Läskigt

Hej mina vänner.

Jag satt och kollade på Idol och hade lite tända ljus , Atlas hoppar upp borde och lyckas lägga svansen rakt i ljuset så hela svansen flamma upp usch jag fick värsta paniken och börjar skrika, hann få tag på svansen och skaka om den så det släcktes. Som tur var så har han så mkt päls så han han inte känna någonting, han blev mest rädd för att jag skrek tror jag. Shit va läskigt de va... Jaja som tur var så gick de ju bra.

Nu funderar jag på om jag ska se på den nya seriern som har börjat på tv4 "Oskyldigt Dömd"

Hörs..

Jobbar...

Tja!

Sitter på jobbet, har två pass kvar sen slutar jag :) DÅ blir det fika med CARRO ;D Yay! Ska bli roligt. Gissar på att det blir waynes idag eftersom jag valde sist. Jag är inte så glad i waynes eller ja det beror på vilket waynes iaf. Tycker inte om de som ligger bredvid gallerix. Blä!

Nej nu ska jag jobba vidare..

Hörs sen.

300909

Hej!

Hoppas ni njöt av veckans låtval igår för jävlar vilken bra låt det är, helt otroligt. Hörde den när jag satt i relaxrummet på gymmet och kände att jag bara var tvungen att hitta den. Och det gjorde jag :D

Jag vill ha en Finsk Lapphund jag måste nog bearbeta Per lite mer ändå haha trodde jag skulle kunna släppa de men nej det gick inte. Ser finska lapphundar överallt i princip. :D

Men men nu ska jag jobba vi hörs sen.


Veckans låtval!


Hemkommen

Hej mina kära vänner !

Nyss hemkommen från jobbet , tänkte jag skulle laga mig lite köttfärsås och spaghetti och se på smallville och sen ska jag gå iväg till affären och köpa lite till kylskåpet :D Veckans låtval kommer upp sen också och missa inte det för denna låten är riktigt bra ;) Syns sen PUSS

 

Bjuder på den ;)


Hej

Bakade ugnspannkakaförut den blev inte tjock men den blev faktiskt äldigt god så jag blev nöjd, ska ta med mig lite till jobbet imorrn.

Shit jag har jätteont i min käke, känns skitskumt men jag får hoppas på att det går över. Men det känns precis som om det håller på att svullna eller nåt.!



Nu ska jag gå och lägga mig hejs svejs

på jobbet

Jao då sitter man på jobbet, jag var inne och kollade på antagningsstatisken på djursjukvårdare och dom har sänkt intaget på högskoleprovet :) Tänk om jag kommer in på högskoleprovet i vår då kommer jag bli så himla glad. Skulle jag komma in då skulle jag flytta till skara skaffa hund och söka jobb på mcd som ligger i lilla skara :D Det vore så himla gött att få komma bort lite :D 1,5 ska man ha iaf i högskoleprovet så det är ju rättså högt men man vet aldrig jag kanske gör skitbra ifrån mig på provet ;) Får hoppas på de iaf.


Jaja nu ska jag dra.

.

Uppdaterar inte för jag är inte tillräckligt glad för det.

Mår piss och fråga mig inte varför för det vet jag inte...


?

Tomt







You're all I want
You're all I need
You're Everything
EVERYTHING

260909

Hej!

Funderar på att köpa hem en dansdvd antingen Zumba eller Hip Hop abs lutar mot Hip Hop Abs eftersom jag tycker hip hop är väldigt kul så kanske det passar mig. Man skulle få med ett måttband och kostrådgivning och grejer så det kan ju vara något att pröva. Eller vad tycker ni? 500kr kostar det så det är ju väldigt dyrt.

Nu blir det stan med morsan :D


Längtar efter min plutt!

Mysig dag på stan

Ja nu är man hemma efter en riktigt härlig dag på stan med mina kära vänner Carro och Malin :D Först blev det en fika på Cafe Royal sen blev det att leta underkläder till mig som jag faktiskt hittade denna gången shit jag blev så himla glad hittar ju aldrig de jag letar efter men nu så gjorde det susen ;D Yay!
Matchande trosa och BH.

Nu blir det lite Idol sen är jag grymt sugen på att se på skräckfilm vi får se vad jag kan hitta fram ;)


250909

Tja dålig uppdatering idag Sorry! Har faktiskt inte hunnit för jkag har suttit och babblat med cazzie på rasterna men nu kände jag att det var på tiden.

Efter jobbet idag blir det Fika med mina godingar Carro och Malin , det ska bli kul att cathsa up lite :) Gud va jag kände att det blev felstavat men skitsamma. :D Ja idag är det fredag och det betyder helg snart och det betyder att det är gött :) Åhh va ni älskar mitt konstiga sätt att skriva bloggen på eller hur?

Hörs sen. Hejssvejs 

Ja

Jaha då va dagens idol slut det känns alltid lika tomt när programmet är slut ;( Haha jag är så grymt beroende av tv:n. Nu visar dom den där kändisdjungeln som jag tycker är väldigt löjlig, fattar inte riktigt vad det ska gå ut på. Det är ju bara massa äckliga saker dom ska göra.

Imorrn ska jag jobba med cazzie det ska bli roligt. :D

Nu ska jag kolla på Lyxfällan.


Veckans låtval!

TJAAAA!

Jag är uttråkad på mitt liv!

Men här kommer veckans låt iaf ;)


Shakira - Ready for the good times


240909

Hej!

Imorrn är det löning och det ska bli väldigt gött även fast jag inte ser fram emot det lika mycket denna gången konstigt nog. Ska försöka lägga undan 3000 kr till resa iaf.

