Hej

Hej

Imorn ska jag på kryssning, måste packa typ nu..

281009

Hej mina vänner!

Halsen gör fortfarande ont, jobbigt. Tänkte jag skulle sätta mig och spela lite guitar hero sen skulle mamma komma hit med fika tror jag ;) Go min mamma. Härligt idag kommer Per hem det blir nog ganska sent men härligt att han kommer hem iaf. Efter den här helgen kommer han vara borta länge igen. Längtar tills efter jul för då är det inte så himla långt kvar tills han muckar och då drar vi ;)

Aja nu ska jag spela tv - spel.(Det enda jag orkar med nu känner jag)

271009

Hej funderar på att klicka hem detta vad tycker ni?


Bara lite prat..

Nu ska jag hoppa i sängen, gud ha hur ont i halsen som helst och värsta konstiga klumpen men vi får se hur jag mår imorrn. Fick reda på att Per skulle få komma hem på onsdagen denna veckan så himla gött annars skulle vi inte få ses på tre veckor fy va jobbigt.

Jag önskar att man kunde ha höstlov även när man jobbar för det behöver man verkligen, iofs så behöver man pengarna också.

Kollade lite på resor förut Igen :D Nu har iaf jag och Per bestämt oss att när han kommer hem så tar vi bara en billig och sticker bara så vi kommer bort lite. Jag hittade värsta bra resan til turkiet för 3800 kr fyrstjärnigt hotell 25 m till havet och 0 m till centrum i 2 veckor värsta bra vi skulle ha bokat den men vi tyckte det var lite för kallt att åka då. Så vi väntar istället det kommer säkert komma fina sista minuten sen.

Längtar till Jul då man får va ledig lite och bara julpynta och köpa julklappar och ja bara mysa. Mamma och jag ska baka julbröd och grejer tillsammans iår så det blir nog bra. Tråkigt att inte Per är hemma på julafton iår bara. Och vet ni jag har bestämt mig för att det blir en plastgran iår. känner att jag inte pallar med massa barr och få hit en och allt problem som kommer men det är nog bara en engångsföreteelse för jag tycker ju mycket bättre om riktigta dom är mycket finare. Dags att börja köpa julklappar nu också man kanske skulle passa på denna månaden när man har lite bättre ställt.

Till helgen är det halloween, JAG ÄLSKAR HALLOWEEN ! Det är en så mysig högtid tycker jag. nu komer jag ju vara på en färja under halloween så jag hoppas dom har gjort något tema eller något. Jag tror vi har pratat på att klä ut oss iaf men vi får se för då måste man ju köpa något och det kanske är lite slöseri med pengar?

Okej nej men det var väl de jag kände för att säga just nu så får vi höras imorrn allesammans.


261009

Hej mina vänner.

Okej jag ska berätta hur det ligger till, Jag har ju nytt jobb de vet ni nog. Men det har inte gått så himla bra jag har inte sålt så bra helt enkelt så jag fick ett ultimatum att jag skulle fixa att få ihop 375 p på en vecka jag kom upp i 220 så nu har jag fått två veckor på mig att visa vad jag går för klarar jag inte bättre denna vecka så kommer jag att få gå ner till timanställning vilket betyder att jag inte har några fasta tider. Lite halft jobbigt men vad ska man göra. Så jag mår lite dåligt känner jag. Jag har prestationsångest jag sätter nog för höga krav på mig själv det är vad jag tror.. men vi får se vad som händer men nu vet ni iaf om jag lägger ut massa kryptiska inlägg ;D

Har precis ätit mat nu sitter jag i soffan och tar det lugnt, känns som jag håller på att bli sjuk för jag har så himla ont i halsen och har haft en klump i halsen hela dagen. Funderar på om jag ska unna mig lite nätshopping? hmm får fundera på de.

Jaja nu ska jag se på postkodmiljonären..

251009

fy jag mår så himla illa jag ska nog aldrig mer ska dricka igen. Ja så säger man väl alltid.

