M å n d a g

God morgon!

Dagen började inte så himla bra idag... Min dator är paj, kaputt, waste, gone jag vet inte vad jag ska göra!!! Det är ju mina käraste ägodel! Mitt liv är på den. Så det blir en snabb tripp till elgiganten sen för att kolla på en ny, vi har ju inte råd med en ny dator egentligen men vi måste ha en så vi får ta oss råd.

JAJA nu ska jag sura lite..

s ö n d a g

Heej!

Idag har jag inte gjort många knop. Har städat lite, lagat mat och nu håller jag på och tvättar. Cazzie och Alex var här och vi såg på Sanctum ! Jag tycker den var väldigt bra faktiskt.

Jag hoppas verkligen att jag vinner denna kameran så att jag kan börja lägga in lite mer bilder här bloggen för just nu är den ju lite tråkig måste jag säga. Men jag har ingen direkt motivatio heller just nu.

Japp men vi syns imorgon.

Puss

Samsung ES75

Nu har jag budat på en kamera på tradera ! Hoppas jag vinner! Då blir jag så himla glad.


l ö r d a g

God morgon!
idag blev det visst en lång sovmorgon. Men det var väldigt härligt känner jag. Per ligger här brevid mig och sover fortfarande.

Har inget direkt planerat idag så vi får se vad som händer. Kan det inte bli lite varmare ute och att snön försvinner för jag orkar inte med detta mer :( Det har varit en lång vinter iår så jag hoppas vi får en lång varm sommar annars tror jag att jag flyttar till thailand!

Puss

haha

Advokaten: Doktor, innan ni påbörjade obduktionen, kollade ni om den döde hade någon puls?
Vittnet:
Nej.
Advokaten:
Kollade ni blodtrycket?
Vittnet:
Nej.
Advokaten:
Kollade ni om den döde andades?
Vittnet:
Nej.
Advokaten:
Så det kan alltså ha varit så att patienten var vid liv när ni påbörjade obduktionen?
Vittnet:
Nej.
Advokaten:
Hur kan ni vara så säker, doktorn?
Vittnet:
För att patientens hjärna låg i en glasburk på bordet bredvid.
Advokaten:
Jag förstår, men kan det inte ha funnits en chans att patienten fortfarande var vid liv?
Vittnet:
Jo, det kan tänkas att patienten var vid liv... och jobbade som advokat.HAA

Löningsfredag!

Härligt med lön. Provet gick bajs idag dock så det var inte så härligt men men så kan det gå. Har varit på stan med Lina idag mycket roligt och jag kom hem med grejer jag absolut inte tänkt köpa :P Två nya kuddar till soffan som matchar vår gröna matta. En ljusstake, lite smink och en cardigan. Inga direkt onödiga saker iaf.

Nu blir det mat.




skingra tankarna

Har precis tagit ett långt varmt bad för att skingra tankarna lite nu inför matte provet imorgon. Just nu känner jag att det går som det går för jag kommer inte lyckas trycka in något mer i min hjärna ikväll. Men jag har lyckats plugga med både kemin och biologin så man inte känner sig riktigt lika efter.

Nu ska jag äta pommes med beasås ! Gott!

Puss

skingra tankarna

Har precis tagit ett långt varmt bad för att skingra tankarna lite nu inför matte provet imorgon. Just nu känner jag att det går som det går för jag kommer inte lyckas trycka in något mer i min hjärna ikväll. Men jag har lyckats plugga med både kemin och biologin så man inte känner sig riktigt lika efter.

Nu ska jag äta pommes med beasås ! Gott!

Puss

Jag längtar till våren!

Titta bara vilka fina skor! Dom vill jag ha till våren!


T o r s d a g

Heej! jag är verkligen inne i en period just nu då jag inte har tid eller ork att blogga speciellt seriöst. Fär hoppas på att det vänder snart för er skull menar jag ;) Nej man det är så grymt mycket i skolan nu så jag vill egentligen bara gömma mig. Imorgon har jag matteprov, jag har 1 labbrapport  i biologin. 2 labbar och rapporter som ska göras i kemin och fysik prov måndagen efter lovet. Tror ni jag längtar tills detta är gjort eller? Det tror jag!