Gud just nu känner jag mig så grymt splittrad vet inte hur jag ska göra riktigt och mår inte speciellt bra känner jag. SKulle väldigt gärna vilja låsa in mig i min lägenhet och inte komma ut på ngr veckor det vore jävligt gött. Eller så önska jag att jag bara kunde hoppa över detta år för det är ett sådant tråkigt år, jag vill att Per ska komma hem och att jag ska börja plugga. Jag är så arg åp mig själv för att jag aldrig pluggade matte c på gymnasiet fan då hade detta jävla problem redan varit över!!

Jaja vi hörs sen!


Är på jobbet...

Hej mina kära vänner!

Har lunch nu här på jobbet. Sitter och kollar lite på resor :P Igen... Haha jaja jag är beroende av resor. Funderar på att bara skita i allt och bara dra någonstans och se vad som händer. Åker någonstans där det finns bananer så ska man väl kunna överleva? Eller? haha A de vore verkligen riktigt härligt.

Idag har jag inga planer, ska hem och se på idol och Fråga olle dokumentären sen har jag tänkt det är väl det som är planerat, imorrn blir det att träna igen :) Ska försöka gå på ett pass då. Jag har inte ätit hamburgare på 5 dagar :D Fan va bra ellerhur?

Hörs sen...

230809

God morgon!

Idag äe jag väldigt seg och trött, ska snart gå ner till bussen. Shit känns som det är väldigt kallt ute så det får nog bli uggsen idag..

Japp de va det jag hade att säga just nu.

Denna jävla rubriken ja jag har inget att säga.

Tja!

Nu har jag varit och tränat, Japp here I go nu ska jag komma igång. ;D Sen åkte jag hem och lagade lite kyckling och ris. Mumma. Nu sitter jag och kollar på Idol , YAY! Tänkte bara säga ännu en gång att den där Nils han kan ju dra!! Älskar slutaudition det är nog det roligaste momentet i hela idol. Det händer lite mer då.

Vet ni?! Dom har släppt Heroes nya säsongen!! Förstår ni va glad jag är eller? Det ska jag kolla på sen.

Körde på gymmet idag kändes riktigt gött dock hade jag glömt nyckeln till låset , vattenflaskan och skorna så det var ju lite jobbigt när man sprang på rullbandet.

Japp de va de jag hade att säga just nu.

 

Innan festen i lördags :)


rubriken

Jahapp då sitter man här och bloggar och får timlön för det. Det är inga fel. Telefonlinjerna är nere så det går inte att ringa vilket betyder att det inte går att jobba. tydligen så är det ledigt överallt karlstad komun, sjukhus haha det är säkert något terroristdåd. Gött att man får betalt ändå ;)

Sitter och lyssnar på musik här nu, måste dock säga att vissa utav mina nya arbetskamrater inte har den bästa musiksmaken om man säger så :P

Föressten så har jag börjat fundera på om jag kanske vill starta en hundkennel i framtiden, soft bo långt ut på landet med massa hundar. Dock måste man ju jobba med något mer för det går ju inte att försörja sig på en kennel.

Jaja nu ska jag underhålla mig med något annat.
Höres senare.


Här ska en rubrik stå!

Hejsan!

Sitter här på jobbet, har lunch just nu som var väldigt behövligt för jag var riktigt hungrig. Längtar efter Per så himla mycket så jag håller på att dö. Känns så tomt och tråkigt att inte ha någon där hemma när man kommer hem. :( Aja det är bara 10 dagar kvar tills jag får träffa honom. Har faktiskt köpt en överrasskning till honom. :D
Tror att han kommer bli riktigt glad faktiskt.

Sen ska jag träffa Mamma efter jobbet vid 17 tror att jag ska bjuda henne på en fika nu när jag kommer få en sådan fin lön på fredag :)

Hörs sen..

läsa

Nu ska jag faktiskt hoppa ner i sängen och lägga mig och läsa. Jag har nog inte gått och lagt mig så här tidigt på ja jag minns inte när.. Ännu en dag med jobb imöra så man måste vara pigg och utvilad. Imorrn SKA jag träna occkså efter jobbet annars slår jag mig själv om jag inte gör det.

Japp nej men nu blir det lite twilightläsning då.

Ha de great..

Sov gott

åhh

Hej hej!

Nu tänkte jag se på Svenska hollywood fruar och se den skandalösa Anna Anka som jag har hört så mkt om. Får se om jag orkar uppdaterar sen.


Home

Hej!

Nu är jag hemma efter jobbet, gud jag blev så grymt trött nu kände jag. Jag är inte van vid att vara uppe vid dessa tider eller ja inte om jag har varit upp tidigt iaf. Tänkte jag skulle träna men jag vettefan om jag orkar asså jag känner mig helt slut plus att jag verkligen behöver gå och handla hem lite matvaror . Tror faktiskt att ja ska dra till gymmet direkt efter jobbet imorrn ist. Det är nog bättre de.

Efter första dagen på jobbet känner jag mig slut haha, det var mycket information och mycket man skulle lära sig samtidigt som man skulle prestera så ja det var faktiskt lite tugnt idag. men det går nog över. Tiden gick väldigt fort iaf måste jag säga vips så var det lunch och vips så var klockan 5 så det är absolut inga fel. 8h pass på bk känns som en evighet kan jag säga. Nu känner jag bara att jag vill laga mig lite middag och slappna av för det har jag väl förtjänat?

