Hm?

Vad tycker ni om detta? Jag tror man kan få riktigt fina bilder på mat utan en food make-up artist :P Eller vad tror ni?

<object width="445" height="364"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/fUjz_eiIX8k&amp;hl=en_US&amp;fs=1?border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/fUjz_eiIX8k&amp;hl=en_US&amp;fs=1?border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="445" height="364"></embed></object>


Är det bara jag som tydligen ligger efter?!

Cazzie spelade denna partylåten för mig igår och blev jättechokad när jag sa att jag inte hör den förut!

Är det bara jag som är efter? =)


L ö r d a g

Jag hade en ritkigt lyckad kväll igår, den var lagom. Först var här hemma och spelade lite ölspel på två pers :) Gick jättebra ! Sen åkte vi in till stan och gick in på tempel utan några problem. Beställde en drink och satt och pratade och dansade lite. Dom spelade massa rockhits så det var väldigt go stämning och väldigt fint var det också :) Liknade arena på många vis fast man kände att det var mycket mera moget än va det var på Arena.

När jag har på 3:an på min TV så funkar inte ljudet! Va e detta, för det första har jag bara 1,2,3,4,5,6 och så slutar ljudet funka på den viktigaste kanalen typ. Iofs så ser jag typ aldrig på tv längre sätter mest på den som sällskap. Väldigt konstigt. Varje gång jag sätter mig vid datorn så sätter jag på TV:n.

Börja längta efter Per nu, jag borde vara van vid detta men det är att gött att ha honom hemma när man kommer hem från jobbet :) Idag ska jag jobba 20-03 så det blir cykeln hem inatt.

Pöss

TGIF

Shit va det regnande igår jag var så himla blöt när jag kom till jobbet. Bestämde mig för att gå hem till mamma och sova där istället så slapp jag cykla en mil i klassblöta kläder :) Vi hade hur mycket som helst att göra igår på jobbet, vet inte vart alla kom ifrån men det var McDonald's dom var sugna på.

Idag har jag gått på stan med mamma blev en fika på café Royal, det är vårt ställe de. Går alltid dit. Sen kommer Cääz hit :) Blir lite party ´bara jag och hon. Like old times. Det blir nog roligt :D

Men nu måste jag städa och duscha och göra mig iordning och hinna äta ngt :P Får se hur detta går !

PussPussPussPussPuss

Jag vill inte

Jag vill verkligen inte. Jag lyckas alltid pricka in dessa dagar. Jag ska cykla och det spöregnar det har det gjort dom senaste gångerna jag har cyklat. Jag längtar efter Bilen !! Kära S40:n Behöver bara nya däck så är den fit for fight sen :)

Väldigt dretig men så saknad :)


MArdröm

Fy jag har sovit så dåligt inatt, drömt mardröm som inte var kul alls. Jag vaknade och gick på toa och tänkte att jag ville drömma något annat nu men drömmen kom tillbaka. Sen när jag vaknar ser jag hur det spöregnar ute och jag som ska cykla till jobbet idag. Inge kul alls tycker jag. Idag jobbar jag 17-02.

Nej usch jag måste sluta tänka på drömmen frukost blir..

Kirurg?

Alltså efter jag har sett på Grey's Anatomy så mycket så blir jag så sugen på att bli kirurg ! Vet att jag förmodligen skulle ångra mig men det ser ju så himla intressant ut. När jag sa det till Per så sa han " Det skulle du aldrig klara av, du skulle svimma direkt du såg lite blod!" Haha Tror inte jag skulle svimma för blocet men tänk vilket ansvar man har. Och behöva berätta för folk om operationen inte gått bra. Nej usch va hemskt. Men jag kan inte hjälpa att jag är nyfiken.

Barnmorska är också ngt som jag är lite intresserad av. Har ju sett att det är brist på specialist sjuksköterskor så man kanske kan specialisera sig inom det vad vet jag!

Haha jag som alltid sagt att jag inte vill jobba inom vården människovården iaf.


Funkar det nu?

Ser ni min header nu? Jag tror jag har fixat så den syns i explorer också nu så berätta om ni ser den så jag vet :)

Nu ska jag kila iväg till affären och köpa veckorevyn !

Disk.

Äntligen är den feta disken borta som jag och Per har bråkat om vem som ska ta. :) Det vart ju jag såklart :P Fast Per tog en del iaf. Funderade på om jag skulle lämna kvar den tills han kommer hem från fryksdal men jag orkar inte ha så fult i köket :) Men det hade varit kul att se hans min !

Någon mer än jag som diggar Timotejs nya låt? Riktigt härlig och somrig.