Jag har fått en systerson ;D Ska kanske åka dit idag och hälsa på om jag orkar för jjag är ju lite bakis plus att vi inte vet om vi hinner eftersom per har ett tåg att hinna med. Han är och dömer hockey. Vill att han kommer hem nu .

PUSS

städat & donat.

Hej mina vänner.

Nu har jag diskat ,skurat ,dammsugat och tvättat :D Tummen upp till mig själv. Borde vika all tvätt också men det får bli under helgen om jag orkar. Har ju högskoleprovet på lördag. Önska att jag bara fick vara hemma och mysa med Per ist. Men jag måste och jag måste få 1,5 vet att det är väldigt svårt men men man kan ju alltid försöka iaf. Bara för det ska jag sätta mig med ett gammalt prov sen kanske om jag orkar. Ska träna nu sen blir det det isf. Måste ju få i mig någon mat också.

Just de, jag beställde hem några brus tabletter som tydligen skulle funka om man ville gå ner i vikt kollade runt lte på olika forum och hittade bara bra saker om det så det är ju bra :) Köpte de på slimshopping.se Kilokiller heter det iaf, så nu ska jag pröva dom. :D

Over and Out...


TJA

TJA

Nu är jag hemma efter en hård dag på jobbet, dock gick det lite bättre idag iaf. Tror inte att det gör så stor skillnad ändå men men. Nu har jag tänkt att jag ska städa för det ser ut som en svinstia här hemma, tänkte att det skulle vara någorlunda fint när Per kommer hem imorrn ska bli gött att äntligen få hem honom.

Ja men det är väl bara att börja jobba då! Ska göra pannkakor sen också ;)

211009

Hej!

Sitter på jobbet ooch jobbar, konstigt nog så går det rättså bra nu :S Holy crap det är väl första gången denna månaden :P hihi! Känns bra iaf. SEn efter jobbet ska jag iväg med Malin till el giganten, mmm min favorit affär :D Vi ska kolla efter en ny dator till malin :) Hon ska lämna tillbaka sin gamla.

Usch jag är så arg på mig själv! Jag hade ingen rk alls att träna igår och det gör mig så gfrinig för jag behöver ju träna varje dag så att jag får min killer body ;) hihi! Men men jag får jobba extra hårt idag antar jag :) Är inne på andra veckan nu ser dock inget resultat än men jag hoppas på att det kanske börjas synas någonting nästa vecka :) Efter fyra veckor är det äl sagt att man ska ha gått ner i vikt eller ja inte ner i vikt kanske men fått magmuskler :P Hoppas på de iaf. Har iaf börjat tvivla på dieter och grejer för ska jag vara ärlig så tror jag att jag skulle gå upp mer i vikt av det för att jag skulle bli så stressad av att hela tiden tänka på vad jag äter.
Tror jag ska lägga upp en metod jag tror på som jag hittade i solo tidningen men vi får se :)

Aja men vi hörs...

HEJ

Hej

Gud va jag känner mig tom, vet inte vad jag ska säga eller göra. Känns som jag har kört fram till en stopskylt och som jag inte kan köra ifrån...

Varför kan man inte vara bra på att sjunga så att man kan gör karriär där ist, livet vpre enklare då..

Funderar på om jag ska plugga till veterinär i skottland för där är det faktiskt gratis att studera ;) Vet dock inte hur man går till väga men det borde ju gå att prata med någon tycker man ;)

201009

hej bloggen.

Jag klom inte in igår kväll så det var därför jag inte bloggade igår kväll men jag har uinget att säga just nu ;)

191009

Det 'är bara att kämpa på


181009

Hej!

Här sitter jag vid datorn en söndag :) Idag känner jag mig väldigt slapp, vet inte riktigt vad jag ska göra om jag bara ska slappa eller om jag ska försöka städa lite :P Det känns ju väldigt bra efteråt. Jag ska iaf köra mina hip hop Abs hoppade över igår så jag ska köra dubbelt idag så jag hamnar rätt i schemat. Orkade verkligen inte igår jag var helt slut. Vet ni? Jag är stolt över mig själv för jag åt ingen chips eller godis igår och det är väldigt ovanligt för mig eftersom jag alltid äter något onyttit på lördagar just för att det är lördag. Det är ofta mitt argument till varför. Så nu är jag stolt.