Sen vill man ju hinna med att träna också, vi får se om jag hinner gå på skivstång ikväll!

Jaja men nu blir det lite kemi.




o n s d a g

Jag har varit usel på att uppdatera nu ett tag men jag har verkligen inte hunnit. Har fått hem mina tröjor som jag beställde från H&M Idag också men dom var för stora så dom åker tillbaka så får v hoppas på att en storlek mindre sitter bättre !

Har även fått hem mitt tv-spel :) Så jag testade det lite gran förut och det verkar väl helt okej ! :) Inte det roligaste jag spelat men inte det tråkigaste heller !

Nu tänkte jag sätta mig och nöta lite matte sen blir det dans.

Puss

M å n d a g

Heej!

Äntlige har jag och Per fått hem dessa hyllor som vi har försökt att få tag på men som aldrig ville komma in :) Men nu äntligen. Ni får se ordentliga bilder när jag har fått det som vi vill ha det :)

Det är ju två utav dom med åtta fyrkantiga hål som vi har köpt.



Imorgon ska vi hjälpa majada att flytta in här bredvid :) Det ska bli kul! Och sen blir det pluggpluggplugg!

Puss

Pluggat

Tjolahopp!

Nu har jag fått lite gjort iaf :) Även fast jag inte förstår så himla mycket men jag hoppas på att det blir bra iaf :) Förövrigt så har jag varit hemma hos mamma idag och ätit god mat ! Mycket roligt .

Imorgon väntar den tråkigaste dagen på veckan. Längtar till fredag för då är det löning !!

Jaja jag ska väl kanske gå och lägga mig jag är rättså trött.

Puss

s ö n d a g

God morgon!

IDag känner jag mig lite seg men hade en jättetrevlig kväll igår. Nu tänkte jag snart stiga upp ur sängen och laga manngrynsgröt och knäckebröd! mums!

Lite senare ska jag hem till mamma och äta middag Gott! Sen blir det hem och försöka plugga i mängder! Vi får väl se hur det blir med den saken.

Puss

l ö r d a g

Hej !

Shit va trött jag var imorse jag gick upp 04.50 imorse och jag och Per kila iväg till jobbet 05.15. Slutade halv 4 efter en minst sagt full rulle dag. Rullade på bra men vart inte kaos så det var gött!

Nu ska jag nog hoppa in och lägga mig i ett bad en stund sen blir det att gå på inflyttningsfest/25-års kalas hos veronika och totte ! Mycket trevligt! :)

F r e d a g

Heej!

Gud jag känner mig grinig just nu, grinig kassapersonal på konsum smittade av sig! Inge kul alls. Sen gick det bajs på fysiken också. Men lite senare kommer cazzie och mikaela hit för att se en film :) Mysigt!

Japp men nu ska jag göra iordning korvstroganoff och ris.

Puss

The conspiracy

Jag la ett bud på ett Tv-spel på tradera för några dagar sedan :) Jag har ju kommit in i någon sorts prison break era så jag blev sugen på deras tv-spel ! Gav 160kr för det med frakt så det är väl helt okej :) Hoppas det är roligt!


T o r s d a g

Hej Alla ni där ute eller inne är vart ni nu är!

Idag gick det riktigt trögt att gå upp ur sängen snoozade alldeles för många gånger :) Men jag kom upp tillslut. Har haft biologi B, just nu är det så trist för jag har ingen motivation till skolan men jag antar att man kommer in i svackor för förra terminen var det inte alls lika jobbigt. Dock läser jag ju två kurser mer denna termin. Men men det släpper nog snart!

Ska snart bege mig in till stan för att träffa Lina, vi ska gå på stan innan hon börjar jobba. Får se om vi hinner med en liten fika också :)

Sen ska jag iväg och träna! Gött!

