Julafton!!

God Jul på er allesammans . Alla julklapparna är inköpta och inslagna, Bingolotto är sett ingen vinst iår heller så nu är det bara att vänta in att man ska somna så att man kan vakna någon gång :P Känns ritkigt trist att inte ha sin goding nära en dag som denna men det får tas igen efter Jul.

Det roligaste är ju nästan att vi får en VIT jul iår vilket är mycket uppskattat och mysigt. Men nu är det slutpratat för nu ska jag försöka sova ...

Puss på er alla!

Dan före dopparedan

Japp då var det snart julafton då :) Jag ska åka iväg till mamma nu med lite grejer och sen blir det ner på stan och leta julklappar :)

Nu måste jag göra mig iordning så ja kommer iväg någon gong.


hemma

Jahapp då var man ledig från dialon nu enda fram till 7 januari hihi :) Tänk at det bara är två dagra kvar eller ja det är väl bara en egentligen :P Imorrn blir det en hel dag på stan och leta julklappar och allt :) Se på kvällen bir det ju somsagt uppesittar kväll :D

Sitter och kollar på en film på trean kommer inte ihåg vad den heter men det är med Sarah Jessica Parker :)

Hörs !

221209

gud idag känns det som jag har massa saker jag måste göra men jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Ska iaf åka hem till mamma med katterna så jag slipper göra de imorrn för då blir allt så himla stressigt.

Imorrn blir det uppesittarkväll med mamma BINGOLOTTO a jag vet jag är lite nördig men jag tycker det är kul och vi brukar göra de varje år kul om man skulle vinna något typ en bil :D Eller en resa eller något :)

Japp nu måste jag göra iordning mig och äta lite frukost :)


Sitter på jobbet...

Sitter på jobbet och drömmer mig bort till varmare länder hihi :D  Längtar tills Pe kommer hem för då ska vi gå till Resia och boka en resa, nu är vi lite osäkra på vart vi vill igen så jag ska ha ett öppet sinne känner jag när vi går dit :) Det kommer vara en himla skön känsla när den är bokad och bara väntar där :)

Såg att Lönen hade kommit in på kontot också så nu ska jag hem och betala mina räkningar så att jag blir av med dom så att man kan ägna sig till julklappsköpen som förövrigt känns väldigt konstigt iår jag har ingen struktur över vad jag ska köpa iår känner jag. Men det blir nog bra tillslut. Blir att springa på onsdag när jag är ledig och handla allt :)

Japp men vi hörs när jag kommer hem..

Tjolahopp!

Kola

Har precis bakat kola den blev mycket lyckad måste jag säga eller ja den var väldigt god iaf. Nu ska jag bara dela kolan i bitar och slå in i folie ska jag ta med till mamma på Jul. Det blir bra de.

Om man kanske skulle ta och ge sig iväg till affären och köpa lite apelsiner som jag kan ha i köksfönstret :D

Japp så får de bli.


211209

Sitter i soffan har precis ätit två mackor nu ska jag snart sätta igång och diska och städa lite här hemma för det behövs verkligen.


Nu har julveckan börjat. Härligt känner sig lite stressad såklart men men det är kul att det är jul. nu måste jag sätta igång och städa.

Vi hörs

4:e Advent

Dålig uppdatering denna helgen. Har inte haft tid om jag ska vara ärlig. Har jobbat mycket denna helgen blev att jag jobbade till 21 i lördags härligt med pengar de :D Nu är det snart Julafton gud jag tycker att december bara har susat iväg. fjärde ljuset är tänt så nu är det bara att vänta ... Synd bara att jag inte får ha Per hemma men det blir gött att få hem honom sen och då är han ju hemma en månad nästan :)

Föressten har ni hört att Brittany Murphy har dött !! Hemskt tycker jag hon blev bara 32 år. Hon var en riktigt bra skådespelare också. Tråkigt när man hör sånt...


171209

Hej!

Idag kommer syster yster in till stan vi ska gå lite på stan :) De ska bli roligt. Idag kommer min älkling gem också och stannar tills på söndag sen får jag vänta till annandagen men sen är han ledig ett tag :D

Nu ska jag göra mig iordning :)

Ett pass kvar.