Me love











Sex and the city

Sitter och småtittar på sex and the city, jag verkligen älskar denna serie. Imorgon är jag ledig så det ska bli gött. Jag ska träfa Lina och försöka städa lite här hemma.

Nej nu blir det mer sex and the city :)

Bra erbjudanden.

Kollade i den nya oriflame katalogen och det är många bra erbjudanden. Det kliar i shopping fingrarna.

Här kan ni bläddra i den.

Jag sov aldelles för länge idag iofs var jag vaken aldelles för länge igår också så det jämnar väl ut sig antar  jag. Idag åker Per iväg på Fryksdalsdansen  så nu blir det tomt i några dagar.

Nej nu måste jag äta ngt.

Puss

Behöver lägenhet.

Nu är jag hemma från jobbet, regnande sånt där konstigt regn som man inte märker så mycket men som man blir klassblöt av.

Gud va jag känner att jag vill ha en ny lägenhet som inte ligger så långt borta från stan för snart går det ju inte att cykla längre plus att det är så himla mörkt ute. Men det är dåligt med lägenheter nu tycker jag. Ngn som har ngt tips?


260710

Hej!

Jag har verkligen inte orkat eller haft lust att blogga nu på senáste. Pink var iaf helt otrolig och det var jättekul! Det var skitsegt att köra hem men tillslut var vi hemma :) Jag hra ju bilder att visa upp men jag har min kamera hemma hos malin så  jag fårg läggaa upp ddom ngn annan!

Idag jobbar jag 16 -00 så det blir cykel !

...

SKriver sen.. orkar inte.

Sitter på ullevi nu :-) shit va kul!

resize_image_187 (MMS)

Sitter på ullevi nu :-) shit va kul!


P!NK

Nu bär det av mot P!nk med Malin ! Önska mig lycka till nu då när jag ska köra i göteborg !


Welcome to tomorow

Hej!

Jag är helt slut och jag borde verkligen inte vara vaken nu! SKa ju köra till göteborg imorgon så jag måste gå upp i någorlunda tid. Kan ju hoppas på att jag får sova iaf 4 h inatt. Det ska bli så himla kul imorgon ! Har fixat gps också så vi inte åker fel, fast det kommer vi nog göra ändå ;)

Bowlade förut med jobbet också och det var mycket trevligt! Fick jobba över också för det kom så mycket folk. En annan sak som jag fick reda på idag var att vi fixade gapbustern så nu kommer jag få 300kr i presentkort :D Fan va kul!

Nej nu är det dags att sova!

Puss

220710

Jag har fått ngt i ögat och det gör så ont ! Måste pilla ut det.

IDag är det rättså mycket som står på schemat ! Inte så bra att jag gick upp vid två :) Jag ska träffa Lina sen klockan sex ska jag spela brännboll med jobbet ! Sen kanske vi ska gå oc kolla på Rixfm och sen blir det att börja jobba halv tio till halv två. Men det känns som en bra dag idag !

Imorn ska jag och MalinP!NK!


wallander vittnet

Nu ska jag och Per mysa med godis och film Wallander blir det :D


7 år!

 

Idag har jag och Per varit tillsammans i 7 År ! Kan ni tänka er :)

Världens goaste och underbaraste människa och han är bara min !

Och kommer alltid vara de ♥


Plugga Plugga !

Hej!

Nu har jag fått reda på att jag ska plugga Matematik C och Biologi A på Halvfart till hösten! Känns gött att få hitta på något nytt även fast jag fortfarande jobbar :) Men det är ändå plugg från måndag till fredag ! Så det blir inte lika mycket jobb.

:)

Fisketur

Har inte haft tid med att blogga. Jobbat hela dagen och efter det åkte jag och Per och fiskade :) Idag fick jag stå i köket på jobbet vilket var skitkul! Hoppas jag får stå där imorgon också, jobbar 12-16 !

Pöss

M å n d a g

Idag vaknade jag klockan 13 behövde nog sova tror jag :) Nu sitter jag och väntar på att Malin ska dyka upp :) Har faktiskt städat lite så jag är mycket stolt över mig själv. Per ligger fortfarande och sover!! Sömntuta! Dock jobbade han ju natt inatt. Klart han väcker mig när han kommer hem vid 7. Inte kul!

På fredag ska jag och malin på P!NK! Yay ! Ska bli riktigt roligt!


Little lies..

 

Grym låt! ♥


Harry potter

Känns så härligt att jag är ledig imorgon :) Har verklige känt mig trött på senaste tiden så imorgon blir det en slappdag med Malin :) Bränna lite cd skivor inför roadtripen kolla lite design , bara massa roliga saker.

