtand. Ja typ jag är nöjd iaf. DEn är ju faktiskt väldigt fin också.

T i s d a g

Heej!

Nu har vi en ny dator som fungerar! YAY! Det blev en samsung. Faktiskt väldigt nöjd med denna datorn än sålänge iaf.  Hoppas det inte blir några krångel bara. Ska försöka att inte installera massa onödiga saker på den som typ msn. DEt använder man ju aldrig ändå.

Idag har jag varit iväg och solat med Lina men jag tror inte jag vart så mycket brunare, det tar väl några gånger antar jag.

Nu blir det att slänga i sig lite mat.


RSS 2.0