Jag har fått en jävla finne också precis över läppen som gör svinont. Vill att den ska försvinna tur att den inte syns så himla väl iaf. En sak som vekligen livat upp dagen idag är att jag fick mitt lönespec idag och det var mycket högre än vad jag hade väntat mig. YAY! Men jag ska lägga undan endel har jag tänkt ;) Måste ju spara till Thailand eller vart det nu blir vi åker :D

Ja men som sagt då ska jag väl ta och gå till affären och köpa lite mjölk och lite middagsmat. Vi höres nog senare..


210909

Hej alla mina vänner!

Nej nu är det faktiskt inte godmorgon för jag har varit på jobbet sen 9 ;) Duktigt av mig. shit vilken svår omställning asså. men det går nog bra snart. Har dock inte gått så bra på säljfronten idag men dom sa att det vi sålde var det svåraste att sälja och det är ju ändå min första dag. :D

Känns ju gött att man kan uppdatera bloggen på rasterna det kunde man ju inte innan om man säger så.
Ja men om ni kommer ihåg så sa jag ju att en ny kategori kommer att komma på bloggen. "Operation 10kg" Oh ja. Så idag ska jag gå på Afrikansk dans vid halv 7 Ska försöka att göra det varje måndag :)

Tiden går väldigt fort här iaf, klockan är liksom redan 13 jag slutar liksom om 4 h och då har jag varit här i 8h. känns bra.

Japp men vi höres lite senare ;)

hej

Nu sitter jag hemma och ser på miss secret agent 2 :) Kom hem ungrfär vid halv 9 efter filmen den va jättebra. Nu känner jag mig jättetrött. imorrn så ska jag börja på mitt nya jobb de ska bli riktigt spännande.

Men hörrni jag orkar faktiskt inte upptadera mer..

Hade great

200909

Hej mina vänner.

Det blev en riktigt lyckad kväll igår måste jag säga med ölspel och singstar ja riktigt roligt vart de :) KOm på nu va högt vi måste ha spelat igår för vi spelade de en låt förut och då spelade Per väldigt högt ochs så sa jag att gud så här högt spela vi väl inte igår så berätta han at vi maxade hela kvällen och ja det ör väldigt högt vi har liksom väldigt bra ljud.

Idag blir det bio med morsan det ska bli kul vi ska se på "Flickan som lekte med elden" Riktigt taggad är jag inför den biofilmen :)

Mådde pissdåligt imorse eller ja jag var väldigt snurrig i bollen. Men nu mår jag mkt bättre som tur är.

Lägger kanske upp lite bilder sen vi får se.


190909

God morgon!

Idag äe det en bra dag :) Måste bara sätta igång och städalite eftersom jag får besök senare :) De ska bli så skoj. Jg har inte ens klätt på mig än eller ätit någon frukost så jag måste nog sätta igång nu japp så är det.

Vi syns sen.

Rubriken

Äntligen Äntligen Äntligen är jag färdig med BK ;) Nu ska jag börja ett nytt kapitel som handlar om att få kontroll över mitt liv igen och försöka börja må bra igen. Let's face it Burger King har inte varit mitt jobb det har varit mitt liv och så vill jag inte ha det. Kommer dock sakna alla vänner man har fått folk man nog aldrig skulle hitta på annat ställe för det är som jag alltid säger, Alla som får jobb på bk är lite konstiga Ja även jag :) Och det är härligt.

Imorrn blir det partaj med tjejerna vilket ska bli jävligt roligt!! Ölspel , Singstar och en jävla massa skitsnack skulle jag gissa på. Alla verkar skit taggade så det kommer bli perfa tror jag :) Imorrn är det inte jag som håller igen om man säger så :) Tror att Per kommer vara med på ett litet hörn också hihi han får hänga lite med oss girls.
Nya plattången kom riktigt lägligt också åhh jag känner att denna helgen kommer bli riktigt bra och jag känner att veckan också kommer bli bra det finns ingen dag framöver som jag har ångest över, det känns som en sten har fallt och jag trodde aldrig jag skulle känna så här.

Per och jag har precis sett på Idol, är det ngn mer än jag som tycker att den där jädrans Nils är pinsam och dplig och tar andras platser så blir jag glad! Fy fan säger jag bara...
Per kom till Bk förut där jag bjöd på lite mat tog en sista måltid haha sen belv det kramkalas och sen begav jag mig därifrån med min militär vid min sida. Just nu sitter han och spelar NHL och jag bloggar jobbigt att han skulle ha ljudet på bara. Kan jag ju inte lyssna på musik.

Blame it on the alcohol..


Yay

Yay Nu har jag fått hem min efterlängtade plattång tror ni jag är glad eller? EN helt strålande dag helt enkelt. Längtar tills Per kommer hem också :)

Sitter och kollar lite på kläder på nätet också, har lust att löpa i princip allt! :D

Nu ska jag äta något..

180909

Goda morgon!

Nu har jag gått upp duschat och nu ska jag klä på mig och göra mig iordning, sen kommer mamma vi ska vika tvätt och fixa lite här hemma.

Idag är sista dagen på jobbet känns strålande så idag jobbar jag 3 timmar och sen kommer Per och sen är jag FRI som en fågel :)

Jag har fortfarande inte fått hem mitt paket som bangerhead :S -jag beställde de ju för en vecka sen och det står att man ska få hem det på 48 timmar. Skumt! Så jag ska gå till Ica och kolla om det har hamnat där hoppas det för jag vill verkligen kunna använda den imöra till festen :D

Nu måste jag sätta på mig lite kläder.

