Happy today

Åh va gött! Fick bort tiden jag skulle jobba imorgon så nu behöver vi inte gå upp astidigt på lördag ! Nu kan vi åka upp imorgon! Roligt!

Imorgon Ska jag träffa min kära vän Lina, vi ska hänga lite på stan! Så det ska bli jättemysigt! Det var längesedan jag gick på stan nu.

Jag har en till rolig sak men jag tror jag väntar med att berätta det eftersom jag inte vet ännnu om det blir något av det!

ÄNTLIGEN idag är det Hejdå till 50-öringar, känns ju hur underbart som helst. Jag verkligen hatar 50-öringar tycker dom är vidriga. Brukade jämt slänga dom om jag fick dom :) Istället ska vi nu få 2-kronor och 200-lappar. Jag tror det är Astrid Lindgren på den sedeln !

Det blir nog bra!

Puss

Har inte så mycket att skriva..

Nu har jag och Per ringt till hur många som helst men ingen kan ta min tid på fredag :( Inte kul! Jag tror det blir att strunta i att gå och lägga sig. Just det, jag ha ju gått ner det där kilot igen :) Känns härligt så då är jag nere på 60kg igen :)






O n s d a g

Hej alla ni!

Har pluggat matte i skolan och ska plugga matte med nu. Har ju prov imorgon! :/ Är nervös!  Hoppas jag fixar det. Så nu ska jag sätta på bra musik på hög volym och räkna x och y, logaritmer och kurvor hit och dit!

Vi hörs lite senare.

A nightmare on elmstreet

Gött de va med en dusch. Nu sitter jag här i soffan med godingen fast han spelar Tv-spel! Jag tänkte jag skulle se på Terror på elmstreet nu den nya versionen. Har gått och väntat på att den ska komma ! Hoppas den är lika bra som orginalet! Men jag får se den själv!


Tid

Sitter och kollar på Idol och har precis lagat köttfärsås med rivna morötter. Idag hade jag färska champinjoner i och det var mycket gott :)

Försöker att få bort min arbetstid på fredag också, jag och Per ska ju till syster i helgen vore gött om vi kunde åka upp på fredagen istället för jättetidigt på lördagen. Det är iaf en 1- 4.30 på natten någon som är intresserad? :)

Tisdag

Såklart att jag försov mig imorse! Jag tycker inte om att jobba natt på lördagar för jag hinner verkligen inte ställa om. Vaknade kvart i 14 så nu kommer jag väl inte kunna somna inatt! Illa!

Nu måste jag laga mat sen blir det att plugga matematik !

Hörs sen !

Måndag

Heej!

Har verkligen inte haft tid att uppdatera något förens nu. Var ju i skolan förut och gjorde prov ! Jag klarade det ! Man fick reda på det direkt om man G och VG och MVG frågorna får man reda på någon annan dag. Men det känns gött att jag fixade det iaf. Nu är det bara ett prov kvar! Matte!!

Nej nu får det nog bli sänga!

Puss

Bio

Va ju på bio förut ! Filmen var bra tyckte jag dock tyckte jag att det skulle vara mer 3D effekter så det vart jag lite besviken på. Annars tyckte jag de va härligt att komma ut lite :) Tråkigt att jag inte fick äta något godis bara :( Förstör ju faktiskt en del av tjusningen med bio.

Nu ska jag försöka att sova så jag är pigg inför provet imorgon. Hoppas verkligen att jag kan något nu! Måste ju klara av mitt första prov tycker jag. Sen blir det att plugga matte och sen direkt till jobbet. Så det blir nog inte mycket uppdatering imorgon.

Sov Gott allesammans!

Tredje veckans vägning

3:e veckans resultat( Jag är inte nöjd)

vikt: 61 (+1kg) ??

Vikt från början : 64kg


vet inte vad det blev denna veckan för jag har inte fuskat något! Känns riktigt trist men jag hoppas på att jag lyckas att få bort det kilot till nästa veckas vägning då. Nu är det jag som ska ut och gå någon dag :)

Har suttit och pluggat 2½h nu känns fortfarande inte bra! Men det blir väl ett G då förhoppningsvis iaf.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa iordning mig inför bion ikväll. Sen ska jag försöka hinna plugga lite till!!

S ö n d a g

Jag känner mig så stressad över provet imorgon har inte hunnit pluggat alls mycket nu när jag har jobbat så mycket. Ska försöka plugga som en tok idag. Vaknade ju dock nyss eftersom jag väntade på Per igår som slutade klockan 6.

