L ö r d a g

Hej!

Nu har jag vaknat till liv efter min natt. Jag somnade väl runt åtta ngn gång. Men jag vill inte sova bort hela dagen. Idag blir det plugg på schemat sedan ska jag hem till Majda som fyller år idag! Grattis♥ Och sist blir det fyra timmar jobb, fast inte förens inatt 01-04.

Hoppas ni får en trevlig valborg!

jaja man har sånna dagar också!

Har varit på stan en sväng med mamma ! Hittade mig faktiskt ett jättesött rosa linne :) och ett par helt vanliga vita tygskor. Råkade ju rycka sönder mina svarta igår..

Idag är en jobbig dag. Visst det är fint väder och det är gött men jag känner mig ändå så himla uttråkad och less. Känns som det är ngt som saknas, vet dock inte vad! Jaja man har ju sånna dagar ibland också. Ska snart laga mat så jag får i mig ngt innan jag börjar jobba ikväll. Inge kul att jobba med tom mage och jag tror vi kommer ha mycket att göra idag.

Vi hörs väl imöra!


F r e d a g

Heej! Väntar på per , vi ska åka iväg och storhandla. Hade tänkt en sväng till Ikea också men det blir det nog Inge med eftersom klockan går så fort och per ska iväg och fiska med båten! Inatt blir det jobb, 23-06 hela natten :) men de gör inget för då har jag hela dagen ledig att göra Vad jag vill med :) jaha hörrni vi höres lite senare :)

My heart beats like a drum like a drum, dum dum dum..

Hej mina kära vänner!

Är hemma från jobbet nu! Dagen har gått väldigt fort alla dagar går väldigt fort! Längtar till skolan är slut! Orkar inte plugga känner jag, ingen motivation alls :)

Imorgon ska jag och Per åka iväg och storhandla, kanske kan bli en sväng på bergvik också och IKEA om vi hinner. Han ska ju ut och fiska :) Ska försöka hålla mig vaken ett tag idag eftersom jag jobbar natt imorgon så är jag pigg när jag kommer dit :D

T o r s d a g

God morgon!

Idag blir det en sväng hem till Lina, får se vad vi hittar på för ngt :) Sen blir det jobb i fyra timmar och sen när jag kommer hem behövs det nog pluggas litegranna!

Härligt att det fina vädret kom tillbaka, gillar att äta frukost på balkongen ! Och katterna gillar att ligga och sola fast det blir nog skuggan efter ett tag.

Vi har en gubbe som bor på gården soim matar alla fåglar! Det kryllar av fiskmåsar... Hoppas dom inte bajsar på en när man ska gå ut för då kommer jag säga till denna gubbe!!

Jaja vi kanske hörs senare om jag har motivation.

Puss

O n s d a g

Hej!

Vad hände med det vackra vädret? Det får gärna komma tillbaka nu tycker jag! Idag kommer kära Malin hit ! Vi ska laga mat och bara mysa! Härligt! Perfekt en dag då man nog helst vill vara inomhus! :)

Hörs senare..

T i s d a g

Nu har jag slingat håret :) Det är en nyans ljusare kan man väl säga lite ljusare slingor på endel ställen. men nu behövs det verkligen klippas för det är som taggtråd! Men det blir nog nu till veckan tror jag :)

Jaja nu blir det supernatural!

Balkonghäng

Jag och Per gjorde hemmagjorda burgare förut dock inte själva hamburgarna dom köpte vi ! Nästa gång blir det hemma rullade eller vad man säger :) Det blev jättegott och hur mysigt som helst!


M å n d a g

Sitter på balkongen och smälter bort! DEt är så himla varmt så jag har bara klänning på mig just nu. Katterna älskar att vara här och det går rättså bra att ha dom lösa också :) Fast det blir nog att köpa nät till dom så vi kan slappna av helt :) Jag vågar inte gå hemifrån med öppen dörr.
Idag tänkte jag att jag skulle plugga lite fysik och kanske lite kemi också. Riktigt tråkigt men är man tvungen så är man!
Vi hörs lite senare
Puss

påskdagen

Dåligt med bilder har det blivit men jag har varit mycket dålig på att ta bilder :S Har haft en mysig påskhelg! Idag har mami varit här och vi har ätit god mat som jag lagat! Janssons, hemmagjorda köttbullar, prinskorv, ägghalvor med kräftskjärtar på ! Det var mycket mycket mycket gott!