Idag ska jag rulla egna köttbullar koka potatis och morötter och göra pepparsås till, det blir riktigt mumma de. Behöver ordentlig husmanskost känner jag.

Väntar på att jag ska få bli moster x2 någon gång vet ine riktigt om det har kommit än men det ska bli roligt när bebisen äntligen kommer till världen.

Jaja nu ska jag hitta på något annat.

171009

Hej

Nu är jag hemma, känner mig helt slut. Det blev att vi åkte idag istället gick upp klockan 4 imorse så jag känner mig helt slut just nu. Ska nog sätta mig och glo lite på One Tree Hill sen. Dagen har varit bra, det var kul att få träffa per och se vad det är han gör där borta. Hade helst velat ta med honom hem men det hade varit rättså onödigt när han måste åka tillbaka så fort. Längtar redan efter honom.

Här kommer lite bilder iaf:

Här står dom uppställda, lite svårt att se Per på det här kortet
men jag hittade honom i massan iaf.

Här står han framför en bandvagn sådan som han brukar köra ;)

Kommer inte ihåg vad detta fordonet hette ;)


Nu blir det tv:n..

161009

god morgon

Jag sitter i soffan nu skriver lite blogg, tänkte jag skulle köra lite Hip Hop Abs nu, för jag tror inte jag hinner sen. Ska ju på begravningen sen vid 2 sen så ska jag åka till sthlm för att träffa Per eller ja jag ska träffa honom på lördagen men vi åker ikväll så vi slipper åka så himla tidigt imorrn.

Katterna är vilda här hemma dom fick precis mat så då blir det vilda huset här hemma. Jag är så himla sugen på att tatuera mig det vore kul.

Spyro eller cynder?

 

 


141009

Tittar på One Tree Hill, älskar denna serien haha jag ser ju om den nu så det är väl rättså uppenbart. Funderar på att börja se på Den här serien true blood. Jag är ju helt inne i vampyrvärlden nu ;) Hiihi beställde tredje boken i twilight serien hoppas jag får hem den innan lördag så jag har något att läsa när vi åker till sthlm för jag har ju snart läst ut andra boken och jag måste säga att den var mycket bättre en första.

Har smått börjat skriva en bok också men jag vet inte riktigt vad den ska handla om eller jo det vet jag väl men jag vet inte om det är bra eller inte. Jag vet vad jag vill skriva men jag vet inte riktigt hur jag ska skriva. Ja vi får se hur det blir och vad det blir. ;) Vill verkligen skriva iaf. tänkte jag skulle bli lika rik som J.K Rowling sen också ;) Jag afattar inte hur hon lyckades komma på något så otroligt underbart. Att man verkligen känner separationsångest när man läste sista meningen i sista boken. Då är man riktigt bra.

Tänkte jag skulle orka städa lite idag också.

Men vi hörs.

Amazing Horse.

Har precis duschat efter mina hip hop abs, känns härligt är inne på min tredje dag nu ;D Jag har inte tröttnat än så det är ett bra tecken. Träffade Kära Lina på stan förut vi käken lite kyckling wok de va gott lite omväxling om man säger så.

Föressten idag fylle Jakob 20 år , Grattis till dig. Jag kom och tänka på en låt som jakob spelade när han var här i lördags ;) Lyssna på den i en timma så kanske du tycker den är bra sen ;) Jag har faktiskt börjat tycka att det är trevlig melodi på den plus att den är rolig. Jaja jag ska plåga er lite med den. Här har ni:


Hej Mina vänner!

Tänkte bara tjata lite xtra om  att jag vill ut och resa :D haha ni måste verkligen tröttna på min blogg. Vill åka till thailand och malaysia och usa och ja överallt.