Gött ett pass kvar sen blir det hem att sova eller ja jag brukar ju inte komma isäng förens typ ett men vafan. Det går inte jag kan inte somna. Ska bli kul på fredag när jag ska jobba på Mcd också Ska bli kul när man kommer in i det ordentligt så man känner att man tillför något istället för att stå där som ett spån som det lätt kan bli i början :P Känns gött iaf att jag har en grund om man säger.

Måste ju ändra texten i min blogg meny också för den stämmer ju inte längre. Ska nog sätta mig med en helt ny design någon dag för det är så himla kul att sitta och dola med :D



Va Kallt börjar bli ute...


161209

Sitter här och myser med mina kära katter som faktiskt är lite äckliga, Zingo spyr på golvet då springer jag och hämtar papper och då när jag kommer tillbaka sitter Atlas och slickar på de. Snuskuga katter !

Ännu en slappar dag INTE BRA! Har inte haft någon ork denna vecka känner jag. Imorrn kommer Per Äntligen hem. Ska snart kila iväg till affären också.

Aja de va nog allt jag hade att säga idag :D

Mcdonalds

Yay! Nu har jag fått lite mer timmar på McD På Fredag ska jag jobba 12 - 17 och på lördag ska jag jobba 12-16 ! Toppen tider härligt med lite extra tider. Hoppas på ännu mer tider nästa ecka också så att jag verkligen kommer in i det på McD Jag har nog fortfarande väldigt mycket BK Tänk i huvudet. Men det släpper nog efter några gånger för hoppningsvis. Det var så kul sist för tiden gick så himla fort och det var kul att jobba. kommer inte ihåg när jag kände så senast för ett jobb... Jag vet att jag kollade på klockan en gång och då var den 10 i fyra alltså skulle ja sluta jag blev väldigt schokad för jag trodde inte klockan var så mkt så det var nice.

Ska snart bege mig til mitt andra jobb Sen blir det hem och se på Paradise Hotel :D



Resa

Kollat runt lite på hotell i Side i Turkiet och har hittat ett jätte mysigt Vad tycker ni?



Några bilder iaf, Det är det huset som är längst ut på Klipporna :D Jag tycker det är riktigt mysigt. På fritidsresor va det helt okej pris också :D Vore ju kul att kanske åka till någon annanstans i Turkiet nu när jag redan har varit i Alanya. ;D Men vi får se vad Per tycker också :D

151209

Gud va mycket snö det är, så himla mysigt. Hoppas verkligen verkligen att snön får ligga kvar till Jul nu. Det enda problemet jag har nu är att jag inte vet va jag ska ha på mig för skor :P Men det löser sig :D

Nu ska jag laga mig lite mat tänkte jag :)


Varma mackor..

Nu är jag hemma efter jobbet. Funderar starkt på om jag ska göra lite varma mackor. Blir lite grinig för jag missade svenska hjältar galan, verkligen älskar den galan storm tjuter varje gång. Sist låg både jag och per och grina i soffan när vi såg på det. men jag ska kolla om det går att se det på webben :D

Idag kom jag upp i första bonusnivån på jobbet vilket kändes riktigt skönt.

Nu blir det varma mackisar..

SNÖAR

Det är så himla mysigt nu när det snöar ute,hoppas bara att det håller sig ett tag typ i tio dagar så att man får lite snö över Jul ! Det var ett jädra bra tag sen jag tror det var senast när man var liten.

Nej men nu ska jag slita mig från datorn en stund.

Pusselipuss

141209

Ja det börjar närma sig Jul mer och mer. Idag är det bara tio dagar kvar. Julafton är ju faktiskt nästa vecka föresten yay! Det ska bli härligt.

Idag har jag sovit riktigt länge ska bege mig till jobbet sen men innan det känner jag att jag inte vill göra någonting, känns lite gött faktiskt, imorrn blir det att pka iväg och träna igen. Ska bli gött blev ju bara två gånger förra veckan så jag tänkte jag skulle hinna med 3 denna vecka.

På Torsdag kommer ÄNTLIGEN min goding hem så stanna han tills på söndag sen åker han igen och är borta till den 28 dec. Tur att vi ska åka up och hälsa på den 26 dec det blir bra de.

