Här har ni..


Jag har ju lovat en bild på min nya hårfärg :) Jag är faktiskt nöjd i början kändes det väldigt konstigt men nu så tycker jag det är snyggt. Gött att slipp utväxten hela tiden plus att det ser bra ut när jag har håret uppsatt.

Vilket tycker ni jag passar bäst i? Frosören tyckte att mina ögonen kom fram mer :P Men jag vet inte.



Älskar den!!





Tisdag

Shit var surt, vi hade tagit fel på dagen det var ju inte förens på torsdag som vi skulle besikta bilen. vilket gör att vi inte kan åka och storhandla sen. Känns riktigt surt!! Men då får vi väl göra det på torsdag istället.

Idag börjar jag inte förens tjugo över tre så det är gött :)


Imorgon gäller det!

Nu är jag hemma, det var så störande för jag ville så himla gärna ha chips idag men så missade vi affären med typ två minuter!! Förstår va sur jag var?!

Imorgon är det alltså dags att ÄNTLIGEN besikta bilen, hoppas verkligen den går igenom nu för jag vill verkligen ha den. Polerade halva bilen så den blev jätteglansig och fin :)

Nu har jag fått hem kameran så jag tänkte visa min nya hårfärg, inte idag dock men kanske imorgon :)
Nu ska jag och Per se på "Salt" om jag kan slita honom från Tv-spelet :)

Längtar efter dig min kära vän ! ♥

Bil

Nu ska jag åka och polera volvo så att vi kan besikta den med gott damvete imöra :) Snart har vi bil !!! Ska bli så underbart.

M.Å.N.D.A.G

Ny vecka på g och idag ser jag plugg på schemat, måste verkligen sätta mig och plugga lite matte så jag kommer ikapp och lär mig något! Så mycket regler hela tiden.

Men nu måste jag göra mig iordning så jag kan åka iväg.

Puss

L ö r d a g

Idag ska jag och Per gå på bio :) Det ska bli kul ! :)Det blir inception. Tänkte jag skulle gå ut och gå idag men hallå vilket fint väder vi har. Så jag ångrade mig!

Per började 6 imorse så klockan ringde vid 5 snacka om att jag var trött, jag vaknar ju för minsta lilla också. Kan inte somna om förens Per har gått upp heller.

Nu ska ta mg en lång dusch !


TGIF

Heej!

Idag har jag hållt igång hela dagen , har knappt hunnit äta. Först var jag i skolan och hade Matte var svårt idag plus att vi fick ett oförberett test som jag typ fattade nada av. :/ Sen bar det av till jobbet, jobbade i 3 ½ h och sen hade jag klipptid vid kvart i fem. Satt där i 2 h 45min. Ja klippte och gjorde en intensivtoning så nu är det lite mörkare. Gött för nu behöver jag inte oroa mig för den fula utväxten som jag får hela tiden. :) Oc sen åkte jag hem. Var hemma vid typ 8 så då ställde jag mig och diskade och grejade lite. Nu sitter jag här.

Per spelar tv-spel! Han har t.o.m köpt ett headset nu så han har blivit riktigt nörd. :) Händer nog inte mycket mer denna kvällen.

Pöss

Matteläxa

Heeeeeeeej!

Jag älskar att shoppa det finns inget bättre men va störande det är när man hittar riktigt snygga kläder och så ser man ut som en degklump. Jag är så himla trött på min mage som putar ut som om jag vore gravid. Och ja alla säger till mig att jag överdriver men NEJ! Jag är varken blind eller dum. Jag vill så gärna komma igång och jogga och äta sundare men hur gör man?? Jag fattar verkligen inte hur jag ska gå tillväga. Mest med maten för det är ju det godaste jag vet. Direkt efter jag har ätit frukost då funderar jag på vad jag ska fixa ordning för god mat idag. Jag borde försöka dunka in i mitt huvud att "Jag lever inte för att äta, jag äter för att överleva!!".

