310110

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej!

Sitter på jobbet och tänker på "I skuggan av värmen" Så himla bra film och har ni inte sett den så borde ni se den. Den handlar om en kvinna som är beroende av heroin och om en kärlek som är så himla stark. Den är så hemsk och skådespelarna är så himla bra. Joel Kinnaman är så himla bra och även Maria Crepin tror jag hon heter :P Den baseras på böckerna av Lotta thell som är en sann historia om hennes liv.

Böckerna är en serie på fem böcker. Jag har letat efter böckerna som en galning men typ alla har utgått måste hitta dom!!

  • Utan en tanke
  • I skuggan av värmen
  • Bortom ljus och mörker
  • Kärleksbarn
  • För kärleks skull

  • 300110

    Idag blir det jobb, Ska åka iväg vid ett måste bara äta frukost och så :) Sen blir det hem och se på Robinson med Malin :) Det blir kul. Eftersom det inte blev någon utekväll så kan man ju alltid ha myskväll :)

    Ja men jag har inte så mycket mer att säga just nu :)

    Joel Kinnaman

    Japp hysterin har kommit till mig också. Tycker att Joel är en så himla bra skådespelare och sen så är han snygg också tror jag :s Johan Falk filmerna vore ju inte bra utan honom. Så nu ska jag snart se på i skuggan av värmen som han är med i. Om jag orkar, ska ju ändå upp och jobba imorrn. 14-18 På McD.

    Gud va jag längtar efter våren nu iaf att snön ska försvinna jag har nästan hellre snöblask nu känner jag. För då vet man att det inte är långt kvar. Jag längtar till april för då kanske jag och per åker till Thailand!! Vilket kommer bli helt underbart isf. Bara att åka till flygplatsen kommer vara så himla roligt !

    Gick jättebra på jobbet förövrigt igår vilket va härligt klättrade högre upp än vad många heltidsanställda som sitter dubbelt så många timmar så det var kul ! Kan man vara lite mallig för en stund :)

    Imorrn när jag kommer hem från jobbet ska jag plugga ! Rolig lördagskväll :) Men det behövs har en inlämningsuppgift som ska vara inne på torsdag och jag fattar nada så vi får se hur det går. Fattar inte vad jag tänkte med när jag sökte Distans !!! Men det är lätt att var efterklok.

    Ha en fin kväll hörni!


    290110

    Heeeej!

    Har precis kommit hem från Lina som jag skrev tidigare så blev det att vi pratade in på långt på natten :P Trodde jag skulle dö imorse när vi gick upp. Men de gick. Fick ett ordentligt pepptalk av Lina och det behövdes verkligen. Uppskattat! Tur att jag har Lina! :)

    Idag är jag ledig vilket känns gött eftersom det är min enda lediga dag den här veckan , ska ta vara på denna. Ska träna, städa och mysa i soffan med min lurviga vänner :P


    Mys kväll

    Sitter på jobbet och jobbar :) Ja vad ska man annars göra på jobbet :P Gud va dom krånglar på blogg.se men det kommer nog bli snyggt när det är klart eller vad tror ni?

    Efter jobbet så ska jag hem till Lina, vi ska baka kladdkaka och bara hänga brukar oftast bli att vi sitter och pratar till långt in på natten så det är alltid kul när vi har våra mys kvällar :)

    Nästa vecka på torsdag ska jag iväg på ett pass som heter combi, det ska tydligen vara lite aerobics och se styrka så det blir riktigt bra de. Behöver lite mer konditionsträning om jag ska bränna någon fett :)


    280110

    Har precis kommit ut ur duschen var och tränade förut det var härligt, roligt för även om det inte är någon skillnad så känner man sig snyggare när man tränar. Vilket är helt underbart. Dock tycker jag att det är tråkigt att idom inte har fler pass på morgonen så att man får träna lite kondition också :)

    Längtar efter Per väldigt mycket nu känns så himla tomt när jag ska sova, ligger och väntar på att han ska komma in och lägga sig. När han var hemma kunde jag inte somna förens han också kom in och la sig. Tur att han kommer hem helgen då det är alla hjärtans dag iaf :)

    Har fått hem min matte bok nu också så nu ska det pluggas :)


    Gör nu som jag säger !

    Gud jag ska gå och lägga mig nu :) Om jag kan somna brukar ha väldigt svårt att somna vid den här tiden men vi får se. Kanske sätter på Lejonkungen eller något. Eller Harry Potter. Det kunde jag inte sova utan när jag gick i skolan. Somnade bäst om jag fick höra harry potter i bakgrunden. Så somnar man och kommer in i en helt ny värld.

    Inatt drömde jag jätte mycket om Bk och om mcdonalds okej det där låter konstigt. Jag drömde inte om maten :P HAHA Nej jag drömde att Bk var en bondgård typ och det var hur skitigt som helst haha ja helt skumt! Men dom hade söta kattungar :)

    Nej men nu tycker jag att ni ska handla lite smink av mig eller kanske en tandkräm ja vad ni vill :) Vill ni bläddra i katalogen så kan ni trycka här och hittar ni något ni vill ha så säga bara till så fixa jag det!! Gör nu som jag säger!

    Godnatt!

    Kommer ni ihåg?

