300609

Tja.

Sorry för den dåliga uppdateringen har jobbat och gått på stan umgåtts med mamma. Först jobbade jag 11 - 14 sen så träfffade jag mamma jag fick två badrummsmattor av mamma från hemtex jättfina :) Sen lyckades jag hitta ett par skor också roligt!

Nu har mamma precis åkt ifrån mig, vi såg på fil: last house on the left, den var bra väldigt brutal och så men bra! Gud det är så himla varmt så jag håller på att dö!

Tjillevippen

Hemma.

Nu har jag varit och tränat, känns gött. nu ska jag göra mig lite kvällsmat och se på någon film hade jag tänkt. FAst nu har jag ju fastnat lite på allsång på Liseberg. Jag älskar Liseberg.

Puss

Tråk.

Fan jag har så himla tråkigt. Jag längar efter min pojkis. vad ska man göra. Fast det kanske är bra att inte göra något annat än inget ibland.Jag tror jag behöver det idag. Ska iaf träna sen då kanske jag blir pigg. För imorrn drar det igång igen, jobb sen en heldag på stan sen jobb sen jobb och sen jobb. Sen är det semester och det ska bli så himla spännande.


FIlm,

Gud va jag verkligen borde diska! men jag orkar inte... JObbat så mkt nu så jag har bara lust att sitta här.. Har fixat massa filmer nu som jag ska se ikväll!

Drag me to hell..
The last house on the left, den nya versionen.
Ice Age 1,2
Beetlejuice - en riktig klassiker de!
Sleepy hollow
Kalle och chokladfabriken
Sweeny Todd
The haunting in conneticut

Så nu har jag lite att se på ska bli kul. Föressten så har Flickan som lekte med elden premiär i Mars Åhh det ska bli kul att se den. Shit va mkt bra film det är som kommer på bio!

Tjuvkika! Flickan som lekte med elden
Tjuvkika! Flickan som lekte med elden

290609

Idag är jag ledig ÄNTLIGEN! Känner mig helt slut! Gud jag har verkligen inget  att säga känner jag.
Kommer nog något mer sen,

Pussssssssssss

280609

Hej!
Sorry för den dåliga uppdateringen denna helg har jobbat och umgåtts med min pojkvän hela helgen. Nu har jag en stängning kvar och sen är jag ledig en dag det ska bli riktigt härligt.

Igår var vi på skutberget och de va skitgött! Var där med Lina Anton och såklart godingen charlie. Har en rolig film som jag ska lägga upp också fast det hinner jag inte nu för jag ska snart med bussen.

Längtar till helgen!

270609

Hej hej!

Jag har lite bråttom, har varit på skutberget och solat och badat med godingen, nu ska jag åka iväg till jobbet och jobba en helnatt igen.

Lägger nog upp lite bilder imorrn.

PUSSS

260609

God Morgon!

Fick precis reda på att micheal Jackson har dött. Fast man ju inte direkt säga att han är död, han kommer jua lltid leva vidare även fast man inte kan se honom, Det tror jag iaf. Jag tror att världen sörjer stort nu.

Stolt över  mig själv idag för jag är uppe så tidigt när jag kan sova hur länge som helst i princip, lite trött på att alltid börja dagen så sent, man missar så himla mycket. Nu ska jag snart åka och köpa kattsand sen ska jag åka och träna sen blir det att städa hela lägenheten. Ska bli gött att få det riktigt rent.



Riktigt bra låt med Micheal Jackson!

PUSSS

Movie!

Nu ska jag krypa ner i soffan och se på en bra film som jag hoppas är en bra film, ska se på "fightclub" har hört att den ska vara bra.

That's It for now!

Peace

Shopping!

Hej!

Nu har jag kommit hem. Idag var det riktigt varmt på jobbet!! 36 grader mätte vi det till helt galet. Imorrn börjar jag inte förens till 20.00 det ska bli riktigt gött. Blir säkert en sen kväll idag känner på det. Nej fy fan nu måste jag spotta ut detta tuggumi som jag har tuggat på i några timmar. Tvi.. Tråkigt att jag går om Per imorrn bara han kommer hem vid 20.00 och jag börjar då så det är lite tråkigt. men men sånt är livet. Snart är det semester :D

Har varit lite på stan idag också med emelie hittade faktiskt lite kläder ;)



Från Hm tror att det kostade 149 kr :) Fint tycker jag!



Dessa var på REA på gina tricot kostade 199 kr för båda två!



Denna också från Hm tror att den kostade 199 kr.



Behålla eller inte?

Nu ska jag göra något att äta för jag är jättehungrig :)

Hede bra!

PUSS



250609

Hej mina vänner!

Idag är jag uppe tidigt känns härligt.

Har ni hört om att Robert Gustavsson har släppt ett dansbands album det tycker jag är coolt. Har faktiskt hört en låt och den var bra. Det var en utav låtarna som dom spelade på midsommar hos Emil Ja lite roligt faktiskt.

Gud jag är att lite trött men jag la mig iaf i tid igår klockan 00.13 är en tidig tid för mig som snart kommer rubbas under helgen när jag går stängning. Jobbigt att bara ställa om så men så är det ju om man jobbar på BK.

Nu ska jag betala räkningar  coh äta frukost sen ska jag hoppa på bussen :)

Hade bäst!

PUSS


So you think you can dance




Nu ser jag på detta:D

HA de bra!!

