Anställningsintervju,julklappar...

God Morgon!

Idag är jag uppe tidigt. Gick upp vid 08.00, jag har nämligen varit på anställningsintervju. Jag tror att det gick bra. Får se om jag har någon chans, kanske kanske inte. vore som sagt kul med lite förändring. Varit på BK i 1, 5 år liksom. Kommer sakna personalen men nu ska vi inte gå för fort fram, jag har en vana av att alltid tänka för långt fram 9och då blir jag besviken när det inte blir som jag hade tänkt mig.b
Bara att vänta och se.

Fan de e inte lätt att skriva när man har en kelig kattunge som ska ligga på tangentbordet så om ni hittar några stavfel är det nog Atlas som har skrivit.


Dagens vill ha extremt mycket:

 Nintendo Wii och Super Mario Galaxy

Någon som vill ge mig det i julklapp kanske?

  Guitar Hero World Tour

Vore också kul att få.

Ja vet jag är nörd men det är kul med Tv - spel så är de bara.

Nu ska jag hitta på något annat.

So long Fuckerssss

Julbak!

Idag har jag och lina bakat. Vi bakade både lussebullar, pepparkakor och knäck. De blev inte så lyckat. Går inte in närmre på de :P

Nu sitter jag och väntar på min älskling, han ska ta med mat till mig gott!!

Imorrn ska jag på Jobbintervju.. KUL!


3:e advent

Nu har vi äntligen fått hem katterna dom är så himla goa, springer runt och busar. Har köpt en tunnel som dom blev helt galna i.Atlas är den gråvita och Zingo är den rödvita. Visst är dom söta. Mina godingar de.

Nu sitter jag och väntar på att lina ska komma upp en sväng också. :D Borde egentligen diska ska försöka få tummen ur och göra de snart. Per bara sover han, men snart ska jag väl få upp honom. Han hade tydligen inte somnat förens vid halv sju imorse. Måste åka och handla sen också har ingen mjölk, och de kan vara bra att ha om man ska dricka Oboy :D Nej nu ska jag hitta på något annat, kanske diska.

See ya

Linser

Köp linser på: http://www.fargadelinser.com, om du bloggar så får du ett par gratis gå in och läs mer på sidan. :D

Bored

Fy va det är jobbigt att bara sjuk, har luggit och inte gjort ett skit nu i tre dagar nästan 4 :( gött att jag börjar må lite bättre nu iaf, gick ut med soporna förut, de va ruggigt kallt ute. Kändes gött att få gå ut lite iaf. Har en så jobbig klump i halsen som inte vill försvinna. hoppas den försvinner tills imorrn för imorrn ska jag til jobbet och jag orkar inte vara sjuk längre. Det är så grymt tråkigt. känner att jag börjar komma riktigt efter med allt som har med jul att göra också. Jag har inte köpt någon julklapp , har inte pengar så det räcker än heller. Det är liksom bara 14 dagar kvar.

En sak som livar upp dagen är ju iaf att imorrn får jag och Per våra KATTUNGAR :D:D:D de ska bli riktigt mysigt att få lite mer liv här hemma :) Vet dock fortfarande inte vad dom ska heta men jag antar att det kommer.  

Jag funderar på om jag ska sätta mig och organisera min musikmapp lite, men det komer ta så jävla lång tid, Dock har jag inget annat för mig så det kanske man ska passa på med nu när man är sjuk och har tid :P.

Någon som vet när det kommmer ut nya One Tree Hill avsnitt, för jag börjar få rejäl abstinens nu.. Säkert säsonsuppehåll i USA och det är så grymt drygt.


1 års kalas

Gud jag är så trött, blir så himla trött på mitt jobb, först är man svintrött och så får man en dag ledig då orkar man ingeting på den sen ska man iväg och jobba igen, fy fan va tråkigt. Grymt bitter.

Jag och per har varit tillsammans i 5 ½ år den 21 december. Det är roligt.

Idag har jag varit på 1 års kalas hos amanda hon e så grymt söt, går själv gör nu också även fast det inte är så många steg :D


Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra både jag och per är lediga idag så jag tänkte att vi skulle gå på bio men det orkade inte han :(

Nu ska jag väl försöka hitta på något.

Bye

3 december

Nu har jag inte skrivit på några dagar, men nu skriver jag igen :D.
I måndags var jag och Per och cazzie och handlade lite julsaker och lite katt saker , jätteroligt. nu har dom en säng, matskålar och en toalette :) Nu vill vi bara att dom ska komma hem nån gång. Har dock fortfarande inget namn än. Ge mig lite förslag...

Jag är så grymt sugen på att gå på bio, jag vill se "Twilight" den verkar jävligt bra så jag vill se den..Det är dags att börja köpa julklappar nu också, det är så himla kul att köpa julklappar, det är nog roligast att Slå in paketen tror jag.

Nej nu ska jag hitta på något annat...

RSS 2.0