Jag känner liksom inte igen mig själv längre för när jag var yngre hade jag inga problem med hur jag såg ut. Klädde mig precis hur jag ville och tyckte att jag var rättså snygg men nu mår jag verkligen skit om jag tittar mig i spegeln i en provhytt. Det finns inga kläder längre som jag tycker är snygga och är bekvämma förutom mjukis typ. Kanske finns något mer undantag.

Så om det är någon som har ett förslag på hur jag ska lyckas minska mitt midjemått dela gärna med er!!

Idag har jag förövrigt träffat denna godingen! Mycket trevligt!



Löningsdag

Nu har jag hunnit vara på mattelektion och hämtat pers mammas bil så att vi kan åka och städa vår egen bil så att vi kan besikta den ngn gång. Hoppas på att vi får köra den på fredag! Gud va härligt att ha bilen tillbaka speciellt nu när det börjar bli höst och vinter.

Föressten jag har ju nya skor, två par faktiskt och nya skor = Skavsår. Jag typ haltade på stan för att det gjorde så ont. Brukar alltid få skavsår av nya skor. Men nu ska jag sätta på mig mjukisbyxor och åka iväg och städa bil. Om jag får upp Per ur sängen.

Hörs!

Längtar

Jag längtar till den 14:e sep för så börjar 8:e säsongen av One tree hill i USA då förstås men det spelar ju ingen roll. SKa bli så spännande, det var ju en sån himla cliffhanger nu sist så det ska bli spännande att se vad som händer. Älskar denna serie..♥


Regn är mysigt

Är det bara jag som tycker det här vädret är mysigt. Riktigt mysväder. Nu har jag sålt min mattebok och fixat miniräknare så det känns bra ! Fixat allt som har med skolan att göra.

Nu ska jag snart äta lite fiskgratäng. Sen ska jag se på Fångarna på fortet, missade ju det första avsnittet som var igår men det gör nog inget.

SKa försöka att uppdatera lite sen..

Hej hopp

Nu blir det snart att åka iväg till jobbet, jobbar till 23 ikväll. Va ett tag sen jag jobbade nu så det ska bli ganska kul. Vilken härligt väder det är ute , riktigt varmt jue!

Vad gör ni idag?

M å n d a g

Idag blir det skola och jobb, Först har jag biologi lektion klockan 13 och sen klockan 19 börjar jag jobba. Fint väder idag också, härligt!

Nu ska jag äta frukost.

S ö n d a g

Heej!

Idag har jag och Per varit ute och flängt lite. Var ute på bergvik en sväng tänkte väl hitta mig ngt fint men icke! Men hitta sig :/ haha ! Sen har vi varit hemma hos Pers föräldrar oc grejat med bilen så nu ska den väl snart vara färdig bara nya däck kvar. Längtar!

Imorgon är det dags för skola igen :) Börjar dock inte förens klockan 13 så det är gött.

Two more lonley people

 

 


Lasagna

Gud va jag stör mig. Jag ser hemsk ut i ansiktet. Ena öhat är helt svullet :( Hoppas verkligen på att det går över tills på måndag, jag vill varken jobba eller gå till skolan så här. Det kliar inget heller så jag börjar bli rädd för att det inte är ett myggbett men det borde det va...

Idag ska jag laga lasagne tänkte jag :) har aldrig lagat det så det ska bli spännande att se om jag lyckas. Ni kankse får se ett resultat senare.

Nu tror jag att jag ska städa lite för det ser ut som en bomb har slagit ner här. Men med lite Harry Potter ljudbok så kommer det inte vara några svårigheter att gå runt oc städa. Det tråkigaste är ju disken :P 


...

JÄVLA MYGGBETT
jag har värsta hängögat!

Scream 4

Eftersom jag är en riktig skräckfilmsnörd så tänkte jag informera om att scream 4 kommer ha premiär i april 2011. Haha skit va kul! Jag verkligen studerade dom filmerna. Dom verkar ha fått ihop ett bra gäng skådespelare iaf. Hoppas det inte blir en flopp bara. Det känns ju som det ska bli det när det kommer en 4:a men jag är optimistisk.