Singstar

Nu har jag ordnat med massa nya singstar låtar som vi kan sjunga på lördag.

Jag köpte:

Måns Zermelöf - cara mia (Ett måste om man ska ha partaj enligt mig)
Cyndi Lauper - Girls just wanna have fun (Behöver ingen närmare förklaring va?)
Meredith brooks - Bitch (I'm a bitch, I'm a lover, I'm a child I'm a mother, ja ni vet)
The Weather girls - It's raining men (Oyeah!)
Timbaland feat. OneRepublic - Apologise (Härlig att sjunga falskt till)
Natascha bedingfield - These Words (Me Love)
Spice Girls - Wannabe (Per kommer bli galen and I love it!)

Och en till låt som jag inte kommer ihåg :S Det får bli en överraskning :D

Nu blir det Idol och vaniljte..:D


Hej!

Hej!

Blev att jag stannade kvar en timme och en kvart på jobbet, det var helt vilt och Linus och Linda var ju tvugna att få rast, vet ju själv hur det känns att inte få någon rast.  Plus att jag fick lite extra pengar och det är ju faktiskt inga fel. Imorrn går jag min sista dag på BK shit asså Äntligen jag som har sökt jobb i mer än 1 år nu ska äntligen få pröva något nytt :) YAY!

Imorrn kommer min älskling hem också det ska bli helt underbart. :) Och på lördag blir det partaj och på söndag blir det bio en helt perfekt helg med andra ord :D

Hörs kanske senare

170909

God morgon!

Idag går jag min näst sista dag på jobbet jädrar va det ska bli gött. halv tolv till sju går jag idag. Ska ta med mig massa glass till jobbet så det blir nog bra.

På söndag ska jag och mamma kolla på "Flickan som lekte med elden" Jädrar va kul det ska bli jag verkligen älskar böckerna och tyckte att första filmen faktiskt va bra, man brukar ju inte tycka om filmen lika mycket om man läst boken men jag tyckte dom lyckades visst dom missade lite saker men den var bra ändå.

Nu måste jag äta frukost för jag är jättehungrig min buss går om en 50 min :D


jao

Såg precis på Fråga olle dokumentären på 5:an riktigt intressant var det, det handlade om Prostituerade och strippor. Man fick reda på hur allt funkar och ja ni vet. Riktigt intressant att se det är ju så himla tabubelagt i vanliga fall.

Nu tänkte jag lägga mig och läsa lite bok :)

Ha en fin kväll!

160909

Hej mina kära vänner!

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera men jag har faktiskt inte haft tid eller ork för den delen. Nej men jag har varit trött efter jobbet och allt sådant. Nu har jag bara två dagar kvar på jobbet och vet ni, det känns så otroligt härligt. Detta jobb ska jag uppskatta ! Och jag ska ta vara på mina helger och mina vänner och mina intressen och jag ska framförallt tänka på mig själv faktiskt uppskatta mig själv. Jag tycker att jag är duktig! Och det får jag säga faktiskt. Bit på den ni!

Jag börjar längta jätte mycket till Jul också Pynta och köpa julgardiner och ja ni vet allt det där det är så himla kul :) Nu har jag tänkt att äta glass...

Bloggtorka..

Åh dom senaste dagarna har jag verkligen inte känt för att blogga, det finns ju inget roligt att säga egentligen. Mitt liv är ju inte speciellt underhållande om man säger så. Funderar faktiskt på att lägga ner ibland.. men jag tycker ju att det är roligt ibland också förstås. Ja nej jag vet inte..

Nu ska jag snart se på MTV video music awards 2009 ÄNTLIGEN! Har ju tjatat något om de. Känner mig väldigt trött så jag tror jag tittar på det i sängen :P

Hörs imorrn..

140909

Måndag har vi nu då och en ny vecka och ingen vanlig vecka för det är min sista vecka på BK nästa vecka har jag börjat på mitt nya jobb de ska bli så himla himla himla kul!

idag jobbar jag stängning med carro och macakn min näst sista stängning yay! kan inte riktigt förstå det självmen men så är det iaf.

Nu ska jag göra något annat...

Fel..

Jahapp jag hade fel dom visade det inte live vad det verkade som så jag har suttit uppe och väntat i onödan såg också att dom inte släpper one tree hill förens imorrn natt så jag har räknat alltihop fel så nu tänker jag krypa ner i sängen och sova för jag är jättetrött.

....

Jag sitter och väntar på att klockan ska bli 12 för då ska dom äntligen släppa nya One tree hill avsnittet yay! Och sen såg jag nu på mtv:s hemsida att dom ska visa VMA Live där klockan ja vad blir det klockan 2 hihi lite jobbigt att vänta men det är det värt...

Funderar på att spela lite tv - spel medans jag väntar på allt som skall komma under natten :) Spyro är alltid roligt som jag tror inte blev sparat sist eftersom min smarta pojkvän spelade och sen bara stängde av utan att spara. GAAH!

Kikar på Nothing Hill lite också mellan varven den filmen är så himla bra en utav mina favoriter, jag har sett den så många gånger så jag kan den nästan helt utantill. Den är så himla fin..

Så ser det ut just nu...

Rubrik

Ser på tv, idag är det först Top model sen är det Ensam mamma söker och inatt är det MTV music awards klockan 2 som jag hade tänkt att titta på men jag kom ju på att jag har ju inte MTV :( så jag får vänta tills jag kan se det på nätet.
En riktigt myskväll framför tv:n med andra ord.

Japp nu började det' ien.

hemma

Så nu är jag hemma från träningen, hann med och sola också dock hann jag inte med bussen hem ;( Så jag gick en bit så kom den tillslut.