P å s k a f t o n

Glad påsk!! Härliga väder, härliga dag, härliga pojkvän, härliga vänner! Livet är härligt nu! :)
Ska snart åka hem till Pers föräldrar för att äta påskmat :) Åh va sugen jag blev på påskmust nu :)
Ikväll blir det en spontanhäng på score :)
Hörs senare!

F r e d a g

Dåligt uppdaterande och dålig blogg överhuvudtaget ! Har tappat suget lite men det kommer nog tillbaka :) imorgon blir det hem till pers föräldrar och äta påsk mat :) Idag har jac haft en jättebra dag med cazzie och alex och älsklingen! Varit på Ikea och köpt trätrall till balkongen och nytt vardagsrumsbord. Så nu har vi fixat lite på balkongen :) skitkul! Grillade förut och drack lite, ngn cider :) nu sitter vi i soffan och ser på bigbrother eller per har somnat :) Göres imorgon Pusspuss

Aaaaj

Hej allihopa! Har städat lite här hemma :) nu har cazzie och alex kommit hit , cazzie håller på och färgar håret med hätta så hon skriker om vartannat. Jag blir nästan lite skadeglad hihi! Sen blir det bigbrother och kanske ngt mys av ngt slag. Jag är sugen på färsk annanas :) per är på jobbet till klockan 1 :( imorgon blir det att fixa iordning balkongen :) Puss

T o r s d a g

Shit va nöjd jag är över att det är löning idag!! Men man måste ju hålla i pengarna lite ändå eftersom man fårdom så himla tidigt och man ska ju klara sig hela maj igenom. Men nu är iaf alla räkningar betalda och det känns great!

Ska snart kila ner till stan en snabbis och sen ska jag hem och vårstäda!! Mycket vårstädning behövs!

Hörs senare!

Inside

Precis varit på dansföreställning. Den heter Inside och var bra :) Nu sitter jag och kollar "Dagens man" haha roligt program! Puss

O n s d a g

Underbara vårväder :) påväg hem till kära lina för lite balkonghäng :) härligt att kunna uppdatera bloggen gåendes :) hörs senare

“In love, it is better to know and be disappointed, than to not know and always wonder.”

Jobbade över en timma. Mycket jobb nu, blandat med skolan så jag känner att jag inte har så mycket fritid just nu. Men nu jobbar jag inte förens torsdag nästa vecka sp under dessa dagar ska jag suga i mig energi och njuta av det fina vädret! Imorgon efter skolan ska jag träffa Lina! Känns som det var evigheter sen så det ska bli gött! :)
Fina lina!♥

Har verkligen snöat in mig på Supernatural serien!! Så grymt jävla bra :) Älskar sånna här serier med massa övernaturliga saker. Har sett typ tre säsonger nu på typ en månad! :) Nu ska det nog ett avsnitt till innan det blir sänga!

Puss

T i s d a g

Heej!

Nu tror jag väl att jag ska vara utvilad, har ju sovit i typ 15timmar. Fast ändå gick jag upp 10 i morse vilket är tidigt för mig. Ska snart kula iväg till jobbet men idag blir det inget mördarpass utan ett 6timmars pass till klockan 22 räcker gott å väl de :) 

Måste börja vårstäda snart också, typ göra rent fönster :)

Hörs sen
Puss

M å n d à g

Hej! Känner mig som en zombie , hade så ont i ögonen när kg vaknade somnade typ halv 9 och gick upp sen klockan tolv. Mördarstängning var det inatt! Jag var så himla trött! Nu är jag hungrig har dock en lektion till sen sk jag hem så blir det väl att laga lite mat och sen blir det att sova :) längtar! Det är så himla fint väder ute nu , hur underbart som helst tråkigt att man sover bott dessa fina dagar ! Jaja vi hörs väl lite senare om kg orkar. Puss

Gamla godingar!

