220209

Tjolahopp!
Idag är jag ledig känns riktigt härligt, en riktigt härlig slappar dag. Vilket händer väldigt ofta i mitt liv fast inte dagarna jag jobbar förstås. Ni skulle se kissarna nu dom ligger i princip på varandra och sover, så himla söta.

Jag tänkte jag skulle visa er planlösningen på lägenheten, jag har iofs gjort den själv så den kanske har några brister :P

Det syns lite dåligt men jag hoppas ni ser vad det står :P Ljusgrön står iaf för fönster och mörkgrön för balkong. Är faktiskt stolt över mitt verk. :) Gud va jag längtar efter inflyttning, ska bli så himla bäst att bo där. Kommer få min bästa lön den här månaden också, den högsta jag haft. Men som alltid när man får hög lön så blir det massa extra utgifter så man får inte så mkt att spendera ändå :(

Vad händer denna vecka då?

Måndag blir det jobba stängning (blä)

Tisdag blir det jobba stängning (blä på de me)

Onsdag blir det att jobba stängning i city så om någon har vägarn förbi kan ni ju komma in och köpa en burgare kanske? Ska också träffa härliga Linn vi ska fika.

Torsdag är jag LEDIG sen blir det personalmöte klockan 19.00. Då ska dom få höra ett och annat.

Fredag är jag ledig, klockan 15.00 ska jag och per på besikting på den nya lägenheten :) kan vara möjligt att vi får nycklarna då :D:D

Lördag jobbar jag 11.00 - 17.00 i grums(hoppas de blir lugnt, troligtvis inte)

Söndag är jag ledig och då säger jag bara en sak, flytta Flytta FLYTTA.

Nej nu tror jag att jag ska sätta mig och designa bloggen lite :P (om jag lyckas)

                                                                                                                                                                                           Ehh, Mjauuuuuu

Sunny beach here we come!!

Nu har jag och Cazzie och Lina varit och bokat en resa :D till bulgarien sunny beach.. Det ska bli riktigt jädra kul. 22/8 klockan 6.40 åker vi. Så nu har jag ngt riktigt kul att se fram emot. Nästa vecka blir det att flytta in i den nya lägenheten :D

Nej nu tror jag att jag ska se på Paris hiltons my new BFF :D

Hade bäst!

Lycklig

Nu är jag lycklig, jag och Per har redan en ny lägenhet och den är väldigt fin :) längtar tills vi får flytta in, som blir 1 mars förövrigt. :D:D:D Det är en tvåa på 64 kvm med stora rum och ty nytapetserade väggar, walkincloset och förråd ngt som vi inte hade i förra lägenheten. Lägenheten ligger i Skåre så nu ska jag söka jobb på Ica det vore perfekt de :)

Idag går jag stängning som vanligt, jag går verkligen bara stängningar och 12 - 20 pass, det börjar bli lite tröttsamt. Men förhoppningsvis så kanske man kan få ett nytt jobb snart. Har skrivit en massa cv:n nu.

Föressten ska jag bli moster ggr 2 :D Syrran ska få en till liten goding, Förövrigt är Amanda världens goaste barn.

Nej nu ska jag Snart gå ner till bussen och åka till jobbet.

De va de..

Puss o Kram Skumbanan

Blandat

Hejsan,

Först tänkte jag svara på en kommentar: "Ja jag spärrade kortet direkt jag insåg att det var borta tölig bara att det var två dagar efter jag tappat de :( Nej vi kommer inte få några prickar för vräkningen som tur är. :D"

Idag ska jag träffa Lina vi tänkte gå och gymma, känns lite dumt att börja träna nu när jag väl har sagt upp gymkortet. Hoppas på att jag ska få ett nytt jobb så att jag kan börja igen. Blir så jävla utmattad på jävla fucking Burger King. Vill bort Bort BORT. Så om ngn har ngt förslag tycker jag att det är dax att kläcka de nu :P  Jaja de ska bli gött att få träna iaf har inte gjort på så länge. Ska bli annu roligare att få göra de med Lina för det var ännu längre sen.

Sen ska vi kila hem till Lina då kommer Cazze också, vi ska kolla på resor, har sett en riktigt bra resa som jag vill boka på direkten men man ska inte gå för fort fram som typ jag ALLTID gör. Ser verkligen fram emot att resa med er tjejer
dt kommer inte li annat än roligt, Med mina två bästaste bästa vänner :D
 
Jag försöker få tag på Per nu tänkte att han skulle ta med sig lite mat hem till mig men han är en svår man att få tag i.

Ska sätta mig och skriva massa personliga brev skriva ut och lämna på varenda mataffär i stan, måste verkligen ha ett nytt jobb Innan jag blir utbränd jag kan ju säga att det inte är långt kvar. Är så jävla deprimerande att gå till jobbet Tur att det finns personer som gör en glad på jobbet iaf annars vet jag inte hur det skulle va.

Nu ska ja möta Per,
Ciao


två veckor :O

Gud två veckor sedan jag skrev, galet. Men det finns faktiskt en anledning Datorn har varit inlämnad men nu är den äntligen hemma:D eller ja vet inte om jag ska säga hemma, som säkert dom flesta vet (saker sprids så jädra fort.) Så har jag och min Per blivit vräkta, känns dock som vi inte gjort något fel. Fick aldrig några varningar eller någonting. så nu bor vi i kartonger hemma hos våra föräldrar, fy fan va jobbigt det va att inte krypa ner bredvid mitt murmeldjur.

Men nu har vi kanske ett litet napp på en lägenhet ,finns på skåre men vi tänkte att bussarna går ju så himla ofta så det blir nog bra. Och nej den ligger inte vid betongen som folk kallar det. Kan inte säga något säkert ska kolla på den på torsdag, hoppas bara jag får bort min stängning för vi ska inte kolla på den förens klockan 22.

Om den är fin hoppas jag att vi får den :D

Vad har mer hänt? Jo jag tappade mitt bankomatkort troligen i fredags och någon har hittat det och tagit pengar ifrån det. Känns inte så jävla bra faktiskt. Inte min månad det här asså. Ska till banken sen och se om jag kanske kan få tillbaka pengarna, hoppas de. 

Nu måste jag hoppa i kläderna,sminka mig, käka lite lunch och dra ner till stan. Måste köpa present till syrran också som fyller 25 på fredag. Tycker jag är fränt :) Ska frosta av frysen också.

Nej nu har jag inte tid med det här längre, Hare gött.

See Yaaa!!

RSS 2.0