Jag funderar starkt på att börja Läsa alla harry Potter böckerna igen. Kanske låter konstigt men jag saknar verkligen böckerna. Jag kan inte förklara känslan men jag känner mig fri på något vis. Ville inte att dom skulle ta slut. Men det gjorde dom tillslut såklart. Hoppas att J.K Rowling kommer ut med fler bra böcker!


Är det inte härligt med katter?

Kan inte få nog av sådana här videos, tycker dom är så himla roliga!

 

Vad tycker ni?


Filmtips!

Såg precis en riktigt bra film ! Så jag tänkte tipsa er om denna. Jodie Foster spelar i den och hon spelar så himla bra. Den heter iaf "The brave one" Tycker att den var sorglig och spännande. Man blir rörd av den på något vis. Den var riktigt bra som sagt.

 

Nu ska jag sova för jag börjar jobba klockan 11 imorgon :)

Och idag sov jag till klockan 13 haha hur ska detta gå?!

 

 


En dröm jag har!

En sak som jag alltid velat göra är att jobba frivilligt med utsatta hundar i Thailand. Det finns ju räddningscenter för hundar och katter som far illa.

Och nu har jag hittat ett Center på Koh samui. :) Och man kan åka dit och hjälpa till med lite random saker även fast man inte är utbildad. Så nästa gång vi åker ner dit så SKA jag åka till det centret och gosa med massa hundar !

Här finns det mer info hundcenter.

L.Ö.R.D.A.G

Jag är så trött!! Gick nästan precis upp. Detta vädret får mig inte mindre trött heller :P Jag måste gå och äta frukost nu så jag piggnar till.

Ska väl hinna med ett inlägg till innan jag åker till jobbet.

Först på min önskelista just nu!

 

Collage gjort av mig.

Bilder hämtade från Apple.com


Return to house on haunted hill.

Nu visar dom skräckfilm på TV Return to house on haunted hill. Har sett den tidigare och jag tycker nog den är bra :) Har för mig de iaf. Älskar att se på filmer när hus är hemsökta och sånt ! Jag kan inte få nog av skräckfilm även fast jag jämt får se dom själv för att ingen annan jag känner tycker om skräckfilm :)

Jobbade över lite idag men fick tjuss hem av kära christine :) Så det var gött. Jag var så trött på att stå i kassan nu på slutet så jag ville bara sjunka genom jorden :P


160710

Heej!

Nu har Plexus åkt hem :( Känns tråkigt för det började precis gå bra men men det kommer fler dagar då han får komma hit :)

Idag måste jag DISKA fy va tråkigt det är, men det måste göras tyvärr. Kanske ska köpa papptallrikar istället så slipper man diska haha :)

Tjolahopp

Heej!

Fy det spöregnande verkligen när jag cyklade till jobbet så jag var verkligen klassblöt överallt när jag kom fram. Inge kul att sätta på sig blöta kläder sen när jag skulle cykla hem!

Jag vet inte men tydligen så syns inte min header och det beror förmodligen på att ni har explorer som webbläsare! Så bloggen ses bäst i firefox. Fattar inte varför man inte har de?! 

Aja nu ska jag se på film med min älskling! ♥

Regn

Nej det regnar typ! Och jag som ska cykla till jobbet idag! Det går ju inga bussar efter elva typ! Bara att bita ihop och cykla :P Men det känns lite tråkigt!


150710

Godmorgon!

Idag ska jag jobba och det känns bra :) Det blir lite tråkigt att sitta hemma sålänge så nu behöver jag ut och träffa folk :)

Det börjar gå bättre nu med katterna, det känns mycket bra !

Vad tycker ni om min nya design??

Min Mp3

 

 


Ny Design

Japp nu har jag en ny design som jag har jobbat med ett tag. Det är fortfarande saker som ska ändras och fixas så jag gör lite i taget.

Nå så nu vill jag veta vad ni tycker? Kommentera och låt mig få veta!! :)


Vad ska jag laga för mat?

Va jag hatar detta! När man är så himla hungrig och man inte vet vad man ska laga för mat! Tillslut blir man ju så hungrig så att man inte orkar laga mat och det slutar med att man äter mackor istället! Men nej så ska det inte bli idag. Jag har inte ätit ordentlig vanlig hemlagad mat på jättelänge så nu ska jag hitta på ngt.

Men vad?! Har ni ngt tips?


Onsdag

Heej!

Härligt väder det är ute idag :) Tror jag ska gå ut och gå en sväng faktiskt! Så jag får lite luft.