Sitter och läser Twilight "När jag hör din röst" just nu eller ja jag gör det mellan samtalen, gött att kunna försvinna lite emellan samtalen. Tänka på mina drömvärldar som jag önska att jag levde i jämt. Så man slipper den tråkiga verkligeheten.





Om jag kunde flyga...


131009

Shit va dålig jag har blivit på att uppdatera, jag har verkligen inte känt för det bara. Tycker att det mesta förutom att titta på OTH är tråkigt så det är väl därför antar jag. JAg trodde jag skulle bli glad och må bättre men jag vet inte om de blev så. Bättre sömdrutiner kan man ju säga att jag fått iaf och det känns gött.

Mäste stcka ska jobba.

Hejminavänner

Nu sitter jag och tittar på "Ensam mamma söker" det är mysigt. Har precis kört lite Hip Hop Abs  40 min pass det var riktigt jobbigt och det känns bra :D Behöver börja träna mer ;)

Japp nu ska jag koncentrera mig på tv:n eller ja nu blev det ju självklart reklam aja vi höres .


Hej

Sitter framför tv:n och slappar, Per har haft lite fest här hemma men dom har dragit till stan nu :) Jag har ont i huvudet så himla irriterande men men sånt är väl livet.

Känner för att se en riktigt mysig skräckis ;D Det går ju inget på tv:n iofs visar dom final destination 2 idag men det är så sent och jag vill titta nu.

Jaja vi hörs..

Hej mina vänner!

Nu är jag hemma, sitter här och bloggar om ingenting och lyssnar på "The baseballs" hihi så himla härlig musik så hela ens rytmiska kropp bara rör sig automatiskt så himla härligt. Dom gör covers på kända låtar fast på ett lite speciellare sätt, ja ni märker vad jag menar. Här är iaf "Hot'n'Cold"


Bitter

HEJ!

Gud va jag är trött på detta! Är det bara jag som vill göra lite äventyr i livet, typ bara dra och se vad som händer. Jag trött på att hela tiden tänka på allt för det har jag gjort nog. Jag vill bara göra något impulsivt. Och vinna lite pengar också. Men va fan man överlever liksom. Grejen är att nu känner jag att det är så jävla tråkigt att vara bunden till tråkiga jävla Karlstad där det inte händer ett skit och alla är precis likadana. Någon som känner som jag eller? Så nu har jag pratat lite om de!!!

091009

Hej!

Satt och kollade tillbaka på mina gamla inlägg nu hihi det är lite roligt att se faktiskt så jag ska nog fortsätta blogga ändå :) Ska försöka få in lite mer bilder i bloggen också för det har verkligen avtagit, lite dumt när jag har två bra kameror :D

Idag är det fredag och det betyder fest köpt mig lite vin så jag ska bege mig hem till carro sen efter 20 någon gång ska bli kul. Får se vart vi hamnar :D Per är hemma nu också det var verkligen konstigt att han låg i sängen imorse när jag gick upp men det var en riktigt härlig känsla. DEt känns som det är en evighet kvar tills han kommer hem på heltid asså.

Jaja nu måste jag koncentrera mig på jobbet.


071009

Hej!

Idag ska jag göra något roligt och nervöst som jag inte tänker skriva vad det är för något så då pratar vi inte om det ist. Tänk imorrn är det redan Torsdag och då kommer min älskade Per hem. Caint wait!

Kan man inte få gå i dvala eller någe?

Scattered

Hej igen.

Nu har jag ätit och varit på affären, imorrn är det redan onsdag och på torsdag kväll kommer min älskling hem. Det ska bli riktigt roligt. Längtar efter honom jag är så glad att han fick komma hem tidigare denna vecka för jag känner att jag verkligen behöver honom nu när det är så mycket jobb och krångel och allt.

Livet har varit lite väl tråkigt nu under en riktigt lång period och det börjar tära på mig ordentlig, puhu!
Nej nu ska jag gräva ner mig i soffan och se på one tree hill..

Splittrad


...

Tja.