Fy jag har klämt fingret också, det är jättesvullet och går i att böja. Jag hoppas verkligen det går över snart. Gjorde jätteont igår när jag drämde igen dörren på fingret.


Japp plugg blir det nu !

Resident Evil

Nu har jag bokat bio, vi ska se på Resident Evil : Afterlife 3D Imorgon :) Ska bli riktigt skoj faktiskt att äntligen få gå på en 3D bio hoppas verkligen att det är så bra som man hoppas :) Jag är ju ett stort fan av de tre tidigare filmerna så jag hoppas jag inte blir besviken.


WOK

Idag gjorde jag wok med kyckling och creme fraiche och soja :) Det blev mycket gott måste jag säga. Så det blir det ngn mer dag ! Bara själva woken är ju verkligen inte LCHF eftersom det inte är något fett eller protein. Men med kycklingen blir det protein och med creme fraichen blir det fett så det var ju bra :)

Nu blir det mer plugg...

Lördag

Heej!

Man är alltid lika slö när man har jobbat natt dagen innan. Idag måste jag plugga som en tok eftersom jag har prov på måndag! Jag är faktiskt nervös över att jag inte ska fixa det men det är bara att nöta text!

Jag och Per var och hämtade plexus igår som ska stanna här tills på onsdag. Atlas är så taskig för plexus får ju inte vara ifred så fort plexus går någon stans så svansar atlas efter. Inatt jobbar jag till 4 känns faktiskt lite jobbigt!

Hej! Sitter på jobbet! Har inte hunnit up...

Hej! Sitter på jobbet! Har inte hunnit uppdatera, har varit i skolan och storhandlat och grejer :-) får se om jag uppdaterar när jag kommer hem slutar klockan tre inatt! Puss


Jag är sugen.

Nu har jag pluggat i 4 timmar! Så nu får det bli en paus så allt hinner landa också så att det inte bara blir en moshög i huvudet :) Jag vill verkligen sätta dessa prov nu! Då blir jag stolt över mig själv :)

Idag har jag tänkt väldigt mycket på plockgodis och rostat bröd och O'boy och Coca-cola allt sånt där som är så gott! Det börjar kännas jobbigt nu. Fast jag har ju snart fixat 1 månad. Det är ju faktiskt 3 veckor just idag ! Gjorde föressten korvstroganoff igår. Tyckte den blev sådär men jag åt riven morot som ris och det funkade faktiskt :) Riven morot kan jag rekommendera !


Nu ska jag se på halv åtta hos mig och läskas av all god mat dom gör :)

Plugg

Nu blir det plugga plugga äta mat plugga plugga !

Onsdag

Idag har det verkligen varit stohej hela dagen och jag känner att det börjar komma ikapp mig nu! Först var det ju upp tidig och gå till skolan och sen jobba ett åttatimmars pass , det var tungt ! Men det är ju tur att man har sånna goa arbetskamrater :)

Per kom och hämta mig på jobbet, kändes riktigt gött så slapp jag åka buss för det är riktigt drygt. Imorgon är alla lektioner inställda så jag tänkte sitta hemma och plugga hela dagen. Måste verkligen klara av att koncentrera mig på plugget eftersom jag har prov både på måndag och på torsdag!

Nu blir det One Tree Hill oc sen blir det natta!

Hörs imöra

Jag är så himla trött! Somnade nästan ...

Jag är så himla trött! Somnade nästan på matte lektionen! Inte bra. Nu ska jag iväg och jobba ett åtta timmars pass är väl hemma efter nio ngn gång ikväll . jag har träningsvärk efter gårdagens arbetspass :-) haha


Mer skor ge mig, mer skor!

Sitter och kollar på massa skor :) Nu när jag har tänkt att inte köpa så mycket kläder om jag ska gå ner i vikt så har jag börjat titta allt mer på skor :) Vad tycker ni om dessa? Me like!


Min älskling de!

Heej! Sitter och kollar på resor gud va jag vill åka någonstans med min goding igen :) sugen på att åka till  Turkiet igen.  Ska se på lite film nu tänkte jag ! Per är iväg och jobbar ha slutar klockan 23 tror jag ska vänta uppe på honom så jag lyckas tjäla mig en godnattpuss innan jag går och lägger mig!

Jag är så himla glad över att jag har en så underbar pojkvän ! Vi känner verkligen varandra utan och innan något man lär sig efter 7 år tillsammans.  Längtar verkligen på alla roliga äventyr som står på tur ;)





Älskar dig min goding!♥

T i s d a g

Heej!

