Bored

Fy va det är jobbigt att bara sjuk, har luggit och inte gjort ett skit nu i tre dagar nästan 4 :( gött att jag börjar må lite bättre nu iaf, gick ut med soporna förut, de va ruggigt kallt ute. Kändes gött att få gå ut lite iaf. Har en så jobbig klump i halsen som inte vill försvinna. hoppas den försvinner tills imorrn för imorrn ska jag til jobbet och jag orkar inte vara sjuk längre. Det är så grymt tråkigt. känner att jag börjar komma riktigt efter med allt som har med jul att göra också. Jag har inte köpt någon julklapp , har inte pengar så det räcker än heller. Det är liksom bara 14 dagar kvar.

En sak som livar upp dagen är ju iaf att imorrn får jag och Per våra KATTUNGAR :D:D:D de ska bli riktigt mysigt att få lite mer liv här hemma :) Vet dock fortfarande inte vad dom ska heta men jag antar att det kommer.  

Jag funderar på om jag ska sätta mig och organisera min musikmapp lite, men det komer ta så jävla lång tid, Dock har jag inget annat för mig så det kanske man ska passa på med nu när man är sjuk och har tid :P.

Någon som vet när det kommmer ut nya One Tree Hill avsnitt, för jag börjar få rejäl abstinens nu.. Säkert säsonsuppehåll i USA och det är så grymt drygt.


Kommentarer
Postat av: c

avsnitt 13 kommer 5 januari i usa ;D

2008-12-13 @ 15:42:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0