    Den här låten var en stor hit i mina ögon när jag var liten :)


    Lagar pannkakor!

    Lagar pannkakor för mulla muggar.

    Pratade med McD förut ska iväg och jobba i strömstad :) Det ska bli spännande :D Dock förstår jag inte norska men men vi får köra teckenspråk haha

    Fy va de snöar ute idag helt galet. Läste på Aftonbladet att det skulle bli värsta snöstormen och att man helst skulle stanna inne om man kunde :P och ja det ser ut som dom har rätt! Fan jag tycker snön kan försvinna och våren ska komma nu!!




    270110

    Heej!

    Idag kände jag att jag bara ville sova så då gjorde jag de. Tänkte att jag kanske skulle lugna ner mig lite med träningen så jag inte tröttnar. För så kan det lätt bli. Dock kan jag känna att jag får dåligt samvete att jag inte gick dit idag vilket jag tycker är bra för då börjar jag ju få lite abstinens efter det.

    Ska kila iväg och sola sen tror jag och idag blir det pannakakor :) Gud jag drömde så konstiga drömmar inatt. Massa konstigt. Och katterna blev arga på mig för att jag inte gick upp och gav dom mat. Men tillslut så :) hihi Bad Mummy.

    Puss

    Hungrig

    Yea nu är det snart paradise :D Måste verkligen äta något för jag är så himla hungrig. Idag gick det riktigt dåligt på jobbet. Men så är det ibland.

    Ja men nej jag har inget mer att tillägga fö tillfället.

    Är på jobbet

    Heeeeeeeeeeeeeej!

     

    Sitter på jobbet och jobbar, ringer för fulla muggar till alla tanter :P Går sådär idag men det får jag vända på. Längtar till ikväll för då blir det Paradise Hotel :D Final avsnitten nu är riktigt roliga. Plus att dom kommer visa robinson onsdag och torsdag och Lördag så det blir en riktig robinson vecka. :D

    Japp men nu ska jag återgå till att jobba.


    260110

    Hej!

    Sitter i sängen och väntar på varmvatten, har precis kommit hem från Gymmet och skulle hoppa in i duschen men såklart så har jag inget varmvatten som vanligt. Börja bli jävligt trött på detta. Någon som har en lägenhet att hyra ut?

    Ska snart laga mig lite mat, blir sallad eller soppa idag vet inte riktigt vad men vi får se.
    Självklart ha jag fotfarande inte fått min matte c bok än så det känns inte speciellt bra eftersom jag ligger efter så himla mycket ! Så himla irriterande.

    Jaja nu ska jag gå och skrika på vattenberedaren!!!

    Lite snack bara

    Nu ä jag anmäld till högskoleprovet känns gött att man ha gjort de iaf så har man en till chans till att komma in på en linje. Längtar verkligen efter att att få plugga igen ska bli så kul :D att få en annan huvudsyssla. Och göra något med livet. För face it jag kommer inte sitta på dialon hela mitt liv.

    Iår ska jag söka in till behandlingsassistent, Djursjuksköterska , natur inriktat basår. Så vi får se något ska jag väl lyckas komma in på eller vad säger ni?

    Nej nu ska jag gå och lägga mig blir nog att se på Monsters VS Aliens innan jag somnar.

    I miss you like crazy
    every minute of every day.

    Paradise Hotel

    Ser på Paradise hotel just nu, så himla bra program. Det är så bra att det går på tv6 play också ifall man missar det eller inte orkar vara upp :) Självklart har inte jag några problem med att vara uppe sent,vilket jag borde ändra på egentligen.

    Imorrn blir det gymmet ;) Härligt!

    Ska anmäla mig till högskoleprovet också :) Iår ska jag ha 2.0 haha :D

    Rubrik

    Hej har precis ätit lite mat, nu är det bara jobb kvar på schemat, sen blir det Paradise Hotel :) Usch va det käns jobbigt att Per har åkt, han ska var borta i 3 veckor nu det längsta han har varit borta i lumpen så  det blir tungt men det är väl bra att man härdas också.

    Nu ska jag gå.


    250110

    GodMorgon!

    Idag ställde jag klockan på halv elva men snoozade till halv tolv. Jag måste börja gå och lägga mig tidigare, idag är det jag som går och lägger mig efter Paradise Hotel så att jag kommer upp i tid imorrn för imorrn ska det tränas. Nu har lönen kommit in på konton känns väl lite bra. Känns dock lite jobbigt för jag kan inte unna mig något denna månaden. Möjligtvis att jag kan sola solarium en gång :P Alla räkningar är iaf betalda för det gjorde jag inatt.

    Ska snart kila iväg till affären och köpa lite mat, de behövs verkligen. Sen ikväll blir det jobb.



    Movie time.

    Nu blir det film. Ska gör mig ett gigantiskt stort glas med O'boy och krypa ner i hörnet av soffan. Ska se på One tree hill och sen så ska jag se på The box :)

    Hörs kanske sen.