Vad tror ni?


Myggor borde utrotas!

Nu är jag hemma! guu va gött det var med kräftor ! Mycket trevligt. tråkigt nog så jobbar Per natt så jag får hitta på något själv idag.

Jag har fått ett myggbett precis på ögonlocket så jag kan knappt hålla ögat öppet, känner mig jättesvullen. Riktigt irriterande men men vad ska man göra?! Ingen salubrin iaf.

Här kommer lite bilder :












Magknip

Idag har jag varit och pluggat matte och sen skulle jag på stan och träffa mamma, men så fick jag sån himla magknip så jag fick åka hem men jag han köpa mig ett par skor iaf :) visar dom nog sen när jag kommer hem för nu ska jag åka och låna en bil :) Det är bra i magen igen !

Skor!

Fy jag är typ sjuk eller nåt, Igen! Ja har ont i halsen är tät i näsan och känner mig helt konstig i huvudet. Inge kul alls att sitta på lektion och snoret börjar rinna men känner sig allmänt fräsch.

Men jag orkar inte vara sjuk ! Imorgon blir det matte fram till 12 och sen ska jag träffa min kära mamma som jag ska vara smakråd åt. Blir nog ett par skor till mig själv också :) Dom har ju 20% på alla skor på stadium.

Jag har tittat på dessa:



Reebok skorna har jag ju redan haft typ tre gånger. men jag tycker dom är så himla sköna. Frågan är om det är roligare att ha ett par skor man aldrig haft istället. Hm jag vet inte!
Reebook skorna kostar 499kr och Björn Borg 699kr. Sen är det ju 20% också!

Vilka tycker ni va snyggast?

Efter stan ska vi ha kräftskiva, jag, Mamma & Per blir mys det!

Dags för lunch :-) sen blir det matte :-) ...

resize_image_-11 (MMS)

Dags för lunch :-) sen blir det matte :-) uppdaterar när jag kommer hem ! Puss


God Morgon!

Heej!

Shit det känns så konstigt att gå upp såhär tidigt . Men det känns bra också på något sätt. Jag var trött igårkväll så det var gött. Somnade typ halv tolv, tolv så det är ju ett framsteg. Gött att ställa om dygnet lite nu. Fast imorgon har jag sovmorgon för då börjar jag inte förens klockan 10.

Nu har jag anmält mig till högskoleprovet för jag tänkte att det är lika bra så att man sätter det någon gång. Jag tror jag hade alldeles för mycket att tänka på den dagen förra året.

Idag har jag både matte och biologi. Så jag har en håltimme på typ 3 timmar lite drygt men jag tänkte sätta mig oc käka lunch ngnstans. Blir en sallad idag tänkte jag.

Ja men det får räcka så för tillfället. Hörs sen.

John Fogerty - Joy of my life

 

 




Some may have their riches
Some may have their worldly fame
Long as I have you
I'll treasure each and every day
Just take me by the hand
I am the luckiest man alive
And did I tell you baby
You are the joy of my life
And did I tell you baby
You are the joy of my life



Denna låten vill jag ha när jag gifter mig ! Så himla fin låt.

O.N.S.D.A.G

Idag har det varit en mycket bra dag ! Har haft min första mattelektion inget pluggande dock men det kändes väldigt bra. :) Nu ska jag fan fixa denna matten :) Så himla svårt kan det inte vara.

Shit det märks att man blir tröttare när man gått upp vid halv 7! Har sovit så himla dåligt inatt så jag hoppas på att få sova ut inatt.

Efter plugget träffa jag Lina! Hon flyttar ju nu på fredag så vi var tvugna att hinna träffas för sen kanske det dröjer innan vi har tid att ses igen. Blev att vi lunchade på kebabhouse och sen bjöd Linas mamma på gos glass ! :) Mycket trevlig dag på stan.

