301109

Hej mina vänner!

Sitter på jobbet och har lunch känner mig uttråkad just nu. Får inte ut min kreativitet här men men det vänder väl förhoppningsvis.

Ja men jag orkar inte skriva mer.

HEJS

Big News

JApp då var det dags för lite adventsmys, det blev en liten fika hemma os Min kära Lina lussebullar och varm O'boy är grejer de :) Snart är det julafton tiden brukar ju gå ultra speed när man tänt första ljuset och det är roligt för jag längtar efter ett nytt år och nya möjligheter :) Japp de gör jag.

Nu ska jag se klart på Robbinson i web tv :D sen blir det nog SMALLVILLE YAY!

P.S. Jag har fått jobb på konurenten, McD here Icome! Sug på den ni!


1:a Advent

Mysig dag idag tycker jag. Önskar att den aldrig tog slut för imorrn ska man tillbaka till verkligheten. Önska att jag kunde ligga kvar i soffan och mysa med min goding resten av livet :P

Har precis fyllt upp min adventsljusstake så att det är mossa och fint, det värsta är att katterna tycker att dra upp mossan igen så jag hade mossa över hela det nydammsugade golvet! Riktigt drygt men så är det när man har helt galna katter antar jag.

Igår vart det att åka en sväng till Elgiganten för att köpa en ny tv till mamma och en sväng till willys för att handla lite mer mat ;D Sen var jag hemmahos malin vi kollade på Saw V och myste med tända ljus det var trevligt, sen kom Per och hämta mig då blev det hem och kolla på film med honom :D Mycket filmtittande denna helgen men det tycker jag om.

Per ska snart åka iväg till Marina som ska ha födelsedags kalas, själv ska man väl på anställningsintervju/Fika :D DE blir nog bra. Ikväll blir det mys med pepparkakor och julmyst :) I min ensamhet anatar jag eller ja jag har ju katterna också dom har ju massa mossa att äta :P

Nej nu måste jag göra mig iordning.

Puss

Jag saknar...


261109

Hej.

Idag har jag strykt mina Julgardiner och och hängt upp dom i vardagsrummet känns gött att jag lyckades stryka utan hjälp okej det blev inte felfritt men dom blev mycket slätare iaf. Det blev vita paneler och röda paneler omlott så det blev faktiskt väldigt fint.

Nus itter jag och kollar på mitt kära One tree hill. Ska snart hoppa i sängen så det blir fredag någon gång så min älskling kommer hem...

Japp nu blir det att koncentrera sig på burken.


251109

Jahapp idag var det löning då :) Det gjorde ju inte så mkt skillnad måste jag säga men men man ska va glad för det man får. Har iaf lyckats hittat mig ett par snygga skinnstövlar vilket känns riktigt gött har dock inte bestämt mig om jag ska beålla domeller inte men det lutar mot att jag behåller dom, behöver verkligen ett par! Har även köpt hem lite julgardiner måste ju ha det nu när det ska pyntas till advent. YAY! Ska bli roligt.

Jao nu ska jag käka och se på twilight längtar tills jag ska på New Moon men jag har inte haft tid än sålänge :P Längtar efter min pojkvän jag!

241109

Hej mina vänner!

Har inte kunnat uppdatera eftersom jag sov hos mamma inatt, vi va ju på bio igår ;) "Luftslottet som sprängdes" den var bra. Idag har jag jobbat, gick riktigt segt idag men men så är det vissa dagar imorrn går det nog bättre. Det måste ju gå sämre en dag för att det ska kunna gå bättre eller hur? :)

Har äntligen köpt mig ett par hörlurar till mobilen så att jag kan börja lyssna på min musiken igen har verkligen varit tomt utan den. I need it!

Nu blir det snart mys ner i soffan med lite mat. Är gör hungrig men först lite musik!


Längtar till mars!

Sitter framför datorn just nu , känner att jag längtar så himla mycket tills Per kommer hem i mars och vi ska åka iväg utomlands det ska bli så himla roligt att bara komma bort och få umgås oc släppa allt annat.

Nu sitter jag och kollar på One tree hill, ska snart hoppa in i duschen sen ska jag försöka sova vi får se om det går eftersom jag gick upp halv tre ida så kommer jag väl aldrig kunna somna :P

Jaja Hejs

221109

Töligt arg jag blir sov till halv tre idag antar att jag kanske behövde det men ändå fy va tråkigt att jag sov bort en halv dag. Men men nu ska ja försöka var positiv :P

Såg på paranormal activity igår fy va läskig den var, trodde inte den skulle vara så läskig. Undrar om den är helt sann?

Nu ska jag se på Robinsson sen ska jag nog laga llite mat.