Föressten så har jag ju fått antagningsbeskedet nu som jag har väntat på så länge. Och jag blev inte nöjd för fem öre. -jag blev reserv på alltihop !! Känns riktigt surt för jag var verkligen instäldd på att börja plugga till hösten. Men vi får se vad dom säger på komvux för jag har ju sökt där också. Där har jag sökt:

  • Matte C & D
  • Kemi A & B
  • Fysik A & B
  • Biologi A & B
  • Företagsekonomi A
VI får se hur det går ! Men det vore kul att komma in för då har jag typ behörighet till alla linjer iaf även fast jag inte har tillräckligt höga betyg!!

Catfight

Nej ni kanske man ska ta och nöta några greys avsnitt eller vad tycker ni? Kan inte sova ändå för det är alldeles för varmt i denna lägenheterna.

Plexus ligger fortfarande under soffan och är arg så vi får hoppas på att det går över tills imorgon iaf. :)



Puss

P!NK

Tänk att nu ska jag och Malin snart på P!nk :) De är typ bara en vecka kvar. Och det ska bli så himla kul ! Lutar mot att vi får hyra bil för det går så dåligt med bussar och tåg då, plus att vår bil förmodligen inte hinner bli klar :( Men det blir nog bra :)




T.I.S.D.A.G

Har plexus här på besök :) Mammas katt, det blev helt vilt här hemma med tre katter! Plexus är jättearg :( Vi får se hur detta går !!


En till

Gjorde en till denna blev mycket bättre tror jag eller?!


Tidsfördriv

Har suttit och gjort en siluettbild i photoshop :) Lite kul att bara leka runt lite! Va tycks?


M å n d a g

Shit, jag trodde seriöst jag skulle dö igår! Helt plötsligt när jag sitter och kollar på Grey's Anatomy så mår jag helt konstigt i magen. Så jag springer på toa och mag värken blir bara värre jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Tillslut fick jag lägga mig på golvet för jag trodde jag skulle svimma. Sen spydde jag :( Usch kunde knappt gå efteråt så jag fick be Per hjälpa mig !

Nej usch de va de värsta på länge, så nu blir det att vara hemma och krya på sig i två dagar. Hoppas på att det inte kommer igen.

Så det blir förmodligen mycke tid spenderat här idag så vi hörs väl sen.


Tältmys

Heej!

Kom hem från sjön förut och gud va trötta vi har varit idag :)  Vi har haft det jätte mysigt. Blev fint väder också tillslut, så jag tror att jag har fått lite färg ! Roligt!

tältar :-) nu blir det en fiske tur :-)

resize_image_731 (MMS)

tältar :-) nu blir det en fiske tur :-)


Tälta

Nu har vi packat ihop allt inför vår lilla utflykt. Vi ska åka till Gapern på morgonen och åka ut med båten och sola och fiska och sen ska vi hitta en ö som vi kan tälta på! Kommer bli riktigt roligt!

Men nu måste jag nog gå och lägga mig snart.

Pusselipuss

F r e d a g

Hej!

Har varit med Lina :) Vi var en sväng på jysk och på willys och handlade. Har handlat massa saker som vi ska till imorgon när vi ska tälta !! Måste dock gå till affären igen :P

Men nu ser jag på postkodkampen ! :) Mycket roligt faktiskt.

Hörs sen !

Trötter

Heeej!

Har varit på stan med kära Malin eller ja vi va och kolla på en lägenhet på norrstrand som var fin :) Jättemysig!
Gud jag är så trött jag vet inte hur jag ska orka med den här dagen eller natten. Börjar ju vid elva och går till sex idag igen :) Men imorgon är jag ledig så det ska bli gött!

Då ska jag träffa Lina. :D


Onsdag/Torsdag

Ja eftersom jag inte gått och lagt mig än så känns det fortfarande som onsdag, fast det tekniskt sett är torsdag! Va fanken ska jag göra när jag kommer hem klockan sju, Jag är pigg och det är hur ljust ute som helst! Hur ska jag kunna somna?? Jag vet inte riktigt! Kanske får bli lite Harry Potter han har en förmåga att göra så att jag kan slappna av när jag ska sova :P Vet inte varför. Fast jag vill inte väcka godingen heller som ligger och sussar så sött i sängen. Men jag kan ju inte heller vara vaken för så kommer jag inte sova förens imorgon på morgonen eftersom jag jobbar natt inatt igen. :P

Är det ens någon som fattar vad jag skriver för det kändes som det blev väldigt flummig skrivet?!

Föressten så har jag faktiskt ÄNTLIGEN börjat se på Grey's Anatomy (eller va säger du Lina? De va på tiden va? ! :D ) Japp jag tycker det är bra än sålänge, men börjar det bra så brukar det oftast fortsätta vara bra :) Kanske ska ta och se ett avsnitt nu?!