PUSS

Gjort en header

Nu har jag gjort en header till min blogg på bubbleroom blev nöjd faktiskt kommer snart upp en ny här ocksåå :)



Om ni trycker på bilden kommer ni in på bloggen ;)

En till blogg!

Hörni nu har jag skapat en till blogg så nu tycker jag att ni ska följa den också det vore kul!!!

Har precis käkat mat sitter här och myser med zingo och ska snart käka glass med banan och chokladsås :D



Atlas ville också mysa lite.

Vilken sötnos jag har på bild :)

Tjolahopp!

Nu sitter jag och lyssnar på "Att älska som en porrstjärna" Av Jenna Jamesson. Verkar riktigt bra faktiskt. Nu har jag kommit hem från en varm dag på jobbet. herregud det är helt otroligt varmt. Jobbigt att att byxorna klibbar fast sig och kepsen ja kepsen FY va jobbig den är.

Nu har jag tänkt att slänga in en tvätt gå till affären och tvätta mina fönster men vi få sehur mycket jag orkar och hinner med. Jag vill ha en ny dammsugare så att jag kan dammsuga här hemma för jag får damp på min dammsugare så jag dammsugar helst inte.

Imorrn ska jag på stan med Emelie hoppas jag hittar något roligt!



Jag ska nog köpa glass shit va gott de vore. :)

240609

Fy fan säger jag bara, jag mådde piss igår efter träningen fy jag fick världens migränanfall spydde och hade världens huvudont :( Tyckte riktigt synd om mig själv..

Men idag mår jag bättre så nu ska jag åka till jobbet sen blir det att åka hem till emelie och töla lite med henne.
Härligt de ska bli fint väder hela veckan hoppas det håller i sig till  in semester annars blir jag sur :@ Ja jag har väl precis käkat frukost och ska blåsa håret och dra nu!

Hade bäst

PUSSSSSSSSSSS

Pasta ;)

Hej igen !

Jag kan inte hålla mig borta haha!

Nu sitter jag på balkongen ätit och mår riktigt bra känner jag gud va härligt. Längesedan jag kände de så här :) Har dock lite ont i huvudet men det går nog över snart. Bara 1 och en halv vecka kvar sen har jag SEMESTER cain't wait ;)

Jag kanske har en företagside också sug på den ni :D


230609

Hej hej hej hej!!

Nu är jag hemma, har sovit hos Lina inatt. Härligt att man kan komma bort lite så man slipper sova själv varje dag när man är van vid en snarkande kille bredvid sig. När han inte är hemma så har man Linas soffa att sno ;) mysigt!

Katterna var hur mysiga som helst när jag kom hem idag :) Men nu är dom vilda springer runt och gör konstiga ljud, jag tror dom har längtat efter mamma :)

Föressten jag och Lina bestämde oss för att tänka om när det gällde pulver eftersom vi tyckte det var så pinsamt att handla det kanske det finns en andleding att inte hålla på med det eller vad säger ni? Så nu har jag tänkt att äta pulvret när jag har lunchrast på jobbet så slipper jag iaf äta bk maten. Det tror jag blir prima. Vet ni jag är så himla glad jag fick min lönespec idag och jag kan inte säga mer än att jag är störtnöjd och jag hade inte räknat med att få så himla mycket :) Så ja jag är GLAD! :D

Idag har jag iaf varit på angelicas hunddagis som var jättefint så om ni har hund och behöver lite hjälp så kan ni gå in här : Dom har ett sommarerbjudande nu också så passa på vetja ;)

Nu ska jag laga lite pasta och pastasås sen ska jag åka iväg och träna de ska bli riktigt härligt.

Ha en jättebra dag!

PUSSSSSSSS

Allevo

Tja allihopa!

Nu har jag och lina varit och köpt våran diet, haha jag är faktsikt lite skeptisk men jag hoppas det går bra. Ska bli roligt att de om man ser något resultat. Bara man inte dubblar sin vikt. Det vore tråkigt.

Jag ska snart åka iväg till Lina blir nog att sova där inatt tror jag, får se.

Nej nu ska jag ta mig en shake :)

Hade bra!

PUSS


220609

Hej!

Nu har jag börjat på diet, shit jag är hungrig. mitt mål är att gå ner ca 10 kg haha vi får se hur det går. Jag och lina ska åka till willys och köpa våra shakes jag är jättehungrig så jag hoppas jag blir mätt.

Det har gått relativt bra med charlie och katterna tycker jag, de märks att dom är rädda för varandra men dom är så himla nyfikna också så dom inte kan hålla ifrån varandra atlas följer efter charlie hela tiden :P

Men men nu ska jag dricka te för det får jag :D happy!

Pussssssssssssss

Filmtajm!

Nu sitter jag med Lina och charlie i soffan har precis sett på en shopoholics bekännelser :) Den var lite överdriven måste jag säga men en okej film ingen jag kommer se igen tror jag.

Imorrn ska jag och Lina börja med allevo så nu ska jag uppdatera min strävan efter en snärtigare body :P JAJA De va allt jag hade att säga för nu..


PUSSSSS

Visst e han söt?

Nu har min pojkvän åkt :( Tråkigt tycker jag. Fast nu är det bara en vecka emellan iaf :) VI får se om han kommer hem på fredag han tjatade om att han skulle på fest på lidingö hela tiden :P så vi får se om han kommer på lördagen istället. Jag jobbar ju hela helgen jag. Har rättså go jobbar vecka iaf.