Risgrynsgröt

Har precis varit och dansat :) Härligt var det! Nu ska jag äta risgrynsgröt med mitt bakade bröd och prästost! Gott! Hoppas ni har haft en bra dag! Jag har typ sett på one tree hill och pluggat :)

Hade bra!

O n s d a g

Jag tycker dagarna bara flyger iväg, det är redan onsdag liksom. Det beror nog på att jag är ledig på tisdagar som det rullar på. Hade mattelektion förut och jag mådde verkligen inte bra, matt i kroppen och mensvärk. Så nu tänkte jag ta't lite lugnt så jag orkar med dansen ikväll för jag tänker inte missa en enda lektion nu när jag ändå betalar såpass mycket.

Brödetjag bakade igår blev mycket gott föressten. :)

Vad sa ni göra idag?

Fika med mamma!

Har haft mamma här på en fika :) Hon tyckte verkligen om rulltårtan så hon gick upp typ 10kg på 2 min . HAHA!


Nätshoppat

Nu har jag faktiskt klickat hem två cardigans som jag känner att jag behöver ! Dom är från H&M och båda kostade 199kr/st! Yay längtar tills dom kommer!



T i s d a g

God morgon!

Idag är det tisdag och detta är min pluggdag eftersom jag är ledig på tisdagar men som jag alltid brukar säga så blir det aldrig så mycket plugg som jag vill. Men jag ska verkligen försöka för det enda jag har planerat idag är gymmet ås det blir gött de.

Men nu blir det frukost!

Puss

Lite bilder

Lite bilder från kvällen :) Per var en riktig gentleman och bjöd på maten :) Min fina kille de!

Förrätt: skagenröra toast men kräftskjärtar.

Huvudrätt: kycklingfilé med champinjonsås, fläskfile med bearnaisesås,

biffstek med pepparsås och till det potatisgratäng.

Efterrätt: Bananasplitt


Världens bästa ♥

Jag har haft en jättebra alla hjärtans dag, hoppas ni med har haft det.
Puss

Glad alla♥dag

Åh vilken mysig dag detta är :) Man blir så glad och mysig, det är verkligen mysfaktor på denna dagen ! Jag och Per har ju som sagt bokat bord på alfie och ska bege oss dit typ halv 8 ! Men vet ni när jag kom hem från skolan förut så överraskade min älskling mig med tre rosor ! Jag blev hur glad som helst! Världens bästa pojkvän har jag!


Det blev...

Tacos! mumms mycket gott. Så nu sitter jag här och är alldeles för mätt ! Imorgon är det alla ♥ dag och jag och Per ska gå ut och äta , vi har bokat bord på alfie som har riktigt god mat. Jag fattar inte varför alla säger att alla hjärtans dag är så överskattad ! På vilket sätt då? Bara för att affärerna gör mer reklam för att få folk att köpa presenter? Men jag förstår inte varför det spelar någon roll. Ja tycker det är en mysig dag även om jag inte skulle göra något speciellt.


S ö n d a g

Hej! Sov till klockan 13 idag :) Det blev kanske lite för många vnglas igår :) Jag coh Lina var över till Malin en sväng också och där var det förfest och grejer så vi va med dom en stund :) Sen gick vi hem igen och satt och pratade och drack lite ! Ja men som ni kanske förstår då så mår jag väl lite sådär idag ! Men det kunde varit värre :)

Idag har jag och per haft besök av Veronika, totte och lilla Isac, dom var hitbjudna på lite fika så det var mycket trevligt ! Nu är Per iväg och dömmer hockey. Tänkte jag skulle ha maten färdig när han kom hem men jag kan inte bestämma mig om jag ska rull egna köttbullar eller om vi ska göra tacos ikväll. Tacos är ju mycket lättare att göra och väldigt gott Men egna köttbullar det är grejer det ! Dock tar det så lång tid. Ja vi får se vad jag kommer på.

Puss

l ö r d a g

Heeej!