Nu ska jag laga lite mat och göra tårta till katterna haha ;)




träningsdax

nu tänkte jag åka och träna ska bli gött får se om jag tar och solar lite också. Har precis ätit frukost de va gott bara de att katterna väldigt gärna också vill äta min frukost...

Ja men nu drar jag ...

130909

God morgon!

Vet ni idag fyller mina katter 1 år kan inte fatta att det har gått så himla fort, de va ju inte länge sedan som dom var pyttepytte små.



Mina bäbisar..

Nattbloggning

Jag är väldigt trött men som sagt jag såg precis på saw II så jag måste se något tecknat för att jag inte ska drömma mardrömmar. Det är konstigt med mig det där. Jag verkligen Älskar skräckfilm har sett hur många som helst men ändå är jag rädd när jag ska lägga mig. Per hatar skräckfilmer så vi ser typ aldrig på de tillsammans så jag får passa på när jag är själv och det är ju inte så jätteroligt egentligen , ja menar sitta ensam i en lägenhet och titta på skräckisar? hihi jag är inte normal. But I like it. Nu ska jag lägga mig och somna till "hitta nemo" riktigt bra film det. Den drömmer man inga mardrömmar om heller så det är bra ;) Imorrn har jag planer på att åka och träna antingen blir det BP eller så blir det bara gym vi får se va jag känner för. Har inte varit där på typ 1 månad så det är verkligen dags nu. Jag tycker ju det är roligt när jag väl är där, det gäller bara att få tummen ur och verkligen gå dit ofta. Men det ska det bli ändringar på !

Nej va jobbigt nu börjar katterna bli vilda, varför ska dom bli det på natten? Någon som vet?
Nu ska jag nog hoppa i säng ...

Twilight

Tjo.

klickade precis hem andra boken av twilight yay! Jag tänkte jag skulle hinna läsa den innan filmen kommer ut. Hoppas jag hinner. Men filmen kommer ju iaf inte förens i november faktiskt på min mammas födelsedag :) Andra filmen verkar ju riktigt bra så jag har stora förväntningar på boken ...

Nu sitter jag och kollar "Saw II" borde verkligen inte göra de för jag blir bara rädd och inte kan somna sen men men jag känner för det. Får sätta på monsters inc. eller något sen när jag ska soffa då brukar jag kunna slappna av lite bättre.

Japp nu börjar filmen igen ...


Filmtajm!

Shit det är stendött överallt tycker jag. Inte ens katterna är vilda? :O Vad händer med världen. Finns inget att se på tv;n heller. men jag tänkte jag skulle se på "The Girl Next Door" Har ni inte sett den filmen så har ni missade en rolig film bra är den också :) Japp så så ser min kväll ut film och mys i soffan med mig själv. Saknar Per!!

På måndag går jag min sista vecka på Burger King.. Ja det dröjer nog ett tag innan jag är tillbaka där. Ska bli så roligt att få pröva något nytt ocg få nya erfarenheter. Och såklart LEDIGA HELGER! Lite fastare lön också det känns härligt.

Nej men nu drar jag..


Städar lite.

Japp jag städar, hålle rpå med badrummet det är nog det jag hinner med ikväll ;) Eller orkar ikväll snarare fast jag har ju tagit disken också :D Tänkte jag skulle se på Bring it on sen som börjar vid sex :)

Ja men jag har inte så mycket att säga faktiskt.

Saknar min mys..

120909

Hej alla mina vänner!

Nu är jag hemma från Lina det blev att jag sov över ;) Vi satt och segade framför tv:n chips och grejer ända fram till halv  3 shit jag trodde jag skulle dö eller något när charlie väkte oss vid halv 10. :D

Aja idag får vi se vad som händer om det blir utgång eller inte, det märks ;) Tänkte jag skulle städa lite också ;D

Aja nu måste jag göra något annat.

Nu blir de Linatajm.

Så nu ska jag snart träffa min sprallmaja och lilla sprallcharlie ;) Idag jobbade jag 12 - 16 tiden gick någorlunda fort iaf. Nu har jag LEDIG HELG!! Yay! Så jävla great! Förövrigt så jobbar jag inga mer helger om inte jag själv vill ;) I feel happy!

Föressten så kommer det snart en ny katerogi i bloggen "Operation 10 kg". Japp så är det nu när jag äntligen kommer bort från alla hamburgare chili cheese och pommes så ska jag äntligen verkligen verkligen försöka gå ner i vikt. Försöka Träna MINST 2ggr i veckan helst dock 3 eller mer. Men vi får se får inte börja för hårt. Om ni har några tips let me know! Nej jag tänker inte dricka massa äckliga produkter för nej det funkar inte! På mig iaf.

Nu ska jag slänga mig i duschen och hoppa bussen för att möta upp världens bästa Lina.

Haha så jävla rolig bild!

Banankladdkaka.

Blev lyckad faktiskt. Blev såhimla mycket kvar bara så jag funderar på om jag ska ta med den till jobbet kanske. hmm ja de skulle nog uppskatta de. vi får se.



Nu blir det jobb!

Veckans låtval!

Denna låten blir aldrig dålig och så är det bara. Lyssna på texten!

Nu ska jag baka banankladdkaka! :D


100909

Godmorgon!

Idag snoozade jag typ 10 ggr ville verkligen inte gå upp. Men tillslut var jag ju självklart tvungen för katterna började bli väldigt otåliga. Dom måste ju få i sig lite frukost. Mina tjockisar.