Imorrn ska jag åka iväg och träna gud va gött det ska bli :)



Hade inte så mkt mer att säga för tillfället :)

PUSSS

210609

Gött nu är det bara 4 dagar kvar sen är det löning. :) efterlängtat som vanligt haha. :D Fixade faktiskt att göra en header igår i photoshop men jag blev inte riktigt så himla nöd så jag ska inte lägga upp den. Hade en mardröm inatt om att jag och per gjorde slut :( den va jättejobbig. 

Igår när jag och per satt framför tv:n så hörde vi ett jättekonstigt ljud och såg att sovrumsfönstret stod vidöppet, då måste zingo lyckat öppna fönstret mer då för det var öppet men inte så mycket. Han ramlade ner jag fick panik och sprang ner och hämta honom men det var lugnt med honom som tur var. Men gud va rädd jag blev. Min älskade zingo!

Idag blir det nog rättså lugnt tror jag, per åker ju tillbaka idag :( men nu är det inte långt kvar till sommaruppehållet :) LÄNGTAR! Så idag ska vi nog käka potatisgratäng och kassler och ja det är väl det enda som är planerat.

Nu ska jag gå oc krama min pojkvän :D

PUSSSSSSSSSSS

Midsommarbiler...

JAg orkar inte lägga upp bilderna nu är det lugnt? Orkar inte krångla med kameran. Per har somnat som vanligt!! Hann se tv å filmer av 5 eller hur många de nu är. Blir lite grinig :\ Ska försöka väcka honom snart han kommer bli galen men men...hehe i'm a cruel person oh yes...

Okej då jag orkar väl lägga upp bilderna då! vänta ett ögonblick....Loading....











































Så såg min midsommar ut på dagen för att summera det i fyra bilder. Dom bilderna har jag faktsikt tagit med min mobil :) tycker det blir riktigt fina biler faktiskt. Jordgubbar och björnbär var riktigt mumsigt kan jag ju säga :D Vi var iaf hos Pers kusiner i väse se åkte vi hem till min mamma och fikade där. Sen åkte vi hem och hade ingen aning om vad vi skulle göra, blev att vi åkte hem till emil. Jag var själv tjej med sex fulla killar oh herregud säger jag bara.. Dom hade hittat massa konstiga låtar som dom lyssnade på "vi har fått en cykel , vi har fått en cykel utav mamma" och "hacka hacka hål hacka hål" Dom låtarna gick runt på verandan ? :S Haha men det var rättså kul fast sen blev det att vi åkte hem och sen blev det inget mer av en andledning jag inte orkar ta upp :P Per gick iaf och la sig vid 11 och jag satte mig och kollade på fredagen den 13:e själv haha :D

  Funderar på om jag ska försöka greja lite med designen om jag orkar. jag brukar ju sitta i några timmar med det :P
Ska nog försöka med det :) Hörs imöra!

PUSSSSSSS

200609

Nu sitter jag med älsklkingen och har prec is ätit tacos, Gott!! Vi ska ha american pie marathon är på tvåan nu. Ska lägga upp lite midsommarbilder sen :)

Men nu får jag inte skriva mer för per blir arg när jag pratar om bloggen :P haha

PUSSSS

JA

Midsommar är överskattat och en tråkig dag då alltr är stängt och ingen vet vart dom ska!!!!!!!!!!!!1

Midsommarafton

Glad midsommar ! Eller vad man säger.

Jag är så sur över att det är sådant konstigt väder idag har ju ingen aning om vad jag ska ha på mig. MAn ska ju vara lite finklädd också liksom men jag har typ inga kläder så jag har inte så mkt att välja på :( MEN jag kom fram till vad jag skulle ha på mig på överdelen men underdelen fick jag byta några gånger. Prövade studentkläningen också den är fotfarande fin men det är för kallt för att ha på si den.



Min studentkläning från förra året.




Hade som sagt beslutsångest när det gällde byxorna.
Jag kände att dessa blev för mörka på en midsommar.




Och dom här blev för vita för kalla och det vore töligt om det skulle börja spöregna.



Så det fick bli klassikern. jeansleggins funka väl alltid antar jag ;)



Ursäkta mina vita fötter. Gud va konstiga dom ser ut :S
Jaja skorna var iaf ett måste :)

Vilka byxor tyckte ni va snyggast?


Ja nu är det bara smink och hår kvar. Känns som jag inte kommer kunna göra så mkt med håret eftersom det kommer bli ruffsigt så fort går utanför dörren. men jag ska ge det ett försök iaf. SKa försöka få liv i el boyfriendo också! Han måste komma upp nu för vi blir upphämtade klockan elva alltså om 40 min. iofs är han kille men ändå!!

Ha en trevlig dag!

Per militär!

Hej hej!

Gud vilken dag på jobbet. Varit hur mkt som helst förstår inte att folk är så himla sugna på att äta hamburgare dagen innan midsommar ja för herregud va människor och de ville aldrig ge sig heller.