Jag gick upp klockan 5 imorse trodde jag skulle dö. Det är inte mänskligt att gå upp så tidigt :) Tog varor på jobbet för första gången idag och det var riktigt jobbigt. Jag tycker ju att det är gött att bara gå runt och dona men på slutet vart jag så stressad så det vart jobbigt.

Idag tror jag att jag ska slänga ihop en korvstroganoff tänkte att jag skulle testa att riva massa morötter till och ha det som spaghetti/ris haha a vi får se kan nog bli bra :) Bättre än blomkolsriset iaf.



therese hörna

Gjorde en fin text i photoshop förut :)


Till kvällsmat blir det...

Tonfisksallad med keso :) Mycket gott och räckte gott och väl till kvällsmat ! Protein och fett perfekt!

JUL

Är det ingen mer än jag som börjar längta efter julen :)  julgardiner och jultomtar juleskum och julgran och allt som ar med jul att göra :) Jag ska pynta som en tok iår har jag tänkt ! jag ska nog pynta katterna också :) hehe  jag kommer nog bli lite galen !


Måndag

Heej på er alla!

Idag har jag varit duktig och suttit på mattestugan i 1½ timme gick faktiskt bra :) Skulle börjat gå dit tidigare :) Imorgon ska jag upp till jobbet börjar klockan 06 jobbigt att gå upp men det är bara att göra som man ska !

Har inget mer att säga för tillfället!

Mätning & Vägning vecka 2

Andra veckans resultat:

Vikt:
60kg (-2kg)

Armar: 30cm(0cm)

Mage: 86cm (+1cm) :(

Midja: 75,5cm (-2,5cm)

Lår: 58cm (+2cm) :(

Rumpa: 99cm (+1cm) :(

Jag tror verkligen inte att detta stämmer om jag ska vara ärlig för jag tror jag mäter på olika ställen så hädanefter ska jag nog bara ta vikten :P För det är ju där det händer saker iaf !
Så får ni se om det blir någon skillnad på kort :) Men nu är jag nere på mitt första delmål :) 60kg

1:a Delmål 60kg

2:a Delmål 55kg

Slutmål 50 - 54 kg

Valvaka

Sitter och kollar på valvakan och är grinig över att inte de rödgröna vinner , verkar inte så iaf. Jag tycker det är orättvisst att alliansen har fyra partier och de rödgröna bara tre det är ju väldigt dåligt!

Har varit och träffat Lina mycket trevligt tycker jag !

Ska lägga upp mina vikt och mätning sen också !

söndag

God Morgon !

Vet att klockan är mycket men jag vaknade väldigt sent idag, somnade i soffan igår :P Idag står Lina å schemat, ska bli kul att träffas det var så himla längesedan. Och ikväll blir det att titta på valvakan ska också bli mycket intressant tycker jag, skulle jag titta tillbaka på mig själv från några år sen skulle jag nog bli väldigt schokad om jag läste detta :)

Funderar på om jag ska ta och gå ut och gå en stund , är lite sugen på de faktiskt . Vi får se hur jag gör.

Megan fox

Megan fox är nog den snyggaste tjej som finns tror jag :P Har gjort ett collage fast jag vart inte så nöjd faktiskt!


20 Sanningar om mig!

Jag blev utmanad av stina så nu ska vi se om jag kommer på 20 sanningar om mig själv :)

Jag utmanar Malin , Carro och Christine.


Lördag

Äntligen har vi fått igång diskmaskinen och den funkar prima! Hur skönt som helst! Har varit iväg på bröllopsfest! Trevligt vare! :) Dock är jag lite hungrig nu för det fanns inte så mycket som jag kunde äta så jag ska slänga ihop något nu tänkte jag :) Får se vad det blir!


Bearnaisesås

Just det, jag vart ju ledsen när jag fick reda på att jag inte kan äta bearnaisesås som man köper som pulver form. Men jag tänkte att jag säkert kan fixa att göra egen. men det blev ju ett totalt fiasko. Så Idag när vi var på IKEA så tänkte jag att jag skulle kolla om det var några kolhydrater i IKEAS beasås! Det var bara 0,5g Så himla bra!! Så nu kan jag ju äta den så blir det inte så torrt! Jag köpte på mig ett gäng haha ! :)

Så för alla er LCHF:are vill jag tipsa om IKEAS bearnaisesås! Väldigt god också !


IKEA & Tacopaj

Hej allihopa!

Idag har jag och Per varit ute och rännt :) Vi har köpt en diskmaskin, en sån liten man kan ha på bänken. Ska bli så himla gött att slippa att diska lika mycket så det gillar vi starkt !