    Heidi Montag

    Antar att ni har hört talas om Heidi Montags plastikoperationer. Jag har ju följt The Hills Sen det började och tycker det är riktigt roligt program att se på och se hur alla förändras. Och heidis förändring syntes rejält när dom nyare avsnitten kom. Jag tycker det är synd på ngt vis för jag tycker hon redan var jättevacker men sen tycker jag också att om det får henne att må bättre så kanske det är värt det. Nu tror jag dock inte att hon kommer må bättre av det. Hon gjorde 10 ingrepp på en dag, lite överdrivet. Dom säger ju att hon har blivit beroende av det och då tycker jag synd om henne isf. För om hon fortsätter så kommer hon tillslut inte se så bra ut tror jag :)

    Ni kan ju kolla videon och berätta vad ni tycker?

     


    Just nu

    Idag har jag fått mycket gjort, jag har dammsugat hela lägenheten, diskat , tränat på gymmet, lagat mat. Så nu ska jag bara slappna av i soffan hela kvällen i min härliga morgonrock. Sitter och kollar på Project Runway nu.

    Nu har Per åkt hem vilket känns riktigt tråkigt men det är som det är så man får försöka tänka positivt. Imorrn är det dags för att jobba igen.

    Japp de va de jag hade att säga just nu :)

    The Cove

    Usch usch usch säger jag bara, såg precis på "The Cove" som jag tycker alla ska göra. Hadlar om delfinslakten i Taiji i Japan. Det var det hemskaste jag har varit med om och jag fattar inte hur man kan göra ngt sådant. Jag vill bara gå dit och slå ner alla som ens är nära en delfin utav dom där äckliga människorn. Jag kan säga att jag grät så himla mycket när man fick se bilderna på hur dom slaktade delfinerna och delfinernas barn, och man fick se hur de kämpade för sitt liv när havet färgades rött. Fy dom simmade runt i sitt eget blod och kunde inte göra någontig. Och vet vad dom gör sen, dom säljer delfin köttet till männsikor men dom skriver ite ut att det är delfinkött inte. Plus att delfinerna har så mycket kvicksilver i sig så när dom äter delfin köttet så blir dom förgiftade. Det är så himla hemskt och jag önskar att jag kunde åka ner dit och hjälpa dom att stoppa detta. Så himla vackra djur som bara slaktas istället för att släppas ut i det fria. Det intligentaste djuret på jorden förmodligen som vi kan lära oss saker kommunicera med på ett helt annat sätt än med andra djur. Jag blir helt förstörd så jag kommer inte kunna släppa detta på ett bra tag.

    Se på The Cove om ni orkar för det är många hemska bilder...

    From nu vill jag inte simma med en delfin i fångenskap jag vill att alla ska vara fria, man kan simma med dom i haven ... Där dom hör hemma. Samma sak med alla valdjur.




    Nu blir det mys efter en rolig dag.

    Hej allihopa !

    Har varit och sett på Robinson med mamma åkte och köpte lite godis och dricka så åkte vi iväg och mös med mamma och plexus :) Hon blev så glad så det var kul. Ficka jag ge henne Oriflame produkterna som alltis är lika kul, känns som Julafton varje gång jag får kartongen utanför dörren. Sliter man upp kartongen och kollar på alla produkterna.

    Sen åkte vi en sväng och hälsade på hos Ida där det var fest, Lina vart så himla glad så det var kul att hälsa på och se vad dom hållde på med :D

    Nu blir det mys med Per Ska se National Target eftersom han missar den imorrn när han åker tillbaka till Lumpen :(

    Vi hörs mina godingar..


    230110

    Nu är jag hemma igen.

    Idag var vi i pulka backen och åkte pulka :) De va kul fast det var jobbigt att gå upp för backen bara :P Nu ska jag hoppa in och ta mig en varm dusch. Sen blir det lite robinson :) De är bra de !

    Vad gör ni en lördag som denna?

    hos syster.

    Sitter hemma hos syster och myser. Per sitter med Alvin i knät det är lite mysigt att se att han har en liten bebis i knät :) Får sånna där mysiga känslor.

    hihi

    220110

    Nu ska vi snart ge oss av till min kära syster och hennes familj :) Ska bli kul att träffa dom igen. :D Ska tåget som går vid tre så vi ska snart bege oss nu.

    Föressten så kom jag på Atlas med att dricka vatten hur toaletten :P Fast han har rent vatten hemma är inte det skumt. Jag har väldigt konstiga katter :P Me jag älskar dom ändå :)

    Imorrn blir det ut i snö och åka pulka med amanda hihi det blir skojigt de.

    Japp men nu ska jag snabba på.


    220110

    Nu ska vi snart ge oss av till min kära syster och hennes familj :) Ska bli kul att träffa dom igen. :D Ska tåget som går vid tre så vi ska snart bege oss nu.

    Föressten så kom jag på Atlas med att dricka vatten hur toaletten :P Fast han har rent vatten hemma är inte det skumt. Jag har väldigt konstiga katter :P Me jag älskar dom ändå :)

    Imorrn blir det ut i snö och åka pulka med amanda hihi det blir skojigt de.

    Japp men nu ska jag snabba på.


    Final Destination

    Någon mer än jag som Älskar Final Destination filmerna ?? Jag har precis fått hem 3:an och 4:an så dom ska jag sitta och götta mig i nu.  Härligt. Ska slita min älskade Pojkvän Bort från Tv spelet också. :)

    Hade bäst mina vänner.

    P.s jag funderar på att göra en videoblogg ngn dag vad tycker ni om de?

    HAHA

    Har ni sett denna?