Nu har Per kommit hem han ligger här och snarkar bredvid mig. HAn verkar lite trött men det är väl förståligt antar jag efter 1 veckas spring i skogen. Vi har precis sett klart på Wallander "skulden" eller ja jag så klartd den per somna. Den var bra :)

Imorrn är det midsommar och jag har inga förväntningar alls. hellst skulle jag nog bara vilja slappa framför tv:n. Men men vi ska iaf först hem till pers kusiner där jag antar att det blir mat och lite stoj. Sen ska vi hem till min kära mor och fika sen får vi se vart det styr sig om det blir ut någonstans vet inte om krogen har öppet men vet inte heller om jag är så sugen att dra till krogen. Fy jag känner mig så himla negativ och deppig nu för tillfället hoppas det går över.

Ska bli riktigt gött att vara ledig nu i5 dagar så att jag kan ladda om inför sista jobbarveckorna innan semestern behöver verkligen det efter dessa två veckor som har varit.  Känner mig helt utpumpad och de känns som ingen förstår det. Alltså det är inte så jävla lätt att jobba på burger king som jag kan garantera är ett jobbigare jobb än dom flesta, ta hand om lägenheten och katterna , handla mat och hålla koll på ekonomin alltså det blir mycket tillslut och nu börjar jag verkligen känna av det.  Skuklle helst bara vilja gräva ner mig ett tag och reloada lite granna. Fast det har man inte tid med. Hoppas på att detta släpper snart så att jag kan få känna att  jag är lycklig och glad för det är jag inte nu.....

Nu måste jag sova för imorrn ska man upp tidigt och göra iordning  sig.

Hade bra!


180609

Tja!

Igår var det något konstigt det gick inte att uppdatera jag vet inte varför. När jag tryckte på publicera så försvann halva meddelandet och ingenting publicerades :S Väldigt konstigt. Hoppas att det funkar idag.

Jag är trött idag. Igår var jag stressad jag hade tänkt att hinna med att träna åka till ikea dammsuga lägenheten och köpa kattsand och jag började jobba klockan 17. Jag hann köpa kattsand, dammsuga tills jag fick damp på dammsugaren och slutade.(jag hatar att dammsuga) oc jag hann åka till ikea och jag kom 5 min försent. Usch igår var det en riktigt jobbig stängning hade allting kvar igår vid 11 och då menar jag ALLT fy va jobbigt! Så jävla trött på detta jädra jobb!

IDag ska jag jobba 12 - 21 Så jag måste snart sätta fart och göra mig iordning. Hoppas att dagen går fort idag för jag är så himla trött :) SEn är jag ledig i 5 dagar :D Behöver verkligen de för sen har jag stängningshelg IGEN!!

Per kommer hem ikväll :) Ska bli härligt har inte träffat honom på 1 och en halv vecka nu. Imorrn är det midsommar och då ska vi hem till pers kusiner och käka och så sen ska vi hem till mamma och fika och sen får vi se vart vi hamnar. Det märks. Ska ju inte bli så himla fint väder så himla tråkigt. När ska sommaren komma?

Jaja nu ska jag käka lite frukost gott!

PUSSS

The proposal

Tja

Filmen var verkligen jättebra, Ja jag rekomenderar den OJA. ROlig och romantisk :D Kolla på den tycker jag.





Jag hade nog inte så mkt mer att säga tror jag.

Hade bäst!

Pussssss

Seg

Ja nu är jag hemma från jobbet, var tvungen att jobba över en halv timme för det ville inte sluta komma folk när jag slutat och man vill ju inte bara lämna sina arbetskamrater i sticket liksom. Käner mig lite seg och stressad idag faktiskt. Har känt nu på senaste att jag inte hinner ta de lugnt det är hela tiden något jag måste gör förutom på nätterna, då kan jag slappna av totalt. Det är nog därför jag sitter uppe till halv sex ibland. Som nu t.ex har jag ju gått 5 stängningar på raken och det gör så man vänder på dygnet och är allmänt trött. Igår var jag ledig men jag åkte härifrån vid 1 och kom inte hem förens halv tolv. Nu hinner jag vara hemma en timme sen ska jag ner till stan och gå på bio det är iaf roligt :) Sen imorrn ska jag hinna träna åka till ikea och sen ska jag börja jobba vid fem vilket betyder att jag måste åka hemifrån rättså tidigt imrrn också. BLÄ på torsdag jobar jag hela dagen från 12 - 21. Men SEN är jag äntligen ledig lite längre och då kommer per hem också så då kommer det kännas mycket bättre tror jag.

Snart är det midsommar också , shit va tiden går fort. Det säger bara svusch. Ja men somsagt idag ska jag på bio med Lina vi ska se på the proposal förhandsvisning så de ska bli roligt. :)

P.s Mina katter är goast!

160609

God Morgon!

Idag ska jag jobba 11 - 14 så nu sitter jag och dricker te och käkar rostat bröd. hörs sen :)

Twilight

Hej hej!