Jaja vi hörs väl imorgon då, eller sen. Ja ni vet vad jag menar ! 



Nattjobb

Nu bär det av till jobbet :) 23-06!

O.N.S.D.A.G

Jag uppdaterade så himla lite igår för jag orkade verkligen inte. Eller jag hade ingen lust. Idag ska jag jobba. Eller inatt ska jag jobba. Jag börjar 23 och jobbar till 6 .

Sov till halv två idag, men eftersom jag inte ska sova förens imorn så är det bra att jag sover länge.

Hoppas verkligen det blir fint väder till helgen för då ska jag och Per ut med båten och sola och bada och tälta på en ö. De ska bli riktigt kul! Haha Atlas ligger här bredvid mig och kollar på Funniest pets and People :) Han brukar tycka om det programmet. :)


Tisdag

Heej!

Idag händer det inte mycket, det enda jag har planerat är att diska :) kul!
Va segt det är att vänta på om man kommer in eller inte på universitet alltså :) Börjar känna att man vill veta hur det blir till hösten så att man kan börja söka lägenhet och planera allt. Men jag måste vänta ett litet tag till.

Idag har det blivit mycket unna sig!

Vi har ätit jordgubbar med grädde, sen gjorde vi tacos och tillsist vart det godis och coca-cola! Har varit en riktigt mysig dag med min goding.








Miracle

Ser på hockefilm :P


M å n d a g

En ny vecka igen då :) Denna veckan jobbar jag inte lika mycket, känns gött för nästa vecka jobbar jag jättemycket. Idag är det jag & Per dag :) Härligt! Vi ska mysa ikväll med Tacos !

Jag tror solen håller på att komma fram banne mig!

Tråkigt väder!

Meeen! Just idag när jag inte jobbar hela dagen och jag ska träffa cazzie så blir det sånt här väder! Va grinig jag blir nu. Men vi ska åka in till stan och ta en fika istället så att vi hittar på ngt iaf. :)

Japp men nu ska jag gör mig iordning.


Känns tomt när det tar slut!

Skräll att jag sitter uppe såhär sent :P Har Precis sett sista avsnittet av 8:onde och sista säsongen av Föhäxad. Som vanligt känns det extremt tomt efter man har sett klart en serie. Man liksom tänker "jaha vad ska jag göra nu då?!" Men jag kommer nog på ngn ny serie att mölja snart igen :) Greys Anatomy är väl på tur antar jag. Men inte ikväll !

Sover ensam inatt eftersom Per är ute och Partajar. Tråkigt! Borde gå och lägga mig men det är så sjukt varmt här inne så det är helt sjukt! Kommer aldrig kunna somna.

Imorgon ska jag träffa min kära vän Cazzie :) Det är på tiden! Vi tänkte åka till skutberget och sola lite! Härligt!

Japp men nu ska jag försöka att sova då.

Godnatt!


Shiit säger jag bara!

Shiit säger jag bara! Idag har vi haft 37 grader varmt på jobbet. Helst sjukt varmt, har jobbat hela dagen också så det var riktigt gött att få hoppa in i duschen nu när jag kom hem :)

Tänkte jag skulle sätta mig och greja med min design igen! :)

Är är en header jag gjorde igår som jag tror jag ska ha:




Vad tycker ni?

Mammamys

Har varit på Stan och träffat Lina, mycket trevligt! Fick pröva på Italiensk glass också. Mycket god glass, rekommenderar jag starkt alla ska pröva.

Snart kommer mamma hit, vi ska grilla kyckling och äta potatisgratäng :) Och se på Shutter Island som hon inte sett än ! Jag tycker den va bra så jag har inga problem med att se den igen :)

Japp men nu måste jag skura innan mamma kommer!

F.R.E.D.A.G

Heej!

Idag blir det att träffa Lina på stan :) Är ju så himla fint väder så det blir väl kanske pråmen eller ngt! :)
Sen ikväll har jag bjudit hem Mamma på grillning, ska bli mysigt.

Men först till ngt mycket jobbigare... DISK!

T.O.R.S.D.A.G

Idag blir det jobb igen :)  Hade en riktigt bra dag igår. Härligt med sådana dagar. Jag har faktiskt inget mer att säga :)


Den va bra!

Filmen var jättebra!! Nu längtar jag tills sista filmen kommer :) The break of dawn tror jag den heter men jag kommer inte ihåg.

Nu måste jag snart lämna över datorn till min kära pojkvän som ska titta på OTH han ligger lite efter mig och ska ta igen nu :)

Puss

RSS 2.0