    Lite mer Oriflame snack.

    Föressten, Nu ska vi börja kämpa för att få en resa till Tunisien med Oriflame :) Om man säljer ordentligt så har man chans att få åka iväg till Tunisien. Så det ska väl se till att jag får göra :) Vore riktigt kul med en gratis resa. Så skulle man få bo på ett fyrstjärningt hotell med All- inclusive.

    Så om ni är nyfikna på att bli säljkonsulenter eller bara handla och få 20 ½ rabatt så kan ni ju höra av er. :) Här är min mail [email protected].

    Har precis prövat shampoot och  balsamet som jag tog ett litet prov på och jag tyckte det var riktigt bra. Det är ju ngn frisör som har gjort det så det är kanske inte så konstigt.


    Under konstruktion,

    Håller på och grejar med designen men vet inte om jag blir nöjd, den är inte klar men vad tycker ni hittils va den förra snyggare?

    210110

    Vet ni vad , idag har jag och Per varit ihop i 6½ år de ni :) Han är iväg och jobbar och jag är sjuk :( Tror jag har feber. Tänk att vi har varit ihop så länge hihi jag kommer fortfarande ihåg vår första dejt om man nu säger dejt när man är 14. Vi gick en mil och bara pratade kommer jag ihåg. Och när jag ringde em till honom så vågade jag absolut inte säga mitt namn för då skulle dom förstå att det var en tjej som ringde vilket dom självklart gjorde ändå. :D Ja vi har gjort mycket roligt, jag kommer ihåg när Per fick sin moppe då kunde vi åka runt och leta gula bilar så att vi kunde slå varandra haha lite knäppt men så äre :)

    Har fått hem Oriflame produkterna också dom kom och plinga på dörren typ halv tio i morse jag trodde seriöst jag skulle dö, aldrig varit med om så tidig post. Fast jag trodde först att jag drömde att det plingade på dörren :P Fick mycket roligt jag beställde en parfym till mig själv som luktar jätte gott som jag är riktigt nöjd med.
    MissO Fashion princess heter den och så får man med den där snygga puffen skitcoolt:)

     

    Fick även med en tandkräm och en tandborste som jag tyckte jättemycket om ritkigt bra tanborste fast gummi grepp knallrosa mjuk borste och tungskrapa perfekt kombination. Sen skicka jag även efter prov på ett schampoo och balsam som tydligen ska vara bra så nu ska jag testa de.

     

     


    Iite music :)

    Här kommer lite musik som pumpar i mina högtalare just nu :)

     

     


    På jobbet

    Hej mina vänner!

    Dålig uppdatering idag jag har faktiskt inte hunnit , har tränat, varit hemma hos mamma och hälsat på Plexus som har kommit tillbak, lagat mat och nu är jag på jobbet... Ska hem och diska sen tänkte jag.

    Föressten har inte vi knäppa katter? När jag och Per kom hem idag så låg våran lampa som ska hänga i taket i sovrummet på hallgolvet.

    Hörs sen..

    aladdin

    Hej

    Ligger i sängen och ska försöka somna tänkte jag. Ska se på aladdin så kanske man somnar tecknad film brukar alltid vara effektiv. Ska upp imorrn och träna tänkte jag.

    Ska försöka att träna Tisdag Onsdag Torsdag Fredag och Söndag Så kanske jag blir av med några bilringar och hakor ;) Tidagen är avklarad så nu är det fyra dagar träning kvar att se fram emot :) Tycker ju att det är härligt att träna jag har bara så svårt att få tummen ur och gå dit. Får försöka göra det till en vana som att kolla loggar t.ex. Det måste jag göra varje dag av ngn anledning ! ;D

    Jaja nu blir de aladdin som sagt.

    Hörs imorrn mina godingar.


    Tävling

    Jag deltar i Linda bloms volym tävling. Tävla du med :)

    Men jag ska vinna! :D

    Klicka på bilden så kommer du till hennes blogg. (bilden lånad från lindablom.se)


    är på...

    3a6b09ddc9a3448520f12e5db8a78deb.png

    Kolla varifrån!

    är på Gymmet och pumpar lite :-)


    190110

    Hej hej!

    Nu ligger jag här i sängen ska snart pallra mig iväg till gymmet har jag tänkt, Skulle egentligen gått upp lite tidigare men som vanligt så somnade jag så jävla sent så jag orkade verkligen inte. Somnade vid halv fyra sen vaknade jag typ vi 6 eller ngt av att jag drömde mardröm och hade jätte svårt för att somna om. Irriterande men men nu är jag vaken och jag får göra de bästa av situationen.

    Atlas har luggit och bitit på mina tår hela morgonen så dom känns lite ömma om man säger så. Katter alltså! Nu leker han med ett sugrör så då brukar han vara sysselsatt i några timmar :)

    Per spelar tv-spel så himla jobbigt att höra all jädra muller hela tiden när det är ett krigsspel. Det ska vara Spyro det är riktigt roligt. fast nu har jag inte spelat de på jätte länge jag sitter fast på ett ställe som är svårt att ta sig ifrån.

    Jaja slutpratat! Sticker till gymmet nu...