Nej nu ska jag käka lite mat, kyckling potatissallad och majs får de bli. :D



3:e Advent

Hej

Kvällen belv lyckad igår måste jag säga, tråkigt att inte så många som dök upp. Men jag Lina och Ida Rockade fett ändå :D Nu är det snart jul också, det är ju redan 3:e advent tiden går alltid fort efter 1:a advent

Längtar efter Per jätte mycket nu. Men på torsdag kommer han hem :D Det blir bra de. Helgen som kommer nu ska iaf bli lugn förhoppningsvis får jag några timmar på Mcdonalds .. Just de ja jag har ju gjort min första dag på mcd nu. Det gick faktiskt rättså bra tror jag. Helt annat system mot Burger King men man lär sig nog :D

Sitter och kollar på solstorm nu men vi höres väl snart igen.

111209

Jao, Imorrn blir det första dagen på Mcdonalds det ska bli mycket spännande och jag är jätte nervös, men det ska väl gå bra hoppas jag.

Sitter och kollar på Idolfinalen nu hoppas verkligen att Erik vinner han gjorde vinnarlåten så himla bra tycker jag. men vi får se. Båda kommer ju säkert gå vidare sen.

Längtar efter min goding...

Jobb

Sitter på jobbet, har ett pass kvar sen ska jag bege mig hemmåt för att sova :D Städa lite hemma vilket kommer känns helt underbart när jag kommer hem älskar att komma hem till ett nystädat hem. Imorrn står det träning på schemat tänkte jag skulle försöka gå upp i tid imorrn och åka iväg så jag får ut det mesta av dagen. Imorrn går jag ju mitt sista pass för denna veckan sen är det HELG förutom att jag ska jobba på McD Fast det ska bara bli roligt så det är helga det med! :D

Är det någon mer än jag som längtar efter att få börja plugga, det ska bli så roligt tycker jag och bara jobba lite extra på Mcdonalds de vore något de. Måste ju komma in först.

Nu ska jag jobba!

091209

Hej.

Varit dålig på att uppdatera nu på sistone känner jag. Har inte riktigt ställt om än till att vara ledig på dagarna tror jag :P Känns skönt att bara jobba deltid så jag hinner vara lite, fast dom här första dagarna har jag nog varit lite för lat. Jag har iaf tränat :D Men nej det måste bli en ändring jag måste försöka lägga mig lite tidigare så att jag kommer upp tidigare, igår somnade jag inte förens två!! Inte så smart.

Nejmen nu måste jag diska så jag får något gjort iaf.


Hemma igen!

Hej !

Nu är jag hemma efter jobbet det var trevligt att få träffa kära Cazzie fick även träffa Lina vilket alltid uppskattas :D Ska ta mig något att äta nu innan jag lägger mig. Imorrn ska jag åka och träna ! Tummen upp för mig. Ska bli så himla roligt på lördag först blir det jobb på mcd vilket ska bli mkt roligt sen blir det lite partaj här hemma :D Det blir riktigt roligt de.

Jaja nu ska jag somsagt äta något.

Beger mig till jobbet.

Nu ska jag snart åka iväg till jobbet, känns nästan som jag ska iväg till bk och stänga nu när jag börjar vid fem men det ska jag inte :D

Längtar tills oriflame produkterna kommer hem det ska bli roligt denna gången hoppas det inte blir något krångel bara :)

Titta jag har inga näshål!!


071209

Hej!

Idag så går jag min första dag som deltidare vilket känns väldigt bra, tänkte att jag ska försöka att gå upp i tid på dagarna ändå fast idag var ett undantag. :D Imorrn ska jag åka iväg och tränatidigt på morgonen det ska bli kul det är roligast att träna på morgonen när det inte är så mkt folk där.

Ska hoppa in i duschen och göra mig iordning nu hon är ju trots allt 1 redan.


061209

Hej mina vänner !

Idag har jag varit på två års kalas till Amanda Hon va så himla goo. Sprang runt där och ropade "moster" det var kul. Nu har per åkt hem vilket är mindre roligt. Känner mig jättetrött idag så jag kommer nog somna fort tror jag. Ska se på Vägen till lycka eller vad den heter sen. Ska även lägga en Oriflame beställning.


051209

Hej mina vänner!

Vaknade lite sent idag atlas har väl försökt väcka mig i en timme nu på morgon hade bara lust att strypa honom han skulle prompt under täcket och klsa och bita mina fötter!!