Blev en lång sovmorgon idag :) Det var nog behövligt! Idag ska jag träna och sen ska jag hem till Lina för att dricka vin oc äta ost och kex :) Vi tänkte samla på oss lite vuxenpoäng! Ska bli mycket roligt.

Men först blir det frukost och klä på sig träningskläder!

Puss

Plugg och jobb, framtid?

Jag känner en stress för det här med plugg, jag vet exakt vad jag vill men vet att det är så himla svårt så jag kommer inte komma in. Så jag försöker kolla efter andra alternativ men känner inte riktigt att det är något som klickar helt. Ständigt detta tänkande, jag måste sluta fundera och bara vara tror jag. Nu pluggar jag ju ämnen som gör att jag får behörighet till i princip alla linjer som finns. Med det gäller att ha ett högt snittbety också.

Tycker att det är väldigt konstigt uppbyggt detta hur man bli antagen. Jag menar det finns ju hur många människor som helst som går ut med 20,0 och söker till typ läkare men absolut inte passar som läkare. hur många har inte gått till doktorn och känt att denna personen inte skulle vistas i en sjukhusmiljö. Nej jag tycker att dom skulle lägga mer krut på typ personlighet och göra en ordentlig intervju och även ett psyktest tycker jag. För det kan ju vara under mycket stress som man ska jobba inom vården.

SEn detta med meritpoängen då, det fattar jag inte riktigt hur dom har tänkt. visst man kan höja sina snittpoäng vilket jag gjorde och tyckte det var skitkul men dock så höjde dom ju högsta snitten man kan få till 22,5 istället för 20,0 oc då gör det ju ingen skillnad för då ligger ju dom som redan hade högst fortfarande längst upp och man ha ingen chans att konkurera ändå. Vilken dret..

Jag vil verkligen komma in på djursjuksköterska mer än allt annat och jag vet att jag skulle passa som det men det känns ju helt omöjligt att komma in om jag inte skulle sätta typ 1,8 på högskoleprovet. Ja man ska ha lite tur helt enkelt. Vi får se hur det går iår fjärde gången nu :) Och jag kommer förmodligen göra det en femte gång också för den delen.

Nu antar jag att detta blev ett väldigt tråkigt och långt inlägg men jag kände att jag behövde släppa ut mina tankar och funderingar och försöka att släppa dom och bara tänka på nuet för tillfället. Men men vi får se vad framtiden har att ge mig. Något roligt jobb ska man väl lyckas få för jag vägrar att jobba på ett jobb i 40år som jag inte trivs på usch sådana jobb har jag fått nog av..

Japp men vi hörs imorgon hör ni har ni några åsikter om vad jag har skrivit kan ni ju kommentera, kul att höra om andras planer och funderingar om det här med jobb.

Puss

F r e d a g

Hej !

Gött med fredag och ledig helg! Tråkigt väder och svinkallt ute dock men det hoppas vi på går över snart. Haha jag tänkte ha litte fredagsmys med Per idag men han har redan somnat i soffan :) Så jag tänkte gå och köpa mig en godispåse själv :) Man måste ju unna sig något nu när det är helg :)

Blir nog att glo på prison break hela natten skulle jag gissa på :)

Hörs sen
Puss

imorgon...

Imorgon är det dags för skola igen, har inte varit i skolan nu på tre dagar och inte har det blivit mycket plugg här hemma! Jag blir så grymt besviken på mig själv. Jag fattar inte vad det är jag gör som gör så att dagarna går så fort. Himla trist måste jag säga.

Men men desto snabbare blir det vår och varmt, satt och kollade på lite sommarbilder förut och blev ännu mer ledsen när jag tittade ut genom fönstret :)

Japp men vi höres imorgon

Puss


rubrik

Nu har jag städat lite här hemma. Trist det är att städa men det blir så bra när mna är klar så då blir man glad :) Nu är jag sugen på att laga någon god mat åt min man när han kommer hem i eftermiddag :)

Jädrar va det snöar känns så himla trist, jag trodde verkligen att det inte skulle komma något mer snö nu men tydligen så skulle det de. Tänk om det snart går över till spöregn ! Då får alla precis vad dom önskade sig i julklapp (läs..inte..) Snöslask. :)

Men nu kom mackan så nu måste jag kila!