    Paradise Hotel

    Dåligt uppdaterande idag i'm sorry... Har precis kommit hem från jobbet ska snart se på Paradise hotel som går på sexan första gången jag ser det på tv brukar alltid se det på web tv men inte idag inte. Ska nog ta mig lite cornflakes och yoghurt om det finns ngn kvar.

    Nu är det bara en vecka kvar till löning känns riktigt bra :)

    Hör av mig senare.

    180110

    Har precis kommit hem från stan , Syrran var i stan så jag åkte ner och träffade henne en stund. Alltid lika kul! Idag är det jobb som väntar inte lika kul direkt men man får försöka att vara positiv. Så länge det går iaf.

    Jag är så himla trött på min livssituation just nu.. Har en svindyr hyra och en jätte låg lön plus att det finns inga lediga lägenheter. Jag vill ha en bil som jag kan åka runt i. Plus att jag vill plugga men det går inte att börja plugga mitt i februari :( Längtar till hösten för då ska jag börja plugga och så är det bara...

    Sista veckan Per är hemma också vilket känns mycket tråkigt men man får ta vara på veckan helt enkelt. Sen får jag tänka att han bara har 1½ månad kvar ungefär så är han klar med den där skiten!! Om han inte får utlandstjänst då vill säga ...

    Jaja nu har jag klagat lite. Ska ta och göra ngt annat nu, borde diska och ta and om tvätten! Men det är ju inge roligt ? ;P


    Jao

    Sitter och kollar på Johan Falk har dock redan sett denna men men man får ställa upp för älsklingen. Har faktiskt inget att säga just nu så vi hörs.

    är ute...

    0-491dd329e34ca0f901017534d1b7f069.png

    Kolla varifrån!

    är ute och går orkade inte åka till Gymmet så jag bestämde mig för att gå ut och gå ist. Så att man rör sig lite iaf :-)


    170110

    Hej !

    Ligger fortafarande i sängen illa faktist. Ska gå upp och äta lite frukost nu :) Sen ska jag åka iväg och träna, just nu känner jag mig inte speciellt motiverad men det kommer nog. Gött att komma ut lite ifrån  lägenheten.

    Vaknade inatt av att det var iskallt i sovrummet, jag hade lämnat fönstret öppet och elementet på det kallaste igår för det var så himla varmt här inne. Men sen vaknade jag av att Per låg och skakade så då fick jag gå upp och stänga fönstret.

    Nej men vi höres..

    Boo

    Nu ska jag se på skräck film själv såklart ! Per valde att spela TV-spel istället. Men men jag diggar skräckfilm även om jag får se dom själv jämt.

    Det blir My Bloody Valentine, hade varit roligare om man fick se den i 3D Men jag skulle aldrig få någon att se den med mig på bio alltså. Så man tar vad man har ! Här har ni trailern.. Så vet ni vad jag roar mig med ikväll.


    hej jag...

    0-55a3f11a4d9434b4957b848ad2c4d421.png

    Kolla varifrån!

    hej jag prövar min mobil!


    Robinson Karibien

    Ikväll blir det Robinson. Med lite lösgodis och mys med älsklingen.

    Vad tycker ni om årets Robinson?

    Själv tycker jag att det var bättre förra året saknar Linda som programledare även fast jag tycker Paolo är grym också. Jag sökte ju till årets robinson men blev inte antagen :( Ska söka igen nästa gång tror jag så ska jag skriva att jag är jätte konstig så kanske jag får vara med. För med tanke på årets deltagare så verkar det inte som man beöver vara jätte tränad direkt. Jag skulle satsa på att åka dit och gå ner i vikt och vinna såklart! HIHI!

    Nej jag vet inte riktigt jag tycker dom är så himla färsliga lite myggbett och dom är förstörda herregud man vet väl att det kommer finnas konstiga myggor och ingen mat. Dock hade jag nog aldrig kunnat äta dom där söta kaninerna som dom hade skulle må så dåligt av de tror jag.


    Godis dax!

    Per spelar tv-spel oc är tråkig! Nu ska jag gå iväg oc köpa godis till robbinsson :D

    Det är tur att man har sig själv att umgås med iaf !


    Knowing

    Tittade precis på "Knowing" Tyckte den var jättebra faktiskt. Älskar sånna där jordens undergång filmer och jag tyckte den här faktiskt var realistisk på nå vis.

    Har inte ens satt på mig kläder än. Sitter här i min mysiga morgonrock. Ikväll är jag riktigt sugen på att se en skräckfilm men vi får se om jag får Per till att se en med mig :P Han brukar inte vilja de.


    160110

    Ligger i soffan och myser ska tra och göra mig lite frukost nu har jag tänkt kikar lite smått på let's dance tycker egentligen inte att det är så himla bra men det kan vara kul att se ibland.

    Jaja jag uppdaterar sen efter frukosten.

    Mat!

    Shit va god mat jag har lagat idag, Potatisgratäng med fylld fläskfilé som stektes i ugnen :) Fyllningen var fetaost, purjolök och creme fraiche. Blev jätte lyckat!

    Sitter och myser med min älskling nu. :)


    Ugotmegood

    Nu har mor varit här och fikat det var trevligt. Va och tränade förut körde först spinning sen Core. Shit jag trodde seriöst att jag skulle dö när jag körde spinning eller iaf svimma. Men jag överlevde och det känns bra n i efterhand att man har tränat så hårt.