Satte ihop en liten spellista förut med massa godingar! Så om ni vill ha den är det bara att klicka :) Enjoy!


Korkad

Tjolahopp igen ! Mycket jobb står på schemat , tackade ja till en 1-6 inatt just nu känner jag mig mest korkad i huvudet för jag är då himla trött och jag börjar skolan imorgon klockan 13 ! Jaja det blir nog bra man är ju ung :) hoppas jag inte somnar i skolan bara ! Vet inte om jag ska sova lite innan jag börjar jobba men det är ju så himla tråkigt :) per köpte en red bull till mig förut så att jag ska orka :) till helgen är jag iaf ledig. Vad jag vet änsålänge :) Hörs nog lite senare ! Puss

S ö n d a g

Hej alla underbara!

Vilket fint väder vi har ute! Helt otroligt gött! Jag msåte verkligfen bege mig till stan för att hitta en tunn vårjacka nu när lönen snart droppar in. Har haft en bra dag på jobbet. Men trodde som vanligt att jag skulle dö imorse när jag skulle upp. Jag är verkligen som en zombie när jag går upp 5 på morgonen, det är inte mänskligt!

Men det är gött när man kommer hem i någorlunda tid och fortfarande kan göra saker. Själv måste jag förbereda mig inför seminariet imorgon! Fasen va tråkigt!  Men nu är det inte långt kvar på detta!

Hörs sen!

S ö n d a g

Hej alla underbara!

Vilket fint väder vi har ute! Helt otroligt gött! Jag msåte verkligfen bege mig till stan för att hitta en tunn vårjacka nu när lönen snart droppar in. Har haft en bra dag på jobbet. Men trodde som vanligt att jag skulle dö imorse när jag skulle upp. Jag är verkligen som en zombie när jag går upp 5 på morgonen, det är inte mänskligt!

Men det är gött när man kommer hem i någorlunda tid och fortfarande kan göra saker. Själv måste jag förbereda mig inför seminariet imorgon! Fasen va tråkigt!  Men nu är det inte långt kvar på detta!

Hörs sen!

L ö r d a g

Tja!

Uppdaterade förut men det verkar inte som det kommit fram. Är allmänt trött och sliten känner jag efter nattens arbetspass. Ikväll blir det en tidig kväll för imorgon börjar jag klockan sex.

HAr inte hunnit med så mycket idag mest slappat frmför TV:n och det är underbart! Ska nog ta mig ett varmt bad sen också !

Gud vilket härligt väder det är ute. Önskar att balkongen var iordninggjord för då skulle jag gå ut och läsa !

Jaja vi hörs nog sen

Puss

Pannkakskrig

Lagade pannkakor idag :) Dom blev goda men den sista orkade varken jag eller Per att äta så då tyckte jag det var kul att kasta den på honom haha slutade med pannkakskrig! Hann tyvärr inte föreviga denna stund så ni får helt enkelt fantisera.

Nu blir det att greja med designen och äta godis och inatt bär det iväg till jobbet! :) Bra kväll!


F r e d a g

Godmorgon!
Jag är verkligen skittrött! Fattar inte varför... Satt iofs och grejade med bloggdesignen igår men jag fick ju sova rättså länge så det borde jämna ut sig. Nu ska jag trycka i mig frukost kankse lite gröt idag vore gott med typ hallon i :) Sen ska jag sätta mig och plugga lite till och sen hoppas jag verkligen att jag klarar detta provet nu för annars vet jag inte vart jag ska tavägen!!

Sen efter provet blir det hem och skriva på biologirapporten så det försvinner över helgen. Inatt blir det att jobba till klockan 6.

SM-GULD!

Happyface! Haha när man fick se när dom satte på sig guldhjälmarna och krama varandra så började jag nästan grina HAHA skräll att jag börjar grina när folk ställer sig upp och klappar händerna. Tänk att det ändå är gamla klasskamrater som spelar, duktiga! :)

Cesar Milan

Har köpt två böcker från CDON.com som kom hem igår :) Jag har ju ingen hund men jag tycker det är roligt ändå ! VIll ju kanske själv bli hundpsykolog ngn gång i livet. Så nu ska jag lära mig allt jag kan.