211109

HEj

Idag har min Mamma fyllt 50 så vi har varit hemma och firat henne :) Tänk att hon redan är 50 min mor! :) Passade på att sälja lite oriflame produkter också och kom upp i hela tusen kr på tre personer vilket jag är mycket glad över :)

Per är ute på galej han, jag har precis sett på en skräckis , Skeleton Key blev de. Den var bra :) TRor de blir att jag ska sätta mig och titta på Paranormal Activity sen ensam och rädd, haha :D Ja jag vet det är lite halvt patetiskt att jag sitter och kollar på skräckfilm själv jämt men så blr det när ens favorit genre är skräckisar och inte ens umgänge tycker om skräckfilm. But I love it!

Imorrn är det redan söndag fy va boring men men jag ska ta vara på de lediga dagarna man får för dom är guld värda :D


201109

Idag är det freeddaag och det betyder Bio med Älskling.

191109

Shit jag har verkligen tappat hela blogg konceptet just nu, jag som tänkte att jag skulle bli stor och tjäna en jävla massa pengar HAHA Men det är bara att inse att jag inte har ett speciellt roligt liv som någon vill läsa om ;D Gud va jag låter bitter But It's The Ugly Truth !

Idag kommer Min Älskling hem yay! Ska bli så himla härligt att få hem honom. Sen blir det Oriflame möte vilket ska bli mycket roligt! :D Sen blir det hem att laga Fläskfile till min man som beställt det av mig. klart han får de. Ja ja vet jag skämmer bort honom men det är det mycket värt :D

Nu blir det jobb jobb jobb!


171109

Hej!

Jag är så grinig över att all biljetter till Twilight är slut!!! Jag som har väntat på Premiären hur länge som helst så glömmer jag bort att beställa biljetterna hur dum får man bli! Får se om det blir en annan bio istället typ 2012. JA det var dumt men men jag är ju inte alltid så smart som jag är ;)

Gött att jag har mina matlådor klara denna ända fram till torsdag så slipper jag laga mat för det är jävligt drygt när man kommer hem från jobbet. på helgerna är det oftast bara lite roligt att få ställa sig och laga riktig god mat. Det vankas fläskfile denna helgen iaf för det har jag fått en beställning från per :) Så söt!

Idag gick det väl någorlunda bra på jobbet kändes att man inte låg sist iaf det är mitt nya mål att inte ligga sist på listan. ;D

Just det igår så beställde jag hem produkterna från Oriflame så nu får vi se när dom dyker upp utanför dörren för det skulle vara hemleverans vilket är väldigt gött så länge inte sakerna kommer bort vill säga men det tror jag inte :) Riktigt roligt är det hoppas att allt går bra nu med min första beställning så att det inte blir massa krångel. Jag kommer ihåg att dom sa på mötet att det är som Julafton varje gång paketet kommer hem så jag hopasd verkligen på de. Men jag längtar efter att få hem alla produkter så det blir nog riktigt roligt.

Som jag sagt tidigare är du sugen på att köpa eller bli säljkonsulen på Oriflame så hör av dig så hjälper jag till ;) [email protected], Det är jättekul ! ;D


161109

Hej!

Nu sitter jag här hemma ska snart kila iväg till Affäre och köpa lite mjölk för det är helt tomt i kylskåpet, sen ska jag träna sen blir det att laga mat och sen ska jag väl ta och slappna av lite framför tv:n. Nu kommer snart Per hem längtar efter honom jätte mkt nu. Vill bara att denna jävla lumpen ska vara klar snart!! De ska bli så himla gött för då ska jag och Per ta en billig sista minuten resa och bara sticka iväg ! Längtar efter sol och värme och Julafton! HAHA! På Julafton kan man slappna av allt är så lugnt härligt och juligt!

Hörs sen!!

151109

Idag är det Söndag och det är så himla gött att bara inte göra någonting idag ska jag bara gå hemma och städa och dona laga lite mat och bara ta hand om mig själv riktigt härligt. Första gången på 13 dagar jag inte ställer klockan :)

Kvällen igår vart lyckad tycker jag, vi stannade kvar hemma hos malin och pratade och körde Singstar så det var riktigt lyckat.

Nu ska jag se på OTH!

141109

Fredagen den 13 är över och en ny dag vaknas, idag ska det bli oriflame visning och lite partaj men först ska jag iväg på arbetsintervju.

nu ska jag käka lite frukost.


jag ser de snöar....

Nu är jag hemma efter en trevlig kväll hemma hos Cazzie och Alex. Är så grymt trött nu bara, ska ju upp imöra så jag borde väl gå och lägga mig men jag hatar att gå och lägga mig för tidigt på när man är ledig för det känns som hela helgen bara försvinner.

Imorrn är det utekväll som gäller, just nu känner jag mig inte taggad över huvudtaget men det kanske vänder imorrn känner faktiskt bara för att sitta hemma framför tv:n och slöa. Men som sagt det känns nog bättre imorrn.