Min sista stängning denna vecka, känns lite tugnt men egentligen skulle jag jobbat 12-21 och det hade varit grymt mycket värre kan jag ju säga. Då hade jag jobbat i 50 minuter nu! Shit asså! Nu är det inte lågnt kvar. :)

Längtar efter min militär...

Rysningar

Såg precis klart på idol, såg denna killen tyckte att han var skitbra. Fick rysningar i hela kroppen. Vad tycker ni?

 

Nu funderar jag på om jag ska hoppa in i sängen.. hmm..


Idol

Hej mina vänner.

Hemma efter ännu en stägning gick bra idag. Känner att jag sakta men säkert kan börja räkna ner nu. Jag har iaf bara 3 stängningar kvar :D Sen är det Aldrig mer! hihi eller ja vi får se man ska aldrig säga aldrig.

nu tänkte jag ta och titta lite på idol.

PUSS

Here we go again


Såg precis på One tree hill Har börjat se om seriern för den är så himla himla himla bra. Alltså den har precis allt. Längtar tills dom nya avsnitten kommer ut. Men det känns så tråkigt att hela seriern tillslut kommer ta slut. Det kommer kännas så himla tomt. Jag är en sån nörd!

Nu blir det snart att sätta sig på bussen och åka iväg till jobbet, går stängning idag också men jag börjar känna att slutet är nära nu iaf. Det känns bra. Snart luktar jag inte stekfett längre! YAY!!

Ska se lite på The Tyra Banks show en stund först innan jag går ut till bussen.

Ha en bra dag.

PUSS

Tänk när dom var så här små.

Tråkigt.

Gud jag fick precis reda på något hemskt. Känns så här tråkigt. Min gammelmorfar har precis dött :( Han är en sånhär person som alltid bara fanns där . Känns trist!

Måste få i mig något att äta ska dricka lite av farmors saft också.

PUSS

hej

Jag är så duktig, nu har jag agit all tvätt diskat disken gått ner med soporna. Nu sitter jag bara och väntar på att farmor ska komma, hon har med sig körsbärssaft till mig. Det tycker jag om. Tycker inte om körsbär i allmänhet men i saft går det väldigt an.

åhh de va så himla jobbigt inatt, först var mina katter så himla vilda så jag kunde inte somna så jag fick slänga ut dom tillslut. Och sen har jag en nagel på ena tån som gör grymt ont så fort jag stöter i den så gör det grymt ont. Så det är inge gött när man vrider sig i sängen :(

Jag blir så irriterad när jag väl har bestämt något då ska allt hända på en och samma gång. Först tänkte jag åka till syrra denna helgen etersom jag är ledig, sen fick vi reda på att per har högvakt så vi kanske skulle åka dit på söndag, sen har jag blivit bjuden av tre olika personer för olika saker på lördag? hur ofta händer detta. Tyvärr så blev det inge högvakt eftersom jag för det första inte har råd att åka till sthlm nu plus att han skulle tydligen inte vara med så himla mycket. Men men vi får se hur allt urartar sig.


090909

God morgon!

Nu har jag klickat hem en ny platttång shit i'm so happy! Köpte hem den på bangerhead.se köpte också ett pulver som ger lite mer volym till håret.

oppas jag får hem det snart.

PUSS

Deltar i en tävling.

Jag var precis inne på Lindas blogg mycket bra blogg för er som inte vet. Hon har iaf en tävling nu där man kan vinna 1500:- på junkyard.se Och yes nu Ska jag vinna :D Hehe vinner ju typ aldrig så det vore roligt.




Nu måste jag sova. Imorrn kommer farmor med körsbärssaft till mig :D Me like!

080909

Ja det blev en sen första uppdatering idag. Idag sov jag till klockan var 1, de va gött! Fast nu är jag helt slö ist och känner inte för att göra något. klockan är liksom 2 och jag har inte satt på mig några kläder än. Så jävla seg är jag. Men men vissa dagar är så.

Idag ska jag stänga med Carro och Mackan det blir roligt de. Känns abolut inte lika jobbigt att åka till jobbet idag men det är nog för att jag träffar vännerna på jobbet och annars så sitter jag bara framför tv:n här hemma. Vilket är väldigt skönt ibland.

Ja men nu skaq jag väl klä på mig lite kläder tänkte jag.

Vi hörs...

PUSS

Penisförlängning

herregud, ja ser på ett program på 3:an nu som handlar om penisförlängning OMG det finns allt nu för tiden. Lägg ner säger jag vissa saker ska man bara låta bli ! Men det är intressant att se att killar har minst lika mycket problem med hur dom ser ut och hur dom ska kunna räcka till för yttervärlden. inte bara vi tjejer som får massa komplex av dessa jädra retucherade modellerna. Ja menar man kan göra allt på Photoshop. Man kan göra någon smalare ändra hår/ögon färg, ta bort finnar, göra huden brunare ja you name it.

Jag älskar min kropp, jag skulle bara vilja bli av med lite fett ;) HAHA

PUSS

Längtar till mars!

Hej mina vänner.

Idag har jag jobbat hela dagen så nu tänkte jag hoppa in och ta en dusch och sen tänkte jag mysa ner mig i soffan och se någon bra film. Jag längtar så himla mycket tills Per kommer hem på heltid igen, med andra ord muckar! Ska bli gött att allt går tillbaka till det normala :) Då funderar vi iaf på att flytta in till stan igen. Förhoppningsvis till kasernhöjden men vi får se för båda måste ha bra ställt har vi sagt. :) Dom lägenheterna är iaf väldigt väldigt fina!