Nu har jag kommit hem från grillfesten. Känner att jag inte riktigt ser fram emot att börja jobba imorrn vid 11 när man är van vid att börja 5 som tidigast. Ja vi får se hur det går. Som tur är jobbar jag bara i tre timmar de är gött iaf. Ja dagen började med träning då på njoy med malin det gick bra, vi va på gymmet i 3 timmar glömde totalt bort tiden.
Sen åkte vi till mcdonalds och käkade haha bra att äta mcdonalds precis när man hade tränat. FAST jag åt inga pommes :) Vilket jag tyckte va bra för det är dom som är mest feta. Sen gick hem till carro där vi spelade lite jag har aldrig sen blev det vidare till grillfesten. Jag måste säga att den var lite törr. KUl att träffa alla såklart men a jag vet inte. Folk va liksom  inte på G riktigt tror jag. Ja och jag höll vad jag lovade, jag badade i älven. Shit jag måste hänga upp badkläderna. Det var hur kallt som helst jag trodde jag skulle dö. Helt galet kallt. Det var bara snabbt i snabbt upp. men jag gjorde de iaf :)  Sen spelade vi lite kubb och lite brännboll och sen tog jag bussen hem till mina kära katter som alltid är lika goa när jag kommer hem..:)

När jag kollade i brevlådan förut såg jag att jag hade fått hem boken jag beställde "om jag kunde drömma" så nu ska jag lägga mig och läsa den. För dom som inte vet de så är det första boken av twilight serien.  Riktigt kul! ;D Hört att böckerna ska vara riktigt bra.



Nu måste jag hoppa i sängen.

Hade bäst!

150609

HEJ

Jag har lite bråttom för jag ska med en buss och den går om tre minuter. Ska träna. Hinner nog inte updatrea något mer idag. PUSSSSSSSSSSSS

150609

HEJ

Jag har lite bråttom för jag ska med en buss och den går om tre minuter. Ska träna. Hinner nog inte updatrea något mer idag. PUSSSSSSSSSSSS

Stolt

Tja nu är jag hemma efter min femte och sista stängning och det är en sån himla lättnad så jag tror inte ni kan förstå om ni inte jobbar på burger king. Jag är riktigt jävla stolt över mig själv faktiskt och det känns bra!

Nu ska jag nog hoppa i sängen ....

PUSS

140609

HEJ HEJ!

Idag ska jag jobba min sista stängning, det ska bli härligt när jag kommer hem sen och känner att nu har jag klarat av fem stängningar på raken. :) Roligt att det är fint väder idag tycker jag.

Usch nu visar dom på tv par som är syskon alltså dom dom blir kära i varandra , fy va äckligt. De borde ju kännas jättekonstigt tycker jag.

Nej nu måste jag klä på mig klockan är ju snart halv tre liksom.

Pusss

In the heat of the night!

Haj haj

Nu ärjag äntligen hemma i min trygga mysiga soffa med en filt över mig själv. Det är då himla gött att komma hem och bara sätta sig i soffan och inte göra ett skit! Idag var det mycket att göra i city de va jobbigt, tiden gick dock väldigt fort så det var gött iaf. Nu trror jag inte att jag har någon mer natt jobb i city innan jag går på semester. Vore konstigt isf. Idag har det känts som det har varit söndag hela dagen och det var lördag igår, jätteskumt jag ligger en dag i förväg.

Imorrn ska jag jobba lite på min design om jag orkar. Går min femte och sista stängning imorrn så jag tror jag kommer vara rättså död faktiskt. Men sen är jag ledig EN dag ochsen går jag 11 - 14 och sen går jag stängning och sen 12 - 20 bläää på de passet. Men SEN är jag ledig fredag lördag söndag så jävla gött ska de bli. Kan inte bärga mig. Då vill jag bara slappa med min älskling men vi får se det är ju midsommar och allt. Aldrig en lugn stund när Per kommer hem.

Nej klockan är 4 jag kanske skata och hoppa i sängen. men jag orkar inte. Kanske Harry Potter och sova soffan. De låter bra, är grymt hungrig också me jag orka inte gör iordning något. Kan ta ett äpple iofs det är gottit.

Jaja höres imorrn.

PUUUUUSSSS

130609

Hejsan!

Idag kom jag upp lite tidigare, gött! Nu känner jag att jag kan belöna mig själv att sitta vid datorn ett tag för jag har diskat plockat bort i hallen och tagit all tvätt och jag säger bara en sak de va inte lite tvätt. Shit ohmygod! Jaha idag blir det fjärde stängningen på raken och sen är det city också som igår. Det var helt stendött igår när vi kom dit. Fanns verkligen inget att göra. och vi som trodde det skulle bli helt galet!! Antar att folk var bakis och inte ville gå ut när det spöregnar...  Det känns verkligen som det är söndag idag, jag var helt säker på att det var lördag igår men det var det ju inte.

Snart är det ju midsommar också , får se vad det blir känner lite att det blir lite som det blir!
Här kommer lite bilder från cazzies student. Fina flicka vet du!!


Nu är jag hemma...

Tja!

Nu är jag äntligen hemma, är trött och vill ha ett nytt jobb. ingen som vill byta med mig? Jag tar i princip vad som helst, kanske. Längtar grymt mycket till semestern nu. Då ska jag äntligen åka till syrran janne och AMANDA :) De skaa bli riktigt kul!

Nu ska jag nog göra en rostad macka med oboy och se pålaguna beach!

Hajdå!

120609

SKIT! Vaknade halv fyra idag känns jädrigt trist!!! Skulle ställt klockan de va de jag visste :( AJA nu är jag utvilad iaf hoppas jag så jag inte blir ännu mer trött för att jag sovit så länge. Tur att jag inte började 17 idag iaf för det hade varit riktigt surt.

Klockan sex tänkte jag åka iväg och träna, de ska bli riktigt gött. sen åker jag direkt till jobbet efter det. Nu ksa jag slänga in några tvättmaskiner och gå till affären för jag måste köpa tonfisk åt mina bebisar!