Katterna ville vara med på bild också!

T o r s d a g

Hej !
Har precis kommit hem från skolan och känner mig rättså nöjd idag, biologi arbetet är snart klar för inlämning och omprovet är imorgon. Gött att få det gjort och klart! Den har jag ett omprov till i fysiken så är jag ikapp där med. Sen är det bara massa saker att göra i kemin. Typ massa labbar!  Inga mer gymnasiekurser för mig iaf för fyfan va tråkigt de är! Komvux är inte lätt!

Så idag blir det att träna på biologiprovet och sen ska jag iväg till jobbet för ett fyra timmarspass. Tror ni det kommer bli mycket att göra idag eller? SM-Final förmodligen och förhoppningsvis kommer guldet tillbaka dit det ska vara så jag tror det kommer väll in folk på McDonald's :) Men det är bara kul när det är mycket att göra så länge man har koll på läget.

Jaja men vi hörs ikväll är väl hemma runt nio ngn gång.

Puss

Dans

Heej!

HAr precis varit ute på en promenad med Tyra, Enya, Lina och cazzie. Mycket trevligt och det är gött med lite frisk luft. Nu ska jag byta om och bege mig ner till dansstudion för att skaka loss lite.

O n s d a g

God morgon!
Idag står det plugga biologi på schemat och sedan i eftermiddag kommer Lina hit :) Och ikväll blir det dans. Var ju inte på förra dansen för jag hade sådan nackspärr så jag hoppas inte jag har missat allt för mycket.

Gud va gött det ska bli med sommar! SItta på balkongen och läsa en bra bok och dricka kall coca-cola. Mmm det blir gött det. Vi har tänkt att köpa trätrall till balkongen, blir mycket skönare att gå på istället för en sunkig grön matta som drar åt sig allt :) Det kommer nog bli bra det.


Bilder


Nytt!

Heej!
Har precis sett klart på BigBrother :) Diggar verkligen sångtemat som är nu :) Jag har fått hem mina jeans som jag beställde från H&M under helgen :) Blev verkligen hur nöjd som helst ! JAg som har så svårt att hitta jeans.

Dessa kostade 399kr och känns mer somriga och våriga. Jag har ju även köpt ett par nya stövlar somjag köpt på Tradera för 200kr.




T i s d a g

God morgon!
Idag fyller käraste cazzie år så senare ska jag iväg på tacomys hemma hos henne.
Idag tänkte jag att jag skulle överraska min kära pojkvän med lite frukost på sängen, tänkte göra scones :) Då blir han nog glad.
Idagblir det plugg också !

M å n d a g

Tjolahopp!
Har varit i skolan hela dagen känns det som. När jag kom hem gick älsklingen och jag ner till Colorama för att välja tapeter till hallen, tyvärr så finns det ju inte så mycket att välja mellan men det blir nog bra det vi valde. Det blir grått. :)
Sitter och inväntar Big Brother nu, så himlans nördig har man blivit. Men har man väl börjat så är det svårt att sluta. På tal om att sluta så har jag slutat matten. Kände att det var det enda rätta för att jag ska klara av resten av kurserna.
Kolla vilken fin bild jag tog på Atlas igår!

S ö n d a g

Heej!

Idag har jag lagat farmors goda sås och lövbiff med potatisgratäng!! Det var så himla himla himla gott.
Nu är det Big Brother med världens bästa pojkvän. Han har köpt rulltårta!

Puss

“If you don't know where you are going, any road will get you there.”

Tjolahopp!
Cazzie och Alex har varit här och sett på Harry Potter och dödsrelikerna med mig! Love ♥ Försökte jobba på en ny design förut men vart inte nöjd för fem öre. Det krånglar med mig men jagska försöka sätta mig nu en stund när jag faktiskt har tid att sitta hela natten och det är ju oftast då det går bäst! :)

Ligger i nya soffan med datorn i knäet, spotify i hörlurarna, iphonen brevid mig och ett glas coca-cola. Försöker tänka bort pluggångesten och bara må bra och vara lycklig över livet. För det är väldigt bra egentligen. Fan jag har klarat mig bra! Trots motgångar så har livet gått åt rätt håll.