Nu har jag typ däckat i soffan och känner att jag typ snart somnar. Ska tvätta lite tvätt innan jag somnar i soffan.

Skriver nog ett inlägg lite senare.

Jag har växt!

Vet ni vad? Jag är 1,5cm längre :) jag har växt så nu är jag 155cm det var väl lite roligt :)

Imorgon börjar jag 8.10 !! Jag kommer vara totalt död. Vaknade vid 14 idag av misstag å nu kommer jag väl aldrig att somna ikväll! Har jag berättat att jag börjat lyssna på Harry Potter ljudboken?! Varje kväll innan jag lägger mig. Funkar skitbra. Bara det att Per blir galen på mig när jag pratar Harry Potter språk hela tiden :P

Idag kom mina skolböcker äntligen !! Så nu kan jag börja på riktigt. Imorgon börjar matten så det ska bli spännande att se om jag fixar. Behöver bara en grafritare nu :)

Nu måste jag vika lite tvätt.

Tjolahoppsansa

Jag har varit så duktig idag! Gjort min första dag i skolan med huvudvärk all the way. Efter det gick jag till affären och åkte sen hem. Ställde mig och lagade mat, egenrullande köttbullar med sås kokt potatis och kokta morötter. Efter det tog jag hand om all tvätt som luggit utspridd över hela lägenheten i 2 veckors tid nu. Tog disken. Bäddade rent sängen. Så nu sitter jag i soffan med min snutt ♥ och ser på grey's.

Ännu en dag i skolan imorgon! Spännande.

Tjolahoppsansa

Första dagen.

Idag är det första dagen på komvux och jag är lite nervös. :) Jag tror det är biologi som står på schemat idag ska bli spännande. Hoppas jag inte virrar bort mig och inte hittar salen. Fast tullholmen är ju inte speciellt stor.

Alltså jag är så himla trött.  Jag är så trött så jag har ont i huvudet. Det vart rättså sent igår ändå. Halv 5 . Men nu är det jag som måste ställa om för detta går ju inte.

Aja nu ska jag åka med bussen .

Puss

söndag

Idag har det verkligen varit en konstig dag. Jag gick upp en timme före jag skulleåka till jobbet. Sen jobbade jag i 4 timmar och nu sitter jag här. Somande typ 9 halv 10 imorse så nu känner jag att jag nog kommer få svårt att lägga mig i lite mer tid idag. Ska försöka att komma i säng senast klockan 3 iaf. Jag ska ju faktiskt börja plugga imorgon. Och det känns jättekul!

Ser fram emot lite förändring i vardagen.

Nu tänkte jag hoppa in och ta en snabbdusch och sen blir det nog en bra film eller nåt!

Puss

Dags för frukost.

Jag är trött! Första dagen på jobbet igår på ett bra tag. Det var riktigt tungt kände jag, idag är jag jättetrött. Börjar jobba klockan 20 och slutar 4 inatt.

Kände bara för att säga att jag har världens goaste pojkvän. Älskar dig min snutt!

Fin bild.

Titta vilken fin bild jag tog på Per och Amanda i helgas !


Fredagen den 13:e

Ja vi får se hur denna dagen går, jag har alltid gillat sådana här dagar för att det är något mystiskt över dom precis som jag älskar Halloween. :)

Dock har inte mina skolböcker dykt upp än och jag börjar på måndag så det börjar ju inte så bra :( Men vi får hopppas att dom kommer på måndag. Vill ju verkligen satsa nu när jag ska plugga igen. MVG är vad som gäller :D Se om jag lyckas med de i matten jags om har så himla svårt för matte.

Inatt blir det iaf jobb 22 -06 är mitt första pass efter att jag har varit sjuk men det ska nog gå bra !

Nu blir det väl frukost eller lunch eller vad man ska säga.

Pöss

Rosa skor

 

Så jävla snygga skor ! Per tyckte dom var jättefula. Men jag tycker dom är lite läckra och utstickande vad tycker ni? Kostar bara 199kr från nelly.se. Kanske vore något att klicka hem. Inte speciellt höstiga dock :P

Hehe nje jag vet inte..