    Föressten så har jag börjat fundera lite på vad jag skulle vilja göra om jag inte blev djursjuksköterska och jag funderar lite på Behandlingsassistent. Jag har all behörigheter så jag har nog inga svårigheter att komma in utbildning ligger i Forshaga så jag kan bo kvar här i Karlstad. Men jag vet inte? Ni som känner mig vad tycker ni tror ni det skulle passa mig? Har tänkt att jag skulle vilja jobba med ungdomar isf.



    Så här får du mig att känna ...

    Sheri - U got me good

    Make anything you want out of me
    u got me good
    Love me or Hate but don't let it be
    u got me good.




    Tjolahopp!

    HEEJ

    Idag ska jag åka iväg och träna sen ska jag slappa hela dagen riktigt gött att bara få ta det långt en dag. :) Har haft Lina här inatt, kollade på film igår och dippade morötter. Det var mysigt.

    Uppdaterar sen när jag kommer hem.

    Rensning

    Sitter och kollar på So you think you can dance, riktigt roligt fast det är roligare med det svenska. Gud va jag saknar dansen. Sitter och rensar datorn också vi ska göra en systemåterställning för att den har blivit så dryg. Men det är ju så himla mycket att rensa så det tar ju sin lilla tid. Men jag uppdaterar när jag är klar. :D

    Tevespelskväll

    Sitter mellan Jakob och Per dom har tevespelskväll så jag kommer väl inte få en blund ikväll :P
    Ska jobba 9-13 imorrn gött pass. Japp snart ska jag se på Paradise Hotel :d I love! Så imorrn blir det bara jobb hela dagen typ.

    Jag ska ju plugga matte c nu också men jag fattar ju typ ingenting, vet inte när ja ska börja vilka böcker jag sa ha eller något väldigt dåligt informerat men jag måste komma igång på ngt vis så jag får börja plugga till hösten :D


    Käkat sallad

     

    Kyckling sallad som blev mycket god :)

    Nu ska jag kolla på Ghost whisperer.


    120110

    Hej!

    Nu ska jag snart åka iväg och träna det ska bli riktigt gött. Nu har saker och ting kommit igång här hemma igen skulle egentligen ringt vaktmästaren men så startade allting så det blev bra ändå :)

    Per är iväg och jobbar så idag går vi om varandra känns trist men jag får se honom när jag kommer hem från jobbet iaf. Nu ska jag göra mig iordning och dra mig iväg till gymmet.


    110110

    Hej !

    Idag har jag varit på bergvik med min kära malin :) Va trevligt! Sen blev det jobb och nu när jag har kommit hem så har hela köket lagt av och vattenberedarn så vi har inget varmvatten inga eluttag köket fungerar, tur att kyl och frys fortafarande funkar iaf. Gud va trött jag blir...

    Ja men nu ska jga göra annat.

    Gratis bio!




    Hej alla mina vänner!

    Jag har blivit medlem på en jätte bra hemsida, Gratisbio. Där samlar poäng för att sen få växla ut dom till användarbara presenkort till jätte många roliga affärer.

    Hur samlar man poäng?

    • Man kan gå in på hemsidor.
    • Man kan ta del av väldigt bra erbjudanden.
    • Man kan delta i tävlingar.
    • Man kan värva sina kompisar.
    Du värvar en kompis och får då poäng och när den personen har fått sina första 100 p (efter bonus poängen) så får du ytterliggare 200 p och det bästa av allt är ju att första nivån för att växla ut ett presentkort ligger på just 200p.
    • Man får poäng om man blir vän med någon.
    • Man kan även blogga om sidan.
    • Man kan t.ex Handla på halens och få en viss procent av det du handlar i poäng. (Great)
    Systemet är väldigt enkelt och det går fort att samla ihop sina poäng, jag har redan fått ihop till ett presenkort. :D Och sidan är ju så mycket mer. Det är ju samtidigt en community där du kan träffa nya vänner ladda upp bilder och annat.

    Affärer man kan få presentkort till är Nelly.com, H&M, Gina Tricot, Biobiljett, Stadium, Siba och det finns mycket mycket fler ställen.

    Så vill du registrera dig? Varför skulle du inte vilja de?
    Då behöver du bara trycka på denna länken så kommer du få 50 p +25p av mig.

    En till photshopad bild!

    Vad tycks?


    Jobbat

    Nu har killarna åkt, Per och hans killar hade förfest :P Jädrar så knäppa killar ;) Men dom är så härliga !  Fick mig en lap dance :) Ja sen så brottades jag lite med Emil också :D  Sen stod dom här och spände sig och gjorde armhävningar. Typiskt killar? Eller?

    Visst är min kära Atlas söt när han ska titta på Tv "Funniest Pets and People" är hans favorit program. :)


    (Ursäkta att bilden är så suddig :P)


    090110

    God morgon!