Det som känns så bra just nu det är att jag känner att detta med plugg det kommer lösa sig. Jag måste bara släppa det lite så att det kommer tillbaka. Låter så flummigt!

Men jag mår bra nu! ♥


L ö r d a g

God morgon kära vänner!
Vilket fint väder det är ute, helt underbart! Har precis stigit upp och känner mig riktigt slö och mör :) Är hungrig också. Per sover fortfarande och kommer nog sova ett tag till.
Jag tror det blir ett sueprnaturalavsnitt så här på möra!
Hörs sen

Natten

Hej kära vänner!
Jag är så trött. Har nästan precis kommit hem från jobbet som blev  lite längre än tänkt men det gör inget för jag fick lära mig nya saker och det är alltid kul!
Imorgon är jag ledig och jag ska verkligen ta vara på den dagen. Sova länge och ta ett bad laga god mat och plugga. Behöver verkligen en sån dag. Se på supernatural ska jag göra också :)
Ja just det jag har en till sak att berätta, vi ska få hallen fixad! Så himla gött och nylackade garderobsdörrar. Då är hela lägenheten nytapetserad och fin :) Får se vad det blir för färg.
Nu blir det nog natta!

Håltimme

Hej ! har haft håltimme nu i snart två timmar men det har gått fort :) dom sista 40 minuterna ska jag plugga biologi så att jag klarar provet jag har på fredag, alltså jag tycker jag har prov hela tiden ! Längtar till sommaren. Tror Att jag sammanlagt har fyra prov kvar eller fem plus sex st inlämningar, roligt! Jaja dags för biologi då :)

F r e d à g

Hej och god morgon! Idag ska jag jobba och va i skolan börjar skolan tio och slutar jobbet tio så det blir en full dag eftersom jag inte hinner åka hem emellan. Måste bara säga igen va nöjd jag är just nu. Ny soffa, ny mobil nu vill jag bara att det ska bli sommar så är allt perfekt :) japp men nu måste jag skynda mig till skolan så jag inte kommer försent, Pusspuss

Mina älsklingar

Heej!

Har precis ätit kyckling med hemmagjorda potatisklyftor och beasås :) Mycket gott. Jag och Per tog en sväng ner till stan förut för att jag skulle köpa mig ett skal till mobilen för mina sista små kronor. Men det var behövligt för jag vill inte ha repor och grejer.

Föressten, Kom igen nu färjestad!!


T o r s d a g

Heej och god morgon!

Har varit på biologilektion, vad kan jag säga ? Jag är så jävla trött på komvux nu aå det är inte sant. Allt går käpprätt åt skogen just nu med skolan och grejen är att jag faktiskt inte orkar bry mig! Jag får helt enkelt ha djuren som hobby eller så startar jag ett feting hunddagis med hundtrim och massa grejer :) Men det kräver ju en hel del också.

Nej nu ser jag fram emot att jobba och tjäna lite pengar. Spara ihop till en Thailandresa igen för det är något jag saknar! Men nu blir det att snart åka iväg till jobbet för att jobba i tre timmar, men man vet aldrig det kanske blir längre också.




Så jäklans nöjd!

Så himla nöjd men nya soffan så det är helt otroligt! Den tar typ upp hela rummet men det gör inget :) Katterna verkar trivas bra också!

Här får ni bild på gamla och nya soffan !





O n s d a g

God morgon kära vänner! Idag väntas soffköp och jag längtar så himla mycket tills ikväll då vi kan se på big brother i nya soffan istället för på golvet. Matteprovet gick inte så bra , trodde det skulle gå mycket bättre för jag kände att jag hade lite koll men nej det hade jag nog inte. Aja nu blir det nog att jag lägger ner matten för det funkar ju inte. Nu ska jag laga mat sen ska jag diska sen blir det tvätten om jag hinner och sen åker vi till åmotsfors för att hämta nya soffan :) Hörs sen!

Bara massa babbel...