Äntligen..

Jag har verkligen bloggtorka just nu, känner inte att jag har ngt att skriva om men det kanske är för att jag har suttit inne i lägenheten nu i 4 dagar och knappt haft ngn kontakt med världen.

Idag mår vi båda mycket bättre iaf så imorgon blir det väl att jobba :) Ska bli gött att komma ut. Förhoppningsvis hinner jag träffa min Lina också som ska flytta till jönköping om typ en vecka och plugga där i tre år. Kommer bli så himla tomt här hemma utan min coach. Hon är verkligen min livscoach :) Men nu ska hon bli allas livscoach. Jag antar att det är vad Arbetsterapeut är. .  Tur att finns Skype och bussar haha :)

Per sitter och Spelar tv - spel är ni förvånade?! Dessa fyra dagar har det verklige varit så att vi har sett på Greys Anatomy tagit en paus och han har spelat tv- spel och jag gjort mina ärenden på nätet :D Men idag kom vi iväg till affären iaf. Behövde luft och coca - cola !! Köpte 3 liter cola och 1½ liter fanta. Gott!


Pöss

Tips på någon skräckis?

Tänk att sommaren typ är slut redan, tiden går så grymt fort. -det var ju inte längesedan det var nyår och nu är det bara 4 mån kvar tills vi är där igen typ ! Jag kan inte riktigt fatta att jag har varit i Thailand och det var så underbart jag vill tillbaka igen!!

Funderar på om jag ska se på en riktig skräckis är det någon som har något tips? Per spelar tv- spel och jag är uttråkad..


Gröngult slem

Fy på detta asså! Vaknade upp imorse och mådde riktigt illa, såklart att jag låg och spydde hela morgonen, det värsta är att jag inte har något att spy upp så det var mest gulgrönt slime som kom upp. Trevligt! Nu har jag tagit två ipren så jag mår väl lite bättre iaf.

Så jag och Per sitter nötar Greys Anatomy nu :)

En rubrik

Grym låt , grym live!


Takida - Never alone always alone



Seriöst vilken meningslös dag detta känns som, jag har idag inte gjort ett skit, inte ens satt på mig kläder. Riktigt illa. Per har spelat tv-spel i 6 timmar och då sa jag till att ja inte orka höra mer buller så han stängde av och somna i soffan :P

Jag längtar tills lönen kommer för då ska jag klippa mig och shoppa lite kläder har jag tänkt :) Ska bli riktigt kul att få en bra lön för en gångs skull så jag inte behöver leva på typ 100kr dom sista tre veckorna i månaden :P

Funderar på om jag ska äta något, har bara ätit en och en halv macka idag så det kanske är dags att göra ett nytt försök. Tror jag är hungrig. Annars blir det lite glass med chokladsås ! Fint de.

Tisdag

Jag hade så svårt för att sona igår, hade verkligen ont i hela kroppen plus att per låg och spydde på toan ! Kändes verkligen bra INTE.

idag har jag inte ont iaf men känner mig lite konstig i magen så vi får se hur jag mår imorgon. Snart ska jag ju börja plugga också börja bli lite smått nervös faktiskt även fast jag bara sla plugga 2 kurser :) Nästa vecka börjar jag !

Nu ska jag se på Greys anatomy :)

Meningslösa måndag.

Fy jag mår så illa! Spydde på vägen hem från syrran :( Har mått illa hela dagen och bara luggit i soffan. Mina leder är lite sega också så jag vet inte vad det är jag har åkt på :( Känns riktigt trist.

Men jag blir nog frisk snart igen. Har haft en mycket trevlig helg med mina små söta systerbarn :) Dom är så goa.

Japp det är allt jag orkar skriva för tillfället.


Kul här

Det är så gött att vara här hos syrran ! Man sover helt underbart i deras säng och amanda och Alvin 'r så goa. Idag har vi varit på auktion och kikat. även varit på charlottenbergs köpcenter och kikat lite :) Sen har vi hoppat studsmatta och åkt båt ! Per var även i och bada han !