    Shit idag är ja tidig och detta beror endast på att jag ska iväg och jobba börjar klockan 11 så ska åka om ca 40 min. Annars hade jag förmodligen luggit och sovit till minst tolv eftersom jag hade så himla svårt att sova igår. Som vanligt! Äter rostade mackor och Oboy nu riktigt gott :D

    Prazsky Krysarik

    Nu har jag hittat en jättesöt hundras Prazsky Krysarik, Storlek som en chiuaua om inte snäppet mindre tom. Livlig, aktiv och allert hund. Den är smart och sällskaplig och kräver aktivitet och motion fast det gör ju dom flesta hundar. Jag tycker den var riktigt söt vet inte riktigt om jag tycker den är för liten också ! Vad tycker ni?
    Här har ni en bild på den:




    Photoshop

    Har fixat hem Photoshop nu så nu sitter jag och latjar lite :) Skitkul! Här kommer en bild som jag gjorde nyss :)

     

    Nice va?


    Nya skor.

    Hej!

    Sitter och kollar på Let's Dance brukar aldrig följa de men vi får se om det är roligt iår :) Donken ringde förut så imorrn blir det jobb. 11-20 trevligt det är pengar de :D

    Funderar på att sätta mig med designen ikväll också Per är ju och kollar på hockey i åmål så han lär ju inte komma hem på ett tag. Vi får se måste komma i säng någorlunda tid iadag iaf.

    Här kommer mina kära skor som jag fick i julklapp. Gissa om jag är nöjd :)


    080110

    Håller på att städa, därför jag inte har uppdaterat än så jag uppdaterar sen när jag har städat klart. :D+6
    51<0
    3,

    I Love You , Man

    Nu är jag hem kommen från jobbet , har precis ätit rostat bröd med oct och smörgåsgurka. Blev så irriterad för den första talriken jag gjorde hade zingo ner i golvet så att den gick i tusen bitar inte populärt alls.

    Haha det var så kul förut när vi var och handlade vi köpte ketchup förut och ingen liten ketchup heller jävlar va gigantisk den var det var någon mega storlek på den :) Så himla kul! Jag kommer tapp den på maten :P

    Jaja nu ska jag och Per se på "I love you man" Hoppas den är bra .




    070110

    Hej mina vänner!

    Idag har jag och Per varit iväg och Storhandlat det är alltid så mysigt tycker jag. :D Nu ska jag snart till jobbet, det känns lite tungt men det gör det väl alltid dom första dagarna kanske :)


    Nu ska jag ta mig en kiwi. :D

    060110


    +Har precis duschat gick upp för en liten stund sen :P Inge bra att jag går upp så himla sent dagen blir helt skruvad på något vis. Iofs gick jag och la mig vid 5 igår så jag behövde ju sova men ändå. Imorrn börjar jobbet igen, känns lite tungt men som tur är så är det bara en dag sen är det helg igen :P

    Per har åkt iväg till ängevi för att åka skridskor så jag ska väl passa på att städa lite kanske?Om jag orkar. Måste äta något först känner jag. Får se om det blir en sväng hem till Lina sen kankse :D

    Längtar efter att börja plugga!! Vill verkligen bli Djursjukköterska verkar vara ett så roligt jobb tycker jag och jag vil ha ett roligt jo+bb som jagbrinner för. -jag vill ha ett jobb som inte känns som ett jobb som jag tycker är roligt att gå till :D

    Som ni ser/ så är Atlas med och skriver lite :P

    PUSS

    Mops

    Hundspekulationer!

    Jag har ju alltid velat ha en hund och det har ju kommit på tal nu när man har flyttat hemifrån och kan bestämma själv mer över hur man vill göra.
    Jag har ju alltid velat ha en schäfer dom ligger mig varmast om hjärtat men det gör även finsk lapphund som jag tycker är så himla vackra och härliga i sättet. Men nu har jag tänkt om lite för även om jag kommer skaffa dessa raserna senare så känner jag att jag inte har plats för en sådan stor hund. Eller råd för en stor hund kräver mycket underhållning och Mat framförallt.

    Så nu har jag börjat tänka i mindre format med lite mindre och aptit. Nämligen Mops. Skulle bättre passa in i mitt liv just nu och jag kan fortfarande träna agility och lydnad men ändå är den behändig så man kan ta med sig den i princip överallt. Skulle passa perfekt som lekkamrat till Lina och Antons Goa parvel charlie. Så mops är faktiskt en hund som jag tror skulle passa in i mitt liv just nu. Inte för att jag tror att det blir mindre jobb eller så, men möjligtvis mindre mat MINDRE hår :D Vilket skulle va bra. Plus att jag tror att det skulle vara lättare med katterna av ngn anledning :P

    Ja jag vet inte vi får se hur det blir. Men en sak som jag är så lycklig över som känns som ett tecken är att dom nu har öppnat ett hunddagis i skara några minuter från skolan vilket vore perfekt ! :D Vi får se om jag får min vilja igenom vi är ju trots allt två som ska ta ett beslut och än sålänge ser det mörkt ut :P Men jag är optimistisk i denna frågan !

    Nu ska jag ta och titta lite på mama mia och drömma mig bort lite till feta ostens land :)


    Livet har två sidor!

    Har haft kära mamma på besök, det var trevligt. Så tråkigt att sitta ensam :)

    Såg precis filmen "tretton" Tycker den är så hemsk och tragisk. Kan intet fatta hur man kan vända sig mot sin mamma och bli så grym. Men man får ju tänka att det bara är en film. Även fast filmen kanske är verklig för vissa för man kan ju inte sticka under stolen att droger & våld ligger nära i samhället om man bara tittar ! Det är verkligen så också. Många blundar för hur vi egentligen lever. Vissa har ett riktigt pissigt liv och det är hemskt att vissa ska behöva råka ut för de också. men som sagt det finns..

