Gymma o va glad!

Gud va härligt nu är jag hemma från gymet nyduschad och härlig. Håller på att laga mat blir bacon makaroner och majs massa majs älskar majs. Majs går till allt.

Blev så himla glad för dom har ju afrikansk dans på njoy och de är jättekul och man tränar grymt mycket så det ska jag gå på fast inte ikväll och inte nästa vecka eftersom jag jobbar stängnig BLÄ PÅ DE!! Men de ksa bli kul dom ska ha det utomhus också så då kan vem som helst komma och det är helt gratis :) Bra va!

De va ngn jävla gyubbe som ringde från något casino i las vegas också jag blev helt paff, satt där på bussen så var jag helt plötsligt tvungen att prata engelska. Chesses. Aja hoppas han inte ringer igen bara.

Jag börjar bli lite otålig nu med det h är nya jobbet, han borde ringa snart tycker jag så att vi vet lite mer. Snart är det ju sommar också och det vore gött om man hade det nya jobbet då. eller typ när jag kommer tillbaka från semestern eller något WOHO! Det vore alla tiders. Har iaf fått reda på att jag har semester vecka 28 29 30 31 när Per är hemma jävlar va gött de ska bli. Min första ledighet på ett år typ.

Om en timme ska jag åka till jobbet, tyck synd om mig :P nejdå är faktsikt inte så negativ idag. Bara det inte blir för mkt att göra för då blir jag nog rättså negativ igen :P

Fan mina makaroner blev överkokta, jag lyckas alltid. Men men majs är ju gott iaf haha.
Nej sluta störa mig när jag äter...

See ya

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0