Sitter och lyssnar på westlife lyssnade ju jättemycket på dom förr, Stina var ju som tokig i dom så det smittade väl av sig lite antar jag :) Per är iväg och dömmer hockey tråkigt att vara hemma själv när man vet att han är hemma. Ska tvinga med honom in till stan sen för jag måste köpa en fördelsedagspresent till kära Amanda som fyller 2 år imorrn. Shit va tiden går fort det är galet. Vilket betyder att det snart är två år sen jag tog studenten. Den bästa dagen i mitt liv tror jag. Det var bara lycka och man tänkte inte på några bekymmer alls a det var underbart. Hoppas att man kommer få den känslan någon gång igen. Men den kommer väl när man får barn och gifter och sådana saker om man får uppleva de vill säga.

Längtar så till i Juni då ska jag och Per till Turkiet det ska bli riktigt roligt vi ska försöka vara borta i 10 dagar eller iaf 2 veckor men vi får se vad det blir vi har väl tänkt att boka i efter Jul. De ska bli riktigt roligt. Vi har ju aldrig åkt utomlands med varandra heller så det ska bli en riktig upplevelse.

Jag och Pappa på Studenten.

041209

Hej mina vänner!

Idag har jag ätit en snigel på jobbet :O Denna smaka väl inte så gott måste jag säga men nu kan jag stolt säga att jag har ätit snigel :D Ikväll kommer älsklingen hem det blir nog mys framför tv:n. Så himla gött med helg så det är sjukt. Man behöver verkligen sina lediga dagar :)

Just de ja jag ska ta min choklad i chokladkalendern nu ...

Tränat :)

Tja

Nu har jag tränat och ätit tänkte jag skulle slänga mig ner i soffan nu och bara gäsa en stund. Imorrn kommer min baby hem vilket ska bli mycket härligt. Saknar honom varje sekund han är borta.

Tycker de är så mysigt nu när det äntligen kommer lite frost och taken är vita idag har det ju tom snöat litegrand man får ju faktiskt lite julkänslor ändå. Synd bara att jag inte kan ha min snutt hemma på jul men sånt är livet antar jag.

Nu ska jag bege mig till soffan

Hejs

031209

Hej Hej HEJ!

Nu har jag bestämt mig för att gå ner på deltid på Dialon för jag känner att det blir så jobbigt att sitta en hel dag och jag ingen motivation så from måndag så ska jag jobba 17 - 21 Vilket faktiskt känns bra om man inte tänker på lönen då vill säga. Jag får sovmorgon och jag får träffa min kära vän cazzie lite oftare eftersom vi går om varandra så mycket så har vi inte haft chansen att ses speciellt ofta. Vi får hoppas på en ändring nu. :D Sen har jag ju kära McD Också det ska bli så kul att komma ut på golvet igen haha konstigt nog så har jag nog längtat efter det så det ska bli riktigt roligt.

Nu är det tre pass kvar på denna dagen sen ska jag iväg och träna gött att få känna att man gör något annat än bara sitta och glo på datorn hela tiden.


021209

Hej !

Har varit på McD idag skrivit på lite anställningsavtal och provat kläder osv känns bra gör de. Ska bli kul att börja jobba där. Jag ska gå min första dag den 12 dec dagen innan Lucia så det kommer bli spännande.

Nu måste jag hoppa in i duschen.

Nybäddat.

Nu har jag bäddat rent i sängen det blev riktigt mysigt ska bli gött att krypa ner sen :D Nu tänkte jag göra lite varma mackor och se på Paradise Hotel haha ja jag har börjat kollat på den skiten. Men har man väl börjat så går det inte att sluta.. Jag bara måste se ett avsnitt till hela tiden.

Nu blir det lite kvällsmat..

Du vet att du vill kolla...

Home.

Sitter vid datorn och lyssnar på heartbeats så himla bra låt ni ska få höra den snart.

Imorrn ska jag till McD För att skriva på anställningsavtal och välja kläder det ska bli spännande, hoppas det går bra :) Jädrar va jag ska pumpa big mac sen när jag ska jobba haha :) Gud det kommer bli konstigt att jag inte ka allt för på BK kunde jag ju allt men nu blir det att lära om och det ska bli jättekul älskar att lära mig saker. Ja det blir nog bra.

Nu ska jag bädda rent i min säng :D

Här har ni låten föressten. LOVE IT!


011209

Hej !

Idag jobbar jag som alla andra dagar. :D Tänk idag är det 1 dec vilket betyder att det är 23 dagar kvar till Julafton Yay! De går nog riktigt fort hoppas de iaf.

Jaja Men jag har inget mer att säga just nu :)

RSS 2.0