    Gud vilket drabbel det blev nu känner jag, kanske inte blev så samanhängade men what the hell, jag skrev vad jag tänkte ... :D

    Funderar på att springa till affären och köpa mig lite godis :P Allvaret har inte riktigt börjat än känns fortfarande som det är helg .

    Sen blir det Paradise Hotel ! Me like!

    050110

    Hej!

    Ligger i soffan med Godingen :) Har nästan precis vaknat eller ja för typ en timme sedan. Ska kila iväg till affären nu. Jag har verkligen inget att säga just nu känner jag.

    Uppdaterar er sen.

    Pusselipuss

    One tree hill har börjat igen :)

    Kommit hem nu från stan och bion, Avatar var riktigt bra faktiskt. Man förstår att det är en utav dom välspenderade filmerna :)

    Jag får börja att köra bil igen om 6 veckor härligt!

    Nu ska jag nu ta och göra lite nattkäk :)

    040110

    Nu ska jag snart åka iväg in till stan till sjukan på återbesök sen får jag förhoppningsvis börja köra bil igen !! :D Sen blir det Resia sen bio :D Det ska bli kul.

    Nu måste jag fixa håret :)

    030110

    Idag har det varit en riktigt lång och tråkig dag. Imorrn är det måndag och nu är det inte långt kvar tills man börjar jobba igen... Imorrn ska nog jag och Per gå på Bio, tänkte se Avatar hoppas den är bra :) Sen ska vi nog gå till Resia och den här gången ska vi boka en resa hoppas jag. Jag vill verkligen bara boka en resa så att jag kan se fram emot den och veta att den ligger där och väntar på en :D

    Här var man brun iaf :)



    020110

    Hej!

    Idag har jag och Per varit duktiga och städat en del här hemma :) Sen så har vi varit hos Pers farmor och fikat lite. :)

    Mina resbekymmer!

    Först så skulle vi till Thailand sen så tänkte vi att vi drar till Malaysia istället. Sen så bestämde vi oss för att det blir för dyrt så vi drar till turkiet istället. Sen så kände jag att det vore kul att åka någonstans vi inte har varit istället så vi bestämde oss för en vecka i Grekland. Funderade lite på Kroatien. Och nu har jag hittat ett jättefint hotell i Bulgarien 4 stjärnigt, 5 m från havet och byggt 2009. 2 veckor i augusti för 5500 kr. Tycker jag var riktigt bra pris så nu har jag beslutångest... men nu lutar det åt bulgarien hållet tror jag. :)

    Här är bilder på hotellet:


    Jul & Nyår !

    Jag har ätit julbord typ 4 gånger denna julen om inte mer tom. Först då på julafton självklart sen på juldagen hos min kära farmor och sen den 29:e när Per kom hem :D Och sen när vi skulle hem till Pers föräldrar dagen efter för att fira jul där också Har haft en bra Jul fått mycket roligt.

    • Pengar
    • Resiapresenkort
    • Presentkort på Gina Tricot
    • Harry Potter - Halvblodsprinsen
    • Ett par skitsnygga skor från nelly.com
    • Böcker
    • Spikmatta
    Fått mer men kommer inte på mer :P


     

    Var ju i Sockholm och hälsade på min kära pojkvän när han gick Högvakt, det var svårt att få någon bra bild på honom men här är en iaf lite suddig bild :D

    Shoppade lite också fick mig en lång huvtröja , baslinnen och en t-shirt från Gina inget utav de var på rean men men jag blev nöjd ändå :D

     

     

    Och igår så var det nyårsafton som blev väldigt konstig. Vi var hemma hos oss i början och det var kul jag och lina hade kul iaf och vi fick t.o.m killarna att sjunga Sing Star vilket var riktigt roligt. Men så skulle vi prompt in till stan där vi skulle på fest men den festen kom vi aldrig fram till istället åkte vi till råtorp till en annan fest som inte var så himla rolig så vi sprang till bussen och när jag kom fram till bussen så såg jag ju att jag glömt min väska så det var bara att springa tillbaka så jag missade bussen såklart och då var klockan redan halv tolv. Per satt på bussen in till stan och jag och lina promenerade in till stan. Vi som skulle fira tolvslaget tillsammans iår. Jag och lina skulle bli upphämtade utav Anton och då hade Per börjat gå tillbaka mot oss och skulle lifta och lyckas bli upphämtat av just Anton så himla sjukt :D SEn när vi äntligen kom in i bilen och vi till MAX och På tolvslaget bjöd dom på Pommac och så stod vi och skålade i det HAH Skum kväll kan man ju säga iaf.

     

     

    Idag så gör vi ingenting ser på film och äter Pizza precis så ska första dagen på året se ut :P Nu ska jag göra något annat faktiskt.


    010110

    Gud va dålig stil av mig att inte blogga något men jag har varken hunnit eller haft lust när jag har haft tid. Ska uppdatera lite mer sen med bilder och information om vad som hänt dom senaste dagarna .

    Jag väntar positiva dagar från 2010 :D

    RSS 2.0