Vi var även på IKEA en sväng och kollade lite, Alltid lika kul! köpte inte så mycket bara bakbunkar typ :)

 

 

Sen vart det hem och laga mat, blev somsagt tacopaj idag ! Så himlans gott! Kan jag verklige rekomendera ska lägga ut receptet någon dag :)

 

 


Vuxen poäng till mig och per :-) vi har kö...

Vuxen poäng till mig och per :-) vi har köpt en diskmaskin !


Fredag

Nu har jag varit i skolan , var klassblöt när jag satte mig i klassrummet. Kändes som jag hade pinkat på mig ! Så nu har jag bytt om till mjukis. Idag blir det nog en sväng till ikea och elgiganten. Vi ska kolla på en bänkdiskmaskin för det är så himla drygt att ha disk hela tiden. Abropå disk så måste jag diska sen :P Vore riktigt gött med en diskmaskin istället :)

Per jobbade natt så han ligger och sover, ska väcka honom lite smått om en stund så vi kan åka iväg :)
Ikea är mest för skojs skull :) Men det är det väl alltid?! Älskar IKEA

Imorgon eller på söndag kommer iaf nästa vägning och mätning ! Spännande. Fast jag tänker inte hoppas på för mycket för jag vill inte bli besviken. Vet att det kommer gå lite segt. Men man vill ju att allt ska hända NU!

Imorse åt/drack jag förövrigt en jättegod smoothie, jätte lätt att göra.

Du behöver:

1dl mjölk
1dl grädde
1dl bär (helst hallon eller blåbär)
1dl grekisk yoghurt
4 st isbitar gjorda på grädde.

Mixa alltihop häll upp i glas. Perfekt frukost :)

Receptet är ifrån "LCHF husmanskost" kokboken !

trött

Äntligen hemma från jobbet! Har varit en riktigt hobbig dag, hit och dit. Och nu ska jag bara ´hoppa in och duscha och se hoppa in och sova. På lördag är det jag som ska ta sovmorgon! Åh jag längtar. Blir nog tacopaj imorgon också ! Åh jag längtar efter det med! Min tacopaj äger! :)Saknar ddock majsen. Får ju inte äta majs.

Jaja vi hörs imorgon någon gång. Kanske blir Ikea och Elgiganten imorgon :) KUL!

Puss

Torsdag

Jag sov så himla dåligt inatt, eller ja till viss del dåligt och till viss del bra ;) Ska inte gå in på det braiga ! :D Missade bussen imorse också så jag tog bilen gött för då slipper jag gå runt och bara stirra på håltimmen. Kan jag sitta hemma och plugga lite matte innan jag börjar igen vid 13.

Vi hade typ ett litet test idag på biologin, hoppas verkligen det gick bra jag skrev massa men jag vet inte inte om något var rätt :P Vi får se.

Känner mig riktigt taggad till denna dieten alltså! Känns verklige som detta kan funka, klart jag saknar coca-cola och godis men än sålänge klarar jag mig! Jag och Per ska göra tacopaj nu till helgen också, blir mumma de.

Ny tröja!

Ja är i behov av en ny tröja en svart! Så jag funderar på denna! Vad tycker ni? 299kr på Nelly.


Shit vilken dag!

HEEEJ!

Jag är så trött! Dom bygger ju om hela restuarangen på jobbet så det är jobbiga ljud och jobbgubbar överallt! En timme innan jag skulle sluta så drar det igång, shit va mycket det var och det gavs sig inte. Det värsta var ju att dom drog loss hela kassalinjen när vi hade kö till dörren :) Så vi hade en kassa på ett restuarang bord haha :) Jobbade över 1 h och 10 min så jag missade idol :( Men jag tänkte se det på webtv sen ! Imorgon är det torsdag vilket innebär en håltimme på 3h 20 min! Drygt, ska gå till mattestugan och plugga tänkte jag !

Känns så himla bra att man har en så bra mattelärare iaf ! Han skämtar och är glad och man förstår när han förklarar! Tummen upp till Bertil!

Tror inte det blir någon mer uppdatering idag! Ska hoppa in i duschen snart.

Puss

Politik

Sitter och kollar på utfrågningen av alliansen riktigt intressant. Men jag blir så engagerad så jag blir arg och börja skrika istället ! HAHA

Rödgrön är det enda rätta! Dom vill ju ha gratis tandvård fram till 25! Det är bra tycker jag :)


Presentkort!