Sitter hemma och lyssnar på Enigma det var så himla längesedan jag lyssnade på dom och jag får sån härlig känsla av mystik och magi :) För er som inte visste de så har jag faktiskt alltid varit väldigt intresserad av magi och sådant. Jag hoppas verkligen att det finns någonstans fan va tråkig världen är annars...

Vad skulle ni välja för magisk kraft om ni kunde få vilken ni ville?


Hihi jag vet inte vad jag skulle välja iaf, prata med djur vore ju verkligen en cool sak.

Ska hoppa iväg till affären och köpa potatis ska laga mat sen, jag ska faktiskt våga mig på att göra stuvad spenat igen, jag har ju inte blivit nöjd tidigare men idag SKA jag lyckas har jag tänkt. hihi så tänker jag väl alltid.

Skulle egentligen åkt och tränat efter jobbet men jag hade så himla ont i magen så jag kände att det var bättre att jag stod över denna gången men jag måste verkligen verkligen komma igång med träningen nu för nu tycker jag att jag slarvar så himla mycket!

I love you..I'll kill you...

Hej

Shit jag är så himla trött, ska gå mitt sista pass nu. Jag vill hem känner jag. Ska sticka iväg och träna sen det ska bli gött.

Nej jag ska nog ta lite varm choklad.


061009

Hej!

Ja jag ska beklaga mig igen förlåt för så himla dålig uppdatering, jag har inte haft någon lust och inte har jag haft något att skriva heller så det beror på detta.

Sitter på jobbet just nu, går inte så bra :P Men jag får försöka tänka positivt.

041009

Hejsan

Per har åkt tillbaka nu och det känns tomt och tråkigt. Idag hade vi en riktig slappardag Per spelade tv-spel ända fram till 16 , det var väldigt drygt. Jag såg på film sålänge så i kom väl inte upp om man säger förens typ vid 17 ;D Gillar sådana dagar ibland.

Sitter och kollar på "Ensam mamma söker" nu ;D sen blir det nog lite One tree hill ...

Hörs

031009

Jag har varit så himla dålig på att blogga på sistone, jag har liksom inte känt för det. Det har varit så himla mycket nu med nytt jobb och allt känner mig väldigt splittrad.

Nu har jag iaf Per hemma och det är underbart, dock sitter han och spelar tv-spel jag får väl skylla mig själv eftersom det var jag som köpte det till  honom får ta det som att han blev glad iaf och det är ju alltid roligt. Ikväll blir det fläskfile och potatisgratäng och sallad det blir mumma, vi ska se på The proposal snart också jag har ju redan sett den men den är så himla bra så jag ville att per också skulle få se den.

Påminn mig om att jag måste skicka iväg ansökan till komvux, jag har ju tänkt att jag skulle läsa matte c, snart är det ju högskoleprovet också är lite nervös. Jag måste få 1,5 för att komma in på djursjukvårdare och 1,8 för veterinär men det är väldigt högt så då ska man göra väldigt bra ifrån sig. Så vi får se hur det går den 24 oktober är det iaf.

Japp nu ska jag nog börja med maten så det inte blir försent.


Fredagsmys

Då vart det fredagsmys med min Älskling, Först efter jobbet åkte jag direkt hem till mamma med Veronica och Solveig, sen kom Jeanette. Vi hade tjejkväll hemma hos mamma käkade fläskfile och potatisgratäng. Haha potatisgratängen vart väl ingen hit. vi prövade icas egna och den var inte lika god som den andra färdiga som finns.

Sen åkte jag hem till min goding som var hemma och väntade så nu sitter vi och ser på wallander och dricker cola. Imorrn blir det en lugn dag , inga planer and i like it.


021009

Shit nu är dey redan oktober och snart är det JUL ja jag vet jag har redan börjat att tänka på jul och julgran och allt som hör till, jag älskar julafton.

Föressten jag blev så glad förut för jag såg på sf:s hemsida att det ska komma en ny pirates of the carebean film okej jag stavar nog uinte rätt. YAY! 2011 ska den ha premiär.

Hörs sen.

RSS 2.0