Men nu tror jag att det blir sänga snart för jag är trött :)

Myser med amanda här i arvika :-) är jätte...

p060810_20_26000 (MMS)

Myser med amanda här i arvika :-) är jätte trött från jobbet igår så jag kommer nog somna tidigt ikväll :-) hoppas ni får en bra fredag .


Det sa bara poff!

Gud vilket oväder det blev, det sa bara poff! Haha skräll att jag ska cykla hem från jobbet när jag slutar. Men förhoppningsvis har det gett sig då. Det är ju inte förens klockan 6 :)

Jag trivs på mitt jobb!

Det blir nattjobb för mig idag istället! Tummen upp för det. :) gött med lite extra OB . 22-06 Blir det. Oc Per ska på Koriander ikväll så jag lär väl träffa honom på McDonald's dyngrak inatt. Det gissar jag på.

Jag tycker det är rättså gött att jobba natt faktiskt. Man har hela tiden något att greja med så tiden går relatift fort. Det jobbigaste är ju när man inte hinner städa något för att det kommer så mycket gäster. Men annars är det kul! Det känns så underbart att jag äntligen har ett jobb som jag trivs på ! Burger King var ju hemskt och Dialon var ännu värre. Jag kunde liksom komma hem och bara sätta mig i hallen och storgrina för att jag tyckte det var så jobbigt. Ångest varje dag för att jag skulle till jobbet. Även när jag hade lediga dagar. Hela mitt liv vart så negativt tack vare mitt jobb.

Men så fort jag slutade på Dialon och bara jobbade på Donken så har allt känns mycket bättre. Klart det inte är roligt att gå till jobbet varje dag men det är inte den ångest känslan jag känner utan förmodligen bara en sån känsla som dom flesta känner när dom ska till jobbet. Det är jobbigt att gå upp från soffan och slita sig från datorn helt enkelt :P Sån är jag iaf. Men när man väl är på jobbet så är det oftast kul! :)

Nu tänkte jag se lite på greys och äta blåbärspaj när jag ändå har tid till det! Tummen upp!

Jag vill ha!

Jag vill ha en hund!! Vet att jag förmodligen inte kan skaffa någon hund än för jag har inte råd eller tid just nu men jag vill så gärna och jag längtar så mycket efter en liten lurvig valp som man kan gå långa promenader med i skogen. En schäfer, dom kommer alltid ligga mig närmast om hjärtat. Intelligentare hund får man leta efter. Och så snälla.

Jag var ju på ett hundläger en gång när jag var yngre, det var så himla kul en utav dom roligaste sakerna jag gjort tror jag. Något jag brinner för.



Nattmys.

Per har somnat i soffan ;) som vanligt! Jag sitter och ser på Grey's Anatomy tänkte jag skulle göra lite varm O'boy. Jag börjar längta lite efter höstmörkret nu faktiskt. Känns konstigt för jag tycker sommaren har varit så kort och att den inte är slut än men  jag längtar efter dom mysiga höstkvällarna framför idol. Hehe. Känner att det ska bli så himla kul att få börja plugga lite, så man gör något med livet och lär sig nya saker. Just nu står jag mest och stampar känner jag.

Dock ska jag försöka sluta att längta efter något hela tiden och försöka leva i nuet. Men jag tror det är något som fattas i mitt liv som jag behöver för att kunna gå vidare eller något. A jag vet inte men jag ska försöka att inte längta så mycket iaf.

För jag har tänkt på en sak. Och det är att jag aldrig är nöjd med något det finns hela tiden något som kan bli bättre. Något som ska hända snart som kommer göra allt bättre. Men grejen är att jag inte vet varför saker ska bli bättre? Är det inte redan bra som det är? Varför kräver jag så mycket?! Äsch jag vet inte ens vad jag babblar om men jag kände att jag bara behövde skriva lite.