Gud va det snöar ute värsta mysigt ju :)

Japp nu blir det sängen men först blir det nog en natt macka.

Fredagen den 13:e

Skäms på mig, riktigt dålig uppdatering ja vet. men vad ska man göra när man varken har tid eller ork..

Idag är det fredagen den 13 och det ska firas med Idolmys hemma hos cazzie ;) Det var typ år sen vi var på riktigt om man säger, så det ska bli riktigt trevligt.

Just nu känner jag mig riktigt sleten, var på Afrikansk Dans igår och jävlar va svett jag blev det är bra många kalorier som försvinner :D Har träningsvärk i ryggen nu men det är bra för då vet jag ju att jag gjorde rätt.

Vet ni?? Det är snart Jul jag längtar så efter att pynta och julstäda och julbaka och allt som hör till! GE MEJ!

 

Vinterjackan är hemma!

Hej

Kom hem för kanske en timme sedan har kilat runt och plockat lite i lägenheten, ska försöka att hålla det städat så det inte blir så himla stökigt hela tiden.

Föressten så har jag hittad en jacka nu, det blev en North Bend ändå 1495:- Kostade den, kändes lite jobbigt att dra kortet men då får jag iaf en jacka ;) Hade ju bara prövat 38 innan och det var den som inte satt bra fast nu hade dom fått in 36:or som satt bra ! Great!

Jaja nu måste jag äta något innan klockan drar iväg.

111109

Hej allihopa!

Nu sitter jag på jobbet hade mysig kväll med Lina igår Kacklade som hönor gjorde vi Blev rättså sent! Men men Det var roligt.

Nu ska jag jobba!

101109

Hej

Ska dra mig hem till Lina vi ska ha lite myskväll har inte träffats på jätte länge så de ska bli kul att bara få hänga lite ;)

Nu måste sticka!

....

Fy va arg jag blir, kom precis hem från jobbet och sprang och hämtade paketet jag beställde från bubbleroom och för det första ser jag att jag har beställt fel tröja sen passar ingenting heller så jag ska skicka tillbaka allt! Det är bara att leta ny jacka ! Nu måste jag ta hand om disken också!

091109

Hej mina kära vänner!


Idag var det riktigt trögt att att gå upp ur sängen, Är inne på min 8:e dag nu som jag ställt klockan och gått till jobbet 4 dagar kvar. Gud va det bara vore gött att sova en hel dag.

Idag ska jag väl jobba över en timme också sen blir det hem och ta hand om disken, det behövs verkligen. Hade ingen ork igår när Per åkte. Allt blir så himla tråkigt när han åker speciellt denna gången när han åker ut på fält. Älvdalen skulle han till men jag tycker det låter rättså fridfullt men det ska det tydligen inte vara.

Jaja nu ska jag väl fortsätta jobba!

081109

Nu blir det finalen av ensam mamma söker :) Jag tror bara jag har missat ett enda avsnitt så det vore ju förfärligt om jag missa det sista.

Per har åkt och kommer vara borta i två veckor fy va jobbigt men men det får väl gå.

Nu börjar det !

Silent Hill

Tja!!

Sitteroch ska se på skräckfilm med Per härligt att jag äntligen lyckas övertala honom att se något jag verkligen vill ;) Feels great.

Har precis käkat tacos,de va gott de :)


Sitter på jobbet...

Fy fan va drygt men jag har iaf sålt så jag har 22 p kvar haha ja vi får se hur det går jag tänker gå hem efter detta passet för jag vill hinna umgås med min pojkvän innan helgen tar slut och han ska vara borta i två veckor denna gången :( Jobbigt!

Ikväll blir det tacos med godingen! Gott de! Det var så länge sedan nu. Jag tror vi skulle gå ut och springa också hihi det blir mysigt.



Titt vilka godingar jag har!


071109

Nu blir det jobb måste jobba in färjan drygt men men känns liksom inte så värt det nu i efterhand men det är väl sådant jag får ta. Nu måste jag göra iordning mig...



2012

Har ni sett filmen som ska komma? "2012" Shit den verkar skitbra, och tydligen så är den baserad på att mayaindiarnena sa att den 21 december 2012 kommer jorden att gå under Vad tror ni om den teorin? Det är iaf jävligt intressant!

Kolla på trailern

 

Jag vill se den vill ni?


Veckans låtval!

Tja.