Just det jag har glömt att berätta att jag fick ett presenkort på trehundra till bergvik för att jag satte en gapbuster på jobbet. Det är en hemlig gäst som tar tid på en och kollar om det är fräscht och om han får bra service ! Härligt! Får vi se vad jag köper för dom pengarna ! Det finns ju väldigt många butiker på bergvik att väja mellan!


Till frkost blir det...

Nu ska jag göra en omellet med korv och purolök :) Mycket gott och perfekt LCHF frukost :)

T i s d a g

Alltså va alla klagar på vädret :) Jag älskar regn (så länge man inte ska göra något speciellt). Det är ju mysigt. Jag tycker det är sämre när det bara är mulet men inget regn. Så tycker jag iaf.

Idag börjar jag inte förens 20 över 3, gött med lite sovmorgon känner jag.

Jag
fattar inte hur det kan vara så svårt att få en lägenhet, jag hittade en lägenhet på blocket som hade luggit ute i 40 minuter och det var redan tio pers som hade ringt på den . Riktigt tråkigt måste jag säga.

Skype !

Hade precis ett skypesamtal med min kära Lina som är i jönköping och pluggar :) Det var roligt! Skype är en rolig sak måste jag säga :) Kul att få lite uppdateringar !

Nu sitter jag och ser på "Lite sällskap" så himla härligt program !


Tigerfadder!

Jag ÄLSKAR tigrar, dom är så vackra . Och dom håller på att utrotas tack vare dessa prisjägare. Jag har lust att bara ta deras gevär och skjuta dom. Fy fan säger jag att skjuta sådana djur. Tigrarna har minskat med 96% sen i början 1900-talet . Det är helt sjukt!!!

Så nu har jag blivit Tigerfadder ! Skänker en hundring varje månad så att dom kan fortsätta kämpa för dessa underbara djur. Känner ni er manade att bli faddrar så kan ni klicka på bannern jag har i sidomenyn :)


Hej Måndag!

Jag är så nöjd för idag har vi skickat in våran labbrapport och det känns riktigt bra! Första inlämningen så nu gäller det bara att den var bra också :) Vill inte göra om den.

Jag blev så grinig när jag kom hem från skolan förut, för på vardagsrumsbordet står det en stor godispåse med godis i!! Så himla jobbigt, jag ville bara sätta mig ner och trycka ner så mycket som de går. Men det gjorde jag inte. Tog upp den och ställde in den i skafferiet. Så duktig är jag för tillfället. :)

Ska ta och laga iordning någon god LCHF rätt nu snart tänkte jag :) Kanske kassler ? Eller köttbullar :) De e gott de! Egen rullade såklart!

Sen måste jag ta hand om tvätten så är det bara. Jag har slut på trosor nu så det är dags om jag inte ska behöva gå runt med Pers Kallingar :D

Hörs sen ♥

Här måste en rubrik fyllas i!

Nej ni! Nu har jag suttit och kollat på allt jag vill ha men inte kan köpa mig så nu ska jag sluta med det! Har pluggat också och tror att jag kom fram till något , hoppas det :)

Tror seriöst att jag ska gå och lägga mig för jag är så himla trött. Men det kankse blir att jag sätter på en film och kollar på ! Får se hur långt jag hinner se innan jag slocknar.

Det som är svårast med LCHF det är ju lätt att vara utan Coca - cola jag tycker det är så jobbigt att inte bara springa till affären och köpa mig en 2 liters flaska. Det kunde jag lätt dricka upp själv utan problem. Jag kan ju säga att jag under sommaren kankse har druckit minst 6liter cola i veckan :) Så då förstår ni att jag är duktig som inte har druckit något på en vecka ! Jag är iaf stolt :P

En sak som är väldigt bra med LCHF är att man äter i princip bara tre gånger om dagen , man småäter ingenting. och det är nog väldigt bra så man får en sorts balans i det hela. Man lär sig att laga massa olika nya maträtter också. Väldigt bra eftersom jag alltid har problem med att komma på vad man ska laga för mat nu har man lite nya tips.

Imorgon är det skolan som gäller !! Tycker det är gött att gå till skolan igen, ska bli kul sen när man börjar plugga till något man verkligen vill bli !

Natti natti

random

Heeej!

Ännu en jobbardag gjord :) Fick stå i köket idag vilket var väldigt roligt :) Är ju fortfarande en rookie så det går lite segt men bättre och bättre iaf.

Jag är så himla trött nu, ska plugga sen måste verkligen det!  Emil och Per sitter här hemma och ser på hockey så det är ingen idé att börja än :)

Japp men jag uppdaterar mer sen !