Jag känner att jag blivit en sån tråkig bloggare. Det är verkligen stendött. Men jag funderar på att lägga ner denna bloggen faktiskt och börja om helt, vi får se.

Jag har någon sorts inre stress just nu som gör att jag inte har ngn direkt ro i kroppen. Jag känner att jag bara vill sluta skolan och börja jobba nu ett tag och fundera ut vad jag vill göra med mitt liv. Jag skulle väldigt gärna vilja starta ett eget hunddagis men jag funderar på att gå socionom också eller bli barnmorska. För jag börjar känna att SLU känns för långt borta just nu. Som vanligt så har jag bara massa funderingar, ska försöka att sluta fundera och bara leva istället, ta livet som det kommer.

Imorgon är det matteprov får se hur det går har pluggat lite idag iaf men jag borde ha pluggat mer. Har inte haft ngn sorts självdisciplin idag. Det märks hur det går.

Men imorgon ska vi ju ÄNTLIGEN hämta soffan. Ska bli så gött att kunna se på TV igen utan att behöva sitta på golvet. Hoppas verkligen att det blir bra. Det är ju en liten chansning vi gör eftersom vi aldrig har suttit i den men det blir nog bra ändå :)

Men den är fin iaf eller vad tycker ni?


T i s d a g

Hej! Idag är det lite bättre i nacken iaf. Har varit nere med tvätten och nu ligger jag och slappar i sängen. Ska plugga matte sen så jag klarar provet. Ska försöka iaf. :) sen efter jag har tvättat blir det nog en sväng till Ikea för att kolla på nya filtar till nya soffan, så att det inte blir så himla mycket hår överallt.

M å n d a g

Hej!

Tror det gick rättså okej på provet iaf men vi får se :) Nästa prov är Matte! Nu betar vi av så jag blir av med det ngn gång!! Orkar fan inte mer komvux alltså!

Bar en pommeskartong på huvudet igår så jag tror jag håller på att få nackspärr :( Men som tur är har vi resurser.



Tänkte jag skulle visa vad vi köpte sist på IKEA, Mest småplock iofs men jag tog kort ändå :)
Nya bestickhållare.

 


tjenixen

Hej Igen! Jag kom ju på att min mattelektion är inställd imorgon så då behövde jag inte ha lika mycket ångest för att jag ska upp tidigt imorgon! Men jag ska ändå gå upp i någorlunda tid eftersom jag måste plugga fysik! Hoppas det går bra imorgon för jag orkar inte mer annars. Snart ger jag upp och blir socionom istället :)
Gick bra på jobbet idag ! Fick stå mycket i köket och det är kul! Och det är bra att jag får stå där mer så jag blir snabbare :) Med tanke på vad som komma skall!
Jag är så himla nöjd med min nya telefon. iPhone måste nog vara den roligaste uppfinningen hitills. Man kan verkligen göra allt med den. Verkligen värd varenda krona. Måst bara köpa ett skal till den :) Jag funderar på detta!
:)

Söndag

Hej jag trodde jag uppdaterade förut men det blev tydligen inte registrerat , trist. Vi har sålt soffan nu iaf så nu är det jättetomt hemma  men vi får ju en ny till veckan. Just nu är jag på jobbet slutar klockan 23 så då blir det hem och sova  hörs imorgon puss

L ö r d a g

Hej alla pigga! Har precis gjort första delen på högskoleprovet. Hoppas det gick bra  men de vet man aldrig , hade läsförståelse och det var faktiskt en text som var intressant så den hoppas vi gick bra  efter högskoleprovet blir det hem och plugga fysik och sen ska jag bara slappa framför tvn , är väldigt sugen på att parkera mig i soffan med tanke på att vi kanske säljer den imorgon  men då blir det en ny till veckan 

Fredag!

Härligt med fredag, dagen har rullat på som vanligt. Har lyckats plugga lite fysik och faktiskt förstått en hel del så det kändes bra. Imorgon blir det högskoleprovet har inga direkta förväntningar på detta prov eftersom det är 4:e gången jag gör det men det förlorar man ju inget på.
Nu blir det BigBrother
Puss

RSS 2.0