Puss

T o r s d a g

God morgon!

Dagarna bara springer iväg tycker jag, det är redan torsdag och en till vecka har snart gått ! Men det gör inget för nu känner jag att ja vill ha vår och som det ser ut ute idag ser den inte ut att vara påväg tråkigt nog.

Idag kommer mackan hit en sväng :) Det ska bli trevligt. Tänkte jag skulle städa lite först.

Men nu blir det frukost.

Puss

Prison Break in my heart

Heej!

Har försökt starta upp datorn nu ett par timmar men den är hur seg som helst. Men nu äntlige har den kommit igång. Kom hem från dansen förut och jag känner väl att det är lite tråkigt att det är en nybörjargrupp jag hamnat i, jag har ju ändå dansat i typ 6år men men jag har plats att skina på då! :)

Nu sitter vi och kollar på Prison Break, å man får kalla kårar. Så jävla bra serie så det är helt sjukt!

Puss

Fysik är flummigt!

Nu har jag suttit och pluggat fysik i en och en halv timme så jag kände att jag behöver en paus. Tänkte att jag snart skulle laga lite mat. Ska ju ivg och dansa sen vid klockan 8 och jag är fak tiskt lite nervös :) Tänk om jag är typ den enda som är lite äldre ! Så sitter jag där med alla fjortonåringar haha ! Ja vi får se hur detta går, det komer bli kul att få dansa igen plus att jag bränner lite fett.

Nu ska jag gå in och titta lite på min sovande sambo, han jobbade natt inatt men jag tycker det är dags att stiga upp nu :P

Puss

O n s d a g

God morgon! Eller ska jag säga för middag eller middag kankse? Lunch iaf. Råkade försova mig idag så det vart ingen fysik :S Inte bra! Men jag ska verkligen sitta och plugga nu i några timmar så att jag kommer kapp och fattar något, fysik är bara så himla flummigt.

Igår beställde jag hem massa bilder från thailand, gjorde förstoringar på dom när vi sitter med en tiger för dom är kul att ha, jag tänkte göra ett collage sen när dom kommer :) Behöver göra lägenheten lite mer personlig.

Ikväll ska jag iväg och dansa :) Spännande!

Puss

Har jag visat denna video?

Denna video är från thailand, jag tror det är första dagen :) Jag visar runt i vår mysiga bungalow..


Baan Rom Mai

Gud jag börjar nästan att gråta! Det hotellet jag och Per bodde mest på thailand det trivdes vi så himla mycket på, det fanns bara en sak som var negativ med det och det var att det inte var någon pool ! Men nu var jag inne och kollade på bilder och nu har dom byggt färdigt poolen :) Hur fint som helst med jacuzzi och grejer. Åh jag blir så himla sugen på att åka tillbaka så nu ska jag och Per spara våra pengar och åka tillbaka igen :)



Dans

Idag kom brevet från dansstudion som jag väntat på jättelänge. Men jag var så inställd på att det inte skulle komma så jag trodde inte det skulle bli någon dans för mig. Men nu blir det det iaf! Det är så himla dyrt tycker jag bara men vad ska man lägga pengarna på annars. Så nu blir det så :) Street vart det denna gången, innan har jag ju dansat juzzfunk. Gud jag känner mig som 15 igen haha!

By the way så hade dom inte fått in hyllorna idag heller, tröttsamt. Dom skulle komma in vecka 8 så det är bara att vänta..

Jag var iväg och tränade förut riktigt härligt. Ringde och bokade bord på Alfie också :) Jag och Per ska gå dit på alla hjärtans dag det var jättelängesedan vi var ute och åt så. Det ska bli mysigt :)

Puss

T i s d a g

God Morgon!