Nu sitter jag och tittar på lyxfällan och har precis duschat ;) Imorrn är det äntligen fredag och det känns riktigt bra lite positivt iaf. Gött att Per kommer hem annars hade jag nog bara tänkt på att jag ska jobba i helgen och jag vill verkligen inte men jag måste ju samla ihop dessa jävla resepoängen :(


Av längtan till dig



051109

Sitter På jobbet, har lunch nu och känner väldigt mycket för att gå hem ;) Har förövrigt börjat med mina kilokiller nu som smakar blä men som mamma säger " Vill man va fin så får man lida pin" Så det är bara att stå ut det är ju ändå bara 12 dagar kvar som jag ska ta dom :P

Längtar tills imorrn när Per kommer hem det ska bli gött att få hem honom, det är inte hälsosamt att längta efter någon så här mycket. Pratade med honom för en minut sen och han stod ute i regnet och käkade ärtsoppa haha :) Men men det är inte så långt kvar nu tills han får mucka om han inte vill förlänga lumpen dock. Men då...

Ja men nu ska jag stå ut med mitt jobb, hoppas jag inte får någon grinig gammal kärring på mig bara :P

Hejs

Internetshopping..


Pannkakor

Hej

Nu sitter jag och kollar på mamma när hon gör pannkakor till mig visst har jag världens bästa mamma ? ;D Katterna är vilda som vanligt och jag är hungrig som vanligt haha.



Japp men nu måste jag underhålla min madre iatället.

041109



Släpp mig fri låt mig flyga från det här,
låt mig ta mig iväg och slippa det här
Jag orkar inte längre jag vill ta mig härifrån,
Vill sväva som fågeln fri bland moln


Oriflame.

Hej mina vänner!


Sitter här och bråkar med min katt för att han prompt ska ligga på datorn så nu har jag datorn halft i knät och halft på bordet ;) Jobbigt! Har precis duschat efter min dagliga workout :D Känns alltid gött efteråt.

Föressten så har jag gått med i ett företag som heter Oriflame jag har alltså blivit säljkonsulent tänkte jag skulle pröva mig på de och se om det kan vara något. Det som är så himla bra är ju att produkterna är så himla bra svenskproducerade och inte testade på djur ;) Kommer nog bara ha smink från Oriflame hädanefter ;) Så om det är någon som är sugen på att köpa eller för all del kanske bli säljkonsulent så är det bara att Maila mig på [email protected], Det går att tjäna ordentliga pengar bara man vill och kan ;) Jag ska försöka satsa iaf. Det som är så bra det är ju att man inte har något krav på dig utan man gör lite som man vill plus att man får ju 20 % På det man själv vill ha och det är oftast mycket man vill ;)



Jaja nu ska jag ta och titta lite på tv innan sängen väntar..

Ha en fin kväll!

031109

Jag är grining för jag har ingen ledig dag denna veckan så jag kommer jobba 12 dagar i sträck Vill inte!!

021109

Nyligen kört mina hip hop Abs, duschat och smörjt in mig så nu är dewt nog sängen som väntar. Tänkte jag skulle lägga mig och läsa en stund. Att krypa ner i en kall säng och läsa det är riktigt mysigt. ;) Idag har jag varit på stan med mamma. Fikade på Cafe Royal och sen skulle jag hitta en vinterjacka men icke sanicke det går verkligen inte. Det finns inga jackor att köpa antingen är storleken slut eller så ser man ut som ett berg :( Riktigt törligt. Men man får hoppas att jackan snart kommer fram :) Fick ett par tights med mig hem iaf, Alltid något.

Hård macka med skinka och smörgåsgurka det är gott det. Kände för att säga de.


011109

Hemma efter en galen kryssning äntligen, gud va de va gött att få komma hem har nog aldrig uppskattat min lägenhet som idag. Orkar inte lägga ut några bilder idag har inte gått igenom dom än så ajg vet inte om det är några bra än.

Resan började iaf med en lång ocg dryg bussresa ner till sthlm, folket började redan dricka på bussen så det hade redan spårat när vi kom fram till hamnen ;) Själv tog jag det lugnt. Iofs var jag sjuk satt där med lock i höra tät i näsan och hostattacker :P Sen vid 4 kom vi äntligen på båten. Fick våra hytter osv. Vid 8 vankades det käk buffe och jävlar va mycket mat och va gott de va :) Det fanns verkligen allt. Samma på frukosten shit pomfritt! Fredagen blev tidig för min del iaf eftersom jag inte var så pigg så jag hoppa i säng vid 12. Till skillnad från igår då vi gick och la oss vid halv sex. Jädrar va vi dansade på lördagen. :D Vi var även inne i Helsingfors men vafan de va stendött för det var ingenting öppet så vi gick tillbaka och försökte sova ist :) Ja men det var en okej helg, måste ju erkänna att jag saknade Per väldigt mycket. Min snutt..

Per åkte precis det var väldigt tråkigt tur att han kommer hem igen till helgen jag trodde han skulle bli borta länge denna gången men det var tydligen inte denna helgen så det blir mys.

Nu ska jag göra iordning en macka och sätta mig och glo på one tree hill, sen blir det Ensam mamma söker :D


RSS 2.0