FAN VILKET JÄVLA PISSVÄDER det är ute :( hoppas inte de blir så här nästa vecka när jag är lite mer ledig.!  Det känns verkligen som det är lördag idag men det är bara fredag och det känns drygt eftersom jag jobbar hela helgen :P men men that's life My life så att säga.

Ja jag ska lägga upp bilder från studenten men jag är så grymt trött och jag måste hinna med massa annat. Tänkte jag skulle visa mitt nya träningslinne också som jag har köpt, för nu har ju skattepengarna kommit :D Jag fick inte så mkt men jag fick något iaf! Alltid gott!

Nu ska jag hoppa in i duschen!

PUSS

110609

Shit , Nu är jag hemma, men ska snart iväg igen och jobba gud jag känner verkligen att jag inte orkar men men och efter denna stängning så har jag tre kvar :O Jag kommer dö!! Men de löser sig på måndag är jag ledig iaf.

Nu har jag varit på cazzies student och gud va roligt de va! Jag blev så glad när hon sprang ut så jag började gråta :s Aja hon är ju min bästa vän , vi har ju känt varandra i 13 år så det är väl för att vi står varandra så nära. Hon blev glad över presenterna och så också :) Nu känner jag bara att jag ska jobba och sen gå på semester i fyra veckor. Det är det jag ser fram emot mest! För då är Per hemma också.

Gud jag tog så himla mycket bilder förut men jag orkar inte ta in dom på datorn nu. Men ni ska få höra en riktigt bra låt!






Nu ska jag gosa med mina katter en stund!!!

Pusss

100609

God morgon!

Gud jag satt här oc käkade mina ägg så helt plötsligt började jag blöda näsblod, helt galet. Bara forsa ur mig. Så nu sitter jag här med papper i näsan :(

Idag står lina på schemat. Blir lite fika och säkert lite affärtittande skulle jag gissa på :P Sen ska jag iväg och jobba blä! Men det är pengar och jag jobbar med Carrooooooooooooo min älsklings goding!

Imorrn är det student för Cazzie gud det ska bli så himla kul att se henne springa ut, jag tror hon kommer bli glad över studentpresenten också det skulle jag bli :)

Men men kan bara uppdatera en gång idag eftersom jag åker ner till stan och sen direkt till jobbet :P

Nej nu måste jag dricka upp min oboy kolla till näsan och äggen blir kalla!!!!

Pusssssss

Lite bilder!

Nu har jag diskat och slängt in en tvätt hurray för mig :) Jag har faktiskt sökt ett till jobb lika bra att hålla igång och tillslut så får man napp. Just nu ser jag verkligen fram emot Semestern som jag har vecka 28 till 32 De ska bli så grymt skönt. :) Så fort Per kommer hem så ska vi sätta oss på ett tåg till Liseberg om det är någon ide för det verkar som allt går sönder där för tillfället. Men Liseberg är tradition man måste dit!









Fina dom va va:D Saknar min bal iaf när man skulle göra sig iordning och grejer.


Avslutar med tvättmaskinskatten :)


090609

TJA!

Gud nu har jag ringt till telia, fick ju en skum faktura på 800 på vårt bredband som jag inte fattar vad det var.Jobbigt va det för dom koppla mig typ 4 ggr så jag fick förklara o och om igen ? :S jobbigt. Tillslut kom dom fram till att vi har fått fel bredband så att vi tydligen skulle lfå tillbaka pengar! ja herregud va knäppt. Jaja gött är väl de iaf. :)

Nu ska jag sätta igång och diska och städa lite för det behövs verkligen. Ska lägga upp lite bilder från cazzies bal sen också hon var så himla fin.

aja nu måste jag sätta lite fart!

Hade bäst

Bal och grejer.

Nu har jag varit och kollat på cazzie , gud va fin hon var. Jag får sådan ångest längtar så himla mkt tillbaka till min student de va helt otroligt roligt och Lätt den bästa dagen i mitt liv.  Ja studenten är en riktigt viktig dag och man ska verkligen ta vara på den dagen för den kommer aldrig mer igen :( tråkigt nog.

Nu tror jag att jag ska käka jordgubbar mums.

Peace out!

080609

Hej hej allihopa,

 nu har jag varit iväg och tränat. Hade en instruktör som visa vilka maskiner jag ska träna och så. Det känns bra. Nu kan jag börja lite mer på riktigt. Ska snart hoppa in i duschen också sen ska jag åka ner till stan och kolla på min älskade cassandra som har sin bal idag. Ska bli riktigt kul. Hon kommer vara så himla fin de är jag säker på.

Efter det så tror jag att jag ska åka hem till mamma och överraska med lite film och godis för hon är sjuk:( stakars. Har bränt några bra filmer åt henne hoppas att det funkar. :) Denna vecka kommer jag jobba många timmar. ungefär 36 timmar okej det kanske inte låter så himla mkt men på bk är det väldigt mycket. iaf för en som brukar ligga mellan 20 - 25 timmar i veckan av någon andledning.

Jag blir galen på mig själv för så fort jag sätter mig vid denna datorn så är jag fast, jag kan sitta i flera timmar och det har jag inte tid med egentligen. Borde verkligen diska men det gör jag lite senare.

Jaja nu ska jag hoppa in i en dusch. 

Pusss


ne men hej

Nu sitter jag i soffan och tittar på underbara älskade. Den verkar bra!

Ville bara säga de...