Imorrn jobbar jag stängning så då får jag sova lite längre iaf :) Har varit så himla trött nu på senaste. Snart Börjar NYA jobbet! Bara denna och nästa vecka kvar. Det är nästan så jag funderar på att ha nedräkning. 14 dager kvar...

Japp då blir det duschen nästa.

PUSS

Jaja

Ja jag vet jag har inte uppdaterat på ett tag mne jag har inte haft tid men ska försöka förbättra mig. Men nu har jag faktiskt inte heller tid.

PUSS

Mysa ner mig i sängen...?

Nu börjar det bli dax för att krypa ner i sängen, Per har redan somnat i soffan, förvånad? Inte jag iaf. :P Vi såg på filmen "Hopplös och hatad av alla". Ja vad ska man säga den var helt okej lite rolig lite romantisk. Helt okej kvällsfilm för ikväll :)

Tänkte jag skulle lägga mig och läsa lite twilight. Jag måste säga att läsa boken efter jag sett filmen är nog det dummaste jag gjort för gud va boken känns seg. För alla säger ju att den är så bra så det måste bero på att jag som sagt såg filmen först. My bad!

Nej men som sagt jag ska vara duktig och hoppa i sängen så jag är pigg och kry tills imorgon!

Ha en bra kväll mina godingar.


Honey I'm home.

YAY! Nu är Per hemma vi ska mysa till det ordentligt med film, chips, coca-cola och godis. Blir perfekt de.

Nu ska ni få se min goding zingo när han leker apport med mig.

Inte behöver jag någon hund?


Veckans låtval!



Påminner mig om när jag skulle hem från jobbet och satte mig i bilen
och denna låten gick igång, de va grejer de.



Saknar bilen...




Min goding.

Hej!

Kom och tänka på att jag inte pratat med Per sen i onsdags inte ens ett sms hoppas ine något har hänt bara, han borde vara påväg hem nu och då brukar han alltid svara i telefonen :S Aja det är nog ingen fara.

Tänkte jag skulle orka med att ta tvätten iaf så att det inte är massa kläder överallt när han kommer hem.

Sen kommer veckans låtval upp.



040909

Hej!

Idag är jag hemma från jobbet för jag är sjuk :( jobbigt.
Nu är i princip designen påbloggen färdig så nu vill jag veta vad ni tycker.

nu ska jag hoppa in i duschen.

Ny design!

Jahapp då var det n design igen då ;) Vi får se hur länge jag har denna, den är inte riktigt färdig än men jag måste verkligen gå och lägga mig nu.

Godnatt!

God kväll

Ja nu är jag hemma efter ännu en till stängning, vi hade mycket göra hela dagen idag rulla på som attan. Tycker dock att vi var duktiga vi stämplade ut vid 1 så det är ju inga fel. :)

Gud va jobbigt jag känner mig inte helt hundra asså, ont i magen och mår lite illa. Icke bra! Funderar starkt på att försöka göra om designen igen för jag är inte riktigt nöjd , den ser fortfarande så himla amatörig ut, me don't like! Vi får se man ska ha tid till det också.

Hörs imorrn.

PUSS

Nu blir det jobb!

Jahapp då var det dags för jobb snart då. Ska cykla idag, drygt! Föressten så fick jag hem mina skor idag som jag beställde igår :) Snacka om snabb leverans kostade 288kr med frakt blev dom svarta faktiskt och dom passade jättebra 36:orna vart de iaf. Så det är jag nöjd med iaf.

Såg lite på bonde söker fru nu, Va mysigt det är när dom finner kärlek ;) Fan jag skulle skickat ett brev från mamma till någon bonde va kul det vore :) Hon skulle passa så bra på en bondgård :)

Nu sticker jag.

PUSSS

Hej

Hejsan!

Nu har jag precis ätit lite frukost, rabarber/hallon yoghurt med flingor ;D De va mumma de. Idag var jag duktig och gick upp vid halv 11 sen så tänkte jag att jag skulle ligga i soffan en stund och somnade  och vaknaade halv 1 :P Inte så bra kasnke men men så är det ibland.

Nu ska jag åka ner till stan snabbt syns sen

PUSS

hej

Nu är jag hemma från jobbet, gud jag är jättetrött. Blev så glad när jag såg mitt schema för vecka 38 alltså sista veckan på BK på ett bra tag. Jag fick iaf Ledig helg vilket känns helt underbart då jag har tänkt att fira min frihet lite ;) Jag var nästan helt säker på att jag skulle få stängningshelg men jag är glad. Synd bara att det inte kunde vara löningshelg också :) Hihi...

Nu sitter jag iaf här och dricker O'boy,det är nog det bästa som finns när man kommer hem från en lågn dag på jobbet. Bara sätta sig ner i goa soffan och dricka O'boy. Sen så gör det ju ingenting heller att vi har världens goaste soffa ;D funderar starkt på att hoppa ner i sängen men vet inte riktigt om jag är redo för detta än :P

Var ju och solade förut och det märks att jag inte har solat på ett tag för jag är röd som en kräfta och svider gör det också speciellt i ansiktet nästa gång blir det nog ingen ansiktsförstärkare iaf. Känns gött att äntligen få lite färg iaf jag har ju i princip varit kritvit hela sommaren så jag tänkte ta igen det nu genom att bli riktigt jävla brun :D hehe

Längtar tills på lördag för då blir det Filipstad och gå på stor marknad med Älsklingen P, de ska bli riktigt mysigt. Funderar på att få med honom att gå på bio tänkte den nya Beck - filmen det kommer han nog inte säga nej till för Beck tycker han om :)

Nu ska jag drick lite mer O'boy och kanske ta och se ett avsnitt av Paris hiltons new BFF.