Idag är jag ledig och jag ska försöka plugga som attan idag, vi får se hur det går. För alltid när jag säger det så blir det inte så mycket ! Me jag ska försöka disciplinera mig.

Sen ska Per iväg och köpa hyllorna så nu hoppas jag verkligen att dom finns inne annars blir jag tokig! Vill få iordning vardagsrummet nu, sätta upp dom sista tavlorna.

Dags för frukost.
Puss

Ett sånt där jobbigt kärleksinlägg, men jag kan inte hjälpa vad jag känner!

Ville bara säga att jag känner ett kärleksrus just nu ! Jag har sådan tur som fått min andra halva, det finns ingen som får mig att känna mig så trygg och lycklig. Verkligen den underbaraste människa som finns och jag
kan inte tänka mig ett liv utan Per! Jag kan ju säga så här, ju längre man är tillsammans desto mer älskar varandra. Många tror att dom älskar en person men den egentligen inte har känt den riktiga känslan ännu. Många har trott att det inte skulle hålla mellan mig och Per för att vi var så unga. Fuck you säger jag för här är vi starkare än någonsin. Och visst vi har gått igenom våra svårigheter men bara blivit mer säkra på vad vi vill och vad vi klarar av tillsammans. Ingen kan komma emellan oss..

Älskar dig föralltid!♥


It's alright to fall apart sometimes...

Äntligen är den långa dagen i skolan färdig! Och jag känner mig verkligen inge smartare idag. Vi får se o  jag orkar med yoga idag annars blir det på torsdag. Just nu känner jag bara för att jäsa i soffan och man måste ju ha sådan dagar också ! Eller vad säger ni?

Nu måste jag ställa mig och laga mat och då är den stora frågan, vad ska man hitta på idag :)Som alla andra dagar, man förstår verkligen vad jobbigt det var för mamma att komma på något varje dag :)

Hörs sen

M å n d a g

God morgon!

Idag är jag riktigt seg och tröött, känns jobbigt att veta att man har en lång dag i skolan framför sig. Inge taggad alls. Ikväll tror jag att jag ska gå på yoga ! Det vore gött, det var flera år sen jag gick på yoga och då tyckte jag inte om det. Men nu känner jag att det bara skulle vara gött att va i ett rum med lugn musik och bara stänga ute allt.

Nu måste jag borsta tändarna och bege mig till skolan, slutar tio i fem.

Puss

Varför ska man alltid skriva rubrik.

Nu är jag hemma från jobbet, eller ja jag kom hem för några timmar sen iofs. Har sett på wallander. Och inte fick vi några hyllor idg heller. Dom fanns inte inne, även fast det stod att dom skulle finnas på hemsidan. Dåligt!

Imorgon är det den jobbigaste dagen på hela veckan, det är en så dryg dag i skolan. Denna veckan har jag bestämt mig att försöka plugga ordentligt ligger efter nu känner jag. Så mina lediga dagar ska ämnas till plugg.

Nu tror jag att jag ska se på reprisen av melodifestivalen, lite iaf.

Puss

S ö n d a g

God morgon!

Gött det var att få sova, idag känner jag mig rättså utvilad faktiskt även fast jag vaknade av alarm i varenda hörn
Idags ka förmodligen Per åka iväg till IKEA när han kommer hem och köpa våra nya hyllor som vi ska ha i vardagsrummet. Då är vårt vardagsrum färdigmöblerat!

Måste vika tvätt innan jag åker till jobbet. Fy va tråkigt!

Puss

Mycket bra film idag.

Heej!

Det är mycket bra filmpå TV idag ! Vet inte vilken jag ska titta på :) Har gått bra idag på jobbet så det var ju kul :) Imorgon är det ett 5 timmars pass.

Tänkte föressten tipsa om min lista med videos som jag har i menyn, där kan ni se alla mina videos med lite tips och annat :) Så tryck på nu!

Puss

L ö r d a g

Hej Allihopa!