Pussss

070609

TJENARE!!

Blev inget inlägg igår, hade inte så mkt tid till det! Härligt igår fick jag verkligen sova ut. klockan 1 kom Per in och väckte mig ville inte gå upp men jag lyckades. :D Efter de hoppas jag in i en dusch och sen gick vi iväg till affären. Vi skulle Grilla så var tvungen att gå och handla lite. Blev fläskytterfile med potatisgratäng och sallad. En stadig klassiker. Strax efter det kom Emil farande och sen gled Jakob in. :) Och sen kom Daniel också, bara massa killar och jag :P Jag gjorde mig iordning och sen ställde jag mig och gjorde potatisgratäng. Blev inte lika nöjd med den den här gången. När Lina ÄNTLIGEN kom :D så kunde jag slappna av och börja dricka :P

Det var alltså lite förfest här hemma sen blev det vidare till Score och sen helt plötsligt var vi på arena? Oh my god. Det skulle vara nå neonclub där, men det märkte jag fan inte av. Jädra slöseri med pengar...

Tänkte jag skulle bjuda på lite bilder.. Ja jag bjuder på dessa!


Jakob var taggad inför kvällen.  :)



Datanördar!


Ser riktigt goda ut, men jag lovar dom var inte speciellt goda!
Fick ju reda på att per hade haft typ jättemkt explorer i dom :O



Nu följer lite bilder som jag bjuder på :P haha.


HAHA så himla härlig bild...


OHYEAH


Vi ritade lite på jakob om ni undrar varför det står jakob på hans kind :)


Så jävla skön bild ! Älskarn'


Nej vi åt inte upp dom sen! usch


Han ser ut som han ska dö eller nåt!


Haha på andra kinden står det tez :D




Nu har vi hamnat på arena...


Shit va sletna.


PUSSS



Påväg till BK!


Emil var nöjd :D


Ja de va lördagen! Så idag har vi haft lite kalas eftersom Per har fyllt 20. Jag har lite bilder därifrån också om ni orkar se.












Jahapp nu har han åkt hem igen då! känns riktigt tomt. Nu kommer han inte hem förens vid midsommar!  Tiden kommer gå riktigt sakta tror jag. Men men de är bara att härda ut.

Nu tycker jag att jag har kompenserat upp för min dåliga uppdatering igår!

Nu ska jag se på någon bra film tror jag :)

Hade bästibäst!



050609

Nu har jag äntligen fått hem min älskade pojkvän. Känns så tomt när han inte är hemma. Under helgen blir det Fest och kalas och mys. Längtar till semesterersättning kommer för då ska jag och Per åka till liseberg en hel dag bara jag och han. De ska bli riktigt mysigt.

Just nu sitter jag i soffan och svettas god det är så himla varmt här inne. Och kallt ute har det varit i nu ett tag. Längtar till sommarvärmen för nu är det ju faktiskt sommar så då tycker jag att vädret kan rätta sig till de.

Förövrigt så har jag jobbat och slitit idag, de va riktigt jobbigt faktiskt klockan gick hur segt som helst, och sen när jag väl slutade vid 8 så gick inte bussen från wåxnäs förens 20 över vilket betyder att jag missade bussen inne i stan så jag fick vänta där i 25 minuter. Sen skulle jag sitte på bussen i 20 minuter. Jag var inte hemma förens 10 över 9 vilket känns lite surt eftersom jag slutade 8. Finns inget värre än att vänta!!

Nej nu funderar jag på att sätta på en bra film, trots att klockan snart halv tre och det vore bra om jag sov. Men det är så himla tråkigt att sova. Fast inte på morgonen då är det gött att sova. Det skulle vara härligt om man fick ett jobb så jag kunde ställa om tll vanlig tidsrytm så att jag är vaken när civilisationen är vaken. För om jag skulle gå upp typ 7 varje morgon skulle jag nog inte ha dåligt samvete om jag gick och la mig vid 12? Det låter helt knäppt men att lägga sig innan 1 är väldigt tidigt när det gäller mig för tillfället.

Någon som har något tips på en bra film??


Oj nu vaknade per till, eller jag tror han pratade i sömnen för han verkade inte speciellt medvetande. Han är så grymt rolig när han går eller pratar i sömnen. Man kan nästan prata med honom normalt, fast han mumlar lite och kommer ju självklart inte ihåg något dagen efter. Tänk att vi snart har varit ihop i 6 år. Det tycker jag är rättså coolt. Tänkte på de förut och jag tyckte inte de va längesedan vi firade tre år. Då var vi strömstad. Vi hade köpt räkor och bauetter och grejer och satt på ett jätte högt berg över havet och myste. Fast vi fick besök av gigantiska räkgalna fiskmåsar :P  Men de va faktiskt romantiskt. Iår får vi se vad det blir. Gissar på att han är iväg på fryksdalsdansen när det är 6 års dagen så det går nog inte att göra så mkt.



When i met you
it was a beutiful night on the beach,
And you were lying ,
 in the sand so wonderful

And i wanted to kiss you
but i didnt dare
When i saw you
you filled my heart with fire
and i almost expload of all disire

And now youre here
and i cant live without you
And now your mine
and i cant take away
my eyes of you

And i will always love you
the way that you love me too
and we can share our memories for eternity

for eternity...



Sen är det en vers till men den kommer jag inte ihåg :P....