[Bild tagen i fredags med min dåliga webcam]

H&M Home

Dom har fått in så himla mycket sött på H&M Home nu Kolla dom här kuddarna :) Jätte söta. Ligger på min önskelista just nu !





Onsdag

Shit va trött jag är idag, Har inte sovit bra alls inatt. Har gång på gång blivit väckt och jag gick upp vid 13 och är fortfarande jättetrött. kan knappt hålla ögonen öppna. Vad blir detta?!

Fint väder är det ute kankse kan bli en promenad sen :)

Puss

sömntuta

Hehe Per har somnat i soffan :) Vi såg på film men jag tror inte han hann se hälften av den innan han somnade :) Och klockan är bara tio. Herregud! :)

Längtar till helgen för då ska jag hem till syster och Janne och Amanda Och lilla Alvin :) Ska bli riktigt skoj var så längesedan nu. Hoppas det blir fint väder också det vore ju helt perfekt.

Nu blir det ett greys avsnitt!

Puss

Om mig

 

Namn: Therese Sköld

Ålder: 21år

Civilstatus: Sambo. Min kära Per som jag hållt ihop med sen vi var 14. Med andra ord 7 år.

Bor: Karlstad (Herrhagen)

Husdjur: Två katter Zingo & Atlas. Blandraskatter mellan Perser, Norsk skogskatt och Huskatt.

Syselsättning: Jobbar på Mcdonald's, pluggar på komvux.

Intressen: Se på film, bloggen , designa, vänner, djur.

Längd: 153cm

Ögonfärg: Blåa

Bloggen: Min blogg är en helt vanlig blogg antar jag, det är min hobby. En hobby som min pojkvän inte uppskattar :P Han tycker att jag spenderar alldeles för mycket tid vid den :) Den handlar mestadels om mitt liv och vad som händer just nu. Mina funderingar kring livet. Förhoppningsvis i framtiden så kommer den handla lite mer om djur och även kanske foto & design som jag tycker är intressant. Men jag tänkte att jag skulle köpa mig en Systemkamera först som jag ska lära mig. Så jag har lite finare bilder att lägga ut. Ja det var väl de antar jag.

Framtiden: Jadu, helst av allt vill jag jobba med djur på något vis, hur jag ska gå tillväga för att lyckas med det förstår jag inte än. Eftersom det kräver Höga betyg från gymnasiet och jag ha inte tillräckligt!

 

 

 

Pepsi eller Coca-cola

Godis eller Chips

Göteborg eller Stockholm

Tv-serie eller Film

Mysig hemmakväll eller Party

Hamburgare eller Pizza

Hus eller lägenhet

Hund eller katt

Blått eller Grönt

Sommar eller vinter

 


Glass: Twister.

Låt: Det är så svårt för det är alltid olika men en som ständigt hänger i är väl Mike Oldfield - Moonlight Shadow .

Film: Hook eller Harry Potter tror jag :)

Bok: Harry Potter Ohja!!

Serie: One Tree Hill, Serien har allt man vill ha i en serie.

Mat: Korv stroganoff eller grillat.

Godisar: Gröna nappar.

Här var lite om mig, sen finns det väl mycket mer man kan skriva om men ni får helt enkelt fråga om ni funderar på något ! :)

 

 

 

 


Dansar i månens sken.


M å n d a g

Shit vilket dötrist väder det är ute .  bara 13 grader ute det är ju ingenting. Idag ska jag hänga lite med Lina tror jag :) Ska bli trevligt , de va ett tag sen nu !

S.Ö.N.D.A.G

Nu är Per hemma , vi ska grilla :) Mys! Sen blir det dock jobb till 06 men det går nog bra :)

Vi hörs

Kärleken är vild.



Kärleken är vild,
Blodet rusar i mig så fort jag är nära dig
hör du hjärtat slår Hör du kärlekens röst
som sjunger här i mitt bröst.
Kärleken är vild,
Jag har fattat det nu för mig finns bara du,
Jag är din men kärleken är vild.




RSS 2.0