Idag står jobb på schemat ända fram till klockan 21 sen ska jag hem och bara slappa, breda ut mig i soffan ! Per är iväg till linköping och ska träffa sina lumparkompisar så jag har hela lägenheten för mig själv.

Nu måste jag slänga i mig lite frukost så jag orkar med dagen.

Puss

Fredag

Heej!

Jag har verkligen inte hunnit uppdaterat något idag, har varit i skolan till klockan 15 och sen mötte jag upp Per i stan för att leta iefter ett par jeans till mig. Jag hittade ett par, ett par svarta på H&M för 299kr så det var ju ine så dyrt.

Klockan sju så dök cazzie och alex upp och stina. Så vi satt och myste lite i soffan. Sen vid typ halv 10 kom äen Majda , Linn och jonathan ! Jätteroligt att få träffa Linn och jonathan som jag ite träffat på hur länge som helst. Men nu kommer hon förmodligen inte hem förens i mars...

Men nu måste jag gå och lägga mig för jag ska upp imorgon , jobbar 9½ timme.

Sleep tight

Valpen Qnutte ♥

Här har ni världens sötaste valp ! :) Tror ni jag blir sugen eller?




T o r s d a g

Hej ! Jag hade världens sötaste valp här förut ! Han var så himla goo ! Jag var valpvakt en stund ! Alltså jag kan inte fatta att klockan redan är halv sju! Vart tar tiden vägen egentligen har inte ätit middag än heller så det är kanske dags att göra det men jag måste kila till afärren först också!

Så mycket man ska göra hela tin ! :)

Kommer upp bilder sen på lilla qnutte!


Änglagård

Har precis kommit hem från bio ! Jag och mamma har varit på änglagård "tredje gången gillt" Den var faktiskt väldigt bra ! Innan det var jag hemma hos Lina i deras nya lägenhet som var jättefin :)

Nu ska jag se på one tre hill, kanske steka några ägg, de vore gott.

Puss

O n s d a g

Va roligt det är att ringa till e kundtjänst, håller på att ringa till telias kundtjänst...Du har plats 31 i turordning.. Yay din väntetid uppskattas till 19min...

Det är ju så jag glömmer bort vad det var jag ringde för.. :)

Disney

Per har snöat in på något sorts disney tema så han spelar bara dinsey musik här hemma och på jobbet förstås, förstå mig rätt jag verkligen äldskar disney och deras låtar men det är inge kul att få låtarna sönderspelade :P

Har haft Cassandra och Alex här på besök ! Det var så himla sjukt för jag väckte Per vid typ 16 och sa att jag tyckte vi skulle äta pizza idag :) SÅ vi bestämde oss för de. Sen hade jag och Cazzie bestämt att do skulle komma förbi senare. Så får jag ett sms där cazzie skriver att hon och alex skulle äta pizza och frågade om vi också ville ha så kunde vi äta tillsammans :) Väldigt skumt va jag och cazzie känner varandra men vi har ju känt varandra i typ 15år ! Tiden går fort :)

Det blev iaf pizza och film med Cazzie och Alex !


Nu ska jag bli hurtig.

Nu har jag varit iväg och tränat! Så himla skönt att få komma igång igen :) 35min på rullbandet 200kalorier :) Och sen gymmade ja lite lätt, lika bra att köra en mjukstart annars kommer jag tröttna. Körde bröst,rygg och mage.

Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det att laga mat till mig och min älskade partner som nog kommer sova i en timme eller två till, han jobbade natt !

Smell ya later

T i s d a g

God morgon!

Idag är jag ledig men jag ska se till att plugga massa kemi idag för jag har måste göra labbar :) Jag har världens sötaste pojkvän det är ett som är säkert iaf, imorse när jag kom upp hade han skrivit en jättesöt lapp på spegel där det stod hur mycket han älskar mig och så :) Det är det lilla extra som gör att förhållande fortfarande skiner!
Älskar dig min plutt ♥


RSS 2.0