PUSSS


040609

Hej hej!

Idag är jag lite trött, gick och la mig när solen gick upp inatt, alltså typ halv sex. Kollade på transformers när jag kom hem, jag tyckte faktiskt att den var bra jag. Känner verkligen att jag inte orkar städa ellr nåt denna vecka.

Gjorde amerikanska pannkakor  förut för första gången det gick väl sisådär jag tyckte inte det var så gott. Sen såg jag ju att mjölken var gammal också :( Inte så lyckat måste nog få i mig en macka iaf innan jag sticker till jobbet och gör min sista stängning för denna vecka. min femte på sex dagar, det tar på en.

"The only way that I am able to stay so stable
 Is you're the legs to my table
 If you were to break I'd fall on my face.
 But I'm always going to make you feel I don't need you
 as much as I really need you
 So you don't use it to your advantage.
But you're essential to me
You're the air I breathe
 I believe if you ever leave me
 I'd probably have no reason to be."

Oh yeah

Gymma o va glad!

Gud va härligt nu är jag hemma från gymet nyduschad och härlig. Håller på att laga mat blir bacon makaroner och majs massa majs älskar majs. Majs går till allt.

Blev så himla glad för dom har ju afrikansk dans på njoy och de är jättekul och man tränar grymt mycket så det ska jag gå på fast inte ikväll och inte nästa vecka eftersom jag jobbar stängnig BLÄ PÅ DE!! Men de ksa bli kul dom ska ha det utomhus också så då kan vem som helst komma och det är helt gratis :) Bra va!

De va ngn jävla gyubbe som ringde från något casino i las vegas också jag blev helt paff, satt där på bussen så var jag helt plötsligt tvungen att prata engelska. Chesses. Aja hoppas han inte ringer igen bara.

Jag börjar bli lite otålig nu med det h är nya jobbet, han borde ringa snart tycker jag så att vi vet lite mer. Snart är det ju sommar också och det vore gött om man hade det nya jobbet då. eller typ när jag kommer tillbaka från semestern eller något WOHO! Det vore alla tiders. Har iaf fått reda på att jag har semester vecka 28 29 30 31 när Per är hemma jävlar va gött de ska bli. Min första ledighet på ett år typ.

Om en timme ska jag åka till jobbet, tyck synd om mig :P nejdå är faktsikt inte så negativ idag. Bara det inte blir för mkt att göra för då blir jag nog rättså negativ igen :P

Fan mina makaroner blev överkokta, jag lyckas alltid. Men men majs är ju gott iaf haha.
Nej sluta störa mig när jag äter...

See ya

030609

TJA!

Jävlar va trött jag är... Och ändå blev vi klara i någorlunda tid igår okej jag gick ju och la mig halv 3 igår men det är inte så himla sent om man jämför när jag har gått och lagt mig dom senare dagarna.

Nu ska jag snart åka iväg och träffa Mackan vi ska gymma. Härligt. Sen går jag ju stängning ikväll igen och sen imorrn igen, jag kommer vara helt slut till helgen.

Idag fyller världens bästa pojkvän år också 20 :) Nu kan jag inte reta honom längre :( lite tråkigt men jag får hitta något annat att reta honom för :P

Nu måste jag slänga i mig något att äta sen ska jag hoppa på bussen.

Vi hörs sen :D


020609

Hej !

Idag ska jag iväg och jobba stängning, går stängning tis till tors sen går jag 12  20 usch va jobbigt. Men sen är jag ledig i helgen vilket känns riktigt great.  Då ska jag försöka hinna umgås lite men min älskling eftersom jag inte hann så mkt nu i helgen. Riktigt tråkigt faktiskt men det blir så när man jobbar hela helgen.

Jag längtar så himla mycket till semester och till att per är hemma hela semestern. Alltså om jag inte får dom semesterveckorna jag sökte blir jag grining för det känns som alla andra kommer få dom och jag lämnade in in lapp typ först och jag har en andledning till varför jag vill vara ledig dom veckorna jo för att per är hemma då. Kommer bli skitledsen om jag inte få umgås med honom under sommaren. Ska fråga idag och se om dom är klara än. Stör mig på att vi inte har fått våra scheman över sommaren än, hur ska man kunna planera något om man inte vet hur man jobbar?

Imorrn fyller Per 20 då kan jag inte reta honom längre , det känns lite tråkigt.

Jaja nej men nu måste jag slita mig från datorn.
Puss Puss

010609

Hej Hej!

Nu är det alltså juni, herregud tiden går fort som attan. Känner att jag har haft endel att höra så jag har inte haft tid att skriva. Var hemma vid halv fyra inatt så jag var jädrans trött när jag gick upp imorse.

Idag har jag gått på stan med mamma FIck ett par skor som jag blev väldigt nöjd med har visat dom på bild tidigare. Sen träffade jag Mackan på Njoy, där fixade jag gymkort :) så nu jävlar ska jag försöka att kämpa, på onsdag ska jag dit igen. Sen åt vi lunch. Sen åkte jag till sandgrundsudden och träffade emelie vi låg och solade ett tag.

Nu är jag hemma och jag sitter framför tv:n och slappar , riktigt härligt för det har jag inte gjort på ett tag nu. Katterna är vilda. Tycker jag är lite mysigt på något sätt.

Nu ska jag snart ta en härlig dusch käka mat och se på tv :D

Hade bäst!

RSS 2.0