Vägning & Mätning vecka 1

Japp här kommer då första veckans mätning och vägning. Det som står först är nuvarande och det som är i parantesen är skillnaden mot förra veckan.

Vikt: 62Kg (-2kg)

Armar: 30cm (0cm)

Bröst: 96cm (-3cm)

Mage: 85cm (-2cm)

Midja: 78cm (0cm)

Lår: 56cm (-2cm)

Rumpa: 98cm (0cm)

Jag är nöjd :) Ska bli kul att se hur det ser ut nästa vecka !



Dålig stil!

Dålig stil av mig jag vet.. Skulle ju lagt ut mätning och vägning igår men jag somnade efter att jag gjort min egna MISSLYCKADE bearnaisesås :( Gick inge bra alls. Men Per tyckte den va god iaf.

Nu åkte ju Per iväg och fiskade så han hann inte med att mäta mig så det får bli ikväll. Och jag lovar ikväll kommer det :)

Har jobbat idag från 8 -15 har varit mycket att göra hela dagen så tiden gick väldigt fort. Ikväll ska jag laga Kyckling curry med blomkålsris :) LCHF - Style!


Christine eller christian?

Idag skulle Pers lillebror Christian på klassfest , kvällens tema var ombytta roller alltså tjejer är killar och killar är tjejer. Så Christian var här förut och gud va vi skrattade !


Ny kokbok

Heej Bloggen!

Idag gick det riktigt bra på matten känns så himla härligt när man för en gångs skull inte sitter där som ett fån som intte fattar ett jota!

Jag har ju fått en kokbok nu av Per som hjälp med Lchf är mycket nöjd med den. Verkar jättebra och mysig! Igår så gjorde jag en verkligen skitgod Tacopaj! Och då tänker väl ni att det är ju deg i paj. Men inte i denna pajen! Jag använde ägg och grädde till botten och sen philadelfiaost över det :) Riktigt god så den ska jag bjuda på någon dag. Så himla kul att det finns så mycket alternativ. Är nämligen rättså trött på Ägg och Bacon haha.

Ikväll blir det vägning och mätning. Spännande va?! ;)


Idol

Ser på Idol, känns som det blir många bra iår ;) Dock inte från göteborg :P


rösta

Nu är jag hemma! Jag fick en sådan himla magknip :( inte alls kul! Det sa bara boom! Jag och Per var och röstade förut, jag röstade på socialdemokraterna ser ingen idé att hålla det hemligt man står ju för det man röstar liksom :) Så nu har jag gjort min röst för första gången någonsin ! Känns bra.

Tror att jag ska sätta mig och göra en ny design dock inte till denna bloggen ska bara göra en tänkte jag för skoj skull :) Vill lära mig mer!

Per har städat hela lägenheten idag, kan inte bli bättre älskar min plutt jag!

Har hål timme så jag sitter och pluggar li...

resize_image_169 (MMS)

Har hål timme så jag sitter och pluggar lite matte, försöker hinna med att repetera allt vi går igenom så att man hänger med i svängarna för det är ju inte långt tid kvar förens det är prov. Sen ska jag till mammas jobb och lämna oriflame produkter :-) hörs sen när jag kommer hem :-) puss


Busfrön

Rackarns katter, jag hade glömt skåpdörren öppen till kattmaten och såklart kattgodiset. Sen när jag sitter i soffan så sitter Atlas i sitt hus och Zingo utanför. Jag funderade på vad dom hållde på med så jag gick dit och fick se att snott ett tre-pack med godis dom har tuggat upp den hårda plasten runt omkring! HAHA lite galna i godis!


O.N.S.D.A.G

Jag har verkligen bloggtorka idag känner jag, ska åka hem till pers föräldrar sen på kalas :) Tråkigt nog får jag väl inte äta något men det blir nog trevligt. Får väl dricka té eller något :)

Va jobbigt det ärnär man bara sitter bort dagen. Jag menar jag var hemma typ kvart över 10 idag och sen dess har jag i princip bara suttit i soffan och inte gjort något alls. Har ingen energi för tillfället men jag hoppas den kommer tillbaka snart.


Lite sällskap

Heej!

Såg precis på "lite sällskap" med filip och fredrik :) Haha jag tycker ju inte att det ger oss ett speciellt bra rykte men jag tycker det var roligt att kolla på :) Vi har ju faktiskt en härlig charm vi värmlänningar!