Kul att snacka hörs imorgon.



PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS



































Jobb

Nu blir det jobba, har precis varit och solat och blev brun som en bajskorv haha nejdå så fort går det inte! Stängning blir det ikväll och imorrn kväll.

Åt Mat också de blev sprödbakat fisk med ris och hollandaisesås.

Har ni tänkt på att alla bra program börjar sakta men säkert komma igång på tv. Idol och ensam mamma söker brukar vara kul!

Jag fick helt plötsligt väldigt ont i halsen vet inte vad ´jag ska göra åt det gjorde ont när jag drack och åt. Tror jämt att det är körtelfeber så fort jag får ont i halsen. Men jag blir typ aldrig sjuk så jag tror inte det är någon fara. 

Japp som sagt nu blir det jobba!

PUSS

Japp

Så nu har jag klickat hem skorna som jag la upp tidigare. Nu känns dagen lite bättre iaf ;) Nu funderar jag på att gå och sola här borta. Ja men det var nog allt jag hade att säga.

PUSS

ARG!

Oh Gud! Jag blir så himla arg. När jag väl går och lägger mig tidigt kanske somnade typ vid 23 och ändå vaknade jag halv 12 och nu har jag sovit för många timmar så jag känner mig helt väck i skallen. Skulle möta upp mackan kvart i 12 för att gå på body pump gud straffar mig eller något. Jag ställde liksom klockan på halv 9 . ÅHHHH! Jag blir så himla sur. Då har jag sovit bort timmar som jag skulle kunnat användtoch istället så kom jag bara närmare till jobbet!!! Jag har liksom sovit i tolv timmar!

Tänk positivt , Tänk positivt, MEN DET GÅR INTE!

Aja nu ska jag sätta mig i soffan och tjura!

Ses aldrig mer!

Natti Natti!

jahapp d¨å var det dags för sängen tror jag? Shit va tidigt men jag tänkte jag skulle lägga mig och läsa lite. Imorrn blir det träna sola solarium och jobba!

nu ska jag hoppa i min nybäddade säng och läsa twilight!

Mysigaste kissen, dock jobbig när man försöker använda datorn!


Bädda rent..

Gud jag blev helt plötsligt väldigt trött! Ska kila iväg och bädda rent i min säng. Det blir gott de. Gud va kissnödig jag blev så här på stört. Får skriva snabbt.

Blev att köpa pannkakor i affären köpte sådan färdiga tycker egentligen att dom är dyra men jag sket i de nu för jag var hungrig och jag ville ha något som gick snabbt plus att det är ju ändå 16st i en förpackning så då har man ju för iaf fyra gånger :)

Sen ska jag se på Ghost Whisperer det programmet är bra tycker jag. Följde det jämt när jag gick i skolan men sen gick det inte att hålla de längre men idag kan jag kolla iaf. Så det blir att mysa ner sig i soffan med lite té och marabou choklad sen :) Blir mys det. Vore ännumysigare om jag hade min älskade goding här.

Nästa vecka ska han gå högvakt framför slottet i sthlm får se om jag kan åka dit eller inte det vore så himla kul att få göra de iaf. Men det löser sig nog skulle jag tro.


Diskat !

Blev inget stan. Så är det ibland. Passade på att spela lite Spyro och kom igenom ett ställe som jag har kämpat me jättlänge! Tummen upp till mig. Tog mig igenom disken också som var kvar från helgen känns gött att ha det gjort. Nu tänkte jag kila iväg till affären och köpa Grönt te jag har hört att det ska hjälpa mot dålig sömn, hoppas på de.
Sen har jag bara en uppgift kvar till mig själv och det är att bädda rent sängen :) Älskar nybäddad säng.

Jahapp!

Affären nästa!




Rubriken

Hej!

Jag fick sluta tidigare idag ! Gött känner jag. Sen ska jag träffa veronica som förövrigt fyller 22 år idag, vi ska leta efter ett par gympadojjor till henne :) De ska bli kul. Tänk va roligt om jag kunde hitta mig en billig bh också :P

Gud va jag längtar till nästa löning :) Tror iaf att den kommer bli bra den kommer iaf bli väldigt mycket bättre än vad jag fick denna månad. Det är så störande när man verkligen kämpar ihop sina pengar så försvinner dom huxflux på räkningar. Det är det tråkiga med att bli vuxen och ha egen lägenhet kan jag ju säga. Men det är ju värt det också för gud va gött det är att ha en hel lägenhet. Behöver inte visa hänsyn till någon mer än mig och såklart grannarna också men det är ändå inte samma sak som att bo hemma.

Nu kom zingo upp i knät på mig, dom är lite lekis nu brukar dom alltid bli efter dom har fått i sig mat! Tjocka börjar dom bli också.

Nej nu måste jag platta håret!

PUSS

Uppe med Tuppen.

God morgon!

Gud så här tidigt har jag inte varit uppe på a säkert ett halvår. Skitknäppt men rättså gött dock kunde jag inte somna igår. Gick och la mig halv tolv men somna typ inte förens klockan 2 BLÄ på att jag inte kan sova! Hjälp mig med tips på hur jag ska somna !

Jahapp iaf idag så jobbar jag halv 9 till 17 så det blir nog bra de :)

Nu tänkte jag sminka mig och sen hoppa iväg till bussen.

PUSS

RSS 2.0