Nu ska jag steka mig några hamburgare utan bröd :) Med extra sås och ost haha känns helt fel att trycka i sig så mycket fett men känns rätt också. Hellre tar jag bort pasta och ris och potatis än alla goda feta såser, gratänger ost och allt a det finns. :)

Svåraste just nu är coca colan !!! Jag saknar dig min livs vän och längtar tills vi får mötas igen!

Tisdag



Ikväll visar dom idol på TV yay! Det är så mysigt att sitta och kolla på idol på kvällarna :) börjar 20 över 3 idag känns härligt att ha en dag man kan sova lite även fast jag försöker gå upp i någorlunda tid :) 

Nu ska jag göra mig iordning lite.

Varför måste man skriva rubrik?!

Heej Bloggen!

Idag har det varit en heldag ute vid sjön Gapern med biologi klassen. Tiden gick faktiskt väldigt fort. Gick runt och gjorde tester och letade bottenorganismer. Sen ska vi analysera och skriva rapport.

Sen har jag inte gjort så mycket mer idag gått till affären och lagat mat typ. Blev broccoligratängen idag igen på Pers begären vilket jag tycker är bra :)

Har känt mig jättekonstig i kroppen idag. Svag och tung på något vis. Ingen ork a jag vet inte. Tror jag har lock i öronen också fast jag märker det bara ibland för jag tror jag har vant mig :P Skumt!

Måndag

God morgon!

Idag ska jag åka ut till gapern med biologin och kolla på vattnet :P Ska bli spännande svårt att veta vad man ska ha på sig bara. Sen måste man ju ha fika med sig och jag har ingen aning om vad jag ska ta med mig i fika när jag inte får äta bröd. Det är svårt.

Sen ikväll ska vi em till Pers föräldrar för hans mamma fyller år :) Mycket trevligt bara det att jag förmodligen inte kan smaka på något :(

Puss

Oxhälja

Gud denna dag har bara sprungit iväg. Jag är så himla trött, kan bero på att jag bara har sovit tre timmar inatt så jag kommer nog somna gott inatt :) Har varit på oxhälja med malin också ! Tur att jag har en så bäst pojkvän som åkte och fixade bilen imorse när jag sov !! Jag köpte inte så mycket, strumpor och godis till per då. Jag tyckte det var riktigt plågsamt att gå runt där och ite få smaka på alla godsaker :( Men så äre..

När jag kom hem ställde jag mig och tog disken, kändes gött att få undan den. :) Nu ska jag åka och hämta per som har dömt hockey. Och sen ska jag äntligen krypa ner i soffan och se på film :)

Seriöst! Jag låste in bil nycklarna i bile...

Seriöst! Jag låste in bil nycklarna i bilen! Skit! Varför? Jag blir så grinig. Då vart de buss ändå :-(


Första tassen ute :)

Idag var vi ute och gick med katterna på gräsmattan :) Det tyckte dom var riktigt roligt. Det var ju första gången för dom. :) Slängde ihop ett litet collage med dom när dom var ute !


Broccligratäng

Lägenheten var inte alls fin :( Riktigt tråkigt! Men jag hoppas på att det tycker upp en ny snart kanske :)

Förut gjorde jag en jättegod Broccoligratäng LCHF style blev mycket god, och till det åt jag sallad ! Per tyckte också om det så det var tur ;)


Bjuder lite..

JAAA!

Vi ska kolla på en lägenhet idag!! Så himla kul! Ligger på hamngatan så vi kommer in till stan igen om vi skulle få den. :) Vill verkligen!

Klockan fem ska vi dit så nu får ni hålla tummarna för att det är fin, men just nu känner jag att det inte spelar ngn roll bara jag kommer ifrån skåre :) Behöver känna stadsbrisen igen.

Så nu är jag lycklig!!

Så jag bjuder på denna!


Lördag

Denna lägenheten gör mig tokig ! Det är så himla kallt här.

Idag ska jag få träffa lina !! Ska bli kul det var ju typ två veckor sen nu.. Blir ju så nu när hon bor så långt bort :(

Har ätit bacon och ägg till frukost, känner att jag nog kommer tröttna på ägg och bacon :) Så jag måste hitta ngt alternativ till frukost. Det som är bra är ju att man blir väldigt mätt.

Vad ska du göra idag?

Tv-spels nörd?




Har suttit och spelat spyro nu i 1½h de va kul! Man fastnar ju
liksom när man väl har börjat. Nu sitter jag och kollar på en film som precis börjat captivity en skräckis ! Me like!

McDonald's ringde precis, blir att jobba natt imorgon , hade ju tänkt att inte jobba så mycket natt nu när jag har börjat skolan men jag behöver ju timmarna så jag tänkte att det är lika bra :) Plus att jag kan ta bilen så slipper jag åka dryg buss.

Jag börjar bli trött redan , inte vanligt men det blir väl så nu när man har börjat gå upp i tid . ska se denna filmen sen blir det nog att hoppa i sänga.


Sov Gott Alla!




Mått

Nu har jag kört Per till hans kompis, kändes mycket bra att köra volvon :) Även fast jag sitter snett.

Gud ni vet inte hur sugen jag är på coca cola och godis nu, jag fattar inte, men det är nog bara i början sen hoppas jag att detta suget släpper.

Förut så åt jag iaf Keso, Gurka och kyckling blev inte helt mätt så jag ska fixa iordning lite kvällsmat av ngt slag :P

 

 


Här startar vi!

 

Vikt: 64kg

Midja: 78cm

Bröst: 99cm

Överarm: 30cm

Rumpa: 98cm

Lår: 58cm

Får vi se om vi märker någon skillnad.
Tänkte jag skulle jämföra antingen varannan vecka eller varje vecka vi får se. Nu blir det inge mer klädköp på ett tag har jag tänkt :) Får köpa heminredning istället :)

F r e d a g

Fredag är här, jag tycker denna veckan har gått så himla fort, den har verkligen bara sprungit iväg. Har varit och pluggat matte . Tror att det börjar släppa mer och mer. Det gäller att träna trän och träna så sätter det sig tillslut.

jag var och hämtade vår nya dammsugare förut också, väldigt smidigt gick det. tror vi beställde den iförrgår kväll, älskar snabb frakt. Nu ska den ladda i 16h och sen kan jag använda den. Hoppas den är bra också !

 

Nu ska jag göra min första LCHF middag så jag ska kolla upp massa recept och se vad jag kan hitta på för något gott.




T.O.R.S.D.A.G

ÄNTLIGEN har vi en bil ;) Känns så himla härligt att inte behöva låna bil varje gång man ska åka ngn stans. Så idag har vi varit och storhandlat, massa lchf mat :) Så nu får vi se om jag fixar detta ! Menjag har verkligen motivation för det.

Är så himla trött så nu ska jag hoppa till kojs sambon har redan somnat i soffan :)

Sov gott

Toy Story

Så nu ger vi bilen en chans till ;) Imorgon ska det väl bli rätt dag hoppas jag ! Vill så himla gärna att den ska funka. Jag har ju lovat malin att vi ska åka på Oxhälja på söndag ! Ska bli roligt även fast jag inte kan äta något marknadsgodis :(

Imorgon ska vi åka på utflykt med biologin så jag måste gå upp tidigare, jobbigt. Titta på fåglar ska vi göra så jag hoppas det är intressant. :)

Så nu ska jag hoppa i sängen så jag orkar gå upp imorgon :) Tänkte ja skulle se på Toy story en stund först bara !

Hörs imorgon !


LCHF

Vet ni vad?! Jag ska testa på LCHF metoden (low carb high fat) har jag tänkt. Efter att jag och Per har varit och storhandlat så ska jag börja. Kommer bli jättesvårt men det känns bra också. Märker jag ingen skillnad fram till jul då ger jag upp. Per överraskade mig igår med att han hadeköpt en bok till mig med massa LCHF recept :) Per är taggad att hjälpa mig även fast han tycker jag är fin som jag är. Men om inte han hade varit motiverad så tror jag verkligen inte att jag klarar det. Men jag vill ochjag har hört många som har gått ner i vikt av det.

Så imorgon tänkte jag skriva upp mina mått och vikt så vi kan jämföra typ varannan vecka eller något.
Föresten för er som inte vet hur den går till så är det så att man ska äta så mycket protein och fett som möjligt och inga kolhydrater dvs. Ingen pasta eller ris eller bröd eller socker.

Tror ni det kommer funka?

Ge mig en lägenhet!

Inte uppdaterat förens nu för jag har grejat här hemma med tvätten ;) Hur mycket tvätt som helst, jag hade högar överallt när jag vek dom, men nu tror jag att jag snart har tvättat alla kläder förutom dom jag har på mig då vill säga :)

Jag är så himla sugen på att få en ny lägenhet som jag kan inreda och köpa lite nya möbler och grejer till vore så himla kul. Men det finns ju inga lägenheter, jag fattar inte så här svårt brukar det väl inte vara ?! Hoppas att det kommer någon snart!

Tänkte jag skulle ta och laga mig lite mat men den ständiga frågan är vad ska jag laga?!

RSS 2.0